Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

Mote

Favoritter fra Ginatricot


Jeg er like forelsket i alle tingene her! Skulle ønske noen bare kunne sponset meg med alt. Eller gitt meg en jobb så jeg faktisk fikk råd til alt. Denne høsten er det så sykt mye fint i butikkene, jeg har aldri sett på maken. Gleder meg masse til jeg får litt mere penger (les: har spart opp så jeg har råd til både lett sykkel utgiftene og alle klærne jeg ønsker meg). Da skal jeg gå amokk i butikkene! For å kjøpe alt dette må jeg jo bare ha 2391kr, småpenger sant! Ehehh.. Noen som vil gi meg en jobb?

Hva syns du om tingene? Hvilke var dine favoritter?

Me want

Link. 


Eller


Fra rayban. Link. 

Skal få meg et av disse parrene til sommeren, heller mest mot det øverste. Gud de er så kule! Noen som vil sponse meg? Neida! joda. Jeg får spare på gammle måten eller ønske meg dem. Blir gammel om 13 dager, men føler de er litt dyre å ønske seg. Hehe. Gleder meg til sommeren, da blir det små klær og solbriller. Jeg skal bli brun denne sommeren! Og med to uker i syden så kommer det til å gå smuuud. Gleder meg så sykt! :D 

Hva ønsker du deg? Har du rayban briller?

Jeg er så heldig!

Fikk en liten gave av farmor i går, en sminkeveske ho hadde fått med når ho kjøpte seg parfyme! Jeg er så heldig. Den er så fin :)Idag har gått til trening og skole. Deilig å få trent litt, ble jo ikke så mye i går. Drømme kroppen kommer bare nærmere, men gud det gjør sommeren også! Det er utrolig varmt for tiden. Det er jo ikke lite deilig heller da. Endelig kan jeg bruke litt lettere klær, jeg måtte egentlig hatt solbriller på skolen i dag! Så mye sol var det, og det har det ikke vært på lenge. Klokka er 6 nå og sola går akkurat ned. Deilig. Snart kommer det et trenings innlegg. Med tips osv. Har funnet ut at jeg egentlig er en liten trenings og kostholds hondbok! Hehe, kan en del nå. 

Hva syns du om sminke mappa? Trener du? Vil du ha trenings innlegg?

Nye sko lyser alltid opp!

I går dumpet disse to herlighetene ned i postkassen. Gud som det lyste opp dagen! Dessverre passet ikke den nederste paret så jeg må nok selge dem. Men dem var jo ille fine da, skal se hva jeg får gjort. Vil liksom ikke gi dem fra meg heller. Gleder meg sånn til sommeren da jeg kan bruke dem øverste masse. Da blir jeg fin da! Hehe. 


De perfekte sommersko <3


De perfekte party pumpsene! 

I dag har Kevin vært her og det var vanskeligere enn jeg hadde trodd.. Skulle ønske det aldri skjedde. Hele de to siste ukene egentlig. Livet mitt var jo ikke så aller verst før den tid? Ikke sant. Heheee, men jeg kommer ingen vei ved å ønske meg fortiden. Livet mitt er helt anderledes nå enn for 5 måneder siden og jeg må bare godta det. Tenker på å lage ett innlegg om hvordan man skal komme seg over den gutten du trodde var den rette. Hva jeg tenker og sånn for å prøve å gjøre det lettere. Hvis dere vil :) 

Hva syns du om skoene? Har du kjærlighets problemer for tiden? 

Bestilt sko fra members.com!Bestilte disse to godbitene fra members.com akkurat nå. Betalt med mine egne penger altså, men herregud så fine de er! Koster 139kr pr par. Noe som er utrolig billig for disse skoene. Gleder meg til å få dem hjem og begynne å bruke dem. De første tror jeg passer perfekt til sommeren! Og de andre til fest. Siden jeg fester så mye, ehehhhe. Men de er jo en klasiker alle ha. Jeg kommer til å se smashing ut! 

Men back to leksene.. 

Hva syns du om skoene? Har du noen like?

Converse, hot or not?

Jeg føler meg som den toppbloggeren når jeg har et helt ferskt og nytt design! Og det beste av alt er at jeg har laget det, helt fra grunna. Greit nok at det ikke er helt ferdig. Jeg har bare noen små ting og endre på. Skal kanskje få meg en profiltekst og litt sånnt småtteri, men det kommer! Jeg må bare komme meg hjem fra puse kjæresten min først. Da blir det meg, dataen og en godt kopp med grønn te. Jeg har fått så dilla på grønn te for tiden! Særlig den med mint smak, føler at hele munnen blir fylt opp med friskhet og varme. DIGG. Så den kan jeg godt anbefale! 

 


Alle har Converse, eller har hatt det. Bortsett fra meg. Jeg har aldri eid ett par med converse sko, men lurer fælt på om kanskje jeg også skal kjøpe meg ett. De er jo da ille dyre, 699kr for ett par liksom! Pluss jeg vil ha endten i blå eller i hvitt. Skal dem være hvite må dem jo være i skinn. Ellers blir dem møkket ned med en gang! Møkkete sko er jo ikke noe vits. Dermed koster de 899kr istede. Hvis jeg ikke tar helt feil.. Enda en grunn til å omtenke hele Convers skoene. Er de verdt det? 

Hva syns du om Converse? Føler du deg som en toppblogger når du har nytt og fint design?

Nytt smykke!

Nå har jeg foresten shoppe stopp. I alle fall en uke. Fra Kapahll, og kostet bare 14kr! Herregud for et kupp. Elsker det allerede, er en stor favoritt allerede. Love, love, love. 

Hva syns du?

Fargebukser, hot or not?

Nå til våren er jo dette noe av det som er mest inn. Jeg kommer nok ikke til å følge denne trenden. Farge bukser er jeg litt over! Brukte det i 8-9klasse og det var vel det. Men kanskje jeg slenger meg med på trenden men en bukse? Vi får se. Men akkurat nå ser det ikke ut som jeg skal ha noen sånt på beina, hehe.

Hva syns du om fargebukser? Kommer du til å følge trenden?

I love shoes


Alle er fra Nelly.com, jeg vet jeg nettopp har bestilt ett par mend et frister så fælt å bare kjøpe alle sammen! Nelly har så utrolig mange fine sko. Ikke noe å si på det! Gleder meg til jeg blitt søkk rik og kan kjøpe alt jeg vil ha. Det blir gode tider det! Yeye. Jeg har fått skikkelig sko dilla i det siste. Har en så rar tanke gang om at hvis jeg bare har "den og den" tingen så blir livet mitt perfekt. Og gjett hva det blir det! I en liten stund. 

Hva ville du kjøpt hvis du hadde alle pengene i verden? Har du lyst på noen av disse skoene?

Victorias Secret fashionshow

Blir like inponert av hvert show. Gud det må være magisk å være med på det! Ønske ønske ønske. 

Hva syns du om showet? Vil du være med?

I want this dressVil noen sponse meg med denne? Fra nelly froesten ;)

To kjoler jeg skulle ønske jeg hadde

Likte disse kjolene veldig godt, spessilt den lyse! Tenkt så fin den hadde vært til sommeren. Med brun hud og bølgete hår. Vil ha! Hehe, begge er fra nelly.com og koster 450kr for den første og 400kr for nr to :) 

Etterpå er planen å bleke håret, hvis jeg ikke er en for stor pyse. Er livredd for å ødlegge håret, samtidig som jeg vil bli blond! Vanskelige saker det der. Jeg har også bestemt meg for å svare på spørsmålsrunden på video! Så det er bare å følge med vidre. 

Hvem av kjolene likte du best? Har du bleket håre ditt blondt før?

Kjøpe eller ikke kjøpe?


Jeg har tittet mye på disse skoene, og er så sykt i tvil på om jeg skal kjøpe dem eller ikke. De er så vakre! Men samtidig så er de veldig høye, liksom 13,5 cm hæl. Jeg blir sikkert ikke så veldig mye høyere, tipper jeg. De koster 400kr, på nelly.com. Mens de har noen som er nesten like fine på DNA som koster det samme, men de er lavere. 

Kjøpe eller ikke kjøpe? 

Tre nelly kjoler

Matte time nå, blogges! 

Hvem likte du best?

Me want shoes


Jeg er blitt så forelska i disse skoene, de er fra nelly.com og koster 399kr. Ikke så veldig dyrt men fortsatt blir det det dyreste jeg har handlet på nett. Noe som er skummelt. Åh! Kunne de ikke bare vært på super salg! 

Hva syns du om skoene? Hva ønsker du deg nå? 

3 fantastiske nelly kjoler for under 200kr

Ok, litt løyn i overskriften. Den ene kjoler koster 200, og ikke under 200. Men det går vel greit! Hadde blitt teit om jeg skrev " 3 fantastiske kjoler for under 201kr! " lol. 


Er de ikke vakre! De ligger alle sammen under salg på nelly.com :) 

Idag hadde jeg egentlig tenkt å kjøpe meg en nytt kamera, et lite digitalkamera. Siden det er så tungvindt å ta med speilrefleksen over alt, og jeg er veldig redd for å miste speilrefleksen min! Men uheldigvis hadde dem ikke flere igjen i sort, så jeg må bestille det på nettet. Noe som tar år! Buhu. Som betyr at jeg får det om sikkert en uke! Da kan jeg ta bilder på skolen og av ting jeg gjør rett etter skolen uten problemer med ganske god kvalitet! Gleder meg som en liten unge til å få meg det. Uff, jeg har brukt alt for mye penger i det siste på ny data, kjøpt meg tv(!!!!!) av lille bror, sminke, tv holder, puter, kamera nå og snart enda mere siden jeg må ha persienner til romme mitt. Ellers blir det så alt for lyst om morgenen nå som sola komemr tilbake. Og jeg må ha en komode lignene ting under tv'en ellers vil de se utrolig rart ut på romme mitt! Haha, jeg blir fattig. 

Hva syns du om kjolene? Har du brukt litt mye penger i det siste?

To nye kjoler


Begge er fra BikBok, kostet 90kr og 210kr. Elsker begge! Dem er utrolig fine på, mye penere enn på bildene. Den siste kjolen er den jeg har på i headeren. Super digg å få den på 70% salg nå også! Men jeg aner ikke hvem av dem jeg skal bruke på nyttårsaften. De er begge to så veldig fine, kanskje nr to bedre enn nr en. Men på den andre siden er nr en mye lettere å danse med. Særlig når jeg skal på fest, da er det greit at den holder seg oppe selv, hehe. 

Ble veldig mye, shopping innlegg i dag. Både sminkekoster og kjoler. Hehe. 

Hvem likte du best av disse? Hvem hadde du brukt på nyttårsaften?

Hot or not? Pels vest


Jeg har egentlig veldig lyst på en pels vest, syns det er veldig pent hvis man bruker det riktig. Men da en veldig tynn en. Så en skikkelig fin på H&M men det var bare en igjen og den var i large. Ikkje bra.

Hva syns du om pelsvester? Hot or not?

Hot or not? KjoleJeg er for øyeblikket hos Bestefar og har ikke med meg kamera.Viste ikke at vi skulle hit, fikk bare melding av pappa om å dra hit. Derfor kunne jeg ikke legge ut noe outfits bilde nå, desverre. Men jeg kan jo kjøre i gang en liten hot or not!

Jeg likte denne kjolen, men jeg tror ikke jeg kunne kjøpt meg den selv. Den koster rundt 3500kr og du finner den på nelly.com!

Hva syns du, hot or not?

Luksus vs budsjett

Hvilken liker du best? 

Hot or not? Kjole fra Rare fashionIdag begynner jeg ikke før kl 10! Så koser meg litt hjemme før jeg skal dra på skolen nå. innsykt deilig å bare få noen tysk oppgaver istede for skole. Jeg bare håper jeg ikke har missa helt ut så at det faktisk er i dag vi skulle ha fri. Hadde vært litt lol om det ikke var det. Hehe. Kremt. 

Hva syns du om denne kjolen? Har du fri timer innimellom?

Nelly kjole, hot or not?

Nå har jeg to min med størm til, så blogges senere i dag! 

Hot or not? Jeg digger den! :)

Nelly shoes, hot or not?

Jeg er rett og slett blitt helt forelska i disse skoene. Syns de er så fine! De er 13,5cm høye. Og det er litt for høyt for meg, siden jeg alerede er 173cm eller rundt der. Og 186,5cm syns jeg er litt for høyt, kommer ikke til å tørre å bruke de på skolen eller sammen med Kevin. Men uansett er skoene driit fine!  De er fra nelly.com og koster 449kr. ( link) 

Hva syns du om de? Kan du gå med så høye sko? 

Hot or not?Hot or not med palietkjole? 

3 små sorte kjoler

Falt pladask for disse sorte kjolene. Gud så fine! Tenk hvor fin jeg kunne sett ut i disse da, ah. De er foresten fra nelly.com! 

Hvem likte du best? Ville du også sett smashing ut i en av disse?

Topp 3 gensere


Bikbok 249kr.

veramoda 179kr.

bikbok 249kr(?)

Idag er det søskenbarn bursdag, Ragni blir 13år gammel. Endelig en tennåring. Så derfor skal vi dit i dag, så blir det lekser når jeg kommer hjem, er så deilig å gå på vidre gående! 

Dette er da mine topp 3 overdeler eller gensere. Elsker dem mest av alle jeg har i skapet. Har en lik av den første hvite bare i blå, den er også elsk men det er den hvite jeg liker best. Hehe. Kanskje du har en lik av disse overdelene?

Hva syns du om genserene? Hvem likte du best?

Sko en, to eller tre?


Nå har vi Tysk igjen, deilig å starte mandagen med yndlings faget mitt! Ironi. Jeg skriver sånn egentlig en lekse akkurat nå, men har litt tid til dere søte leserene mine også, siden jeg er en så flink blogger. LOL. Neida! 

I løpet av denne uken så kommer det et gjeste innlegg fra Embla i klassen min. Ho blogger på www.eliem.blogg.no, titt innom så får du kanskje et lite innblikk om hva som kan komme! Gleder meg masse til å ha en gjesteblogger, har så lyst til å ha det en gang i uken eller noe sånt. 

Hvem likte du best?  Vil du gjesteblogge her?

Nelly kjoler, 1, 2 eller 3?


*
Hvem likte du best? 

Hot or not, pels jakke

Nå har jeg tysk, snart ferdig. Så blogger litt i timen. Ho gjør ikke noe særlig nå så. Nå er timen ferdig også! Hihi. Blogges senere, elsklingene mine! Pels jakker er tydelig vis inn igjen, jeg kommer nok neppe til å kjøpe en. Eller det er helt sikkert jeg kjøper ingen. Jeg har en pels vest, men det er det lengste jeg kommer på noe i pels. Syns ikke det er noe fint med pels, jalle fall ikke når det er ekte pels! Nei til ekte pels. Men falsk kan gå, men innimellom ser det så alt for falskt ut, og der igjen blir det stygt. 

Hva syns du? Hot or not med sånne jakker? Har du noe i pels?

Wants from bikbok

Fikk ikke bildene ordentlige, eller ved siden av hverandre. Så unnskyld for at innlegget ble litt lengre en nødvendig. Idag skal jeg til Sverige med pappa og lillebror, siden vi mangler noen små ting som krydder osv. Kan være greit å ha liksom. Håper på å få tittet litt i butikkene også, har ille lyst på en skjorte nå, har egentlig ville hatt det lenge nå. Men jeg har ikke fått somlet meg til å kjøpe en, og uansett fant jeg ingen jeg likte til en pris jeg også kunne like. Så jeg stikker å sminker meg nå! Så blogges vi i kveld :) Skal jeg se om jeg finner minnekortet mitt. Flinke bloggeren.'

Hva syns du om ønskene? Likte du det? 

Kjoler fra nelly.comFalt pladask for disse to kjolene på nelly.com, koster under 300kr begge to! Skulle ønske jeg hadde litt mere penger akkurat nå ja. Trykk på bildene for å komme til kjolene.

Hvem likte du best? Hvor handler du oftest?

Verdens fineste parkas

Ønsker meg så sykt denne jakken, koster 799kr på bikbok. Uh, så etter den i går, var ingen butikker som hadde den igjen. Ringte rundt til borg, fredrisktad og øsfoldhallen. Ingen hadde den inkludert den butikken vi var i. Utrolig urettferdig! Har aldri blitt så forelsket i en jakke før, og nå har de den ikke. Buhu.  Har du en som du ikke bruker som ser sånn ut? Så si ifra! 

Hva syns du om parkasen? Er du like uheldig som meg når det kommer til å finne ting du liker?

Jeg vil ha denne toppen

 

Jeg er blitt så forelska i denne! Herregud, den koster 149kr. Tror jeg skal kjøpe den, passer liskom så godt til meg det ortaket. Fordi det er det som har fått meg til å se lyst på ting. Det har jo kevin også da men, han er ikke noe ortak jeg kan ha på klærne mine! Den er fra bikbok. 

Hva syns du om toppen?

Billig vs dyr

Hvem ville du valgt? Jeg syns den dyre var finest fordi den var matt, pen og enkel.

Innkjøp #120811

Unnskyld for dårlige bilder, lover å legge ut bedre i morgen eller i kveld! Skal til sverige nå, så har litt dårlig tid.  Jeg pakker blogger og skal finne et litt bedre outfit på ca 10min :)


Alt er fra cubus.

 

Hva syns du om kjøpet? Hva skal du i kveld?

Mobil deksel, me want! Har tittet litt rundt på nettet nå og totalt forelsket meg i disse dekselene. Gud jeg vil ha dem alle sammen! Men vet ikke helt om jeg skal kjøpe noen av dem, selv om det siste der frister noe veldig..

Kjøp eller ikke kjøp?

Dagens innkjøp!

Var i Fredrikstad med Karoline idag, og kjøpte for det meste skolesaker, men jeg fikk også med meg denne deilige buksa og et belte. Har lett lenge etter et belte som ikke er for smalt eller for dyrt. Dette passet perfekt og er i ekte lær så det ikke blir så fort ødelagt. Skole kjøpet kommer i morgen tenkte jeg siden jeg må pakke det ut av posene og det er en del å ta bilde av. 

Karoline har sovet over hos meg natt til i dag og vi dro etterpå for å shoppe. Spiste deilig mat på en resturang ting jeg ikke husker navnet på, og fikk kjøpt det vi trengte og litt til :)


Higwaist bukse - bikbok / Belte - bikbok.


Hva syns du om kjøpet?

3 Vakre kjoler

Snart skal jeg ut med båt, vi skal på en liten fiske tur jeg, mamma og Guy(...) Får sikkert ikke mye fisk men jeg orker ikke være inne mere. Seriøst det er ikke noe å finne på her. Hvem sa at når man bor i et bolig strøk har noe noe å gjøre hele tiden? Jeg tror jeg gjorde det, men jeg tok feil! Grundig feil.. Gleder meg til skolen kanskje det blir bedre :)

Idag har jeg faktisk øvelses kjørt litt med pappa! Gikk veldig veldig bra, drepte ingen og bilen funker fortsatt. Var egentlig ikke så vanskelig siden det er en automat bil, men kanskje jeg får kjøre på veien neste gang! Stakkar pappa som lot meg gjøre dette en gang, jeg vil bare øve mere og mere nå. Hihi. Men i går kveld så tittet jeg litt rundt på H&M og fant disse fantastisk fine kjolene, til en pris vi alle egentlig kan leve med. Og jeg syns det er lett kjoler vi kunne sett i serier som gossip girl, ikke sant? Jallefal den første der, noe Blair kunne hatt på seg :)

Hva syns du om kjolene? Hva har du gjort så langt i dag?

Wants from H&M // nr 2

Sorry for dårlig blogging i det siste, men er ikke så mye å blogge om akkurat nå. Føler det blir litt dumt og skulle blogge om han djevel mannen jeg også.. Alle gjør det jo liksom, og det er helt klart at alle hater han. Inkludert meg. Jeg er på hytta og lever livet. Det er alt som skjer egentlig. Men wants det har jeg å vise dere. Gud jeg vil ha dette til første skoledag. 
Hva syns du? Hvem skole skal du gå på til høsten?

Wants from H&MLiker?

Hot or not? - skinnjakke

Jeg elsker skinnjakka mi og ønsker meg enda en. Ingen tvil om at disse jakkene er alltid på moten og perfekte til alt, nesten. Elsk elsk elsk.

 

 

Hva syns du hot or not?

Dagens innkjøp, to gensere!

Idag harjeg allerede rukket å kjøre litt med lettsyklen min, siden jeg får serfikatet på mandagen om altså 7dager. Trenger litt øving da se! Så har jeg vært i byen, fikk kjøpt meg to stykk enkle men søte gensere. Følte for å ha noen jeg kunne bruke med bare tights under, siden det er så sykt deilig.

Så har jeg vært en tur på biltema, fordi mamma skulle ha noe til båten. Så endelig fikk jeg dra på posten å hente pakken min! Thihi, kom to pakker i posten i dag, og den ene var for stor til å legges i postkassa. Skal legge ut bilder etterpå, dere kan jo gjette hva det var! Det andre som kom i posten var to mobil deksel, så jeg slipper å ødelegge telefonen min enda mere hver gang jeg mister den i bakken. Og et til fordi jeg er så snill mot broren min og bestilte et til han også, gratis for han. Som ikke er ofte! Det ville jo vært dumt...


Brune er fra Bikbok og den Rosa fra Ginatricot! Liker den rosa best : )

 

Hva syns du om genserene? Hvar tror du kom i posten i dag?

Me want ballerina skoLike?

Hot or not? Bikbok kjole

Hva syns du om denne kjolen? Jeg likte den veldig godt egentlig, men tror neppe jeg kommer til å kjøpe den. Fordi jeg har sykt mange kjoler, og den der kan jeg liksom ikke se at er til hverdags bruk. Men den er fin! Hva syns du? Hot or Not?

Dagens innkjøp, 240611

Idag har jeg har lang kjøring. Har faktisk kjørt på e6 selv for første gang! Lå helt oppe i 105km/h, det er ikke bare bare. Lappen kommer bare nærmere og nærmere. Etter det så kom mamma og hentet meg, en halv time for seint vel og merke. Så satt dem meg av i byen og i byen er det jo masse salg og masse fint! Jeg har stor kost meg, selv om det ble litt lenge så jeg tok bussen hjem i stede for å vente på dem. Men her er det jeg har kjøpt! 


Perfekt under kjoler når du er redd for at noen skal dra de opp eller det blåser. Fra BikBok // 79.90krDenne buksa satt som et skudd på meg, måtte bare ha den. Fra cubus // 299kr.Utrolig deilig stoff, sitter løst og deilig. Bikbok // 79.90kr

 

Hva syns du om klærne? Hva har du gjort i dag?

Innkjøp , del 1

For ikke lenge siden var jeg på Cubus og fikk med meg disse godsakene i posen hjem! Super fornøyd.


Denne shortsen sitter som støpt på meg! Utrolig deilig og ser kjemmpe bra ut på! Elsk.Man må jo ha litt nytt undertøy også, selv om jeg kanskje kjøper litt oftere enn nødvendig. Men disse var så søte!

 

Hva syns du om kjøpet? Har du lik shorts?

Wants from Gina Tricot

Jeg skrev jo i forje innlegg at jeg var så sur fordi jeg ikke fikk gå på Gina, her har jeg da samlet opp bilder av det jeg vil ha fra Gina! 

Det er de tre øverste kjolene jeg ønsker meg mest da! Var de jeg mest sansynelig skulle kjøpe i dag også, men den gang ei.

 

Likte du noen av dem? Hvem likte du best?

Hot or not? KjoleHva syns du om denne kjolen? Jeg likte den veldig godt. Den er fra nelly.com! 

Hva syns du? Hot or not?

Jeg er så hekta på denne sangen!


Bambi med kabrosjan! Seriøst beste sangen på lenge. Har blitt så sykt heka. 

 

Har du hørt den før?

Hot or not? Kawasaki sko

  

 

Dør måtte jeg ha kawasaki sko! Det var kult på skolen så alle hadde det, inkludert meg. Men de er også utrolig deilig å ha på seg, og det fints egentlig ingen bilig kopier som jeg har sett? Ingen som er like som disse skoene! Men priser er jo også noe for seg selv, i og med at fargen ikke alltid holder så ikke lenge. Jeg hadde orasje sko midt i sommeren når jeg kjøpte disse som røde sommersko! 

Hva syns du? Hot or not? Er de inn hos deg?

Ny Vintage veske

Jeg var så heldig å finne denne godsaken på et brukt marked! Det jeg liker best med den er alt alle skal ha skinnvekser eller sånne vesker, men ingen vil ha en lik veske som meg! Thihi, deilig å vite at noe man eier er litt unikt. Eller kan jo hende at noen har lik, men jeg vet ikke om noen.

Den ser kanskje ikke så utrolig fin ut på bildene, men den er mye finere i virkligheten. Og ser super ut på! Kanskje jeg skal legge ut bilde med den på? Er det intresangt?


Hva syns du om vesken? Har du llignende? 

Leopard skjerf, Hot or not?

 

Hvis jeg går ut i byen og ser meg rundt så er det en ting jeg lett legger merke til. Og det er alle leopard skjerfene som er rundt halsen til folk! Det virker som det er blitt en stor trend med dyreprint skjerf. Jeg har egentlig fått sykt lyst på et selv også, men de jeg har sett koster 150 og 200kr? Og det syns jeg er litt mye for et skjerf? Eller er jeg helt på jorde og burde kjøpe skjerfet fordi det egentlig er super billig? Har sett at noen har fått dem for under 100lappen, men hvor..

 

Fant bildet på google.no

 

Jeg må være den eneste jenta som ikke eier et sånt! Hva syns du, hot ot not?

Nyeste innkjøp

Nå har jeg kommet hjem fra elskling, så derfor har det ikke vært blogging i dag. Legger all skyld på han, hehe det er ikke hans feil. Men jeg har kost meg masse med han og vi har fått ordnet opp i masse, egentlig litt deilig dag i grunn. Men nå legger jeg meg!


79,50kr for det utrolig vakre skjørte på H&M.

Hva syns du om det? 

Innkjøp 090511

Da var jeg hjemme fra shopping med Karoline og Trine-Lise. Kjøpte ikke noe spessielt mest bare noe basic, men det er jo greit å ha det også! 


Strømpebukser er alltids bra å ha!


Noen stockings også. Av kjærestens ønske, passer jo perfekt med strømpeholdere!


Hva syns du om kjøpet? Nødvendig?

Hot or Not? - Gladiator sko

Hva syns du? Jeg elsker sånne sko! 

H&M Ringer

H&M Har egentlig ganske mange fine ringer nå, og jeg er i ringe humør. Hehe, derfor det fins nettshopping ikke sant ? Neida, joda! 

 

Likte du dem?Hot or not? Snekker bukser

Disse er tydelig vis blitt en hit. Ikke hos meg da men, jeg sier not.

 

Hva syns du om dem? Nice?  

Den lille hvite

Det står plakater om at hvit er det nye sort på mange butikker. Jeg er ikke helt enig, selv om den lille hvite har dyttet den lille sorte av banen er sort fortsatt klasiskt og tid løst. Men det er ikke tvil om at hvit er den fargen som er mest inn i år! 


Kjolene er fra nelly.com

 

Jeg kommer virkelig til å skaffe meg en liten hvit. Det er det ingen tvil om! Men vet ikke helt fra hvor enda, men finner vel drømme kjolen jeg også. Hvit passer så å si til alt. Det passer nærmest bedre enn sort til mange farge som feks gult eller grønnt. Hvit er så søtt, så uskyldig og rent.

 

Har du en hvit kjole? Hva syns du om kjolene? 

Nyeste innkjøp

Kjøpte denne på bikbok i går. Super kupp mener da jeg! Fikk den utrolig billig. Bruker den i dag, får se om det kommer en outfit eller ikke, har litt dårlig med tid i dag for å si det sånn.. Nå stikker jeg til Kevin, håper bussen for en gang skyld kommer. Kryss fingrene for meg!

Hva syns du om den?

Hot or not? Jumpsuit

 

 

Hot or not? 

Hot or not? Mage topper

Jeg elsker magetopper! De er så fine, så lette og jeg føler liksom jeg får mere sol på kroppen av dem. De passe fint med bukser eller shorts. Nå er det jo veldig inn også, så nesten alle har en mage topp eller kort topp.  Jeg mener at man trenger ikke ha verdens mest trente 100% fettfrie mage for å bruke en sånn topp. Jeg bruker sånne topper og har langt i fra perfekt mage! Så min mening er Hot!!

 

 

Hva syns du?


Bikbok // kjoler

Det er sykt mange fine kjoler ute nå! Her har jeg tatt noen fra bikbok, de er så søte og fine! Jeg kommer 100%sikkert til å kjøpe meg en sånn kjole, en av dem fra bikbok skal kunne finnes i mitt skap! Bare vent. Hehe, det er ikke helt sommer enda så jeg velger å holde meg til litt varmere klær før jeg springer rundt i kjole. Er nok best det.

 

Hva syns du om kjolene? Hvem vil du ha?

Hot or not? Ola skjorte

  

Skjorta mi er jo fra dress mann, gutte skjorte! Til de som lurte.  Jeg elsker skjorter, men mest olaskjorter er ikke så mange andre jeg syns kler meg. Men ønsker meg en vanlig hvit, blir så klassisk og pent. Skjorter passer til nesten alt, til thights eller bukser. Med korte små topper eller lange. Open eller kneppet igjen. Den gir varme og ser bra ut! 

 

Men hva syns du? Hot or not?

Nyeste innkjøp

Hurra, shopping igjen! Hehe, skulle egentlig ikke noe særlig spessielt i dag, men det var får Trine beste sendte melding og ville ha meg med. Ho hadde planer om å kjøpe seg noen nye topper fordi ho ikke liker dem ho har. MEN! Ho endte opp med en bukse i stede, litt lol? Neida, jeg skal ikke bruke sånne ord. Eller kanskje noen ganger. Vi storkoste oss! Spiste shawice(?) og pølse, shoppet mye og lo mye. Akkurat sånn vi alltid har det! Gøy.

Jeg har fått med meg to gensere hjem, noe undertøy, en lip gloss og noe småtteri. Elsker å være med Trine og shoppe. Det er så morsomt!


Lip gloss og consealer børste fra H&M.Tre stykk hipsters fra bikbok og en strømpeholder fra H&M.

 


Begge genserene fra Cubus.

Nå skal jeg skifte til noe litt varmere og mere behagelig og gå bort til Trine igjen for å se på film. Masse Trine kos i dag! Vi skal se på filmen "Salt", det er en action film med Angelina Jolie. Gleder meg, skal spøre mamma om å få noe cider og popkorn så blir det bra! 480217-8-1262272041188.jpg


Hva syns du om kjøpet?   Hva skal du i kveld? 

Nydelige øredobber

Jeg har fått verdens vakreste øredobber av verdens vakreste person. Seriøst de er så nydelig! Elsker dem, og det beste er at dem minner meg om personen. Tusen takk verdens beste! 


From ginatrocot.Hva syns du?

 

Follow my blog with bloglovin

Wants from H&M

 Det er så mye fint på Hennes & Mauritz nå! Blir rett og slett forelsket i de nydelige hvite kjolene, og alle de lette vakre plaggene. De koster heller ikke så mye. Alt jeg trenger nå er bare den jobben på skobutikken! Åhh..håper så sykt på å få jobb på skopunkt i storbyen. Men vet ikke helt om jeg er gammel nok. Og det er så sykt dårlig gjort, jeg er gammel nok i hode mitt. Bare kroppen som henger litt etter, fordi jeg føler meg gammel nok til å kunne stå i kassa eller hjelpe folk. 

Kommer nok til å kjøpe noen av kjolene de har nå ja! Kjoler blir så fint på sommeren nå. Masse blonder og masse hvit! LOVE.

 

Likte du noe av det? Har du jobb?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits