Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

Skjønnhet

01:03

God natt dere søte! 

Dagens sminke, brown to brown
Øyenskygge fra NYX, maskara fra Isadora, Concealer fra time balm og øyenbrynspenn fra H&M.

Ikke lenge til jeg må dra nå, kan ikke bli hele helgen pga skolen. De fantastiske leksene mine, eller en storfremføring og en innlevering. Synd å måtte dra, men kan jo ikke være hver helg hele helgen da. Men men, får se han på tirsdag! Valentinsdag, jeg er nødt til å finne på noe tøft til han da. Jeg vet bare ikke hva. Tror det blir noe spiselig. Thihi. 

Hva syns du om sminken? Hva har du gjrot i helgen?

Negler, Glitters fallingNydelig nesten nude neglelakk fra Golden Rose. Og glitter neglelakk fra NYX. 

Nå har jeg engelsk, eller friminutt. Og jobber som f med matte! Seriøst jeg er ikke klar for å ha den prøven, når man tar T-matte så har man utrolig dårlig tid til å komme gjennom stoffet. Alle timene våre består nesten bare av at han gjennomgår nytt stoff, vi gjør nesten ingen oppgaver i timene fordi det er ikke tid. Hvis du har tenkt å begynnte på vidregående og trenger tid til å jobbe med matte bør du endten glemme å ha så mye fritid eller ikke ta T-matte. Det er et sykt slit. Men men, jeg klarer det. 

Hva syns du? Har du dårlig tid til matte på skolen din? 

Dagens sminke

Jeg føler meg ikke bra i dag, har stresset så alt for mye så nå gikk det bare ikke mere. Men jeg har sminket meg i dag da, det kan dere få se! Ble egentlig ganske fornøyd. Ellers har jeg også fått en ny fundation som jeg skal vise dere snart :)


Øyenskygge fra nr7, Eyeliner fra ELF, maskara fra maxfactor og higlighter fra NYX.Elsker blåfargen min nå. 

Hva syns du om sminken? Hva har du gjort i dag?

Innkjøp, tann bleking!

I dag har jeg gjort et dyrt innkjøp, men det er noe jeg har ønsket meg lenge. Utrolig lenge faktisk! Har lenge misslikt smilet mitt fordi tennene mine er så gule, noe dem ble etter reguleringen. Nå skal dette gjøres noe med! Nå er et vakkert hvitt smil bare noen halvtimer unna :) Og jeg kan ikke vente med å teste denne! Planen var egentlig å kjøpe noen billigere, men jeg endte opp med disse. Damen i kassen sa de var kjempe bra og mye lettere enn dem andre. De kostet 399kr, satt ned fra 499kr. Så det var ikke all verden, men jeg syns det var litt vel dyrt selvom. Skjønnhet koster! Så kommer det sikkert en omtale på disse snart :) Nå blir jeg nok en toppblogger med frisørfarget hår og blekede tenner. Haha. 

Har du prøvd disse? Har du bleket tennene dine før?

Red makeupGårsdagens sminke dette! Lagde dette i går når jeg dro fra Kevin. Sminken er foresten fra NYX og en fantastisk maskara fra Isadora. Elsk. Hva syns du om sminken?

Dagens sminke

Tenkte å prøve noe litt nytt i dag, nemlig lilla! Ble utrolig fornøyd med resultaten. Føler meg som dronningen over lilla smoky øyenskygger! Derfor måtte jeg bare vise dere. Ellers kan jeg si at jeg har fått nytt kamera som det kommer et innlegg om i morgen, jeg må skrive det og fin pusse litt på innlegget :) Og herregud for noen bra bilder det tar! Serriøst jeg har aldri vært borti noe kamera som får bildene mine så fine. De har en skjerm man kan flippe. Noe som er utrolig digg. Men nå skal vi dra. 

Hva syns du? Hva skal du i dag?

Grå negler med pynte stener


Negle lakk fra Golden rose og rhinestonesene er akkruat de samme som dere kan vinne i konkurransen min! 

Siden jeg lovte å vise dere hvordan stenene så ut på neglene så fikk jeg lage en liten "nail look". Hehe, ble egentlig ganske fornøyd. Jeg har ikke vært så kreativ på negl fronten i det siste, jeg som var så flink før! Jaja. Det kommer nok tilbake. Håper det samme med mattekarakteren min! Jeg skal jobbe som bare det for å få en 5'er igjen. Jeg kan bare ikke leve med meg selv hvis jeg får en så dårlig karakter som nå, men karakteren er nok hemmelig for dere ;) Men det kommer ikke flere blogg innlegg i kveld så natta! Sov godt og drøm søtt dere fantastiske lesere. 

Hva syns du om neglene? Hvordan går det med deg på skolen? 

Dagens sminke


Ikke så fantastiske bilder men. Jeg har brukt eyeliner fra ELF og blå øyenskygge fra NYX. To billig og bra merker! 

Nå har jeg matte time så må nesten følge med. Men han forteller om noe annet nå, så har litt tid. Derfor jeg ville oppdatere dere! Jeg er så utrolig trøtt i dag. Herregud, føler jeg ikke sover noe særlig i det hele tatt. Enda jeg sov 7 og en halv time i natt! Jeg er fortsatt utrolig stressa, har masse matte jeg ikke forstår som må gjøres. Snart er det også naturfag fremføring, gud hvordan skal jeg få tid til dere?! I dag skal jeg på møte med mamma så vet ikke om jeg får oppdatert så ofte. 

Hva syns du om sminken? Hvordan går det med deg? 

 

Husk konkuransen min der du kan vinne pyntestener til negler og sminke her! 

Mitt yndlings ansikts rense produkt

Gud for en rar overskrift? Ble bare helt rar av å lese det om igjen og om igjen. Haha.


Dette er en skrubb jeg bruker rundt 2-3 ganger i uke. Ikke hver dag for å si det sånn, når jeg skal i dujsen og husker på det. Selv om jeg ikke bruker den hver dag ser jeg stor forbedring! Huden min er ikke lenger særlig oljete, den har fått mindre kviser og den er mye mykere! Elsker det at jeg får super myk hud av den. Gjør den virkelig verdt det. Ikke det at jeg trenger å rense huden så veldig, men jeg vil ha huden min perfekt. 

Det den gjør er å fjerne døde hudceller og skitt på huden. Noe som gjør at huden får puste, og du får ikke tette porer. Tette porer er grunnen til kviser, for hvis porene blir tette fungerer ikke talgproduksjonen som normalt og det blir en betennelse. Men med denne fjerner du all dritten som sitter oppå huden! Nesten litt som et mirakel på tube. Selve kremen, eller innholdet, er ikke for flytende og kornene er ikke for store. Den skrubber godt, nesten så det gjør litt vondt. Men det er sånn jeg merker at den fungerer! Den lukter også som godteri! Noe som er skikkelig deilig, man føler seg så ren etterpå. Etterpå kan man bli litt rød, og det er best å ta på fuktighets krem, bare for å ikke få tør hud. Jeg digger denne! Betalte rundt 69kr, på Vita!

6 av 6! Den beste skrubben jeg har prøvd.


Hva syns du om omtalen? Hva bruker du?  

Fått fikset håret mørkeblondt

Kom nettopp hjem etter 3timer hos frisøren! Fage og klipp tar tid. Jeg skulle aldri ha bleka håret.. Men det er fint nå da! Litt uvant kort, men det vokser ut igjen. Tror ho tok rundt 5cm, 2-3 måneder så er det tilbake! Tusen takk farmor som hjalp meg! Du er best. 

Det ser foresten ikke så grønt ut som på bildene. Er bare noe med lyset og blitsen som gjør det sånn. 

Hva syns du? Hvordan ser du ut på håret?

24 carat gold nailsElsker den nye negle lakken fra NYX ! Føles ut som jeg har ekte gull på neglene, og det glitrer så pent. Har golden rose i fargen 78 under. Nydelig den også! Har fått skikkelig sans for slike negle lakker. Elsker alt som glitrer for tiden! I morgen skal jeg til frisøren, da blir det ordning på håret igjen. Farmor har anbefalt meg en super en i Fredrikstad, så da forsvinner pengene mine dit :)

Nå har jeg skikkelig dilla på denne sangen! Hør på den starten da, darra darra dam dam. Hihi.

 

Hva gjør du nå? Hva syns du om neglene? Hvilken sang er din yndlingssang nå?

Neglelakk fra Golden rose

Fikk disse til jul fra Malin og elsker de! 

Har du prøv dem? Hva syns du om fargene?

Pakke i posten, BareMinerals


BareMinerals Mate fundation, i fargen fearly light. Perfekt! Og et truematch pudder i fargen c3. 

Alt er fra feeluniqe.com, elsker den siden! Spessielt når det er salg. Fikk begge puddrene for 240kr. Synnsykt billig når man tenker på at den øverste fundationen egentlig koster rundt 260kr i butikken.Følte at det var på tide å sminke meg naturlig med en fundation som ikke gjør meg til en brun barbie. Ja, fundationen jeg brukte før var for mørk! Men jeg liker ikke å være så blek som jeg er, og nå er den gamle tom :( 

Så kan jeg fortelle dere at det kommer en sminke video snart! Når jeg får til skal jeg lage en video av sminken jeg hadde på "fotoshooten" min! Håper dere vil ha det, siden noen skrev at de gjende ville vite hvordan jeg lagde den. Jeg må bare vaske speilet på badet nede først, hvis jeg skal lage den på badet da. Får se hvor det blir.

Hva har du handlet i det siste? Hva skal du i kveld? 

Innkjøp, A-vitamin krem for tør hud

Nå sist jeg var i Sverige så kjøpte jeg meg en etterlengtet krem. Når jeg var mindre pleide mamma å bruke den i ansiktet til meg og broren min før vi gikk å lekte i snøen, så at huden skulle holde seg myk og ikke tørke ut av kulla. Den funka perfekt til det! Derfor tenkte jeg at siden det er vinter å kaldt ute nå så kanskje den kan holde huden min myk og fuktig. Det gjør den forsatt! Pluss at A-Vitamin beskytter mot tørr hud! Og det er jo akkurat det jeg er på jakt etter. Her er krokken jeg kjøpte på en helsekost i sverige(de har den i norge også, på helsekoster, apotek og Vita)

Jeg er veldig fornøyd med denne! Den er drøy og god, denne krokken holder lenge! Den er uten parfyme, du kan få en med også men når jeg kan unngå parfyme så gjør jeg det. Er ikke vits å dytte masse rart i huden. Den har veldig mye a-vitamin som gjør huden myk og beskytter mot kule. Perfekt nå som det er kaldt! Men du burde ikke bruke den om sommeren også, da er det bedre med andre fuktighets kremer, som ikke har så mye "kulde beskyttelse". Alt i alt er dette en krem jeg er veldig fornøyd med! Fjærnet de stedene jeg flasset på en blunk :)

Karakter 5,9 av 6! 
Bitte lite minus for utseende..  

Har du en lignene krem? Hvilken fuktighets krem bruker du?

Nytt i sminkepungen + dagens sminke


Den er egentlig mørkgrønn, men det syntes jo ikke. Tror det er noe veldig galt med blitsen min. 


Den heter "Zone" Og jeg kjøpte den i en sminkebuttik, gud så bra beskrevet. Jaja, jeg husker ikke navnet! Men den ligger på nordby. 


Trøtt og fin :)


Tok sort jumboeyeliner fra nyx under, for å få en mørkere farge. 

Nå har jeg egentlig time, så må egentlig gå tilbake. Hehe, brukte ille lang tid på å skrive dette innlegget for at lærerene ikke skulle se meg. De går jo overalt! Malin og Eva skal bli med på hytta i helgen! Så blir det masse kos med Kebab og kanskje bovling. Gleder meg masse :) Kommer masse bilder, helt sikkert. 

Hva syns du om sminken? Har du sminke fra make up store? Hva skal du i helgen?

Neglelakk, Luxedo fra Essie


Og igjen, hva er det blitsen gjør med neglene mine?! De blir jo ujevne og fæle, dere negle lakken ser mye finere ut i virkeligheten! 

Akkurat nå sitter jeg sånn her i sengen min! Bare ti ganger trøttere.. 

Prøvde faktisk å skjule at jeg har på meg sokkene, dro bare av meg buksa fordi jeg rett og slett syns den ikke var noe deilig å ha på. Sånn er det med den saken liksom! Egentlig skulle jeg gjort masse lekser og studert som f! Og ikke minst kommet meg i dusjen, tror jeg må gjøre det etter jeg er ferdig å skrive her nå.. Smart. Blogges! 

Hva gjør du akkurat nå? Hva syns du om fargen på neglelakken? Liker du å sitte uten bukser?

Photshoot del 2

Her har dere del to, litt morsomt å ta sånne bilder selv om noen kanskje kan se på dem som litt dristige. Men de er bare tatt for moro skyld! De er bare tatt mens jeg kjedet meg, dette er altså noe man kan finne på når man kjeder seg ;)

Hva skal du i dag? Hva syns du om bildene?

Photoshoot


Følte for å leke litt med sminke og ta noen bilder :) Bare sånn for fun liksom, men så gik kamera tomt for strøm så jeg må vente med å få tatt noen flere! Kommer sikkert flere på bloggen i morgen! Uff, i morgen er det skole! Ikkje bra. Jeg gleder meg ikke akkurat til å komme meg på skole benken. Serlig ikke når jeg tror jeg får tilbake en matte prøve i morgen! Hvordan den gikk er et annet kapitel. 

Hva syns du om bildene? Hva liker du å gjøre når du kjeder deg? 

Nyttårs negler

De ser bedre ut i virkeligheten, blitsen gjorde noe rart med dem.. Og det er glitter ytterst på tuppene. Har brukt utrolig lang tid på dem, siden basen ikke ville bli jevn og fin så måtte jeg ha rundt 3-4 lag på, tror jeg endte på 4. Og de bruker jo så ille lang tid på å tørke! Ikkje bra. 

Nå skal jeg finne frem alt av saker og ting jeg trenger for å se smashing ut i kveld, så når jeg er pyntet å klar skal dere selvfølgelig få se outfiten! Har planlagt alt ganske bra nå, og jeg kan fortelle dere at det ble som dere ville kjole nr 1! Selv om jeg likte bedre nr to, så blir det lettere å feste med nr 1 :)

Hva syns du om neglene? Hvordan negler har du i dag? Skal du feste i kveld eller være med familien?

Mange nye sminke børster!

Dere som har fulgt litt med på bloggen min har sett hvor frelst jeg har blitt av NYX øyenskygger! Og endelig har jeg fått noen førster som er mere "verdige" til denne flotte øyenskyggen. Kom nemlig mange børster, så mange som 7styken fra ELF i dag! En blush brush og 6 øyenskygge børster. Syns dem var litt store men to av dem er små og søte. Gleder meg til å bruke dem! 


Alle de herlige børstene. Digger de fra elf! Er god kvalitet på dem.


Også havnet denne Face mist &  set i shopping bagen, kommer omtale når jeg har prøvd den!


Blush børsten. Fra studio kolleksjonen (de er mykest).


Og alle øyenskygge børstene! To fra studiokolleksjonen :)

Hva syns du om børstene? Har du børster fra ELF? 

Pakke i posten fra Redken

Nydelig sett med sjampo og balsam fra all soft, Redken. Siden jeg vant konkuransen på www.mallo88.blogg.no, fikk jeg denne i posten. Utrolig koselig, gleder meg masse til å teste dem og fortelle dere alt om disse! 

Hvilke hårprodukter elsker du? Har du noen fra Redken?

Nyx innkjøps videoblogg!

Syns? Liker du nyx?

Dagens look


Trøtt og god :)Det var da dagens look, idag har jeg vært hos tannlegen! Tusen takk til mamma som gadd å sende brevet mitt så jeg fikk det dagen før og ikke for en månede siden da det kom, å gi det til pappa når du møtte han er jo dumt :) Tusen takk. Idag har jeg utrolig dårlig tid, så er bare to timer matte nå før jeg må løpe til bussen, komme meg hjem og spise før vi skal på møte. Eheh. Gleder meg ikke akkurat. 

Hva syns du? Hva skal du i dag?

Dagens sminkeUtrolig hvor fin og blek jeg blir av den blitsen! Nam. Nå har jeg på øyenskyggen min fra nyx, paleet med 10 farger "runnaway collection, Haute model". Love it! Satt fantastisk på i hele dag :) Det er ikke værts! 

I morgen kommer det en videoblogg dere! Skal på møte i morgen så får ikke blogget så mye tipper jeg, derfor veier jeg det opp med en video :) Den er om kjøpet mitt fra NYX. Cherryculture.com skal foresten slutte å sende NYX til Norge nå i 2012. Ikke bra for meg som nettopp har funnet ut hvor utrolig bra NYX sminken var! Uff. 

Hva syns du? Skal du se videobloggen?

Dagens sminke 

Nå skal jeg og Kevin til byen for å juleshoppe! Yeey. Skal kanskje se om jeg finner noe til han, spørs på om hvor snill han er i dag. Ellers så er det ikke mye å fortelle, jeg vurderer å lage en konkurranse her på bloggen. En jule konkurranse vel og merke, der dere kan vinne neglelakk noe annet hemmelig ;)

Hva syns du om sminken? Hva vil du vinne i en konkurranse?

Dagens sminke - Red lipsLeppestiften er fra NYX! :) Nå har jeg kose kveld med Kevin kose gutten min. Thihi, så skal jeg masere han og så tipper jeg vi skal legge oss. Blir ikke å gjøre noe spess i kveld siden filmen ikke fungerte. Vi skulle egentlig se en film men så klikket den bare. Ikkje bra. Blogges i morgen snusker!

Hva syns du? Hva skal du i kveld?

Støpe negler


La dem på meg selv i går! Ble super fornøyd med resultatet. Er fra et kitt fra Depend. Kommer mere om det senere ;)

Hva syns du om resultatet? Syns du det er pent`med gele negler?

Orofludio hår olje omtale -VIDEO BLOGG!

Der har dere videoen jeg har laget! Ikke så store greiene men den duger :) Håper dere liker den! Så hadde jeg blitt utrolig glad hvis dere abonomerte på meg, tusen takk for forhond! Alle som gjør det vil foresten få kommentarer på bloggen sin, så legg igjen en kommentar om dere gjør det så skal jeg lese bloggen din og legge igjen to eller flere kommentarer. 

Hva syns du? Skal du følge meg på youtube?

Dagens sminke

Sånn her ser da jeg ut i dag! Sminken jeg har brukt er fra:
Øyenskygge -  7
Glitter skyggen - GOSH
Øyenbryns penn - H&M
 Fundation - Mabelline
Concealer -  Timebalm
Eyeliner - ELF
Maskara - Mabelline 
Bronzer - ID BareMinerals Kanskje jeg skulle lage et innlegg der jeg viser dere hvordan jeg gjør det en gang? Og videoen kommer foresten ut rundt kl 15.00! Gled dere, hvis jeg får lagt den ut da.. Har jo skole til kl 15.45, så kan hende den kommer ut kl 16.00 :)  Men dere får ha en flott dag!

Hva syns du? Skal du se videoen jeg legger ut etterpå?

Sykt hva man kan gjøre med sminke

Sinn sykt hva jenter kan gjøre for å se bedre ut! Synd på gutter som ikke har denne muligheten, men noen fordeler er det å være jente :) 

Hva syns du?

Trenings inspirasjonJeg får så lyst til å bare legge meg ned på gulvet og ta mange mange mageøvelser når jeg ser disse jentene! Victorias secret har noen utrolig fine modeller. Elsker det når du så vidt kan se en anntydning til sixpack på jenter. Ikke når den syns sånn skikkelig men når du kan se litt. Det er så utrolig hot! Har så sinnsykt lyst til å få bort magen min og få frem noe som de jentene over! Nå vet ikke jeg om noen av de sliter med spiseforstyrrelser eller har dårlige bakrunner, jeg bare digger kroppene de har på bildet :) Og de ser ikke alt for tynne ut, jaffal ikke sykt tynne. Skulle gjort mye for å bytte meg til en sånn kropp! Men får vel heller bare trene den frem, for kostholdet mitt er jeg for lat til å endre på. Hehe, masse sukker.

Hva syns du om disse jentene? Fikk du lyst til å trene nå?

God morgen bloggen!

Heihei, nå er jeg hos Kevin. Han spiller noe slosse spill så jeg får blogge, hehe. 

Idag skjer det ikke noe spessielt, men jeg kan jo fortsatt blogge! Tenkte å lure Kevin til å ta outfit bilder av meg, har fikk det jo så bra til sist gang! Og jeg tenkte jeg skulle legge ut et innlegg om den beste øyenskyggen min. Må bare skrive det helt ferdig, har noe småtteri og legge til :) Hva vil du lese om øyenskyggen? Den er foresten fra NYX. Så nå kan dere glede dere! 


Slenger inn et random bilde :)

Da får alle ha en super dag! Hva skal du i dag? Hva vil du lese i en sminke omtale?

To nye sminkekoster fra ELF

Idag er ikke formen helt på topp, så har en liten hjemme dag i dag. Skal gjøre en del lekser også så jeg ikke henger etter! Må jobbe til gym prøven neste uke og til matte prøven. Og til alle dere som tror i innlegget under at jeg skal på ball og har kjøpt en ball kjole må jeg nok skuffe dere! Det er ikke noe ball på første vidregående ;) Jeg lar konkuransen stå opp til i kveld så skal jeg avsløre hva som er i posen, hehe. Dette er kostene jeg har fått fra ELF, ble kjempe overasket over kvaliteten de er skikkelig myke og deilige. Gleder meg masse til å bruke dem! Begge er fra Studio koleksjonen den første heter "stripple brush" og den andre heter "Powder brush" . Så langt er jeg totalt forelska i Powder brushen, mens stripple brush får et poeng mindre fordi den ikke var så ille tett med hår. Men det kan jo hende den skal være sånn! 

Hvor kjøper du sminkebørstene dine? Har du prøvd ELF sine?

Blue nails from IsaDora

Jeg digger denne mørke blå negle lakken! På dette bildet har jeg på et strøk og du ser ikke noen skjolder som på bildet. Med mindre du har like sterk blits som på kamera mitt! Hehe. Den er fra IsaDora, noe som er supert for dette merket tester ikke på dyr! Den sitter også på opp til 7dager før jeg føler den blir stygg eller flasser av og må tas av. Dette er en lakk med god kvalitet som jeg digger. Ikke koster den så mye heller!

Hva syns du om fargen? Hvem er din yndlings negle lakk?

Klippet meg kort

Hehe, det er ikke så kort. Har faktisk aldri blitt mere fornøyd med en klipp som jeg har blitt nå. Men off så mye hun tok når jeg ser på bildene. Ble en liten forskjed her ja! 

Men det måtte tas! Er uansett kjempe fornøyd med håret nå. Mye lettere å gre det + fikse. Digg det også da! 

 

Hva syns du? Har du langt eller kort hår?

Nytt affilateprogram

Vil bare fortelle dere at jeg er blitt affilate hos sigma! De selger sminke koster til en billig penge som er like bra som mac sine koster. Du kan lese mere ho www.mallo88.blogg.no, ho er liksom tals personen for Sigma i norge og en super fan av kostene! Sminke bloggen hennes er verdt en titt. Jeg vil anbefale disse kostene, bare søk deg litt rund på youtube og du vil finne masse bra om dem :) Hadde blitt super glad om dere hadde trykket på banneren min når dere skal kjøpe noe der! Eller bare for å titte på siden.

Har du prøvd Sigma sine produkter før? Er du affilate hos noen?

Hjemme spa dag

Nå har jeg nettopp tatt en lang deilig dusj med full krops skrubb og hårkud og anisktsmaske. Sinnsykt deilig. Har fått bort alt av død hud så nå stråler huden min av lykke! Var så deilig å bli kvitt det, er sikkert 2kg lettere nå. Og håret er mykt og lukter godteri. Sykt deilig med sånne dager som dette der jeg bare kan pleie meg litt. Og alle burde gjøre det en gang i uka! Få bort alt det dårlige så du kan stråle hver dag. Hehe. Resten av dagen så tenkte jeg å ta sol og dra en tur til farmor og bestefar. Har ikke sett dem på evigheter, så passer med et besøk nå. Men nå venter solariumet! 


Tatt i senga til Kevin pus i går. 

 

Pleier du å ha en "hjemme spa dag" ofte? Hva gjør du når du vil kose deg ekstra?

Gratis frakt kode til ELF

facebook-free shipping

facebook-free shippingfacebook-free shipping

Jeg kan anbfale førstene fra bambus koleksjonen, øyebryns settet fra studiokoleksjonen og eyelinerren fra studiokoleksjonen. God kvalitet på disse produktene, holder lenge. Kostene er utrolig deilige og myke! Angrer på at jeg ikke kjøpte flere sist jeg kjøpte der. Hehe. 

Buker du koden FBFREE så får du gratis frakt i dag! Slutter kl 00.00 i kveld :)

Skal du bestille noe? Har du kjøpt noe derfra før?

Makeup look, brown

Lekte meg litt med falske vipper og redigering. Pluss sminke da.
Syns?

Sminke inspirasjon

Nå skal jeg ha norsk skrive ting så kan ikke blogge mere! Senere i dag skal jeg kjøpe en ny jakke jeg har ønsket meg lenge, gleder meg sykt!

Liker? Hva skal du i dag?

Ønskelisten min, og liten overraskelse

Skulle så sykt ønske jeg bare kunne lagt alt i hendle kurven og trykket bestilt, men jeg kan jo ikke det. Det kommer jo på rundt 2000kr da hvis ikke mere. Jeg er ikke sikker. Men det er så mye fint der! Har øsnket meg en krøltang lenge, og rettetang fra GHD. De skal jo være helt fantastisk bra, derfor ønsker jeg meg en når rettetangen jeg har ikke fungerer. Eller den får håret rett, men det krøller seg to sekunder etterpå. Og jeg tror ikke det skal det. Pluss jeg må ta så mange ganger å rette samme hår bit. Liker ikke. 

Ønsker meg også en del ting til å få fiksa håret etter jeg skal ødelegge det. Hehe, jeg har kanskje ikke fortalt dere det? Jeg skal bli blondt! Vil dere ha et blond, steg for steg, innlegg? Eller flere. Men når man skal bleke håret må man gjøre det over tid, man må være talmodig, kure håret, passe på det, flette det om natten, ikke rette det hver dag, bruke beskyttene produkter osv. Kommer sikkert ett innlegg om det!  Men de produktene her i listen er gode produkter som skal pleie og beskytte blondt eller skadet hår da. Derfor er de på wish lista. Og en fundation da,bare fordi jeg er tom for den gammle. 

Hva ønsker du deg? Har du lyst på et "blond steg for steg" innlegg?

Bok anbefaling, makeup manual

På bibloteket har jeg fått låne meg denne! Den er rett og slett fantastisk, jeg er blitt helt overbegeistret over denne boka. Har lært masse, funnet ut mye og fått mere lyst til å ta kurs eller en utdanning innen sminke og utseende. Gud det er så spennende. Alt står veldig godt beskrevet i boken, veldig vennelig for folk som ikke er helt eksperter i sminke. Den er for deg som vil lære mere, uansett hvilket nivå du er på vil du kunne skjønne denne boken. Men den er på engelsk da, eller den jeg har lånt på bibloteket er på engelsk vet ikke om den er det i butikkene.  Jeg vil definetivt kjøpe meg denne boken! Helt uten tvil. Når jeg får meg litt mere penger, kanskje neste månede eller noe.

Den får 6 av 6!
Virkelig verdt det.

Har du lest den? Hva syns du om slike omtaler? 

Denne er på vei hjem til meg


TIGI S-Factor Serious Conditioner with Sunflower Seed Oil 750ml 

 

Etter hva jeg tror skal dette være en super hårkur som gjør håret mitt mykt og ikke så tørt og sprøtt som jeg føler det er innimellom. Har lest mye bra om denne, men jeg skjønner ikke helt om det er en balsam eller hårkur? Haha. Jeg satser på hårkur! 

Har du prøvd denne?

Rosa neglelakk (bilder)

På tirsdagen kjøpte jeg jo meg ny neglelakk fra H&M, den var på en måte to neglelakker i en og jeg har da testen ut den rosa, og tenkte å vise dere hvordan den så ut på! Og jeg kan si at den er ROSA, med stooore bokstaver. Føler meg som en liten prinsesse eller skikkelig berte med den på. Ikke helt min stil men jeg tror det kan bli kult hvis jeg mikser den med den grå, og tar annahver negl eller noe. Den sitter ganske godt, har ikke sett noe forskjedl på den de 3dagene jeg har hatt den på. 

Brukte den rosa av de to.

Der har jeg tatt et strøk, siden jeg hadde litt dårlig tid. Men jeg syns det ble ganske jevt og fint til å være et strøk da.At det er lite farge i lakken kan ingen si, for det er en mye sterkere farge enn dere ser på bildene. Den er skikkelig ROSA.

Hva syns du om lakken? Har du prøvd duolakkene fra H&M?


Nytt innkjøp

Igår varjeg på Kino med Kevin pus, men først så gikk vi rundt og shoppet litt. Eller jeg shoppet, han hadde ikke med seg penger til det. Menmen, jeg pakket på han en is og en burger på mc'ern. Og vi koste oss, eller han var kanskje ikke helt i 100 for shopping men jeg koste meg. Hehe. Også gikk vi på kino! Og seriøst den filmen var fantasisk, men skal fortelle mere etterpå tenke jeg. 

Her er innkjøpet mitt da, ikke så stort og alt er fra H&M.


Denne maskaraen har jeg brukt før, ikke sånn super super men den er billig og den fungerer. Mange makeup artister ser på denne som noe man må ha, den er en klassiker. I fargen very black.


Disse negelakkene, eller negelakken(?) lo jeg først av, men etterhvert så kjøpte jeg den da. Hehe, først teit så kjøpe. Neida! Jeg likte fargene, og den jeg lo av hadde ikke fine farger, derfor kjøpte jeg den! kostet 29kr.Hva syns du om kjøpet? Hva gjorde du i går kveld?


Bestilt fra ELF, + fri frakt kode!

Siden det er fri frakt, koden er "STAREU". Dere får kose dere med den! Den funker frem til mandag morgen kl10. Jeg fikk litt snadder av snille søte pappaen min, jeg er heldig. Neida, han skyldte meg de pengene, så bare halv heldig. Men fortsatt så kommer det masse fin sminke i posten snart! Sikkert om en uke eller noe, perfekt til skole start. Her er kjøpet:Hva syns du om kjøpet? Har du handlet der før?

2 Hull i øret

For ikke lenge siden tokjeg hull i øret igjen. Var ikke vondt akkurat når jeg tok det, svi litt og ble varm. Det værste var når ho skøyt! Fordi det bråkte sånn så jeg skvatt skikkelig. Og jeg tror ho traff feil på det ene øret, fordi det gjør mye vondere enn det venstre, sikkert troffet en nærve ikke noe farlig. Var ikke noe gøy å ha på øredobber to dager etter fordi det gnissa på en måte, og  da svi det enda mere enn vanelig. 

For øyeblikket så sitter jeg å ser på denne utsikten, vakkert?

Så har jeg jobbet en del med designet mitt i dag, blir bare ikke fornøyd! Jeg vil ha det mellom rommet mellom sidemenyen og bloggen litt mindre.. Men jeg finner ikke ut av det, jeg har satt det på 0, men det vil altså ikke. Help?

 

Hva gjør du akkurat nå? Har du hull i ørene? Hvor mange?

Dagens sminke

Tenkte jeg kunne begynne å legge ut bilder av sminken min for dagen. Og kanskje begynne å legge ut ambefalninger av sminke også? Høres det ikke bra ut? Joda, idag skal jeg på shopping med lille bror. Han trenger nytt bokbind og penner osv. Så mamma ba meg kjøpe det for han, og jeg ville ut i dag, så hvorfor ikke gjøre det for han? Litt snill søster kan jeg jo være, innimellom.  Ellers så ser jeg etter et nytt pudder. Håper og krysser alle fingrene for at de har akkurat det jeg vil ha, til akkurat dne prisen jeg vil ha! Hihi.


Øyenskygge fra no7
Maskara fra samme merke.
Hvit øyenskygge fra viva la diva
Fundation fra  loreal paris, true match super-blendable, fargen C3.
Øyenbryns penn fra H&M 

 

Hva syns du? Hva skal du i dag?
 

Make-up look, smokey

Tittet litt rundt på blogger og sånt på google og smalt over på denne bloggen. Og fant ut at jeg ville leke litt med sminken min. Fikk egentlig et resultat jeg kan være fornøyd med. Ble ganske kult smokey, men jeg har litt for lys hud til å kunne bruke det sånn offentlig, men fortsatt kult da! Eyeliner fra H&M
Glitterøyenskygge fra H&M
Hvit/sølv øyenskygge(øyekroken) fra Loreal Paris
Sort og grå øyenskygge fra H&M
Maskara fra Loreal Paris

Billig men pent, hva syns du om resultatet? 

 

Verdens vakreste ring!

Igår hadde jeg besøk av Kevin, og han er bare verdens søteste når han skal overaske meg med ting! Selv om jeg ikke helt liker å få ting, mye mere morro å gi! Fordi det blir liksom på en måte skummelt, også hadde jo ikke jeg noe til han. Men han hadde tent lys og lagt det i en boks han hadde selv slipa (Tre boks) og oppi var den en lapp og den lille esken med ringen! Herregud så søtt! Elsker deg gutten min, tusen takk<3

Var ikke det mega søtt og romantisk? Var ikke ringen utrolig fin?

Daisy from Marc Jacobs

Nok lukt i denne flaska det er det ikke noe å si på! Lukter veldig sommerlig og søtt. Men tror nok man kan bruke denne hele året, uten problemer. Fikk den av farmor og beste far for ikke så lenge siden og brukte den 3dager eller noe uten å fått noen dårlige kommentarer! Tihi. Og flaken er så søt, digger blomstene. 

Hva syns du om den? Har du luktet den?
Fiskebensflette videoen!

Kommer i morgen.

Den er nesten ferdig men jeg syns det er dumt å legge den ut på kvelden, og den trenger en sang. Derfor laster jeg ned "what is love" med Jennifer Lopez, tror den skal passe bra. Så den skal legges inn på videoen før jeg legger den ut! Ville ha en sang som var litt glad stemning i. Ikke det at det er en så glad tekst i sangen, men at sangen har en fin melodi som får meg til å ville danse og synge med. 

Sånn ellers kan jeg med dele at jeg syns det var veldig gjøy å lage video, selv om det er rart å høre seg selv. Lyden på videoen er en annen sak, jeg snakket lavt nok for å si det sånn! Men dere kan tro det kommer flere videoer i fremtiden. Kanskje jeg skal legge ut en i uka eller noe?Dette er da resultatet! 

 

Skal du se videon i morgen? Hva syns du om fletta?

Skal jeg lage en hår video?

Jeg vet ikke helt om jeg skal lage en video, men lurer på om jeg skal lage en hår video. Da om hvordan man lager en fiskebens flette. Siden jeg kunne ikke lage en før i dag, haha. Så derfor tenker jeg kanskje det er flere som vil lære. Så vil noen at jeg skal lage en hår video? Er det noe du vil jeg skal vise? 

 

Hva tror du? Hvis du ikke vil at jeg skal vise fiskeben flette hva vil du jeg skal vise? 

Hvordan få langt hår

Det er mange ting man kan gjøre for å få langt hår. Noen tips vil jeg også si er veldig rare. Som å flette håret stramt så det blir dratt lengre. Sorry, det funker nok ikke.  Men det som funker med fletter er at du fletter håret om kvelden og sover med fletter, da får du nesten ikke knuter neste morgen og slipper å slite så ille på håret med børsting. Så har jeg samlet noen tips her. 

 

En ting du kan gjøre for å få det lengre er å bruke hårkur to ganger i uken. Ikke fordi det får håret ditt til å vokse fortere men det får håret sunnere, og sunnere hår trenger du ikke klippe/stusse like ofte. Du bør helst bruke en kur du kan ha i hele tiden, eller en olje til håret som skal pleie og beskytte. Det fins mange der ute som kan hjelpe deg på veien til å få sterkt hår som ikke må klippes hele tiden! Solfaktor er også en ting. Du vet at huden din blir rød og brent når du er for lenge i solen? Ja, det skjer jo da også noe med håret ditt! Det blir jo bleket, men det tørkes også. Så du bør gi en fuktighets kur og en sol beskyttende spray om sommere, så håret ikke tørkes ut og fargen din vil holde lengre!

 

Klipp det. Alle må klippe håret innimellom, det er ikke vanskelig å skjønne. Det skal helst stusses hver 3-4 månede men du kan klippe det litt hver månede med en egen saks. Jeg har kjøpt meg en frisør saks som jeg stusser mitt egent hår med, da får jeg tatt litt og det koster meg ikke mere en engangs kjøpet med saksen. Hvis du vil kan du få kjøpe en av meg, men det vil ta 2-4 uker med frakt. 

 

Bruk en natur børste når du grer håret ditt. De er mindre skadelige og kan i noen tilfeller gi deg penere og blankere hår. To fluer i en smekk da!  Naturbørster er ikke like harde som vanlige og vil derfor ikke tvinge håret men heller "rett lede og hjelpe" håret. Men disse børstene koster jo litt mere da, men de vil ikke gjøre håret like fort slitt. 

 

Bruk varmebeskyttende. Det er det mange som glemmer! Hva tror du egentlig en rette tang eller krølltang gjør med håret? Jo den bruker høye varmegrader til å forme håret ditt. Disse gradene brenner jo huden din, og det gjør jo vondt. Tenk deg da hvordan det er for håret. Helst bør du ikke bruke det mere en 1gang i uken for å la håret få mest vile, men sånn er det jo ikke man bruker det ca hver dag til annenhver dag.  Da må man bruke varmebeskyttende produkter endten det er en spray eller en krem. Bruk helst frisør produkter, siden de beskytter best og kan gi hold til frisyren din. To fluer i en smekk der også. 

 

Ikke bruk alt for mye styling produkter. Håret koser seg jo ikke helt når du tuperer, sprayer og kliner i forskjelldige produkter. Noen ganger kan det være greit å ta en liten pause fra alt av produkter. La heller håret få en hvile dag og se braut naturlig! Håret ditt vil takke deg. 

 

Spis, tren, sov og ta kosttilskudd. B vitamin er vitamening for hud hår og negler. Ved å ta kost til skudd av b vitaming kan du føle at håret vokser fortere og det vil helt klart bli sterkere. Du vil også se forskjed på glansen i håret. Ikke nok med det men huden og neglene dine vil også bli finere. Ved å trene får du i gang en prosses som skilder ut avfalsstoffer, dermed kan du få grodd håret fortere ved at du ikke har noe som hindrer.  Sove er en ting vi alle må, får du ikke nok søvn funkerer du ikke riktig, sånn er det med hele deg. Dårlige søvn vaner kan påvirke håret ditt også. Det samme med stress, så stress mindre og sov mere!

 

Sist men ikke minst fins det hår produkter som skal få håret lengre ved å stimulere hår røttende. Disse vet jeg ikke om funker fordi jeg har ikke selv prøvd det, men har hørt mye positivt om produkter som gjør dette! Men jeg tror at hvis du får hår røttende dine til å gro håret fortere så vil ikke håret være like sterkt som om du skulle grodd det ut vanlig.

 

Lærte du noe nytt? Har du noe å legge til? Vil du at jeg skal legge ut hvilke produkter jeg bruker?

Lyst på billige piercinger?

Så ta en titt på denne siden! Sykt mange ine og kule billige piercringer. Kommer definetivt tilå bestille meg noen derfra, har hørt rykter om at det skal være ganske rask frakt også.Noen av de jeg ønsker meg..

 

Hva syns du om siden? Har du piercing?

Håret mitt er ødelagt, det er svart!

Gud jeg er så lei meg nå pga håre mitt. Før elsket jeg håre mitt og var liv redd for det.. Nå er det ødelagt sort og jeg hater det! Oh, jeg vil ikke se meg i speilet, jeg vil ikke se håret mitt og når jeg våknet på morgenen håpet jeg at det bare var et marerit. Men nei det er sort, sort som natten. Ikke nok med det men det føles skikkelig plastik ut. Det er som om jeg har fake hår fra nille. Og jeg ser rett og slett ikke ut! Det får frem fereinene mine og hvor utrolig bleik jeg er! Og ikke nok med det men ringene under øynene syns bare enda mere med sort hår. Omg, jeg vil klippe av alt sammen! 
Jeg ser ut som en emo! 

 

Så alle sammen, ikke kjøp hår farge fra GARNIER! Ikke den som står er for nordisk hår. Jeg valgte meg en farge som sa jeg skulle få mørke brunt hår, og satt igjen med sort. Hvis du ser ekstra nøye i håre mitt ser du at det tilogmed har blå skjær! Ikke kjøp fra garnier, jeg skal sende klage mail.

 

Har du en skrekk hår historie? 


Negl desiget

Siden dere ønsket å se det kan jeg jo legge det ut nå med engang! Koselig at noen vil se det jeg har malt på neglene mine. Men nå må jeg løpe til skolen så hade! 

Hva syns du? Skal du på skolen i dag?

To pakker i posten

Idag hadde jeg fremføring av det dumme engelsk prosjektet, jeg snakket så sinnsykt dårlig at det er flaut. Jeg kunne ikke en ditt, glemte alt til og med hva hovedstad var. Gud så flaut! Men det gikk egentlig ikke så alt for dårlig tross det utrolig dårlige språket mitt. Fikk 4 så overlever vel! Etter vi hadde fremført snakka jeg mye med folka på skolen, eller de andre som var ferdig. Ville på en måte ikke hjem, og det hadde jeg god grunn til. Gud så mye jeg kjeder meg, må finne noe å plage eller begynne å rydde. Må rydde men vil ikke. Ikke i det hele tatt. Nei. Jeg skjønner ikke i det hele tatt hvorfor jeg kjøpte denne, den funker ikke som det står. Den suger rett og sett, bortkasta 6kr.Sykt bra børster til å lage negl design, har laget et allerede og er strålende fornøyd med dem!

Har du fått noe i posten i det siste? 

3 nye neglelakker

3 vakre farger som fanget mitt blikk. Thihi, hørtes nesten litt eventyr aktig ut! For det er et stort eventyr å shoppe, særlig når man finner noe man liker! Og denne gangen falt smaken over på 3negl lakker. Fikk et utrolig fint resultat som jeg skal vise dere etterpå, har funnet kunstneren i meg.

Bruker du neglelakk? Har du disse fargene?

 

Pakke i posten

Woho, endelig!  Pakke fra feelunique.com

 

Nå er elskling her! Vi skal bake brownies, jeg driver å feiter han opp. Derfor, brownies. 

Har du også den hårkuren eller pudderet? Vil dere ha vurdering?Nett shopper til den store gull medaljen!

Jeg er nesten blitt nett shoppoholiker. Neida, eller jo. Det nyeste er kjøpt fra Ebay.com, og gud det er jo så billig! bare 6 kr eller 1dollar for det meste jeg kjøper. Det dyreste kom på 11,50kr inkludert frakt! Herregud, de kan jo ikke tjene på det.

Børster til negl design, hårfjernings ting som skal nappe ut hårene som en epilator, og små "steiner" til neglene eller makeup look'er, blir sykt fint på!

Har du handlet på Ebay før? Har du noe av det samme?

Ta en fransk'en

Dette er da hvordan jeg ordnet neglene mine til 17.mai. Ble ganske så fornøyd!Hva syns du? Pleier du å legge fransk?Hjemme spa

Nå skal jeg ordne meg helt til i morgen. Fikse neglene, ta annsikts maske, kure håret, skrubbe huden og smøre meg inn i deilige kremmer! Er litt lenge siden (for lenge siden!) Jeg tok en skikkelig fikse meg dag, er ikke rart kvisene popper frem.. Før tok jeg ansiktsmaske hele tiden og var veldig veldig flink til å ordne neglene mine så de alltid så smashing ut. Men hvor er den jenta nå? Borte, men jeg skal grave ho tilbake, finne ho langt langt inne i meg! Ok, litt overdrivelse. Men sånn ellers er det kaldt her, så jeg har satt på den over støvete ovnen min og krysser fingrene for at den ikke skal begynne å brenne, det hadde vært litt kipt om den gjorde det.


Er jeg ikke super vakker med ansikts maske på da? 

 

Så senere komemr det bilder av lekre negler, og kanskje et tipse innlegg! Woho. Føler meg litt flink med sånne planer.

 

Har du ofte hjemme spa?


Blue eye


Uredigert.

 

Tycks?

Omtale: Joico K-Pak Intense Hydrator Treatment (Hårkur)

Denne hårkuren lukter himmelsk! Og er den jeg skrev om som gjorde håret mitt om til silke. 

Håret blir mykt, glansfult, og lett å arbeide med. Det føles ikke tørt eller sprøtt etter denne kuren! Jeg føler at tuppene mine blir mykere og håret ser mye mere naturlig ut, ikke som om jeg har rettet det men det er fortsatt rett. Den lukter veldig sommerlig syns jeg, friskt og ikke for søtt. Det er ikke en tung lukt som du ikke får bort men en deilig lukt du kjenner når du er nær håret. 

Jeg trenger ikke bruke mere enn en liten liten dæsj i håret mitt. Og jeg har ganske langt og tykt hår, den er veldig drøy i bruken! Når du har den i håret føler du at det blir veldig veldig glatt og det kan komme en litt sterk lukt, men lukten blir svakere når du får skyldt den ut og tørket håret. Det er 250ml og disse vil nok holde lenge!

Du kan godt ha den i lengre enn det står på pakken, siden dette er en fuktishets kur. Du kan godt sove med den, men du må bruke mere enn en liten dæsj hvis håret er helt tørt når du skal ha den i. Jeg pleier å vaske håret med sjampoo så gå ut av dusjen ta på hårkuren, ta annsiktsmaske og barbere meg før jeg skylder den ut igjen, føler at den gir meg mere når jeg har den i litt lengre. Og ikke ha den i hodebunnen, da kan du få fett hår. 

 

Konklusjon:
Den beste hårkuren jeg har prøvd! Gir mye fukt, glans og smidighet til håret. Koster ikke så mye, rundt 120kr hosfeeluniqe.com (link) 

Jeg gir denne kuren en 6 av 6! Det er den beste fuktighets kuren jeg har prøvd! 

Har du prøvd denne? Hva syns du?

Parfyme favoritter

Det er mange gode parfymer der ute! Men en jeg virkelig elsker er disse! Versace og inspire. De lukter himelsk! Og jeg føler de liksom er litt "meg" på en måte, skjenner du til følelsen?

Inspire kjøpte jeg for første gang i slutten av 8klasse. Og har elsket den siden, den er så søt og god, på en måte litt "vår/sommer". Jeg syns den passer perfekt nå! Og vil annbefale alle og ta en sniff neste gang de er i en parfyme butikk, du blir neppe skuffet! Liker du disse? Hvem er din yndling?

Glossy lips

Har lekt meg litt med kamera og lippglossen. Syns jeg fikk utrolig fine resultater! Har redigert litt også da, selvfølgelig. Brukte leppestift fra la diva og lippgloss fra H&M, leppestiften først så lippglossen oppå. You now.Hva syns du? Hvilek farge er din yndling på lippglosser?

Ps: bli med på konkuranse på denne bloggen!

Pakke i posten

For litt siden bestilte jeg meg en ny hårkur og en concealer. Endelig har det kommet! Dere skjønner det er www.feeluniqe.com har veldig gode priser og sender alltid produktene. Men, det er alltid et men, de har så utrolig lang sende tid. Og egentlig skal det ikke ta så lang tid å få varer fra england(?) og hit? Men uansett gjør prisene opp for det!


Concealer fra the balm. Du finner den HER til 15.50£Fuktighetsgivende kur fra Joico. Du finner den HER til 11.90£

 

Hva syns du om kjøpet? Har du noe likt? 

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits