Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

Antrekk

Dagens antrekk

Hei!

Jeg var hos tannlegen i dag, og er overlykkelig over at jeg har fått meg en ny en! Ikke lengre ho hardhendte nordleningen. Ikke at jeg har noe i mot nordleninger jeg er jo derfra selv! Men ho var ikke snill. Jeg dukket da opp en time før men fik heldigvis 10minutter før hennes neste time. Ellers har jeg fått meg nytt penal og et hoppe tau! Så nå skal jeg begynne å trene med hoppetau også. Håper det blir fart på meg da. Skal legge ut et trenings innlegg etterpå eller i morgen, spørs når jeg får tid. 

 

Topp - Gina trico / Shorts - Cubus / Veske - Mulberry / klokke - regal

Gud det var uvant å stelle seg sånn opp forann kamera igjen! Det kan lett ses at jeg ikke er vant til å pose.. Unnskyld for dårlige bilder..

 

Hva skal du i dag? Hva syns du om antrekket?

Den dagen

Den dagen jeg klarer å ikke ødlegge noe, klarer å fikse noe bra og holde på det. Den dagen håper jeg ikke er langt unna. Jeg klarer det gang på gang, er det ikke familie er det venner. Jeg vet ikke om jeg skal gi opp eller fortsette. Men så er det bare se svake som gir opp, og jeg er ikke svak. Jeg har klart det helt hitt uansett hvor vanskelig det har vært, så jeg klarer det videre. Men jeg er så lei for alle jeg har såret. Jeg bare sårer. Unnskyld.

Dagens antrekk

Så berer ferden hjem igjen! Skal bli deilig å komme hjem, er ikke gøy å være her alene. Særlig ikke når broren din og kompisen hans spiller rar musikk og oppe til laaangt på natt når du vil sove. Haha, luksusproblemer ass. Nå har jeg blitt klar og er ready til å dra. I dag skal jeg og Karoline som jeg ikke har vært med på år og dag på Badeland og kose oss!! Gleder meg som en liten unge, selv om jeg er så blek at det ikke burde vært lovlig. Haha! Forsent med selvbruning og solarium nå. 


Bukse - H&M (NY!!) / Bluse - Cubus / Klokke - Cmyk / Solbriller -h&m / Smykke - cubus Ellers kan jeg skryte av at jeg har gått ned en buske størrelse! Gud for deilig det var å stå i prøverommet å få på seg en størrelse mindre enn normalt. Det er så artig når treningen gir resultater! Til sommeren er planen å se ut som en godt trent og nytt jente. Skal trene opp kroppen min så den blir en drøm! Det er jo ikke så vanskelig som jeg først trodde. Drømmekroppen kommer!

Hva syns du om antrekket? Hva er dine søndagsplaner?

Dagens antrekk

Da var jeg hjemme igjen! Fikk ikke kjøpt halvparten av det jeg skulle, det er så synd. To hyller, en bukse og noe småtteri ble det like vel. Skuffet meg skikkelig når jeg ikke fant det jeg trengte. Men neste gang! Skal vise dere buksen i morgen, og hyllene når jeg får hengt dem opp. Nå skal jeg danse til høy musikk og spise kjeks med ost! Blogges.
Genser - Ginatricot / Skjørt -Bikbok / Strømpebukse - H&M / smykke -Cubus / Klokke - Cmyk.

Hva syns du? Hva gjør du akkurat nå? :)

Dagens antrekk

Nå skal vi til sverige! Og en tur innom Ikea i sverige. Den er større enn den i Oslo, hiihhi. Skal holde meg mest mulig unna godteri og andre fristelser og få tatt mase bilder til bloggen! Jeg vil ha masse bilder fremover. Idag er det sol ute! Elsker når det fine været kommer og lyser opp. Er så lei vinter når, trenger sol, sommer og varme. Derfor har jeg på solbriller, det gir en så fin sommer følelse og jeg føler meg mye finere med dem på hode. Haha, nesten som hårpynt! 
Genser - Vera moda / Shorts - cubus / smykke - Cubus / klokke - cmyk / Solbriller - H&M


Tusen takk for alle søte kommentarer på de siste innleggene mine! Dere gir meg så mye blogglyst, og tusen takk for at dere sier jeg er sterk, selv om jeg kanskje ikke er så sterk som jeg vil ha det til. Dette er en vanskelig periode for meg, men med dere kommer jeg meg sikkert fortere vidre! Tusen takk! You make me smile like carzy! 

Hva syns du om antrekket? Hva skal du i dag?

Dagens antrekk 120212

Deilig vær ute nå! Så da ble bildene ute, litt deilig med at det er søndag. Jeg er faktisk hjemme når det er lyst! Herlig, gleder meg til sommeren da jeg kan gå i lettere klær, ikke fryse og se bedre ut rett og slett. Liker ikke pakke på tusen lag med klær. Jeg har så mange fine topper jeg ikke får vist frem med de store genseren over! 


Cardigan - bikbok / Strømper - Bikbok / Sko - Nelly.com / Skjerft - Cubus / Klokke - Cmyk. 

Lekser, lekser og enda mere lekser står på planen i dag. Jeg har naturfremføring i morgen, noe i kunst som skulle vært levert for lenge siden og norsk lekser. Vikrer ikke som at lærerne skjønner at det er helg. Se setter alt på så dårlige tider! Alt blir liksom lagt den siste uken før ferien, da skal det jobbes! Bare fordi det er da du er mest klar til ferien og lei. Buhu. Ønsk meg lykke til! 

Hva syns du om antrekket? Har du mye lekser i helgene?

Dagens antrekk
De utrolig flotte skoene fra nelly.com! Fikk mange blikk med dem ja. 

Har nettopp kommet hjem fra en liten bytur, men ble ikke noe nytt på meg. Siden pappa ikke stoppa innom verken amfi borg eller storbyen. Buhu. Ikveld blir det matte lekser, naturfag lekser og TRENING! I dag starter et 4ukers prosjekt. Skal ned 2cm rundt magen, ikke så mye men da kan jeg klare det. Det er jo det som er meningen! 

Hva syns du om antrekket? Hva er dine planer for kvelden?

Dagens antrekk

Nå har jeg kommet hjem fra skolen og laget middag! Lagde laks og poteter. Skrellet til og med potetene før jeg kokte dem! Gud så flink jeg er. Ikke nok med det men jeg har tatt ut av oppvaskmaskinen, nå skal jeg bare sette på vaskemaskinen så er alt bra. Jeg har mye lekser å gjøre i dag, desverre. Men jeg lover å oppdatere med et langt innlegg senere! Så hold dere oppdaterte ;)Hva syns du om antrekket? Har du vært flink i dag?

Dagens antrekk 310112Nå har jeg nettopp fått tatt noen bilder til en ny header! Skal nemmelig få meg et nytt desig snart :) Idag blir det litt shopping og passbildetagning. Hehe. Så masse lekser. Ehehehehe. Gleder meg spessielt til leksene. Elsker jo lekser. 

 

Hva syns du om antrekket? Hva skal du idag?

Dagens antrekk 300112

Jeg er nesten uten sminke i dag. Bare pudder, øyenbryn og maskara. Kanskje bitte litt øyenskygge da, men jeg hadde så dårlig tid så ble ikke noe bra! Men men, kan ikke alltids være like flink på sminke fronten. Jeg har masse masse å gjøre i dag! Lekser opp etter halsen og ikke nok med det men jeg må jo ta godt vare på dere! Det er viktig. Pluss jeg har egentlig lyst til å trene litt. Vi får se hva jeg rekker. 

Hva syns du om antrekket? Har du mye lekser?

Ukas antrekk

To antrekk som ikke fikk være med, gårsdagens og et utrolig kjedelig ett fra tidligere i uka. Vil heller huske denne uken med disse antrekkene. Disse er jo faktisk litt fine! Gleder meg sinnsykt til det blir lyst ute og varmere så jeg kan ta bilder ute. Og ikke minst med de nye skoene mine som snart kommer! Jeg gleder meg sykt. Apropos det med varme så skal det bli 12 minus grader her til neste helg. Da skal jeg til Kevin som bor i Østfoldskaldeste sted nemmlig Rakkestad. Tipper det ligger på rundt 15-17 minus der. Buhu for kulde! 

Hvilket antrekk likte du best? Gleder du deg til det blir varmere?

Dagens antrekk 280112


Jumpsuit - bikbok / Genser -bikbok / Skjerft -bikbok / Strømpebukse - H&M.


En deilig lørdags outfit! Snart kommer venninnene mine som er utrolig trege! De skulle være her kl 3.. Men jeg har ikke sett noen av dem enda og kl er ti over halv fire. Dårlig gjort :( Hater dere!! Neida, det går bra har snakka med begge. Jeg har fått tak i fire filmer vi kan se på! Men tror ikke vi rekker mere enn 2 stykk da. Legger ut en liten omtale om filmene i kveld. Så skal vi kanskje opp på butikken og kjøpe litt grønnsaker og dipp. Det er så lenge siden jeg har spist det nå, så det blir digg. Hehe. Men jeg får vente vidre. 

 

Hva syns du om antrekket? Er venninnen dine trege?

Dagens antrekk 270112


Bukse - H&M, den nye! / Genser - Ginatricot / Smykke -cubus / Klokke Cmyk

 

Nå skal jeg på Verdensspeilet med jentene! Gleder meg, etterpå skal vi på kino. Men nå må jeg ordne meg litt før jeg springer til bussen. Blogges, og husk konkurransen nedenfor! 

 

Hva syns du om antrekket? Hva skal du i kveld?

Dagens antrekk 260112Følte meg litt søt i dag, hihi. Jeg bynner å bli flinkere nå med de kreative antrekkene mine! Jeg syns hvertfall ikke i dag og i går var så veldig ille. Snarere tvert i mot! Nå er jeg utrolig sliten. Ikke fordi jeg har gjort så mye men fordi det er lenge siden jeg slappet av en hel dag. Jeg savner å ha skolen kjempe nærme meg! Så jeg bare kan løpe til den i siste liten og ikke ta bussen til den en halvtime før den starter. Ikke at det er så ille, jeg har den jo nærmere nå enn før. Men jeg syns at ting kunne vært litt enklere. Kan ha noe med at jeg er utrolig støl at jeg er så sliten å lei. Alle bevegelser gjør jo vondt, og i dag er det ikke sånn deiligstøl så man vi ta på det. Jaja, etterpå kommer et innkjøpts innlegg! Siden jeg sluttet så tidlig ( les 13.30) på skolen i dag så rakk jeg å kose meg litt i byen får jeg måtte ta bussen. Det er nemmelig smart å ta bussen før røshen begynner. 

Hva syns du om antrekket? Hvordan føler du deg i dag?

Dagens antrekk 250112


Strømpebukse og skjorte fra H&M / Topp fra bikbok / Klokke fra CMYK / smykke fra Cubus / Skjerf fra bikbok.

Et mye bedre antrekk i dag! Fant det frem dagen i forveien så jeg var litt mere kreativ. Hehe. Nå har jeg utrolig mye å gjøre! Skal redigere video blogg til dere, lage et design for noen andre og gjøre matte lekser. Gud jeg blir nesten litt stresset. Eller det ble jeg jo for lenge siden da, hihi

Håper dere alle har en fantastisk dag! Hva syns du om antrekket? Hva har du å gjøre i dag?

Dagens antrekk

En sløv tirsdag her i gården! Hadde så dårlig tid på morgenen så ble en utrolig kjedelig outfit. Skal bli en bedre i morgen! Hehe, hvor mange ganger har jeg ikke sagt akkurat det? Jaja, jeg skal prøve. Men nå er det legge tid, snart. 

Hva syns du om antrekket? Er du kreativ med det du har på?

Dagens antrekk, skinnbukserEr utrolig trøtt nå! Herregud for en lang skoledag. Begnyte 8 og slutta kvart på 4. Ikke nok med det men bussen kom jo ikke før vi hadde stått der en time, og det var heller ikke den bussen vi ventet på som kom! Kom en hannestadøst buss, jeg ventet på 109. 109 Skal foresten gå hvert kvarter! Derfor vi ventet EN TIME sikkert. Blir så utrolig sur og irritert altså! ARG. Nå skal jeg gjøre matte lekser og gå en tur med pappa. Love my life liksom. 

Hva syns du? Hva irriterer du deg over for tiden?

Dagens antrekk 210112


Genser - BikBok / Thigts -BikBok / Skjerf -Cubus / Sko - Din sko. 

I dag skal jeg og Kevin en liten tur til byen. Han skal ha en dressjakke, og jeg ikke noe. Tror jeg, får se om de fortsatt har noen kule skinnbukser på salg hos Gina tricot. Da kan det hende det blir en med hjem! Dere får se etterpå hva det blir. Enda en ting jeg skal i dag er å spise på Mc donnals! Jeg har så lyst på chips og milkshake. Yummy! Men jeg får gjøre meg ferdig her hjemme, må henge opp tøy og vakse tøy før vi går. Skal se om jeg klarer å lure Kevin til å hjelpe meg! Blogges! 

Hva syns du om antrekket? Hva skal du i dag?

Dagens antrekk 200112


Genser - bikbok, bukse - gina tricot. 

Off, ikke fornøyd med bildene i dag. I det hele tatt, lyset ble feil og alt ble feil. Fikk ikke bort grønnskjæret. De kunen bilt bedre.  

 Hva syns du om outfiten?

Dagens antrekk 180112

I dag er det to måneder til jeg fyller 17år! Yeey.

Herregud hvem er denne trøttingen da?


Genser fra ginatricot / Thights fra H&M / Sokker fra Ginatricot / Kloke fra Cmyk / Topp fra BikBok.

Idag så begynner jeg ikke på skolen før kl halv ett! Herregud så deilig! Men nå er jeg nødt å sjappe meg før klokken blir for mye. Senere i dag så skal jeg hente ting hjemme hos mamma, får se om jeg rekker å blogge noe mere før det. Løøv you! 

Hva syns du om antrekket? Når begynte du i dag?

Sist ukes antrekk

Ganske fornøyd med den uken som var sine outfits. Ikke så ille, selv om jeg kan forbedre meg. Er sinn sykt mye lettere å finne på outfits som er litt spessiele når man skal legge det ut på bloggen. Vil jo ikke at dere skal tro jeg er stygg? Ehhehehe. Etter skolen skal jeg mest sansynlig til frisøren. Gleder meg til å få orden på håret nå! Skulle aldri bleket det hjemme. Kunne blitt bedre med en gang hvis jeg gjorde det hos frisøren. 

Hvem outfit like du best? Hva skal du i dag?

Dagens antrekk 140112

Endelig helg! En deilig lørdag er startet, med allerede to innlegg fra meg. Flink blogger. Håper så  mange av dere benytter dere av spørsmålsrunden til å få vite alt dere lurer på. Er min første spørsmålsrunde, og jeg lurer på om det blir svar på video. Hm. Får se hvor snille dere er ;) Men her er outfitten for i dag! 


Ikke redigert, vet tennene mine er super shiny in real! Må redigere de mindre skinnende på andre bilder så dere ikke ser for vakre de egentlig er. Trenger ikke noe bleking her i gården nei! 


Må nesten lukke munnen så det ikke skinner for mye her! 

Hadde blitt super glad om dere stilte meg spørsmål i spørsmålsrunden min! Svarene kommer i morgen :) Trykk her for å komme til spørsmålsrunden.

 

Hva syns du om antrekket? noe du lurer på i spørsmålsrunden mi?

Dagens skole antrekk 130112

Idag har vært en daff dag på skolen, 4timer tegning og 2timer film. Utrolig deilig! Elsker sånne dager med kos, de er jo ikke så ofte. Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg skal til pus, må jo være fikset opp.  Men sånn blir det! Her er dagens skole antrekk, slaskete og digg for en daff skoledag. Skal ha på noe mere spennende etterpå ;)


Rosa sokker! 
Da blogges vi etter dusjen da ;)

Hva syns du om antrekket? Hva har du gjort på skolen i dag? Gleder du deg til helgen? 

Dagens antrekk + kino!
Oh yes. 

Dette er da sånn jeg har sett ut i dag, pluss jakken min da. Som dekker så å si alt som er fint med antrekket! Jaja, er det kaldt så er det kaldt. Har desverre ikke rukket å blogge noe mere enn et innlegg før i dag! Soorrrry. Dårlige meg. Men jeg har vært på farten siden skolen sluttet med å shoppe, spise og gå på kino! Og det var seriøst verdens søteste film! Gud så herlig, vekket så mange følelser i meg. Det er ikke en klissete film som du kanskje kan tro av traileren men det er liksom så mange små "ulykkelige" historier som blir på en eller annen måte lykkelige til slutt. Det er så herlig! Anbefaler den på det sterkeste! 

Her er noen bilder fra Kinoen, mammaen og søsteren til Malin joinet oss! 

Så startet ikke filmen før etter 20 minutter, så vi satt der da å så denne fine skjermen. Lol. Blits i fjeset! 

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om outfiten? Har du sett new year's eve? 

Dagens antrekk 110112
Haha ser ut som jeg har det sideflesket når det bare er toppen min! 
 


Enda mere av det rare sideflesket. Lol. 

Idag er jeg nødt til å gjøre lekser, har masse matte og tysk lekser. Yndlingsfagene mine! Så må jeg fundere vidre på det med sko, må nesten vite det til i morgen. Siden da skal jeg og Malin på kino og se new year's eve! Da kan jeg også gå innom DNA. Gleder meg som en liten unge til kino

Hva syns du om outfiten? Har du sett "New year's eve"?

Dagens antrekk 100112


Løøøv you! Fått skikkelig au au på fingeren, skulle skjære brød og endte med å skjære fingeren istede. Ble helt forferdelig kvalm og skikkelig dårlig, jeg tåler nemmlig ikke blod og reagerte vedlig på dette.. 

 

Nå har jeg nettopp shoppet litt, fikk meg noe super billig på BikBok, 29kr stykk og 19kr liksom! Sinnsykt digg. Nå skal jeg lese litt og trene litt, før jeg hopper til køys. Sove lenge i den deilige senga mi, helt til i morgen. Dagens innkjøp kommer i morgen! Så hold dere oppdatert. Håper dere koser dere i kveld, dere fantastiske lesere! 

 

Hva syns du om outfiten? Hva har du gjort så langt i dag?

Dagens antrekk 090112
Håret blir så mye lengre i den stilingen her :)

Se så langt håret mitt er blitt! :D

Heeei! Nå har jeg vært med pappa på elkjøp og byttet inn tv'en til lillebror, siden den ikke var stor nok. Der fant jeg ikke noe spessielt, og heller ikke noe på sportsbuttiken vi var på like etter. Hadde tenkt å skaffe meg trenings thights, siden det er så dumt å jogge i kortbukser på vinteren. ehehe. Kanskje neste gang! 

Hva syns du om outfiten? Hva har du gjort så langt i dag?

Ukens outfits


Når jeg titter gjennom dette må jeg si at uken startet bra/greit og gikk dårlig. Altså de bildene til høyre er de eldste og de til venstre er nyest. Likte godt de to første, nr 3 var greit og 4 skjønner jeg ikke hva jeg tenkte med på. Eheh. Den neste uken blir bedre ikke sant! Nå er jeg nødt til å lese til en prøve jeg har i morgen. Som jeg foresten ikke vet hva er om enda. Blogges søtinger! 

Hvem outfit likte du best? Har du noen prøver snart? 

Dagens antrekk 070112


Hey dykk! Nå har vi vært ute å gått tur i fin været! Utrolig deilig, kaldt og vått. Snør nemmlig masse her! Der er skikkelig pent. Det er nesten som den "blå timen" ute nå, alt har fått et nydelig farge. Elsker snø når vi først skal ha det kaldt. Selv om jeg ikke var kled for det, men jeg frøs ikke! Noe de andre gjorde :)

Hva syns du om outfiten? Har du snø?

Dagens antrekk 060112


Først sto jeg å poset foran kamera, men etter 30ulykkede bilder fant jeg ut at jeg heller skulle gå å legge meg i sengen for å pose der. Så jeg bare chillan max i senga, men jeg kipsa til dere. 

Og selvfølgelig sendte dere mange sleng kyss! 

 Viste dere at dere er verdens søteste lesere? Jeg får så utrolig mange søte og snille kommentarer av dere! Herregud så takk nemmlig jeg er for at dere sender sånt søtt til meg. Dere er superflinke til å kommentere og forteller meg hvor bra jeg ser ut. Selv om jeg kanskje ikke er helt enig.. Jeg må bare si tusen takk! Dere er supre, verdens beste lesere! Elsker dere <3

Hva syns du om antrekket? Hvordan går det med dere fantastiske lesere? 

Dagens antrekk 050112
Genseren er ny og fra GinaTricot! Elsker den allerede, myk og varm! Bukse fra H&M, smykke fra cubus, negle lakk fra Essie

Sorry for rotete bakrun! Broren min har kjøpt seg ny tv, men skal bytte den fordi den var for liten. Dere vet gutter, må ha det største! Heheh. Nå er jeg på skolen! Vi har Engelsk uten Englesk lærer, bare sitte i bibloteket og skrive et referat av 30 sider vi har lest i en bok. Vi har ikke noen time før kl 12.15, noen som er evig lenge til! Yeey, masse fri og masse tid til å spise. 

Hva syns du om antrekket? Er du på skolen i dag?

Dagens antrekk 040112


Uff og uff, jeg har vist glemt bloggen helt nå! Men bedre sent enn aldri! Jeg har vært først i Strømstad og så på Nordby og shoppet med pappa! Han skulle kjøpe noe vin til farmor og bestefar, og noe sider til Julia. Jeg hadde jo ikke så mye å gjøre i dag så ble liksegodt med :) Fikk kjøpt noen småting selv! Skal legge ut bilder etterpå, er utrolig spent på noen av tingene. Fikk meg en øyenskygge fra Makeup factory (?) og en A-Vitamin krem så jeg håper på å få supermyk hud og vakre øyne fremover! Hehe. Og noen nye klær da, siden ginatricot har kjørt noe fantastisk salg! 

Hva syns du om outfiten? Hva har du gjort så langt i dag? Savnet å høre fra meg? 

Dagens antrekk 020112

Hei bloggen! :) Nå skal jeg løpe til en buss men Kevin! For vi skal til byen på Januar salg, hvis det er noe bra da :) Skal få kjøpt meg noen pynte puter å sånnt, skal jo få meg fint rom. Men jeg har utrolig dårlig tid så har ikke tid til å skrive noe mere intresangt her nå, blogges! 

Blitsen i tryne ! :D

Hva syns du om antrekket? Hva skal du i dag?

Den første outfiten i år!Hey igjen bloggen! Fant ut at jeg hadde glemt å si GODT NYTT ÅR! Dere vet jeg elsker dere :) Snart skal jeg, pappa og Kevin pus til besteforeldrene mine! Siden det er første gangen i år så har jeg bakt brownies så vi kan kose oss litt ekstra. Så da håper jeg alle har en fantastisk første års dag! Blogges

Hva skal du i kveld? Hva syns du om outfiten? 

Nyttårs antrekket

Da var vi begge klare, bortsett fra litt småtterier. Som at jeg glemte å ta på smykke mitt før jeg tok bilde, standard meg. Viste dere at det er vanskelig å skrive blogginnlegg når noen ser på? Nesten ni stirrer på skrivefeilene mine ? :( Jeg suger i norsk, sånn er det bare. Nå som google crome har sluttet å rette på meg så blir det enda vanskligere. Noe som må endres på i det nye året! Jeg skal bli en super skriver, ha alle ord rikitg og hele tiden få "bra norsk" på stilene mine. Istede for det omvendte. ehehehe. 

 Og min, kjole og strømpebukse fra bikbok, klokke fra cmyk, armbånd fra glitter(?)  og øredobber fra glitter.

Så håper jeg dere alle får en god nyttårsaften, og at alle har det bra der ute :) Husk alle voksne å ikke drikk når barn er tilstede. Jeg lover dere at barn hater det! Jeg har enda ikke møt noen som syns mamma eller pappa oppfører seg greit når de er fulle. Gjør som reklamene sier, husk hvem dere drikker sammen med! Alle kan få en flott kveld uten å drikke seg sørpa, pluss da husker du jo den. Så vær så snill alle sammen ikke drikk for mye! Hvertfall ikke med barn tilstede :) Takk for meg. 

Hva skal du i kveld? Hva syns du om at voksne drikker med barn til stede? Har du en flott kveld så langt?

Dagens antrekk, åpenrygg

Nå hvert øyeblikk kommer pusen miin! Gleder meg masse til å se han igjen. Vi skal shoppe i Fredrikstad med pappa :) Håper på å finne en genser jeg fikk til jul på bikbok, og at den er på salg så kan jeg bytte den jeg fikk og få to like av den i stede! Smart tenkt. Nå har jeg ryddet rommet og gjort alt klart, til og med støvsuget! Det trengtes. Burde egentlig gått over med en klut i vinduskarmen er blitt støvete her. Men vi får se hva jeg rekker! Må jo oppdatere dere også. Ellers så kommer det nytt design i dag! Har ikke laget det fra grunna men har fikset på et gratis ett :)
Bukse fra Vera Moda, topp fra BikBok, klokke fra Cmyk. Ble ikke heeelt fornøyd med bildene men.. 

Hva skal du i dag? Hva syn du om antrekket?

Dagens antrekk

Hey bloggen! 

Idag blir det litt shopping og så blir det far mor bursdag! Gleder meg til å dra til dem igjen, selv om det bare er to dager siden vi var der. Hehe, alltid koselig å være der. Håper at det er masse salg nå og særlig på en fantatisk kjole jeg kan bruke på nyttårsaften. Har glemt alle kjolene mine hos mamma, så håper på å finne meg en ny en. Pluss hvem vil vel ikke ha en ny kjole? Hehe. Måtte foresten ta bildene i trappen fordi lyset ble så utrolig rart på veggen. Kom fra siden så jeg ble helt mørk osv. Dere skjønner sikkert ;) Så da blogges vi mere senere! Kanskje jeg kan vise dere hva jeg fikk til jul også? 

 

Hva syns du om antrekket? Hva skal du i dag?

Outfit - krøller


Bukse - Veramoda, genser - BikBok, smykke - Cubus // Bildene ble utrolig gule?? Prøvde en annen linse men tror ikke jeg skal bruke den til antrekks bilder mer...
Og sånn så krøllene ut før jeg gikk ut i dag, og de øvertste bildene er etterpå. Ikke så veldig mye hold, selv om jeg tok hårspray men men. Jeg fikk det heller ikke særlig bra til i dag. Må nok inn på youtube og teste hvordan jeg skal gjøre det, har dere noen tips?

Jeg har i dag møtt mamma for å hilse på hundene, savnet dem veldig. Var i grunn ganske rart å møte både henne og hundene. Blir sånn når man flytter bort tror jeg. Skulle ønske det ikke var sånn. Men men! Jeg fikk kose masse med hundene og vi snakket en del, var greit å få snakket litt. Over til noe mye mere koselig! Jeg har bestilt meg ny pc! Fant en super en på romjuls salget, så snart er den her hos meg. Gleder meg utrolig til å prøve den og legge alle tingene mine inn på den :) Det er en fujiiiu(?) simens. Jeg aner ikke hvordan man skriver det! Hehe, men den har en core i5 prossesor som er det nest beste man kan få tak i, i vanlige pc'er da selvfølgelig! 

Hva syn du om antrekket? Har du noen tips til hvordan jeg skal få fine krøller? Hva tror du om at jeg får meg ny pc?

Dagens antrekk, skinnshorts

Nå skal jeg til byen med Trine pus! Vet ikke helt hva vi skal der men, vi skal kose oss sammen :)Hva syns du? Hva skal du i dag? Nå må jeg løpe til bussen! 

Dagens antrekk til en travel jenteJeg vet bildene suger, hardt. Men den dumme fjernutløseren har død helt. Nå funker det ikke engang å holde den i en spesiel vinkel, nå er den død. Jeg er døds sliten! Har pakket inn alle pakkene til Bodø ( alene, og det var mange! ) og fått sendt dem før kl 4. Og handlet mat med pappa. Så har jeg skrevet 5-6 julekort til. Så utrolig mye julemas nå. Pluss jeg var på skolen i dag, selv om det bare var i 4timer tar det på, særlig på en fredag. Så har jeg fått kjøpt blyantvisser, bh og en liten gave. Flink jente. Nå slapper jeg endelig litt av, men tror det blir tildig seng på meg i dag, er døds sliten. Men i kveld skal jeg spise is med pappa så da er alt bra! 

Hva skal du i kveld? Har du mye julestyr å fikse? Hva syns du om antrekket?

Dagens antrekk, med litt ekstra julNisselue for the win! ( eller noe?) 

 Nå skal jeg på Juleshopping med pappa! Det blir masse gaver til familien i Bodø, det var i alle fall planen. Håper jeg finner noe til alle, siden pakken må sendes i morgen ellers kommer den jo ikke frem :) Har planlagt noen, men er ikke helt sikker på hva som passer til morfar, eller oleforeldrene mine. What to do? Idag har jeg hatt en tysk prøve som faktisk gikk ganske bra! Ønsk meg lykke til med juleshoopingen, og kom gjerne med gavetips! 

Hva syns du om antrekket? Hva syns du jeg skal kjøpe til oleforeldrene mine? Eller morfar? 

Dagens antrekk, skinnshorts

Idag ble det den nye skinn shortsen, digger den skikkelig! Syns den er veldig fin. Ble også ganske fornøyd med denne outfiten. Den er mye mere spennende enn den holdt på å bli med en genser og en bukse. Hehe, det blir i morgen i stedet det. 


Genser - BikBok / Shorts -BikBok / Smykke - Cubus / Strømpe bukse - H&M

Hva syns du? Hva syns du om skinnshorts?

Snik titt på dagens

Da var jeg hjemme fra skolen! Utrolig deilig å slutte tidlig på fredager. Da gjenstår det bare å dusje, spise og pakke før jeg er klar for kjæreste helg! Gleder meg masse til å dra til Kevin pus å tilbringe hele helgen sammen med han. Siden jeg ikke fikk se han forje helg så skal han jammen tynes denne helgen! Hva tror du om antrekket? Hva skal du i helgen?

Dagens antrekk
Bokse - GinaTricot / topp - BikBok / Genser - GinaTricot

Dette er da hvordan jeg ser ut idag! Ble ikke 100% fornøyd med bildene men det får bare være. Hehe. Idag skal jeg gjøre lekser. Og ikke bare si det. Jeg er utrolig dårlig til å gjøre leksene mine! Men det går mye bedre nå en før, heldigvis. Men jeg skal holde dere oppdatert! Kanskje jeg finner på noe annet sprell jeg kan blogge om ;)

Hva syns du om antrekket? Er du flink med lekser?

Dagens antrekkIkke noe super spennende antrekk i dag, bare slang på meg smykket for bildet skyld. Klarte tilogmed å ta det på feil vei! Idag var faktisk kontrollen på min side! Som dere sikkert har lest i de andre innleggene så har ikke den vært helt snil mot meg. Men hvis jeg har den motaker tingen i en spesiel vinkel så vil den ta bilde! Yey.  Og ja, dette er litt slæskete for meg, fordi jeg elsker å gå i strømpebukse og jeg elsker å bare ha på en stor genser over. 

 

Hva syns du om antrekket ? Hva har du gjort i dag? 

Dagens antrekk

At jeg i det hele tatt tør å legge ut det utrolig dårlige bildet her er sykt. Dere skjønner at fjernkontroller min har en dårlig dag igjen, noe den har nesten hver dag nå. Uh. Derfor ser bildene ut som de er fra webcamera og er tatt med selvutløser. Takk kjøre fjernkontroll, du er skikkelig snill som fungerer. Han skal snart møte søpla, mohahaha. 

Også et bilde jeg ble fornøyd med. Bortsett fra at jeg må holde kamera.


Nå får jeg snart besøk av snuppene mine! Vi skal bake muffins og kose oss. Gleder meg masse, så skal vi pynte dem etterpå. Dette blir kjempe koselig. Kommer bilder og sånnt etterpå! Blogges :) Og igjen unnskyld for den dårlige kvaliteten på bildet.. Skammer meg.

Hva syns du om outfiten? Hva skal du i kveld?

Fredags outfit!

Hei bloggen! Nå er jeg tilbake igjen, føler meg mye bedre så er opplagt til masse blogging. Derfor fortet jeg meg ned å tok masse blider av meg selv, bare sånn for å vise dere hvor bra jeg føler meg idag. Kan hende jeg er litt ekstra glad for vi sluttet kl halv 12 idag! Det er bare 4 timer skole. Utrolig deilig, deilig deilig. Og bare sånn for å gjøre alt enda bedre så har Far Mor og Beste Far sagt at dem skal ta med meg og Stian på Chang Cheng (verdens beste resturang!). Gud så deilig. Kommer helt 100% sikkert bilder senere i dag. 

Hva er planene dine for i dag? Hva syns du om outfiten?

 

Stine -

Dagens antrekkKlær fra bikbok, smykke fra cubus. 

 

Idag har jeg fått vite at mandag, tirsdag og onsdag neste uke skal jeg ikke på skolen. Ikkje bra. Pluss at på madagen har jeg en stor kunstprøve. Enda en ikkje bra. Og i dag jeg øve til naturfag prøve, gjøre noen tysk oppgaver og norsk leker og kanskje litt matte. Uff, skolen hoper seg opp. Men dette skal jeg greie! Så får jeg vel unnskylde de utrolig dårlige bildene. Dere skjønner at fjern utløseren min har en dårlig dag, hver dag. Så må få meg en ny snart.

Hva har du på gang nå? Hva syns du om antrekket? 

Dagens antrekk

Idag blir det Twilight: Breaking Dawn part1 med Kevin pusen miin! Så da må jeg egentlig skifte, men dette er dagens outfit anyway.  

Tycks? Skal du se twilight? Eller har du sett den? 

Dagens antrekk

Nå har jeg vært en tur på cheer leadinga for å si at jeg ikke kan gå der mere. Fordi at jeg ikke har råd, det er jo så sinnsykt dyrt! Fant ut at det ble litt over 5000kr i utgifter på det de neste 5månedene. Litt dyr hobby spør du meg, sælig når jeg må betale selv og ikke har jobb. Pluss det var ikke så gøy de siste gangene når vi ikke hadde noen trener. Var 4-5 ganger eller noe uten trener av de 4ukene jeg har vært der. Ikkje bra. De ble heller ikke så glade for at jeg ikke ville gå der mere. Eh. Fikk litt dårlig samvittighet.  Men er er outfiten! Hva syns du? Har du høye utgifter? 

Dagens antrekkSorry for posen i bakrunden, tenkte ikke over det før etter bildene var tatt og jeg må nesten løpe på trening nå. hehe, blogges etter cheer treninga dere! Får kose dere med disse bildene i mens ;) Hva syns du om antrekket ? Hvem dager trener du på?

Min Outfit 041111

Idag skal jeg til Kevin å sove over! Gleder meg masse masse, han sa han skulle være super pus også, dette blir supert! Ellers er det bursdag til Ragni (søskenbarnet mitt) på søndag. Så blir kanskje ikke masse blogg tid i helgen, men jeg skal gjøre så godt jeg kan! Ble ikke noe i går fordi jeg hadde matte hjelp og skole går over blogg,Jeg kan love dere at det kommer i alle fall et spennende blogg innlegg i helgen. Jeg har en liten plan, får se om dere liker den like godt som jeg, eller jeg liker veldig godt det i innlegget. Hehe. 

Nå skal jeg spise, blogges! Hva skal du i helgen? Hva syns du om outfiten?

Dagens antrekk og nytt mobil dekselJeg er sliten. Skikkelig sliten, og har masse lekser. Masse lekser. Spennede? Nei. Så nå skal jeg gjøre matte leksen mens jeg spiser appelsin. Fordi jeg er så sunn at jeg spiser appelsin, fordi det ikke bare er sunt men godt også. Åh, dere skulle sett hvordan jeg skriver nå! Annahver bokstav er feil, så jeg pusser ut hele tiden. Men heldigvis ser dere bare det ok nok resultatet. Hehe. 

Idag fikk jeg et nytt mobil deksel! Gud så fint det var, elsker det skikkelig masse alerede. Passer supert på telefonen, og det fulgte med skjerm beskytter. Love. Love. Love! Likte du antrekket? Hva syns du om mobil dekslet?

Dagens antrekk

Ny genser fra BikBok dere! Elsker den masse masse, har en lik en i hvit og måtte bare slå til på en i blå også, syns det passer meg så fint og er så deilig å ha på. Virkelig en genser dere kommer til å se masse på meg fremover! Nå skal jeg rulle ut boller sammen med pappa og så hopper jeg i dujsen. Jepp jeg skal HOPPE i dusjen, fordi jeg er kul. 

Hva syns du om antrekket? Har du bakt noe i det siste?

Outfit // I'm back!

Da dere var jeg klar for en ny runde med blogging. Ting har roet seg litt ned her hjemme. Det er utrolig deilig. Derfor har jeg mye mere energi å gi til dere! Pluss jeg har fått meg et rom med hvite vegger eller vi malte rommet hvitt for litt siden, og hvite vegger er perfekt til fotoshoot er med meg selv, og fotografen min mr stativ. Utrolig deilig å ha et ordentlig rom dere! Er ikke helt ferdig, men jeg har endelig ordentlig tak høyde. Det er så mye vi egentlig burde sette pris på her i hverdagen, som en god seng, god takhøyde, et varmt hus, et sunt hus du ikke blir syk i osv. Og enda en deilig ting er at det er utrolig lett med buss hos pappa! den går hvert kvarter, pluss det er 5min å gå til den. Digg? JA! 

Nå kom jeg nettopp fra Cheer trening. Og kan ikke si jeg ble så cheered up. Jo dere skjønner, de andre skal på eiker open, og jeg er ikke flink nok til å være med og jeg startet litt for seint så jeg kan ikke være med. Derfor har vi andre som ikke startet tidlig nok noen trener, som betyr at en i laget skal trene oss. Noe som ikke fungerer, det er ikke planlagt og vi gjøre den samme tingen i en halvtime om gangen. Jeg bli bare lei alt sammen hvis jeg må øve på et hopp som egentlig går bra i en evighet. Arg. Greit jeg er ferdig med klagingen, håper det blir bedre på onsdagen, ellers kanskje jeg heller begynner etter jul, da alle kan være med.
Genser - Vera moda / Topp - bikbok / Bukse - cubus.

Hva syns du om antrekket? Syns du jeg skal prøve å begynne igjen?

Dagens antrekk 17.10.11


Genser - bikbok / Rosa genser - Gina tricot / Strømpebukse - H&M / Sko - eutrosko(?) / smykke - ebay

Gud er litt flau over disse bildene, de sugde litt kan man si. Hehe, men bedre en ikke noe. Ikke sant? Og antrekket ser foresten bedre ut i virkeligheten. Nå er det ikke lenge til jeg skal skifte og kjøre av sted til Cheer leading treningen! Gleder meg, samtidig som jeg ikke helt har lyst. Ble så utrolig støl sist gang, vet ikke helt om det var fra gymmen, cheer eller begge. Vondt var det hvertfall! Men jeg får gå å finne på noe inntil jeg skal dra, så får dere kose dere vidre på bloggen min :)

Hva syns du om antrekket? Trener du noe?

Dagens antrekk


Genser - BikBok / topp - Madonna i Tyskland / bukser - Cubus.

Nå har jeg fått masse matte hjelp og har bare igjen og spørre om å få ta prøven på nytt! Og denne gangen få en 6'er. Hehe, litt optimistisk er det jo lov å være. Bestefar er nok den beste matte læreren som fins! Han har hjulpet meg med alt, så jeg ikke gjør sånne slurve feil igjen. Var egentlig bare det det var, jeg kan jo alle reglene sånn egentlig. Det som står på planen nå er å pakke sammen sakene mine og gjøre meg klar til å dra til mamma en uke, tipper jeg kommer til å ha mamma og pappa uker fremover, selv om det kanskje lettere å være hos pappa. Men det ordner seg nok! 

Hva syns du om antrekket? Har du mamma og pappa uker?

Dagens antrekk - Skjorte og strikka genser

Ble veldig fornøyd med disse bildene, tok dem ute i hagen. Var utrolig deilig å ha bilder jeg ble fornøyd med! Og det er så deilig å bruke fjernkontroll. Får fokusen på meg og bildene blir mye bedre når jeg bestemmer når de skal bli tatt. DIGG DIGG DIGG. Nå er de snart lastet inn på dataen. Så redigere jeg dem. Og så får dere se, hihi. Sånn, da var dem ferdig.

Ikveld skal jeg på cheer leading, egetnlig mest bare for å se på og være litt med. Har aldri vært der før og kjenner ingen. Og Trine har ikke tid til å bli med så, må dra alene. Skummelt.
Genser fra bikbok / skjorte fra H&M / Bukse fra H&M / Sko fra Vagabond / smykke fra ebay

Hva syns du? Hva skal du i kveld?

Dagens antrekk 11.10.11


Alt fra bikbok, hehe.

 

Tycks ?

Dagens antrekkSugne bilder, med det er fordi lyset her suger. Men bedre blir det snart! :) Gled dere, jeg skal få et rom med hvite vegger og ordentlig lys a gitt. Men vet ikke når enda, men snart. Jeg må snakke med mamma osv først, men jah, lysten er ikke på topp til akkurat det! Hehe. Nå skal jeg rydde litt, så blogges mere senere. Tipper jeg, gud for et spennede liv. Siden 90%ikke leser dette så er det vel egentlig det samme hva som står. Eller?

 

Hva syns du om outfiten? 

Dagens antrekkNå skal jeg til sverige med mamma en tur, kjøpe godteri og kanskje noe hårfarge. Gud jeg har helt glemt det brun til blond opplegget mitt. Hehe, kommer nok i morgen! Lover. Men nå må jeg løpe før dem kjører i fra meg. 

 

Hva syns du om antrekket ? Hva skal du i dag?

Outfit

Nå springer jeg til bussen til elskling! Blogges mere senere :)

Hva syns du om antrekket? Hva skal du i dag?

Antrekket den 28 September


Gud jeg er blek! Greit nok at bildet er redigert, men gud jeg er blek. Jeg blir ikke brun, jeg blir bare blekere. 

Bukse fra Cubus, genser fra Ginatricot, topp fra BikBok.

Hva skal du i dag? Hva syns du om antrekket?

Dagens antrekkEr i Sverige, vi har shoppet, spist ute og kost oss. Kjøpte mange tepper, jeg fikk to til rommet mitt. Men vet ikke hvem av dem jeg skal bruke enda, de kostet nemlig nesten ingenting. Fikk et sort og et beige, skikkelig fine. Snille snille pappaen min. Også har jeg endelig fått meg rokkering. Har sett etter det veldig lenge, og endelig fant jeg en til en pris jeg ville betale! Fant den på OBS, men kommer et innlegg om det etterpå. Kan jo ikke gi dere alle godbitene med en gang. 

Hva syns du om antrekket? Hva har du gjort i dag?

Dagens antrekk

Jeg føler meg litt slaskete i dag, pga buksene. Fordi de sitter så løst. De blir rett og slett bare størr og større, og jeg vet ikke om det er fordi jeg blir mindre eller hva. Jaja, jeg får legge dem bort og heller kjøpe meg noen nye penere. Som sitter ordentlig. Men tror jeg må vente til den 14oktober eller noe, skylder mamma 1000kr jeg ikke har pga den dumme motorsyklen min. Den var ikke verdt det.

Men nå var planen å gå i dusjen, så jeg kan bli litt ren og pen til i morgen. Vaske håret, kure det, ta ansikts maske og noen trenings øvelser først. Blit så dumt hvis jeg tar dem etter dusjen føler jeg. Hehe.


 

Hva syns du om antrekket? Har du god rå?

Dagens antrekk
Nå er endelig Kevin her. Vi skal se på kino i kveld, thihi. "The rise of the planet of the apes" høres ikke det kult ut? Joda! :) Den begynner kl 20.00, så inntil det er han min kosepus. Men jeg tror ikke at han syns det er så veldig gøy at jeg blogger så tror jeg stopper nå. NÅ.

Hva syns du om antrekket? Skal du på kino i kveld?


Dagens antrekk #110811

Nå har jeg, shopoholiker som jeg er, shoppet med lillebror. Vi kjørte først til storbyen, der han maste i sikkert en time eller noe om å dra hjem. Så dro vi på Stop, etter hans ønske. Der jeg skal få nye såler! Altså til å ha i sko, siden jeg er platfot. Platfot er når føttene dine ikke har den buen under når du står. Dette kan gi deg problemer med knær og hofter senere i livet hvis man ikke får støttet det opp. Og det var på tilbud til 399kr! Det er ganske dyrt fordi de skal støpes og lages etter din fot, du skal stå på en sånn maskin som tar og analyserer foten din. Blir deilig å ikke få vondt av å gå langt!

Innkjøpet kommer nok mest sansynelig i morgen siden jeg tenkte å bare sappe av litt nå. Hørtes ikke det deilig ut? 


Bukse fra Cubus, Topp fra BikBok, Skjerf fra BikBok


Jogger du? Hva syns du om outfiten?

Dagens antrekk

Ble ikke fornøyd med noen av bildene i dag, men samma det! Ble nå et bilde, og det er bedre enn tingen. Idag er planen å gjøre noe. Jeg vet ikke hva, men jeg har dusjet, ordnet meg og er klar for hva som helst, nesten.


Bukse fra bikbok, topp fra H&M og skjorte fra H&M. 

Hva syns du? Hva skal du i dag?

Todays Outfit

Nå stikker jeg og Kevin pus på shopping sentret For så å dra hjem. Vi skal kjøre på bebien miiin. Thihih. Pappa er ikke helt ferdig her enda, siden han vil bli ferdig med verandaen før vi skal dra hjem. Åh, jeg vil ikke hjem. Det er så fint vær at det blir dumt å måtte sitte i den stygge kjøredressen i en evighet. Buhu. Men nå stikker vi, kos dere med outfiten! : - )

Hva skal du idag? Hva syns du om antrekket? 

Dagens outfit, 12juli2011


Tights fra bikbok, genser fra gina, smykke fra glitter, armbånd fra cubus.

På bilder som det så ser jeg jo faktisk litt tynn ut. Blir nesten fornøyd med kroppen min jo! Neida,joda. Jeg har lest litt rundt på nettet etter lavkarbo dietten. Det er jo så sinnsykt mange som går på den og jeg får nesten lyst til å begynne på den selv. Ikke for å kutte ut karbohydrater, selv om jeg ikke er så glad i mat med masse karbohydrater. Men fordi da har jeg en unnskyldning til å ikke spise masse brød, pasta, poteter og sånnt! Poteter og pasta er egentlig ikke så ille men jeg er ikke noen fan av brød og brødprodukter. Ikke etter at vi begynnte med masse billig kneip her hjemme. Uff.. Vi kan heller bake! :) Lavkarbo går ut på å ikke spise noe særlig mye karbohydrater, siden kroppen får det meste av energien sin fra karbohydrater men når kroppen ikke får karbohydrater må den ta næring fra noe annet, nemmelig fettlagerene! Man skal få i seg rundt 200gram med karbohydrater hver dag, og hvis du kutter ned på det til rundt 50gram pr dag (hvis det går?) Så må jo kroppen spise fettet ditt i stede. Jeg synns dette høres smart ut, så lenge man får i seg alt annet man trenger da.

 

Hva syns du om outfiten? Driver du med lavkarbo?


Outfit 240611

Siden ikke kamera funka i går, eller ledningen ikke funka så fikk jeg ikke lagt inn bildene jeg tok. Men nå har jeg funnet en annen løsning! Nemlig en annen ledning. Derfor kan jeg jo legge ut bildene i dag! 

 

Igår var jeg på kino med Kevin, broren hans og dama hans. Vi så hangover part 2. Super artig! Tusen takk til broren og Kevin som tok meg med! 

Hva syns du om outfiten? Hva gjorde du i går?

Kveldens antrekkDet blir sikkert full fest hos noen slektninger av Guy. Så jeg blir med der, selv om jeg blir den yngste. Altså med en 30år forskjell på de fleste hvis ikke mere. Haha, blir gøy! Skal hilse på en kattunge vi har gitt i fra oss til dem, den er voksen nå da men jeg tenkte å ta noen photoes av den. Så det kommer nok på bloggen i morgen.

 

Hva skal du i kveld?

Outfit #010511

Idag skal jeg til Kevin, men først må jeg lære meg å kjøre bedre. Så det blir en liten tur på banen i dag. Eller ikke liten men lang tur, de skal ha meg til å trene der til jeg kan alt, sikkert baklengs også. Får se hvordan det er å kjøre lettsykkel baklengs da! Neida, haha. Men blogging kommer det fortsatt i dag! Masse. 

Hva syns du ? Hva skal du i dag?

Outfit 27042011

Når jeg leste dette innlegget til Fotballfruen (<-- link) så fikk jeg veldig lyst på is. Så god ut den isen ho lagdt der, men siden jeg helt sikkert ikke får lov til eller har alt man skal ha i til å lage sånn is. Så går jeg heller i frysern og henter noe butikk is. Og gjett hva den er ikke karbofri, noe hennes (nesten) er. Hehe. Joda sånn ellers hater jeg norsk. Særlig literært dypdykk. Egentlig er norsk ganske fint språk, klager ikke på det liksom! Men at skolen skal ha deg til å lese historier fra gammle gammle norske menn og kvinner? Noen av dem er på dansk også, lett? Nei. Min mening er at jeg ikke trenger dette, men jeg må jo apsolut vite om alle store norske. Altså de som var store for 100-200år siden. Tror neppe at de som går på skole om 100-200år kommer til å lære så mye om tekster vi skriver nå, eller hva? Men hva vet vel jeg.

 

Tyck's ? 

Outfit #230411

Jeg har ødelagt mye, så alt for mye. Unnskyld.

Men nå går jeg ut med Karoline, har nettopp vært og kjørt mc, skal vaske han senere i dag. Før det var jeg i sverige med familien, kommer innkjøp etterpå. Men nå skal jeg slappe av med Karoline pus. Blogges!Hva skal du i dag? Hva syns du om outfiten?


Outfit #200411

Idag kommer søskenbarnet mitt og tante på besøk. Søskenbarnet med unger og type, blir full rulle her. Så i dag vet jeg ikke om det blir så mye blogging, men jeg skal være så flink som mulig. kommer sikkert fult referat av kvelden etterpå.Hva skal du i dag? Hva syns du om outfiten ?

Outfit 190411

Nå har jeg akkurat spist utrolig godt brød med laks. Kan det bli en bedre morgen? Så nå skal vi dra til oldemor og oldefar i saltstraumen. Så jeg må stikke med engang! Kommer sikkert ordentlige bilder av saltstraumen i dag, det blir kos! 

 

Hva skal du i dag? Hva syns du om outfiten?

Outfit 180411, ola skjorte

I dag har jeg vært 16år i en månede, haha. Big girl. Nei,jo jeg er kommet til bodø nå og det er bare en ting å si. DET ER KALDT! Sykt å dra fra 20+ i sola til 3 og vind. Hmp. Men men, hva gjør man ikke for familien? Det er ikke såå ille, bare nesten. 

Nettet er foresten tregt. Så jeg vet ikke om det blir så veldig mange bilder, men skal se hva jeg gidder. Joda, jeg skal være en flink blogger!


Skjorte - dressmann / Tights - bikbok / Topp - bikbok / Armbånd - cubus og glitter / øredobber - glitter / smykke - Fra elskling480217-8-1262272041188.jpg

 

Hva syns du om outfiten? Hvor mange grader er det der du er?


Outfit 170411

I går var verdens beste dag! Var på tivoli med pus. Haha, første gangen vi har blitt kvalme av en karusel. Ok, jeg har kanskje blit det før, kanskje. Vi gikk ekstra lang vei hjem, og den gå turen var tusen ganger bedre en karusellen. Tror jeg aldri har smilt så mye på en dag. Smiler fortsatt og tror ikke jeg kommer til å slutte med det før neste år tidligst! haha. Alt er bare så perfekt nå. Etter vi hadde gått hjem til meg tok vi med oss et teppe ut å satt oss på plenen. Sykt deilig vær ute i går! Vi hadde tilogmed katten min til å passe på oss. Han sprang rundt oss men "turte" ikke komme bort. Hvis dette er en drøm, aldri vekk meg! 480217-8-1262272041188.jpg

Genser - cubus / Top - h&m / Bukse - picesHva syns du om antrekket? Hva gjorde du i går?


Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits