Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

Stine Edvinsen

Endelig ny header!

Endelig har jeg fått laget meg en hader, det har vært litt mye styr med å ta de bildene. Men endlig fant jeg ett jeg likte. Og det var det siste av alle bildene jeg tok. Haha, litt komisk at det siste var det eneste som var bra? Jeg bare tok en hau liksom. Nå pladask regner det ute. Heldige meg har alt luftet hundene alt, så jeg slipper å bli våt. hihi.

 

Hva syns du om headeren? Hva syns du om hele designet?Ny header!

Endelig er det kommet en ordentlig header her på bloggen min! Har nettopp tatt bilder ute, og fant ut at dette egentlig kunne passe bra som header. Så da ble det litt redigereing og wips! Hva syns du om den?

15 kjappe om meg

Så nå blir det veldig mye om meg, men det er jo min blogg så da må jo leserene vite litt om meg?  Here i go.

 Jeg elsker våren og sommere, det er så mye mere man kan finne på! Alt blir bedre med godt og varm vær.

 Jeg er perfeksjonist, særlig når det kommer til pulten min eller skolesaker. Seriøst ingen får rote i penalemitt eller legge bøkene sine halvveis på pulten min mens jeg jobber med mindre jeg jobber med dem. Haha, og ingen får rote på romme mitt! Det er min jobb. 

  Jeg vet ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor, men nå heller det mot designer. Det forandrer seg så fort! Ikke bra.

Når jeg blir forelsket blir jeg det veldig lenge, selv når jeg blir avvist kan jeg like en person i et år. Men når jeg ikke blir avvist kan det sikkert vare for evig!

 Jeg er veldig dårlig på å fulføre ting, som å lese til en prøve jeg starter men kommer ikke lengre. Så blir jeg irritert fordi jeg ikke får mere en 4-5. Jeg kan heller ikke spille gitar enda jeg fikk en 18mars2010. 

Jeg er liv redd for at folk skal tro jeg er utro, utroskap er det verste jeg vet om og er noe jeg aldri skal være! Det er det verste en person kan gjøre mot en annen. 

 Jeg hater at folk syns jeg er så pervers. Jeg vil ikke bli sett på som pervers. 

Jeg er så ille i mot rykter, jeg får alltid på meg ett eller annet som ikke er sant, men jeg vet hvem folk jeg får det av så det gjelder bare å holde seg unna dem folkene. 

 Jeg er villig til å gjøre alt for gutten min! Jeg elsker deg virkelig Kevin min!

Jeg er en hunde person, nermest hater katter. Uff, klarer ikke finne noe positivt om katter. Unnskyld katte elskere! 

Jeg glemmer fort og kan veldig lett tilgi folk, uansett hva de har gjort. Er sånn at jeg er skikkelig sur på en person det ene sekundet og har glemt det det neste og skal ha klem og full pakke. 

 Jeg elsker å bare ligge i armene på gutten min, trenger ikke gjøre noe. Bare jeg er sammen med folk jeg elsker så er alt bra! 

 Mobbere plager ikke meg lengre, jeg kan lett overse dritt som blir sagt rett til meg. Rykter derimot, jeg takler dem ikke.            

 Håre mitt betyr utrolig mye for meg, jeg er liv redd for at det skal knekke og bli ødelagt. Samtidig som jeg egentlig er veldig slem mot det. Men jeg bygger det opp igjen nå! Håper jeg kan redde det og ikke må klippe bort halve skallen :(  

 Alle produkt anmeldelsene jeg leser tar jeg inn til meg og kjøper mest produkter etter hva andre skriver! Skjenner du deg igjen?  

 Jeg er liv redd for å miste noen, men skjønner det når jeg må få folk bort fra meg. Mister jeg mine bestevenner er jeg ingenting.

 Jeg er blogg avhengig, elsker å blogge! Vil en dag komme langt med bloggen min. Håper jeg.   
 

Jeg kunne sikkert fortalt masse mere! Men akkurat nå tror jeg dette holder.  Må jo spare mere til senere, dere kan ikke få alt av meg på den gang. Hehe. Håper et sånt innlegg som dette ikke er for gørr kjedelig?

 

Skjenner du deg igjen i noen av punktene?

 

Husk spørsmålsrunden min her! (Link)

For 3 år siden..

Så jeg sånn her ut:

Hadde kort hår, brukte nesten ikke sminke. Brukte bare maskara oppe, fordi jeg ikke fikk til å legge på de små vippene mine nede,haha. Utrolig hvordan jeg har forandret meg utseende messig. Nå finner du meg heller aldri i joggebukse og hettegenser. Det kunne du se meg i nesten hver dag den gangen! Haha, jeg hadde ikke god kles smak, det er ikke bare noe jeg sier fordi jeg var mindre men jeg dret rett og slett i hvordan jeg så ut. Nå er det andre boller! 

Disse to bildene er fra sommeren før 8klasse. 
Godt bevis på at jeg ikke kunne bruke sminke, syns ikke så godt men jeg hadde godt med rosa i kinnene og øyenskyggen var jo så utrolig pent lagt! 


Ikke like gammelt bilde, men der ser du reggisen. Kunne fortsatt ikke kle meg. Haha. Fra begynnelsen av 9klasse! 


Musikksmaken har også forandret seg litt. 

 

Men alt i alt jeg vel den samme Stine, Bare litt eldre. Og med alderdom kommer etter klokskap, ikke sant?

 

Hvordan var du for 3 år siden? Har du forandret deg?Spørsmåls runde!

Siden jeg ikke har så mye tid til å blogge i dag, grunnet jeg skal være med min fantastiske kjæreste så setter jeg igang en spørerunde! Der ingen spørsmål er for dumme til å spørres. Så spør i vei!

 

Noe du lurer på?

Om megHei, jeg er Stine Edvinsen bloggeren bak frokens.blogg.no. Jeg er født i Bodø men har bodd meste parten av livet mitt i Sarpsborg. Har ikke bodd så mye på samme sted, men bor på Tidnlund nå. Drømmen er å bo i Oslo i en fin leilighet med høyt tak og hvite vegger. Nå går jeg på Glemmen vgs, stor koser meg på studiespesialisering med formgivningsfag. Men syns det blir litt mye skole for tiden! Jeg har null ide om hva jeg vil bli når jeg blir eldre, men en drøm er jo å bli modell. 

Jeg er veldig sminke intressert og elsker håret mitt. Jeg har en del produkter og kommer til å skrive mange omtaler på bloggen. Så er det et produkt du vil jeg skal teste og skrive om så  må du bare si i fra! Hehe. Jeg har veldig lyst til å ta et kurs i sminke og ha det som en stor hobby. Så kanskje jeg kan være sminkør på deltid, hehe. Kanskje stylist, det er vanskelig det. Men akkurat nå er jeg en blogger! 

På bloggen kommer det mye om meg, antrekk, sminke og hår. Som jeg sa så elsker jeg håret mitt utrolig mye. For tiden er jeg singel, vet ikke helt om jeg trives som det eller ikke enda. Er det noe du vil se på bloggen så er det bare å skrive, jeg er åpen for det meste.

Kontakt meg på stine_hawt@live.no - e-post.
Eller stine.edvinsen@start.no - Msn. 

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits