Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

Trening

Fitnes inspiration

Tenkte å legge ut litt inspirasjon til dere og meg selv :) Jeg gleder meg sånn til det nye året! Åh, det skal bli så perfekt. Jeg har skikkelig sommerfugler i magen til det helt nytte året, jeg har så mye jeg vil oppnå! Gud jeg gleder meg!!!

 

Gleder du deg? Hva inspirerer deg?

Gina tricot, trenings klær!

Hei!

Jeg må bare fortelle hvor stor inspirasjon jeg får av å se på sportsklær. Ofte tenker jeg at hvis jeg trener så og så mye skal jeg kjøpe den og den tingen til meg selv. Altså som oftest trenings klær isteden for mat og godteri som belønning! Dette er noe som funker mye bedre for meg, i og med at godteri ikke skal være en belønning. Så jeg MÅ ikke frotse løs i godteri etter hver trenings økt eller hver gang jeg har nådd et mål. Da ville jeg fort vært tilbake til der jeg var. Og det funker ikke! Derfor vil jeg anbefale alle å bruke ting som premier. Hvis du har råd da, selvfølgelig. Ellers er det jo også mulig og ha billige ting eller reiser som premier! Altså hvis du er gammel nok, har råd og tid så kan du si til deg selv at hvis du er flink og følger et treningsprogram i et halvt år eller sånt skal du bestille den turen du alltid har ønsket deg! Hadde jeg hatt muligheten til dette så hadde jeg definetivt klart å holde meg til et hvilket som helst treningsprogram! Hadde ikke du?


Her er noen av godsakene fra Gina Tricots trenings kolleksjon! Trykk her for å komme til hele kolleksjonen. 

 

Hva syns du om kolleksjonen? Hva gir deg inspirasjon til å fortsette å trene? 

Trenings videoer

Hei!

Jeg tok meg noen dager fri vist jeg. Hehe. Jeg har faktisk vært hos kjæresten, som prioriteres over bloggen. Så har jeg så å si fikstet meg jobb. JA! JOBB! Gud jeg er i ekstase over at jeg mest sansynelig får denne jobben. Har ringt å hørt med daglig leder og vært der to ganger for å få tak i noen som er sjef der. Så entustiastisk er jeg! Dermed tror jeg at han husker meg og vil lettere ta meg til intervju enn noen som ikke har vært så gal etter jobben som jeg. Håper bare de vil gi meg en sjanse så jeg kan vise dem hvor flink jeg er! For jeg er flink, altså. 

Over til treningen! Jeg fant nemlig et innlegg på denne bloggen (link) og ble helt i hunde over videoene. Ikke rart det når de var fra Victorias Secret!!! Et lite iik over at en av mine favoritt modeller skulle vise øvelsene også. Derfor jeg bare vise dem videre til dere! Håper dere blir i like stor ekstase som meg.

For armer:
Hvis du ikke har vekter går det ann å fylle flasker med vann eller sand, men da blir det jo ikke like tungt.  

 

Ben: 

 

Rumpe (min favoritt!) : 

 

Core:

 

Så håper jeg dere får litt inspirasjon av disse videoene eller kanskje mye inspirasjon? Hehe! 

Hva syns du om dem? Har du noen videoer du vil dele?

Gårdagens trening

Hei! 

Da kommer det en liten oppsumering av dagen, altså uinteressant info for dere og så kommer det hva jeg har gjort av trening i går. Har nemelig tenkt å starte dagens økt nå, etter jeg har gjort ferdig dette innlegget. 

Uinteressant: 
Jeg har sovet lenge i dag! Etterfulgt av å få ferdi laget frokost av pappa og kjæresten, noe jeg ikke har fått på lenge fordi jeg har vært så mye alene hjemme. Så har jeg bare sett på Prittey little liars, har kommet så langt nå og lurer så fælt på hvem A er! Deretter dro vi en tur til besteforeldrene mine og så har jeg fått meg en ny kontroll til kamera mitt. Nå er planen å trene før jeg hopper i dusjen og har store planer om å bli der en stund fordi jeg aldri rekker det ellers og har en del tid nå. Hvis ikke kjæresten ringer og vil møte meg litt i kveld da. Det hadde vært kos! 


Dette er da stillingen jeg har hatt mesteparten av dagen. Med litt varjasjon da selvfølgelig! 


Så må man jo smile litt til kamera.

 

Så over til treningen jeg fikk unnagjort i går. Ble faktisk ganske fornøyd, her er det:

3 x 50 med vekter (3kg) på armene. Aner ikke hva det heter men den mest vanelige der man bare løfter rett opp. 
2 x 30 Knebøy med spredde ben og 6kg vekter. 
1 min planken.
15 minutter sykling ( forbrent 122kcal) 
30 ganger med å løfte vektene opp foran meg fra brystet og over hodet. Gud så vanskelig det skal være å forklare når jeg ikke kan navnene ! 

 

Hva syns du om treningen? Noe du kan ambefale meg? Hva har du gjort i dag?

Trenger motivasjon

Nå har det gått alt for lang tid siden jeg tok meg en skikkelig runde med hard trening. Ikke nok med det, men går det for lang tid så mister jeg motivasjonen! Så nå sitter jeg her, har tøyet litt, prøvd noen armøvelser men må nok øve mere, funnet den perfekte trenings musikken og sett på inspirasjons bilder på wehartit så jeg skal klare å komme meg ut å få ut litt sinne som jeg prøver å bygge opp. For jeg trener så sykt mye bedre om jeg er litt sint, altså sint på meg selv som ikke har kommet meg ut før nå. Ikke for noen annen grunn, bare for å utnytte det lille sinne jeg kan klare å jobbe frem. 

Spillelisten jeg har klart å finne frem finner du HER på spotify! Er ganske røff og perfekt til å gi det lille ekstra på trening. Skal nok få med meg denne på tur, når jeg kommer meg ut. 
Har du noen tips for at jeg skal dra meg ut av stolen og komme meg ut på sykkelen? Hva gjør du på dager du ikke har inspirasjon?

Litt variasjon i treningenHei! 

I dag var planen å svømme tre kvarter/ time, men neida! Sarpsborghallen var stengt for sommeren den. De har tydeligvis tidligere ferie enn skolene, jaja. Så da ble det sykkeltur isteden for! Syklet hele 12km, noe som er ganske slitsomt når man er i såpas dårlig «sykkel form» som meg. Hehe. Nå skal jeg straks kjøre styrke på mage, armer og rumpe. Lurer litt på om jeg skal legge på lår også, men med tanke på at de tre andre allerede tar 30minutter frister det ikke veldig. Jeg prøver å få litt variasjon i treningen min nå, for å få raskest og best resultat. Ikke bare for å se bra ut men også for å føle meg bra. Det som er så supert med all treningen jeg har hatt i det siste er at jeg blir så glad og fornøyd. Jeg kan titte ned på magen min og tenke at «en dag blir den markert» og «den er blitt strammere nå», dette gjør meg så mye mere fornøyd med meg selv! Og jeg elsker det, alle burde være fornøyde med kroppen sin uansett hva det måtte koste.

Så derfor oppfordrer jeg alle til å prøve ut nye ting hele tiden, selv om du har funnet noe du liker! For da kanskje du finner flere ting du liker og trenger ikke gå lei av trening. Positivt positivt positivt!

Så lurer jeg på om jeg skal legge med et bilde av magen nå, og så kunne se forskjellen fremover. Så en ukentlig oppdatering på hvor langt jeg har kommet eller hva jeg har oppnådd? Høres det bra ut?

Trenings sommer blogg

Jeg tenkt at jeg kanskje kunne blogge for sommeren. Legge ut bilder, treningstips og lignende i sommer. Etter et ønske fra venninnene mine, så de kan følge med på hva jeg holder på med. Hehe. 

Akkurat nå går ting bedre enn noen gang! Ting har jo lenge vært ganske vanskelig med hjemme problemer, skole og en del drama på skolen. Drama på skolen er ganske under kontroll nå, skolen er snart slutt og hjemme problemene har jeg vent meg ganske til. Jeg tror jeg kan klare alt ganske greit nå. Ikke nok med dette men jeg har endelig kommet inn i en god treningsvane. Jeg jogger/går langt nesten hver dag. Så er planen å svømme hver tirsdag fremover i Sarpsborghallen. Så hvis noen særpinger leser dette og vil være med å svømme så skriv til meg da! :) Planen er å få meg en sykkel også så jeg kan sykle til svømmingen istede for å kjøre, da blir det enda mere trening! Hehe. 

Da håper jeg dere vil følge med fremover, så skal jeg prøve å komme tilbake! Men jeg kommer ikke fult tilbake før etter skole slutt den 22.06, frem til da skal jeg prøve å blogge rundt 2-4 ganger i uken. Oppdatere om trening, og kanskje vise dere noen av resultatene og målene mine. Dette blir spennende! 

 

Vil du ha trenings tips? Tror du en sommer blogg kan funke?

Syk trenings narkoman

Jeg nærmer meg vel klassen "trenings narkoman" Jeg har rett og slett trent alt for mye de siste ukene. Altså de siste to ukene og starten på denne, har jeg trent 4-6 ganger i uka. Hvorfor? Fordi jeg ikke er fornøyd med tilstanden til kroppen min. Hehe, den er slapp og ute av trening, dette må jeg jo gjøre noe med! Jeg kan ikke bare sitte å se på den forfalle. Det blir for dumt. Så jeg tok saken i egne hender og har sikkert overtrent. Nå er jeg så heldig at jeg er støl og syk samtidig. Ikke nok med dette men jeg tror også at jeg har Astma. Fordi jeg rett og slett får syke pusteproblemer og hosteproblemer av å anstrenge meg. Så jeg skal til legen den 14.05, blir digg å skal få teste meg og kanskje få noe medisin for problemene! Da kan jeg jogge enda lengre og trene enda hardere. 

Det er så deilig å "få tatt tak i problemet" altså å få trent meg til sånn jeg vil se ut. For det er ingen andre enn jeg som kan få igang dette trenings opplegget. Gjettom jeg har tatt tak i kroppen min nå! Kanskje litt for mye, men det får bare så være. Jeg prøver å trene minst fire ganger ukentlig, men føler meg "dårlig" hvis jeg ikke trener hver dag nå. Så kan vel si at en dag uten trening er en dag uten mening for meg nå. Så til alle dere andre der ute, tren dere til kroppen dere ønsker ikke sitt på rompa hjemme og syt! Det føles så herlig når du først har kommet i gang og kan se litt resultater. Lover dere. Jeg skal bare bli kvitt feberen, hodepinen og halsvondten så er jeg på'n igjen! Hardere enn før. Er så gøy å tvinge meg selv til ting, eller det er egentlig bare artig etterpå. Når det skjer så er det forferdelig, men etterpå. DAMN DEN FØLELSEN! 

Jeg tenkte å lage noen trenings innlegg fremover. Hvordan jeg når målet mitt, og hvordan dere kan nå målene deres! Høres dette bra ut? Så kom med forslag på hva du vil at jeg skal skrive om! Du vil da bli linket i slutten av innlegget som en takk :)

En godt trent kropp er en glad kropp :) 

 

Hvordan går det med deg? Er du syk? Når du dine egne mål? Kommer du i gang?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits