Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

Meninger

Back to normal

Hei! 

I det siste har jeg "mistet meg selv" litt føler jeg. Jeg har lagt drømmene litt til side, sluttet å fokusere på det som er viktig her og nå  og egentlig bare fokusert på skolen. Karakterer er jo tross alt ikke det viktigste her i verden, selv om det er de som skal få meg opp på beina når jeg flytter hjemme fra for å starte mitt egent liv. I det siste har jeg ikke bruk tiden på å "bli den beste versonen av meg selv" Jeg har ikke higstet etter å bli den perfekte venn, kjæreste, elev osv. Eller kanskje alt for mye på perfekte elev. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å bli modell, eller noe i den duren. Men i det siste har jeg latt det ønsket gå langt bak i rekken, jeg har nesten kuttet ut å trene. Det har gjort at kroppen har forfalt en del og jeg er lengre unna drømmen. For at drømmer skal bli virkelighet må man jobbe med dem og "dyrke" dem. Dette er noe jeg må bli flinkere til. Så fremover skal jeg begynne å trene mere og spise sunnere. Uansett om det er jul eller ikke. For kroppen min kan jo ikke svinne bort bare fordi det er en høytid? Vi har jo høytider nesten hele tiden! Og jeg ønsker å bli ernæringsfysiolog, da må jeg jo ha en grei helse? Karakterene har jeg jobbet masse med og jeg er sikker på at jeg vil klare det helt fint! 

Så i dag er det første skippertaket tatt, jeg har trent for første gang på evigheter. Jeg har tenkt mye gjennom hvem jeg er blitt og hvem jeg vil være og sett at jeg trenger forandringer. Jeg elsket å ta bilder før, når tar jeg nesten ingen. Dette skal det bli forandring i! Jeg vil også prøve å blogge så mye som mulig. For det er så morsomt å kunne se tilbake på ting på en blogg. Hehe, elsker å le av meg selv og titte tilbake. Hver dag er en mulighet til å være den beste versonen av deg selv!  


Hvordan har du det? Er du den beste du kan?

Politikk og sånt

Hei og hopp! 

Ja, det er ikke å gjemme under en stol at ungdom som oftes ikke kan noe om politikk? Jeg kunne ihvertfall ikke noe for 4-5 uker siden. Annet en det lille jeg fikk inn gjennom media og venner/familie. Jeg viste ikke hva jeg skulle stemme på skolevalget i fjort, og derfor stemte jeg heller ikke. Det er så dumt at jeg ikke har kunnet noe! Jeg har jo ikke vist hva som var grønnt og rødt? Ikke det at jeg vet det så mye bedre nå heller, men jeg har måtte blitt satt inn i det og tilogmed fått en prøve i det. Det har gjort meg mere intressert og jeg har fått "respekt" for politikere. Må beklage å si det men jeg syntes at politikere var noen tullinger før jeg faktisk lærte om det. Det er ikke bra.

 

Dette får meg til å tenke på når vi egentlig skal lære om politikk? Det burde jo ikke være at vi først som 17åringer blir igangsatt til å lære om det. Jeg burde jo ha kunnet litt før jeg kom på vgs. Jeg vet at det er egent ansvar og følge med i samfunnet, men å lære om politikk er jo grunnleggende samfunnsfag. Dette burde være i skolene i 9-10klasse. Da var jeg gammel nok til å forstå det godt og jeg trengte det for å kunne følge enda bedre med og vite om det som skjedde. Håper egentlig det er opplæring på det nå? For jeg husker ikke å ha lært det, og jeg tror jeg fikk 4-5 i samfunnsfag. Hm. 

For litt siden lærte jeg om hvordan styreformen vår oppstod osv. Det gjorde ihverfall interessen min større! For det er veldig viktig at vi holder demokratiet oppe, for ellers ender vi opp med en mindre koselig styreform for folket. Jeg håper virkelig ikke at vi mister det. For da kan folket miste stemmeretten og en person tar over. Det høres kjipt ut. Så politikere har fått en ny respekt i mine øyne! Det er jo tross alt dem som styrer landet vårt, og passer på oss. Det er ikke bare bare. 

 

Hva tror dere? Burde vi få bedre opplæring i hvordan landet vårt styres eller syns dere det er bra sånn det er?

Å miste en man elsker

I det siste har jeg tilbrakt mye tid hos moren min, det har blitt lite lekser og lite søvn. Jeg er veldig lei meg nå, det føles så fælt å skulle miste en man elsker. For i overigår fortalte mamma meg at hunden jeg har hatt i 8år skal avlives på torsdag. Jeg vet, mange er sikker sånn at det er uretferdig, umennskelig osv. Men ho har det utrolig vondt og selv om ho får mye smertestillende har hun veldig vondt. Selv klarer jeg ikke forstå hvorfor, jeg vil ikke miste den lille jenta mi. Ho er som en søster for meg. Jeg har så mange gode minner med denne hunden, ho er den eneste personen jeg virkelig har stolt på. Ho har trøstet meg i de tunge periodene og alltid gjort meg glad.
Det var en gang jeg hadde skikkelig familieproblemer på grunn av eksen til mamma, så kom Pia luskene opp på rommet mitt og lå inntil meg den natten. Jeg husker at jo slikket tårene av kinnet mitt og lagde pipelyder til meg for å trøste meg. Som om ho ville vise meg at ho forstod meg og var glad i meg.
Jeg elsker virkelig denne hunden. 

 

Ho har vært verdens beste hund! 


Jeg tenkte å få forstørret dette bildet opp på et lerret og henge det opp på rommet mitt. Noen som vet om et sted jeg får gjort det? 

 

Det som gjør meg mest lei meg er at på grunn av en mann har ho fått denne skaden. Det er en mann som har vært slem med henne og skadet henne. Ikke nok med dette så fjernet han også forsikringen på henne før vi viste om skaden og vi viste ikke om at forsikringen ble slettet før det var for sent.. Tenk at en menneske kan gjøre noe sånt mot et uskyldig og snillt dyr! Mot min søster. 

 

Har du mistet noe som er deg kjær? Har du et kjæledyr?

Hele verden og litt til

Hei dere! Tenkte å skrive et langt innlegg om hvordan fohold lett blir alt for mye for noen. Så håper jeg dere liker det. Blir takk nemlig for alle kommentarer!

Ofte når man ikke har særlig mye erfaring med seriøse forhold før og "endelig" får ett, er det så lett å falle i knipen der det bare blir "han" og ingen andre. Når du endelig får den følelsen av at noen vil ha akkurat deg og ingen andre så vil du holde på den hele tiden. Dette kan ende med to ting: Du mister all sosial kontakt eller du skremmer han bort. Jeg vil si at et forhold er dårlig hvis derer bare er med hverandre, ingen andre. Hva skal da skje etter forholdet? Hva hvis dere ikke var ment to be? Det er så mye som kan gå galt, og mest sansynelig vil gå galt. Ikke det at jeg tviler på alle forhold der personene er med hverandre hele tiden! Det kan funke for noen, men det er yterst få. Å være sosial er utrolig viktig, hvis ikke kan du nesten bli gal. Hehe, der var jeg ille drastisk, men dere skjønner! 

Når jeg fikk min første kjæreste føler jeg at jeg ikke var fink nok til å være med vennene mine også. Jeg satt dem til side ovenfor han og endte med å bli droppet mange ganger av han, hvis jeg ikke hadde hatt en så god bestevenninne som Trine da så tror jeg neppe jeg hadde kommet meg over det. Ho var en utrolig god venn og støttet meg hele tiden, takk gud for at jeg hadde henne! Men tenk deg at du har en del venninner men ikke en som du virkelig deler alt med og som du vet støtter deg uansett. Da er de andre venninnene ganske så viktige for deg! Uten dem hva skal du ellers gjøre? Hvem skal du snakke med? Og hvem skal støtte deg? Det er så lett å miste dem hvis du er i en gjeng der ikke alle er i forhold og opptatte. 

Det gjelder å finne den gylne middel veien. Der du har tid til venner, så du ikke mister dem og har tid til kjæresten. En kjæreste er veldig viktig i livet, man føler seg elsket. Det er en utrolig deilig følelse at noen vil ha akkurat deg. Det fins flere milioner jenter der i verden, men han valgte akkurat deg. Samtidig som det er med vennene dine du lager de beste minnene og de varer som regel lengre. Ikke det at et forhold ikke kan vare evig, det er en fin tanke. Men tenk også på at 50% av alle ekteskap ender i vasken. Ikke en særlig pen statestikk. Jeg kommer aldri til å gifte meg hvis jeg tviler 1% da er det bedre å finne ut hvorfor man tviler, så den statestikken skal jeg ikke være med på! Ekteskap for er et løfte for evig tid. 


Blogg blogg blogg

Mange som lurer på når neste blogg innlegg kommer og om jeg har sluttet. Jeg er rett og slett ikke i humør lengre til å blogge særlig mye. Når jeg endelig nærmer meg et liv som kan være artig å lese om så får jeg ikke lysten lengre. Eller det mere "topp blogger som er ute hele tiden" livet. Jeg er ute med venner og har det utrolig artig! Jeg vil ikke være hjemme og bare meg lengre. Jeg vil ikke høre mine egne tanker, for de kan være skikkelig bitchy noen ganger! Hvis dere skjønner hva jeg mener. Derfor prøver jeg å holde meg selv opptatt, pluss at jeg elsker å være med vennene mine! Noe jeg har droppet så alt for lenge, jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg har aldri møt så fantastiske folk som jeg er med nå! Men hadde det ikke vært for fortiden hadde ikke fremtiden sett sånn ut. Takk gud for det. 

Der har dere grunnen til at jeg ikke blogger. Jeg er for opptatt med å ha det gøy og gjøre andre ting enn å tenke, skrive fine innlegg og bare være meg alene. For akkurat nå er det akkurat dette jeg vil og trenger. Jeg høres helt sikkert idiotisk ut, men dere har sikkert opplevd at dere selv vil stikke av fra deres egne tanker? Nå har jeg det sånn. Når man blogger må man tenke, man må finne på masse kreativt og skrive tankene sine. Når man da skal flykte fra dem er det ikke så lett å blogge. Hehe. Alle har sånne perioder, og jeg kommer meg nok over det! Så når jeg har klart å "rydde opp" inni hode mitt og satt alt på plass så kommer jeg sikkert tilbake! Jeg elsker å blogge, jeg liker å få ut tankene mine og dokumentere live mitt, men akkurat nå passer det ikke. 

Jeg håper dere kommer tilbake når jeg kommer tilbake. Dette vil ikke vare for alltid. What does'n kill you makes you stronger! 

 

Ikke vær redd

Tiden etter et langt forhold er tung, og den kan vare for evig. Føles det ut som. 

Man føler seg redd, alene, glemt, ikke verdig, dårlig, trist, lei.. Listen er utrolig lang! Men gjennom denne tiden er da man må være sterkest. Hvordan er det mulig å være sterk når alt er nede? Ikke vet jeg. Alle følelsene kommer på en gang, selv om det har gått en månede, to måneder eller kanskje 6måneder, kan det fortsatt være like ille. Det er ikke mye å gjøre, la tiden lege alle sår. Være med venner for å glemme. Høre på sanger som får deg i godt humør igjen. Ikke tenke på han. Finne noe nytt og mere spennende. Grave deg ned i skole. Pleie deg selv. Gråte, bare få ut alt. Eller sitte igjen i håpet, men hva hjelper det? Hva hjelper det å vente på han, når han forlot deg? Da sitter du igjen, og man kan aldri sitte igjen. Da lar du livet gå fra deg. Du må videre hvis han går videre, ikke la han holde deg igjen på pinebenken. Uansett hvor stort savnet er, du vil alltids finne noen som er hakket bedre enn den som forlot deg. Hvor perfekt er egentlig personen som ikke klarte mere og som forlot deg? Ikke så perfekt spør du meg. 

Alle rundt meg slår opp for tiden. Alle er lei seg, selv om alle ikke viser det like mye. Jeg hater det! Jeg vil gå rundt å være lykkelig og stråle. Det er så vanskelig når man hele tiden blir minnet på det som har skjedd. Fortid er noe dritt, gi meg lys fremtidig! Få folk sammen igjen! Sammen kan man klare alt.

 

Har du noen tips eller tanker rundt det å komme seg over han? Hvordan er kjærlighets livet ditt?

Lykkelig?

Det å være lykkelig er det jeg ønsker mest av alt. Ikke at alt skal være perfekt eller at jeg skal være perfekt, men at jeg skal ha det så bra at jeg kan si at jeg er lykkelig hele tiden. At jeg ikke er lykkelig 89% av tiden men 99.9% av tiden. For jeg er en glad jente som prøver å gjøre det beste ut av det meste. Selv om det ikke alltid er like lett. Jeg prøver å overbevise meg selv hver dag om at jeg er lykkelig, jeg er lykkelig! Bare ikke hele tiden, men det kommer. 

Hva er egentlig lykke? Hvordan blir man lykkelig? Jeg vet ærlig talt ikke, jeg vet ikke hvordan man oppnår lykken. Hvorfor? Fordi den er forskjeldig fra person til person. Jeg er lykkelig når jeg har venner rundt meg som jeg stoler på og som jeg vet vil være venn med meg. Jeg er lykkelig når jeg vet at ting går bra på skolen og jeg ikke må jobbe meg ihjel hver enste dag for å oppnå greie karakterer eller for å holde meg asjur med oppgaver. Jeg blir lykkelig av å vite at folk tenker på meg, at folk bryr seg. Det gjør meg lykkelig, men det trenger ikke gjøre deg lykkelig. Du kan kanskje ville ha det perfekte hus eller den perfekte utdannelse før livet starter og du kan være lykkelig. Hvis du ser litt anderlesed på det så trenger du ikke matrielle ting for å oppnå lykke. Men det kan føles sånn. 

Det er mange ting som kan hjelpe på lykken. Du kan trene, skape tettere og bedre forhold med de rundt deg, shoppe, spise, ja det er mye! Men ingen fasit. Lykke er bare noe du selv kan oppnå, noe du selv kan gi deg selv. Alle fortjener å bli lykkelige. Uansett hva du har gjort fortjener du ikke å måtte sitte i dritten for alltid, hvis du har endret deg fortjener du å få det bra! Lykke kan komme av tilgivelse og kjærlighet. Da virker det jo utrolig enkelt? Alle kan bli lykkelige, bare ved å tilgi og elske. Tenk hvis alt hat forsvant i verden, ingen krig lengrer, da ville mange blitt lykkelige. Ingen sjalusi. 
Alle kan bli lykkelige! Du bli ikke lykkelig av å dra ned andre eller prøve å være bedre enn andre. Du blir lykkelig av å være fornøyd med deg selv og gjøre det som er best for deg! 

Er du lykkelig? Har du funnet din nøkkel til lykke?

Det som gjør meg lykkelig

Da kommer det ett lykkelig innlegg nr to! Jeg er så glad for tiden, alt er morsomt og alt er bra. Jeg har funnet den perfekte balansen til å ha det bra. En dose venner, en dose gode karakterer, en liten dose flørting og masse humor! Du får det ikke morsomere enn du klarer selv, og jeg har det utrolig artig!

- Når folk spør om jeg vil være med ut, det er så koselig å være med venner. Uansett hva vi gjør, vi koser oss enda vi bare sitter på gammle skolen om kvelden. 

- Når det er plass på bussen, den kommer til tiden og jeg slipper å sitte i kø. Hvor deilig er ikke det? 

- Glad musikk! Jeg er ikke den som liker å høre på musikk hele tiden, men når jeg vil så må den være glad og gi meg en god følelse. Depping er ikke noe for meg.

- Helg. Elsker følelsen av at man kan sitte oppe lenge og sove ut hele dagen. Så kan jeg være ute med venner og kose med på facebook om kvelden. Ferier er minst like digg! 

- Å kjøre lett sammen med venner som har scooter om sommeren. Vet dere hvor deilig det er å kjøre sykkel når man vet man bare kan vende litt på hånda og er langt forbi dem og erte dem? Gud så morro sier bare jeg! 

- Å ha på seg et plagg jeg virkelig elsker. Som den høytlivsbuksa mi, føler meg som en prinsesse i fine klær.

-Når dere kommenterer og titter innom bloggen min! Dere er virkelig søte. 

Dette er da noe av det som virkelig makes my day. Jeg gleder meg så til det blir varmere! Da er det mye lettere å finne på ting, og jeg er blitt så aktiv nå. Sånn skal det fortsette! Selv om det går dårlig utover bloggen. Men blogger er bare en hobby, den skal ikke styre livet mitt. Jeg vet ikke om jeg kanskje er litt ferdig med å blogge? Vi får se hva som skjer videre. Jeg blir en stund til, men akkurat nå er det så mye artig som frister meg overalt! 

Hva gjør deg lykkelig eller glad?

Det som gjør meg lykkelig

Hei dere! Tenkte jeg skulle skrive ett lite innlegg om ting som gjør meg glad, lykkelig eller får meg til å smile. Jeg har skrevet ett sånt innlegg før, men det var før jeg ble sammen med Kevin. Det er jo utrolig lenge siden! Derfor kommer det en ny og oppdatert "liste". Hehe, siden jeg setter så mye mere pris på små ting nå. Dette er bare en del 1. Så jeg kan komme med flere punker senere :)

  • Når noen smiler til meg. Det er så koselig å se noen jeg ikke skjenner smile til meg. Når man går i byen eller på butikken så smiler noen helt random til deg. Det varmer så sykt.
  • At noen snakker med meg som jeg ikke har snakket med på lenge eller aldri snakket med meg. Serlig når det er den andre personen som snakker til meg først. Hehe, Det er alltid koselig når folk skriver til meg! :)

  • Når venner og bekjente klemmer meg. Det er ikke så normalt på vgs at man klemmer hverandre har jeg merket. Men det er alltids koselig når noen faktisk klemmer!

  • Gode karakterer. Gud det er så deilig å få 5-6 på en prøve eller fremføring! Makes my day, the whole week.

  •  Ferie. Gud det er så deilig å sove litt lengre og bare kunne gjøre det man vil! Elsker å være ute med folk ogfinne på ting som man ikke alltids rekker i den travle hverdagen. Gi meg sommerferie snaaartt.

  • Overaskelser. Små ting som ikke skjer så ofte er alltid kos! Elsker det når noen vil overaske meg. Skjer ikke så ofte, men det er utrolig kos! Og det er like koselig å overaske. Som på Valentinsdag så ga jeg jentene mine valentinskort. Det viste de ingen ting om før jeg la dem i ranselen dems.

  • Hunder. Jeg blir så lykkelig av søte hunder som kommer bort til meg å snuser på meg eller hilser. Jeg elsker dyr og det er så koselig å hilse. Katter også egentlig! Men jeg er mere ett hunde menneske.   Skjenner du igjen noen av punktene? Hva gjør deg glad?

Tid. Jeg trenger mere tid.

Livet mitt går så utrolig fort fra meg! Jeg vil ha mere tid til å kunne stoppe opp å nyte alt, bare kunne legge meg ned med en god bok å slappe av, eller være med mine fantastiske venner å ha det gøy. Istede for å hele tiden ha ting hengene over meg. Dumme ting som klesvasken, lekser, innleveringer, prøver, trening (selv om det er nødvendig, har det blitt en byrde) og masse annet som bare stresser meg skikkelig opp! Lekser er vel egentlig det verste, føler jeg mister en del av "livs gleden" med å måtte gjøre noen dumme oppgaver jeg ikke husker neste uke uansett. Læreren bryr seg jo ikke om du har gjort dem heller, du får bare anmerkninger hvis du ikke gjør det. Unødvendig sa du? JA! 


Arg.


De siste dagene har jeg hatt to prøver, en inlevering og nå en fremføring til mandagen. Har jeg lyst? Nei. Kommer jeg til å få en god karakter da? NEI. Det irritere meg enda mere, du må jobbe mange timer etter skolen hvis du vil ha gode karakterer. Men vi er jo på skolen nesten 8 timer daglig! Bortsett fra to dager i uken hvor vi "bare" har 6-7 timer. Kan virkelig ikke lærerene lære oss det nødvendige på den tiden? Må de virkelig gi oss lekser opp der igjen. Jeg skjønner virkelig ikke meningen. Greit nok med prøver og fremføringer, det skjønner jeg meningen med. Blir bare så sur, jeg må bruke de få timene jeg har når jeg kommer hjem før jeg legger meg på ting jeg ikke har lyst til. 

Sliten er vel det riktige ordet til å beskrive meg akkurat nå. Jeg er sliten av å gå rundt å jobbe med ting som egentlig ikke intreserer meg. Jeg vil ut å gjøre ting! Ordentlige ting, ikke bare sitte på en skolebenk eller foran dataen. Jeg vil reise, oppleve og ha det gøy den tiden jeg fortsatt kan. Ikke ligge å stresse meg selv hver kveld fordi jeg ikke får nok søvn, noe som gjør at jeg ikke sovner. Gud livet er så stressende i vidregående skole! Gleder meg så sykt til jeg kan begynne å jobbe, gjøre ting og ha det litt morro. Det skjer ikke før om minst 4 år. Eller 7 år. Gleder meg. 

Ikke kan jeg ta et fri år heller, for da henger jeg etter. Da vil jeg ligge ett år etter alle andre, bli en attpåklatt. Det vil jeg hvertfall ikke! Jeg må komme meg gjennom det og det så fort som mulig. Hvis jeg tar meg fri neste år og heller jobber vil jeg jo også få prøvd noen nytt og kanskje noe som er skikkelig gøy. Da kommer jeg hvertfall ikke tilbake til skolebenken. Så det er vanskelig det der, hvordan kose seg i den stressende hverdagen? Men men, får bare ta en dag av gangen. 

Bare for å vise at jeg ikke alltid er så irritert og sur :)

Nå har jeg fått ut nok tror jeg. Så takk til alle som leste mine små irritasjonsmomenter. Hehe, tipper noen av dere føler det samme! Deilig å få det litt ut nå. Er ikke så mange som vil høre om hvor skole lei jeg er og hvor mye jeg hater livet akkurat nå, eller ikke hater men missliker. Dere som faktisk leser dette er supre! :) Håper dere kommer med litt irritasjon dere også, så det ikke bare er meg. Så bruk kommentarfeltet til å skrive alt du irriterer deg over! Det er deilig. 

Venninner som ikke fortjener deg

En god venn er en som støtter deg, hjelper deg og ønsker deg alt godt. For å være en god venn må du ikke snakke dritt om venninnen din eller ødelegge for ho. Du skal heller ikke godta at ho ødelegger for deg eller snakker dritt om deg! Det er så mange dårlige personer der ute, som ikke forstår det prinsippet med at hvis de gjør noe godt så får de noe godt tilbake. Hvis ho spør deg om hvordan ho burde klippe seg og du sier «side cut» for eksempel, fordi du har det selv og syns det er drit tøft, så kommer ho og sier at det er det styggeste ho vet. Det er jo veldig dårlig gjort av henne, og det gjør selvfølgelig deg lei. En sånn venninne er ikke verdt å samle på. Ho er bare ute etter å ha «taket» på deg ved å dra deg nedover. En god venninne skal ønske alt bra for deg og heller støtte dine meninger isteden for å dytte deg ned.


Skulle hatt med Eva også, men fant ikke noe bilde :(  Malin er ei super god venninne! 

Så bli kvitt sånne mennesker fra livet ditt! De er ikke noe mere verdt en de stygge kommentarene, finn deg heller gode og ekte venninner. Du får mange flere gode minner og vil komme deg mye lengre i livet. Du skal aldri føle at venninnene dine drar deg ned og du må konkurrere mot dem. De skal være på ditt lag og du på deres. Dessverre er det mange som beholder disse venninnene, og vil du ikke forlate ei venninne for det så ta igjen med samme mynt. Vis ho at du kan slenge en like stygg kommentar tilbake som ho nettopp ga deg. Ho vil nok bli veldig sjokkert og skjønne hva ho egentlig gjør selv. Forhåpentligvis.


Mine fantastiske venninner! 

Så håper jeg dere alle har flotte venninner dere støtter og er gode mot, og dem det samme mot dere!

Har du hatt en venninne som har dratt deg ned for å føle seg bedre før? Hvordan takler du sånne mennesker?

Pakke i posten fra blogkeen

Fikk i dag en pakke fra blogkeen.com! Der kan man melde seg inn for å få "publisert" bloggesn sin nesten litt som bloglovin. Så jeg meldte meg inn da og i dag dukket denne pakken opp i posen! Aldri feil med gratis løsvipper, neglelakk og mint pastiller. Så jeg vil anbefaler alle å melde seg inn, her. 

Har du motat noe i posten i det siste? Er du med på dette?

 

EDIT! Du må melde deg inn på denne linken for å få pakke ;) http://www.blogkeen.com/present_depend_nb.aspx

Å sette pris på det man har

Det er så mange som bare går å kaster rundt med tingene sine eller forholdene. Tenk på at det er ikke alle som kan kjøpe seg den nye genseren de har ønsket seg, mens du kanskje kan kjøpe klær du egentlig ikke vil ha. For mange kan det være en god invistering å ta seg fem minutter ekstra med omtanke på kjøpene sine. Trenger du den? Har du en lik? Passer den til de andre klærne dine? Er det nei, ja og nei på disse svarene så ikke kjøp varen. Uansett hvor billig den er. Sett pris på hvert eneste plagg du har i skapet ditt, og du vil få en mye finere garderobe. Lover liksom. 

Har du en super familie? En familie som støtter deg opp uansett hva? Som forteller deg at du er flink når du viser fram kunst og hondverk oppgavene dine, som virkelig elsker deg. Så elsk dem tilbake! Ikke gå rundt som en krevende liten unge, vis familien din at du er glad i dem. Gjør litt ekstra for å overaske, for å gjøre andre glad. Dere vet, den største gleden man kan ha er å gjøre andre glad. En dag har du ikke mammaen og pappaen din der, en dag vil de gå bort. Vil du da tenke tilbake på at du var en skikkelig dritt unge mot dem eller at du fikk vist dem at dem betydde mye for deg? 

Like viktig er det med venner og kjæreste. Alle trenger en venn, og helst også en kjæreste inni mellom. Men for å få må du gi, klart alle kan være slitne inni mellom, men vis vennene dine at du setter pris på dem. Gi dem en klem inni mellom, si noe pent eller gjør noe som du vet vil glede dem. Det vil gi deg like mye hvis ikke mere tilbake. 

Mange har sikkert toppers rom, ditt egent lille private avlukk. Der du kan være deg selv 100%. Sett pris på at du får ha det, det er ikke alle som er like heldig som deg! Mange må dele rom med søsken, må sove på sofaen eller ikke kan stå oppreis på sitt egent rom. Tenk på det neste gang du klager over at gulvet er feil farge eller rommet er for lite. Du kunne faktisk ikke hatt noe i det hele tatt, men du er så heldig at du har det! 


Expectations-kz9jm5hzu-171095-460-330_large

 

Sett pris på at du får spise så mye du vil hver eneste dag. Selv om du kanskje hopper over måltider inni mellom så tenk på det, du kunne tatt deg tid til å spise. I Afrika og Asia sitter det mange barn og skulle ønske de var deg, skulle ønske de kunne spise så mye de ville uten å tenke på søsken eller resten av uken. For ikke å snakke med hvor vondt det gjør, alle har droppet å spise litt for lenge og fått skikkelig vond i magen og problemer med å spise etterpå? Sånn er det folk har det hele tiden. Så spis opp grønnsakene dine! Hehe. 

 

Hva tror du? Er du flink til å sette pris på ting/folk?

Ting jeg elsker

Siden jeg hadde et hater innlegg så får jeg vel ha et elsker innlegg også. Og til dere som tok meg litt for seriøs, det er bare tull, jeg hater ikke de tingene bare missliker de :) Men siden det er en " trend" å skrive hater innlegg så valgte jeg å kalle det, bare for morros skyld. Det var meningen at dere skulle le! 

Men over til elskingen, jeg elsker:

-Når noen jeg ikke kjenner prater masse med meg og virke kjempe intrisert i å snakke med meg. Samme om det er en liten prat eller lang, setter pris på det :) ♥ 

-Når noen smiler til meg, jeg blir så glad hvis jeg går forbi noen jeg kjenner eller ser noen som gliser skikkelig til meg. Det er så fint å se folk som er galde! Lyser opp mange grå dager det. 

- Å få se Kevin, jeg elsker gutten så jeg elsker å være med han ♥ 

- Når mamma faktisk vil være med meg og finne på noe eller gjør noe for meg. Er nesten aldri med ho, ho orker aldri finne på noe.. 

- Når jeg endelig har fått kjøpt meg noe jeg har ønsket meg skikkelig lenge! Særlig når det er på salg ;)

- Å komme ut av dusjen med nydelig blankt og mykt hår, myke barberte legger og lukter herlig blomster såpe. Elsker den følelsen av å være helt ren, særlig når man skal legge seg ettepå i et helt rent senge tøy. DIGG! 

- At Pia (hunden min) er super kosen! Ho er egentlig ikke så kosen av seg, men når ho er det må jeg bare kose masse med ho! 

- Når læreren sier at vi kan få gå tidlig eller skal få avspassering for ett eller annet. Liker ikke å være så lenge på skolen, særlig ikke når det så å si alltid er kø på vei hjem. ♥ 

- Jeg elsker masse flotte kommentarer på bloggen, særlig når folk faktisk har lest innleggene mine! Det er så koselig at noen faktisk bruker sin tid til å lese hva som står i teksten.

- Når jeg får venne forespørsler på blogg! ♥ 

- At noen skriver til meg på face, hehe, ganske liten ting men jeg blir ganske så glad av det♥ 

- Når det er fint vær, elsker å kunne kle meg litt lett selv om det er driit kaldt ute. Så slipper jeg å pakke meg inn når jeg venter på bussen. 

- At det kommer pakker i posten, gud det er artig ♥ 

- Å kunne sove i en trygg, varm og go seng! Det spøker her så føler meg ikke helt trygg på en måte.. 

- Å være med venner! Er ikke det så ofte som jeg burde, men jeg er så sliten etter skolen og helgene er jeg med Kevin (noe jeg ikke dropper) Men det er alltid kos å være med folk! ♥ 

- At dere leser dette ♥ 

En blogg som overasket meg

Jeg har surfet litt rundt, som vanlig. Men denne gangen var ikke like vanelig som alle andre. Og da snakker jeg ikke om at jeg sitter i badekåpen eller noe sånt, men om at jeg fant en blogg som virkelig overasket meg. Jenta er 18år gammel, har hatt et år av livet sitt i USA og er flink uttrykke meningene sine. Hun skriver utrolig bra, Så selv jeg vil lese hennes lange innlegg og jeg er litt lat av meg når det kommer til blogger jeg ikke har sett før og ikke vekker stor oppsikt med flotte bilder osv. Sier ikke at bildene var dårlige, for de var supre de også! men de vekket ikke så stor interesse med det første. Dette er en blogg med god kvalitet. Det er ikke så lett å skrive en godt beskrevet tekst, som ikke blir kjedelig, med mange meninger, som også er lang! Det fins ikke så mange som er beriket med den gaven, selv i blogg verdenen er det få. Men denne jenta sto virkelig frems i kø'en spør du meg! Hun har en helt "normal" blogg om sminke, mote osv. Men når du leser de litt lengre innleggene så ser du hvor mye mening det egentlig er. Hun fikk hvertfall meg til å tenke meg om litt når jeg leste dette innlegget. (link) og flere, jeg vil anbefale alle på det sterkeste å lese denne bloggen! Så kommer det mest spennende, nemmelig hvem denne bloggeren er. 

Jeg skriver selvfølgelig om Hedda fra Kristiansund! Ho blogger på www.hedda.blogg.no

Kan love dere at dere ikke blir skuffet av denne jenta, med mindre ho slutter, da ville jeg blitt skuffet! Kommer du til å titte innom bloggen hennes etter å lest hva jeg skrev om den?

Mer seriøs blogging

Hvis du trykker den nedover bloggen min så blir du nok neppe overasket over hvor "normal" den er. Hvor finner du gode innlegg med mange meninger? Greit jeg har ett innlegg om kjærlighet, men det er ett av sikker 300 innlegg på denne bloggen! Nå er jeg virkelig nødt til å ta meg selv i nakke skinnet, denne bloggen skal jo komme seg et sted. Ikke ligge her på bonnen i all evighet. I mine 3år som blogger har jeg lært mye, og ikke minst hvem blogger jeg ikke titter fast innom og hvorfor. Men når jeg titter innom bloggen min nå så er jeg en av de bloggerne. Det var jo ikke akkurat målet mitt når jeg startet, greit nok at målet da ikke var så bra da heller (ønsket å bli toppblogger) Men det er jo et ønske alle har uansett. Ikke å komme på topp 10, men topp 50 hadde ikke gjort noe, eller topp 100. Så jeg lover dere jeg skal skjerpe meg, jeg skal bruke mere tid på bloggen, på å skrive bra og faktisk litt spennende. Jeg vet at bare halv parten av dere leser innleggene mine, hvis det er så mange. Vil takke dere som leser den! Dere er snuskesøte :)

 

Hva syns du om planenen min? Har du noen tips til hvordan bloggen min kan bli bedre?

Jeg hater

Tenkte jeg også kunne lage et sånn innlegg siden det egentlig er ille morro å lese andre sitt, og jeg har litt agresjon som må ut. Hehe. 

- Biler som ikke kan trafikkreglene, dumt at noen med lett lappen eller moped lappen skal DØ fordi de ikke kan oppretholde at to hjulingen har forskjørsrett. ARG, holde på å ødlegge syklen min pga en dum bil ikke kunne vente der jeg skulle kjøre først.

- Fulle busser, serriøs vet dere hvor kjedelig det er å stå i en halv time i kø på bussen som ikke kjører rolig?!

- Lange skole dager med lærere som gir de mest krevende oppgavene på slutten. Trenger jeg si mere?

- Lærer som ikke gir beskjeder i tide. "Mal den tegningen der" og når du alt har begynt så sier dem " Husk at dere ikke skal bruke den malingen eller den penslen" og det er akkurat det du har gjort.

- Folk som ikke klarer å gi beskjeder. Kan ikke folk bare si i fra om det ikke passer dem eller at dem vil bli igjen lengre? Mye lettere for andre og forstå noe de vet om! 

- Folk som juger, serriøst jeg har fått høre så mye dritt. Mest ironisk når jeg vet om sanheten. 

- Alkohol, greit nok med en fest i ny og ne med alkohol. Men å drikke hver eneste helg/dag? Alkoholiker.

- Stølhet, greit nok at man skal føle seg flink etter trening, men må man føle det så ille på kroppen?!

- Dårlige eiere av hunder. Plokk opp etter hunden din! Dette er et gang felt ikke din personlige bakgård.

- Når minnekortet ikke er i kamera, hvor mange ganger har du ikke prøvd å ta bilde uten minnekort? 

- Tunge skole sekker, og så kommer du på skolen og trenger ikke halvparten av bøkene enda det står på planen. Irriterende! 

- Å være siten. Hater det bare hater det.

Å stå opp om morgenen etter en alt for kort natt. 
Kjenner du deg igjen av punktene? Fikk du noen smil over hvor mye dumt det går ann å irritere seg over?

Fårikål

Er det en ting jeg ikke liker å få til middag er det fårikål, da frister brødskiver mere. Og jeg liker ikke engang brød. Heldige meg hadde da dette til middag i dag. Hehe.
Liker du Fårikål? Hva er ditt verste måltid?

Vil dere ha meg tilbake?

Jeg lurer på om jeg kanskje skal begynne igjen. Jeg vet, mye frem og tilbake på meg. Men kanskje dere savner meg litt? Bitte litt? Jeg håper litt på det! For jeg har mye å blogge om, og jeg vil gjøre mye for å få denne bloggen til å få en bedre fasade. Ikke bare, depping, krangling og dårlige meg. Jeg vil ha den litt mere som en rosa sky. Haha, hvis dere skjønner? Bare blogge om alt bra og fantastisk. Men jeg kommer ikke like sterkt tilbake med en gang, hvis dere vil ha meg tilbake da. Jeg tenkte å komme litt tilbake, og så øke det gradvis så at jeg ikke går lei eller føler det blir en byrde. Det er nok det beste. Og jeg kan vel si at dere fantasiske leserene mine er en stor grunn til at jeg vil tilbake!Vil du ha meg tilbake i blogg verdenen?

Ps. I love you

Jeg har nettopp sett "Ps. I love you" og herregud for en søt film! Jeg tror aldri jeg har grått, ledd og smilt så mye av en film. Denne filmen vekker følelser i meg som bare får meg til å ville endre meg. Jeg vil sette mere pris på det jeg har, for plutselig er det borte. Plutselig har jeg ikke alt jeg har nå lengre. Serriøst, den filmen var bra! 

Den handler da om et par, som er gift. Men en dag blir mannen syk og dør, og når han er død så blir ho kjemmpe lei seg. Men han har sendt brev til henner som ho får etterhvert i filmen, rundt et år eller noe. Og det er så mye kjærlighet i den filmen, må ses! 

Har du sett den filmen? Hvilke filmer liker du?

Det beste jeg vet - oppskrift

Jeg elsker eggedosis, men noen ganger syns jeg det er litt for søtt og kvalmene. Så derfor har jeg tilsatt litt mel og potetmel. Noe som gjorde hele røra mye bedre spør du meg! Siden hvis du tilsettet bakepulver i dette så får du sukker brød. Derfra jeg fikk inspirasjonen til å lage meg dette istede for vanlig eggedosis.

Det du trenger er:
2,5 ss sukker  
2ss mel
1ss potetmel
1 egg 

Først tar du egget og sukkeret og visper eggedosis, eggedosisen er ferdig når du kan tegne 3 streker i den og se den første streken når du har tegnet alle.

Så tar du oppi de andre ingridiensene og visper litt til. Det tar ca et halvt minutt til et minutt med hånd mikseren. 

Så nyter du denne fantastiske blandingen! 

Liker du eggedosis?

 

BLOGGEN MIN BLE HACKET - LES OM HVORDAN DU SKAL UNNGÅ DET

Dette er da et "gjeste innlegg" fra søte Tina som fikk bloggen sin hacket og vil hjelpe andre med å unngå det samme! 

Jeg heter Tina og blogget på www.tinaadele.blogg.no inntil for 4 dager siden. Da ble bloggen min hacket, men mammaen min ringte til blogg.no og jeg var heldig, veldig heldig. Stortsett hele bloggen ble gjenoprettet, manglet kun noen innlegg så langt jeg kunne se. Nå tenker du sikkert ? hvorfor skriver hun om det da? Er jo ikke noe stress om den ble gjenopprettet ?. Men dere skjønner det at før i dag skulle jeg innpå og etter mye om og men fikk jeg skrevet ett innlegg, og jeg gledet meg til å komme hjem og blogge normalt igjen. Skiftet i tillegg passordet på hotmailen og blogg noe jeg ble rådet til å gjøre, men så kommer jeg hjem og begge deler er hacket.. Så nå har jeg verken hotmail eller blogg lengre! Fikk noen råd fra hun damen på blogg.no om hva jeg burde gjøre for å forhindre det, og tenkte jeg skulle dele det med dere.. Så dere slipper å gå igjennom det samme som meg, jeg har trossalt blogget nesten 2 år på samme bloggen og ble veldig lei meg når jeg fikk vite det. - Ikke gi passordet ditt til andre, uansett hvor mye du stoler på de. Hold det for deg selv! Jeg fikk vite at det var 8 stykker innpå bloggen min samtidig, men ikke aner jeg hvordan det kan ha skjedd.. Visste du at å la andre gjesteblogge for deg sånn som de fleste gjør er straffbart og ulovlig? Nei, det visste ikke jeg heller

-

Ikke bruk samme mail adresse på blogg som du bruker til vanlige private ting, og bruk helst gmail som privat mail. Denne skal visstnok være vanskeligere å hacke

-

Ikke skriv altfor provoserende, rasistiske eller innlegg rettet mot enkelt personer eller grupper. De det da går utover kan ønske å hacke deg for å gjøre tilbake og/eller slette innleggene.

-

Ikke legg ut for mye informasjon om deg som kan være avslørende og gjøre det lett å knekke passord.

-

Ha ett vanskelig passord som inneholder tall og bokstaver, ikke ha ?moteblogger? som passord visst du er glad i motet og har en mote blogg. Dette var litt som jeg kom på i farten. Håper virkelig ikke at dette skjer med andre, unner ingen det. Jeg ble utrolig sint og lei meg når jeg fant ut av det, og regner med at det skal politianmeldes. Håper bare at de gjør noe med saken J Kommer til å skrive litt om det på facebooksiden for bloggen min, så om dere vil følge meg eller lurer på noe så kan dere gjøre det her: http://www.facebook.com/pages/tinaadelebloggno/187271301304390

 

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Hva liker du å lese om på en blogg?

Jeg er litt tom for hva å skrive om. Det blir veldig mye bilder og jeg vet ikke om dere liker det? Jeg kan blogge mere om hverdagen min, det kan jeg jo. Men vil dere lese det? Og jeg vil lage video blogg, hva skal jeg videoblogge om?

 

Hva vil du lese? Hva vil du ha video blogg om?

Gossip girl vs Vampire diaries

 

Hvem liker du best?

 

Jeg vet ikke helt om jeg kan velge. Når jeg først så Gossip girl så var jeg hekta, og hadde aldri sett noe bedre! Men nå som jeg har sett Vampire diaries så vet jeg ikke, har liksom den samme følelsen på den også! Vanskelig å velge, men akkurat nå er jeg veldig hekta på vampyrene! Thihihihihihih.

 

Du da?

FML

Den dumme kamera ledningen har gått i stykker. Det var den andre på en uke! ARG. Jeg hadde tatt masse fine outfitt bilder til dere, men gjett hva. De vil ikke forlate kamera fordi ledningen er ødelagt. Pc'en bare sier den er feil. Det er feil. 

FML.

 

Har du noe å fml'e for i dag?

Noen jenter er ikke verdt det..

.. Det gjelder forsåvidt gutter også, men i denne sammenhengen jenter.

 

I løpet av et 16år langt liv har man som regel fått mange venner i løpet av årene. Og da selvføgelig mistet mange av dem etterhvert. De har på en måte "forsvunnet" med tiden. Og noen av de vennene jeg hadde før er jeg utrolig glad for at jeg har mistet med tiden. For det var ikke sånn det skulle være, det var på en måte ikke et vennskap som ville overlevd årene. Og derfor gjorde det ikke det. Noen kanskje ender med krangler, og det blir ikke noe mere enn den ene kranglen av det vennskapet. Andre kan ha noe med at en flytter eller ting bare ikke er det samme lengre. 

Men alt i alt kan jeg med hånda på hjertet at ikke alle jentene jeg har vært venn med har vært helt verdt det. Men det er vel derfor jeg ikke er venn med de i dag? Og jeg kan trygt si at jeg gleder meg veldig til å komme på vidregående og få mye venner. Og ikke minst holde på de gammle vennene mine! 

Krangler kan ødelegge mye. Og noen ganger når ingen vil si unnskyld eller noe, så blir det jo selvfølgelig ikke noe mere av det vennskapet. Da er det oftest også det beste. Jeg har krangler jeg aldri kan legge ordentlig bak meg, fordi jeg ikke har fått en unskyldning fra personen. Ikke engang når det var den personens feil fikk jeg så mye som et ord, ikke en unnskyldning ikke bare ordet "unnskyld" Og da føler jeg og sikkert mange mange andre at det ikke er noe vits? Jeg vil ikke ha ei venninne som ikke kan si unnskyld til meg når ho roter det skikkelig til. Da er ho ikke verdt det. Og jeg kan jo selvfølgelig si unnskyld selv hvis det er min feil. Men er det ikke det så ser jeg ikke vitsen.

Kanskje om noen år ting kan bli bra igjen mellom personene, det har jeg vært med på  mange ganger, mellom meg og ei som heter Lone. Men nå er vi ikke venner igjen. Fordi de bare er krangler, vi klarer ikke gå en hel sommer uten å krangle på høsten. Og da blir vi ikke venner før kanskje neste sommer. Men hva vet jeg? Kan hende jeg og Lone blir beste venner i mange år, i fremtiden. Det vet jeg ikke noe om. Men akkurat nå er jeg litt glad for at jeg ikke er venn med alle jeg engang var.

 

Har du mistet venninner som du egentlig ikke har så mye i mot at forsvant pga grunnen de forsvant?

Dritt buss, dritt Sarpsborg

Advarsel klage innlegg.

Åh. Det er egentig et veldig veldig dårlig kolektiv tilbud i sarpsborg. Bussene går bare på feil tider og når dem går på riktig så kommer dem ikke. Jeg har stått tusen ganger( ok ikke tusen) og venta på at bussen skulle komme ved 109veien, men det har ikke kommet EN buss på 40min. Og den bussen skal komme hver eneste kvarter. Detter gjør så man ikke rekker neste buss, og hva gjør buss selskapet med det. Jo, de kjefter på deg istede for å si at det fikster dem og sender en drosje til deg så de får deg på riktig sted og du bare kan betale dine 20kr. OMG, jeg klikker på Sarpsborg. Og ikke er det noe koselig å ta buss heller, for alle buss sjåfører er så utrolig sinte eller frekke. Og ikke gidder bussen å stoppe der den skal eller sånt, mange ganger jeg har hørt folk skrike stopp i bussen fordi buss sjåføren ikke har stoppet når folk har klikka stopp for lengst. 

Og ikke får jeg serfikatet heller, virker som om det skal ta tusen år. Og jeg gidder snart ikke mere av den øvinga heller, blir aldri bedre og de finner alltid ting å klage på! ALLTID. Jeg blir så jævlig lei, sorry språket men det fins ikke noe ord som egentlig passer til hvor ille ting er. Omg. 

 

Har du serfikatet? Elsker du også kolektiv tilbudet? 

Ikke be om hudkreft, bruk solkrem

 

Etter jeg så denne videoen vil jeg bruke solkrem. Jeg vil ikke dø av hudkreft, jeg vil ikke ha noe kreft i det hele tatt i kroppen min. Og mange er så utrolig dumme og ikke bruker beskyttelse, selv jeg gjorde det. Mange smører seg inn i masse sol oljer og steker huden sin. Og da sol oljer uten beskyttelse! Det er jo nesten som å be om å få hudkreft. Det er noe jeg gjorde feil, men nå vil jeg heller tenke meg mere om. Og det håper jeg sykt andre vil gjøre også! Ikke ødelgg deg selv!

 

Bruker du solkrem? Fikk den videoen deg til å tenke?

Du er ikke gammel nok til å dø

Fikk nettopp vite at pontjak, den ene hunden vår kanskje skal dø i morgen. Fordi han har spist en jern stang, eller vi vet ikke om han har spist den fordi han har gnagd på buret sitt. Det er et veldig solid bur så en hund skal ikke kunne gnage det i stykker sånn egentlig, men han har tydeligvis klart det. Han har gnagd av noen biter men det er en bit vi ikke finner.. Derfor kan det hende at han har svelget den. Og jeg vil ikke miste han fordi han spiser på alt når han er alene. Og jeg er sikker på at mange av dere tenker "åh, dyreplagere!" Men pontjak er en hund som sitter inne i et bur hver gang vi er ute så han ikke skal spise noe. Og hittil har han bare spist tepper, noe som han kan spy opp. Det er så utrolig trist å måtte miste han allerede, for vi har bare hatt han i 3-4måneder. Førstedagen han var hos oss.

Vi mista en annen hund fordi han ble for gammel, så han ikke levdelengre liksom. Så gikk vi en periode med bare Pia, og etterhvert fikk vi Pontjak. Pontjak er veldig vill og spiser alt. Men også utrolig søt, og vi er veldig veldig glad i han! Derfor det er ganske tungt å miste han så tidlig. For man rekker jo å bli veldig glad i et dyr selv om jeg bare har kjent han i 3-4måneder. Så jeg håper bare på at den jern biten ikke er i magen hans, så han ikke må avlives. Og nei den kan ikke opereres ut, det går ikke. Så alle som leser dette kryss fingrene for at den stakkar hunden vår ikke må avlives, han er ikke gammel nok til å dø, det burde vært en aldersgrennse på det!


Det nyeste bildet jeg har av han..


Kommer til å savne deg Pontjak! Håper du ikke har den biten i magen din..

Ny norsk tips!

Til alle dere som er så heldige å ha kommet opp i norsk og da nynorsk også, vil jeg anbefale og ta en titt her inne. 

Også vil Eirik at jeg skal skrive noe hyggelig om han på bloggen så da skriver vi at Eirik er hyggelig, og når jeg skriver det så må jeg jo skrive litt om Malene også! Derfor skirver vi at Malene også er hyggelig. Og da sier Eirik at jeg må skrive at han er kul, så Eirik er kul! Men han kan aldri måle seg med Malene.

Og tilbake til nynorsk, haha. Du kan også finne sykt mye bra på dette forumet!

Noen som vil at jeg skal lage et innlegg med rene tips?

Dårlig nett.com

Jeg er dritt lei, dritt lei alt nå. Og det som gjør en liten ting som egentlig ikke skulle bety noe stort og betydningsfult er det idiotiske nettet her. Jeg hater at nettet skal være nede nesten hver eneste dag. Også er jeg lei av folk som ikke kan si unnskyld når de selv vet at de har dummet seg ut. Herregud ta ansvar for dine handlinger. 

Så derfor er ikke dette innlegget spennene fordi jeg ikke er mere spennende enn sur akuratt nå. Skulle v-blogga nå, det hadde vært spennende! 

 

Klarer du å si unnskyld når du gjør noe dumt?

Politiet bryr seg jo ikke

Eller nesten. 

Jeg fikk et brev i dag, fra polititet faktisk. Fordi i fjor i februar anmeldte jeg en mann for å ha blottet seg på et videoanrop til meg. Dette var veldig veldig fælt for meg å oppleve. For å si det sånn, følte jeg meg jævlig. Han ødela dagen min, eller uka mi, for å si det sånn. Dette fortalte jeg til mamma og en av lærerene på skolen, så gikk vi til politiet og anmeldte det. Dette var noe mannen hadde gjort til flere mindreårige. Jeg var på denne tiden 14år gammel.  Og på stasjoen var de veldig seriøse, de skulle ha hele historien og full pakke. De fortalte meg at dette var groft, og noe man slett ikke ringer og gjør til mindre årige. 

Idag kom jo da dette brevet, og dere kan jo gjette hva som stod der! Mannen hadde fått en bot. Seriøst, en bot. Jeg ble sint når jeg så dette, herregud. Kan han ikke bli straffet? En bot er liksom ingenting. Og enda verre er vel at han bor under en kilometer unna meg. Han bor altså rett ved siden av tindlund barne og ungdoms skole. En man som blottlegger seg for mindreårige og bor rett ved en barneskole borde ikke få gått fritt. Jeg blir seriødt litt redd ved tanken. Og lurer litt på hva politiet tenker på.. 

 

Hva syns du om hendelsen? Tror du politiet har tenkt mye over saken?

HTC Desire

Endelig har jeg fått meg en super telefon jeg aldri i verden kan klage på! Håper jeg. Hehe, jeg fikk i går HTC Desire fra mamma og guy. Er ikke jeg verdens heldigste? Sånn helt random fikk jeg den480217-8-1262272041188.jpg  Og jeg elsker den allerede. Har ikke funnet noe feil med den, annet enn at den er litt vanskelig. Men det kommer med tiden! 


Jeg vil aldri slutte å elske deg480217-8-1262272041188.jpgJeg vil anbefale alle som skal ha ny telefon å kjøpe den! Vet ikke om noen som ikke er fornøyd med den. Den er bare elskbar, rett og slett. Super rask og har alt. 

 

Hvem telefon har du?

Bare 16år

Jeg aner ikke hva jeg vil med livet mitt. Men noe stort vil jeg bli. 

 

Jeg er ikke klar for å betsemme meg når jeg skal gifte meg. Ikke i det hele tatt! Jeg trodde liksom det i de forholdene jeg har hat. Ting har på en måte blitt  " åhh vi bare må gifte oss! Å dra dit og dit på bryllupsreise!" Jeg er 16år, og det er vel ikke riktig å planlegge SÅ nøye om fremtiden sin? Det knuser forhold. Mener nå jeg, du føler deg for voksen og innestengt. Dette har vi sett på film? Forhold der det blir bestemt alt og de knuses.

Drømmer = supert!
Fulle planer = Lost. Forever. 

Tumblr_ljjukj8eed1qhhf26o1_500_large 
Bilde weheartit.com 

Jeg har prøvd å legge planer om hva jeg vil bli. Men jeg skifter bare så fort jeg har bestemt meg. Derfor har jeg funnet ut at jeg skal ta en dag av gangen. På vidregående blir jeg å gå studiespesialiserende. Dette vil jo redde meg hvis jeg ikke vil det jeg vil akkurat nå. For jeg ha gått fra advokat til arkitekt til advokat til noe innen mote og skjønnhet. Og jeg vil få frem noe ved bloggen. Kanskje jeg ender opp meg min egen butikk, klesdesign eller skjønnhets salong? Jeg aner ikke. Og det er så deilig ved å være ung! Jeg trenger ikke vite, jeg skal bare lære nå. Vite kan jeg gjøre senere i livet, det kommer en tid til alt! 

 

Når det kommer til kjærligheten så trengete jeg vel en oppvekker for å kjønne hvor jeg var på vei. Jeg har gjort mye feil i livet mitt. MYE. Men jeg tror jeg klarer å få ryddet det opp nå. Eller det tar tid, jeg må bruke mye tid. Og derfor passer sommeren perfekt, bare den kommer snart. Som ung er det ikke lett og bestemme seg. Og de minste veistoppere virker enorme! Men man må ikke gi opp. Man må fortsette, med mindre det faktisk har vært ille lenge. Har det vært ille i over 3måneder og du føler alt er dødt. Gi opp, det blir ikke bedre. Jeg har prøvd. Men når det bare er noen uker eller dager som har vært "jævlige" så ikke gi opp. Da angrer du bare, lover! 

Tumblr_ldhh7lk66c1qzr04eo1_500_large 
// Weheartit.com 

Poenget er jeg er bare en 16åring! Jeg vet ikke hva jeg vil i livet mitt, Jeg vil ikke planlegge hver miste bit. Og det er fult og helt lovelig! Jeg trenger ikke vite alt nå, ungdomstiden er tiden til å lære og feile. 

 

Er du "voksen" men ung? Har du kommer frem til dette selv? 

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits