Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

desember 2011

Nyttårs antrekket

Da var vi begge klare, bortsett fra litt småtterier. Som at jeg glemte å ta på smykke mitt før jeg tok bilde, standard meg. Viste dere at det er vanskelig å skrive blogginnlegg når noen ser på? Nesten ni stirrer på skrivefeilene mine ? :( Jeg suger i norsk, sånn er det bare. Nå som google crome har sluttet å rette på meg så blir det enda vanskligere. Noe som må endres på i det nye året! Jeg skal bli en super skriver, ha alle ord rikitg og hele tiden få "bra norsk" på stilene mine. Istede for det omvendte. ehehehe. 

 Og min, kjole og strømpebukse fra bikbok, klokke fra cmyk, armbånd fra glitter(?)  og øredobber fra glitter.

Så håper jeg dere alle får en god nyttårsaften, og at alle har det bra der ute :) Husk alle voksne å ikke drikk når barn er tilstede. Jeg lover dere at barn hater det! Jeg har enda ikke møt noen som syns mamma eller pappa oppfører seg greit når de er fulle. Gjør som reklamene sier, husk hvem dere drikker sammen med! Alle kan få en flott kveld uten å drikke seg sørpa, pluss da husker du jo den. Så vær så snill alle sammen ikke drikk for mye! Hvertfall ikke med barn tilstede :) Takk for meg. 

Hva skal du i kveld? Hva syns du om at voksne drikker med barn til stede? Har du en flott kveld så langt?

Nyttårs negler

De ser bedre ut i virkeligheten, blitsen gjorde noe rart med dem.. Og det er glitter ytterst på tuppene. Har brukt utrolig lang tid på dem, siden basen ikke ville bli jevn og fin så måtte jeg ha rundt 3-4 lag på, tror jeg endte på 4. Og de bruker jo så ille lang tid på å tørke! Ikkje bra. 

Nå skal jeg finne frem alt av saker og ting jeg trenger for å se smashing ut i kveld, så når jeg er pyntet å klar skal dere selvfølgelig få se outfiten! Har planlagt alt ganske bra nå, og jeg kan fortelle dere at det ble som dere ville kjole nr 1! Selv om jeg likte bedre nr to, så blir det lettere å feste med nr 1 :)

Hva syns du om neglene? Hvordan negler har du i dag? Skal du feste i kveld eller være med familien?

Mitt nyttårsforsett!

Da tenkte jeg å slenge meg på som alle andre bloggere å fortelle dere om mine "planer" om det nye året. Selv om jeg kanskje ikke holder alt som står i forsettet skal jeg hvertfal prøve! Det sies jo at 4 av 5 forsetter går i vasken, men siden jeg har tjuvstartet litt på mitt så tror jeg det går bra. Hehe. 

Det jeg mente med å tjuvstarte, er at jeg allerede har lagt avtaler med folk om å finne på noe, og jeg har startet å trene allerede. Nesten hver dag tar jeg 50 stiups, +20 til hver side. Og noen armhevninger, og kanskje noen rumpe øvelser om jeg er i humør. Hehe. Noe som er en god start! Planen er å se smashing ut til sommeren, så jeg kan spring rundt i bikni uten å være redd for at noen ser magen min. eheheh. 

Har du mange nyttårsforsett? Hva vil du oppnå i det nye året?

Ny jakke fra BikBokElsker denne jakken! Den er utrolig varm og god. Det er sånn pels som dere ser neders på armene inni hele. Utrolig deilig! Kanskje litt kort, men det fungerer! Finner ikke mye jeg ikke liker med den, kommer til å bruke den masse i vår, og resten av vintere. Hvis jeg kan kalle det en vinter. 

Idag er en veldig rolig dag, ikke noe spess som skjer. Kevin er blitt syk stakkar så jeg passer litt på han. Lagd kakao til han og tent masse lys her. Nå ligger han under to dyner og prøver å bli frisk stakkar. Han tror han feber, men han er ikke varm da. Hehe. Håper han snart blir frisk! Ikke nok med at han er syk men mormor har også blitt syk nå. Kevin har jeg smitta, men jeg trodde ikke jeg kunne smitte mormor over telefonen. Hehe :P

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om jakken?

Dere er så søte verdens beste lesere!

Jeg vil bare fortelle hvor utrolig glad og stolt jeg er over hvor mange søte og flotte kommentarer jeg har fått av dere i det siste! Utrolig flinke dere er til å kommentere nå. Selv pappa og Kevin blir imponert. Tusen takk! Dere lyser virkelig opp dagen min, får så utrolig lyst til å blogge mere når jeg ser hvor mye dere kommenterer. Ikke nok med at dere er blitt flinkere til å kommentere men det er også kommet mange flere lesere! Dere er utrolige :) Elsker dere! 


Supert webcam på den nye dataen! :) 

Hvis dere vil følge meg så har jeg fått meg FaceBook side! Hadde blitt super glad om dere hadde likt bloggen på face. Og hvis dere er enda søtere så kan dere like meg på blogloving også! Da hadde dere gjort meg enda gladere. --> Her er face siden <-- og her er blogloving <--- Og som takk så skal jeg gi dere to kommentarer for hver av tingene dere følger! :)

bloglovin

Tusen takk dere! Hvordan går det med dere? 

Ny datamaskin!

Er super forønyd med den! Seriøst verdens beste data, den er liten, lett og super rask. Tastaturet er sykt deilig å skrive på, og det er "spill-Resistant" som betyr at man kan søle på det uten at dataen dør! Det er alltids kjekt. Den har en Core i5, prossesor. Noe som er det nest beste du får tak i! Somer der igjen betyr super rask. Ikke nok med det, men den har "green it" noe jeg tror betyr at den er mere miljø vennlig. Tror den slutter å ta til seg strøm når den er full, det er både miljøvennlig og lar batteriet leve lengre! Digg, digg.


Beste av alt er at den er super lett! bare 1,9kg og ikke større en 13,3 tommer. Liten, lett og enkel å ta med seg! Noe jeg ønsket meg. Og ikke er skjærmen noe dårligere av det, den er super skarp. Jeg elsker elsker elsker denne dataen! Den kostet 3499kr, hvis jeg ikke husker helt feil. Og 100kr i frakt. Det er merket Fujitsu. Fikk den på super salg.

Hvilken data har du? Hva syns du om min? 

To nye kjoler


Begge er fra BikBok, kostet 90kr og 210kr. Elsker begge! Dem er utrolig fine på, mye penere enn på bildene. Den siste kjolen er den jeg har på i headeren. Super digg å få den på 70% salg nå også! Men jeg aner ikke hvem av dem jeg skal bruke på nyttårsaften. De er begge to så veldig fine, kanskje nr to bedre enn nr en. Men på den andre siden er nr en mye lettere å danse med. Særlig når jeg skal på fest, da er det greit at den holder seg oppe selv, hehe. 

Ble veldig mye, shopping innlegg i dag. Både sminkekoster og kjoler. Hehe. 

Hvem likte du best av disse? Hvem hadde du brukt på nyttårsaften?

Mange nye sminke børster!

Dere som har fulgt litt med på bloggen min har sett hvor frelst jeg har blitt av NYX øyenskygger! Og endelig har jeg fått noen førster som er mere "verdige" til denne flotte øyenskyggen. Kom nemlig mange børster, så mange som 7styken fra ELF i dag! En blush brush og 6 øyenskygge børster. Syns dem var litt store men to av dem er små og søte. Gleder meg til å bruke dem! 


Alle de herlige børstene. Digger de fra elf! Er god kvalitet på dem.


Også havnet denne Face mist &  set i shopping bagen, kommer omtale når jeg har prøvd den!


Blush børsten. Fra studio kolleksjonen (de er mykest).


Og alle øyenskygge børstene! To fra studiokolleksjonen :)

Hva syns du om børstene? Har du børster fra ELF? 

Nytt design!

Som jeg lovte har jeg laget et nytt design! Er ikke helt ferdig med å få det sånn som jeg vil men facebook knappen fungerer! Og alle som liker meg på face får to kommentarer! :) --> Lik meg her! <--Hva syns du om antrekket? Liker du meg på face? Det kan du gjøre her!

Dagens antrekk, åpenrygg

Nå hvert øyeblikk kommer pusen miin! Gleder meg masse til å se han igjen. Vi skal shoppe i Fredrikstad med pappa :) Håper på å finne en genser jeg fikk til jul på bikbok, og at den er på salg så kan jeg bytte den jeg fikk og få to like av den i stede! Smart tenkt. Nå har jeg ryddet rommet og gjort alt klart, til og med støvsuget! Det trengtes. Burde egentlig gått over med en klut i vinduskarmen er blitt støvete her. Men vi får se hva jeg rekker! Må jo oppdatere dere også. Ellers så kommer det nytt design i dag! Har ikke laget det fra grunna men har fikset på et gratis ett :)
Bukse fra Vera Moda, topp fra BikBok, klokke fra Cmyk. Ble ikke heeelt fornøyd med bildene men.. 

Hva skal du i dag? Hva syn du om antrekket?

Pakke i posten fra Redken

Nydelig sett med sjampo og balsam fra all soft, Redken. Siden jeg vant konkuransen på www.mallo88.blogg.no, fikk jeg denne i posten. Utrolig koselig, gleder meg masse til å teste dem og fortelle dere alt om disse! 

Hvilke hårprodukter elsker du? Har du noen fra Redken?

Dagens antrekk

Hey bloggen! 

Idag blir det litt shopping og så blir det far mor bursdag! Gleder meg til å dra til dem igjen, selv om det bare er to dager siden vi var der. Hehe, alltid koselig å være der. Håper at det er masse salg nå og særlig på en fantatisk kjole jeg kan bruke på nyttårsaften. Har glemt alle kjolene mine hos mamma, så håper på å finne meg en ny en. Pluss hvem vil vel ikke ha en ny kjole? Hehe. Måtte foresten ta bildene i trappen fordi lyset ble så utrolig rart på veggen. Kom fra siden så jeg ble helt mørk osv. Dere skjønner sikkert ;) Så da blogges vi mere senere! Kanskje jeg kan vise dere hva jeg fikk til jul også? 

 

Hva syns du om antrekket? Hva skal du i dag?

Outfit - krøller


Bukse - Veramoda, genser - BikBok, smykke - Cubus // Bildene ble utrolig gule?? Prøvde en annen linse men tror ikke jeg skal bruke den til antrekks bilder mer...
Og sånn så krøllene ut før jeg gikk ut i dag, og de øvertste bildene er etterpå. Ikke så veldig mye hold, selv om jeg tok hårspray men men. Jeg fikk det heller ikke særlig bra til i dag. Må nok inn på youtube og teste hvordan jeg skal gjøre det, har dere noen tips?

Jeg har i dag møtt mamma for å hilse på hundene, savnet dem veldig. Var i grunn ganske rart å møte både henne og hundene. Blir sånn når man flytter bort tror jeg. Skulle ønske det ikke var sånn. Men men! Jeg fikk kose masse med hundene og vi snakket en del, var greit å få snakket litt. Over til noe mye mere koselig! Jeg har bestilt meg ny pc! Fant en super en på romjuls salget, så snart er den her hos meg. Gleder meg utrolig til å prøve den og legge alle tingene mine inn på den :) Det er en fujiiiu(?) simens. Jeg aner ikke hvordan man skriver det! Hehe, men den har en core i5 prossesor som er det nest beste man kan få tak i, i vanlige pc'er da selvfølgelig! 

Hva syn du om antrekket? Har du noen tips til hvordan jeg skal få fine krøller? Hva tror du om at jeg får meg ny pc?

Julaften i bilder
Sinnsykt fine klokka jeg fikk! 


Kevin som lurte meg trill rundt med flasker fulle av vann i esken, så fikk jeg krølltang av han! Ble seriøst sykt overaska og glad:)


Den fantatiske krølltangen jeg øsnket meg så fælt, tusen takk pus! Fikk utrolig mye fint i år, alt jeg ønsket meg faktisk! :) En ganske så bra julaften. Nydelig kalkun far mor hadde laget også! 

 

Hva fikk du? Hadde du det kos?

Dagens antrekk, skinnshorts

Nå skal jeg til byen med Trine pus! Vet ikke helt hva vi skal der men, vi skal kose oss sammen :)Hva syns du? Hva skal du i dag? Nå må jeg løpe til bussen! 

Vinn GHD rettetang!

Jeg har så utrolig lyst på denne! Gud, la meg vinne. Hehe :) 

Er du med?

Not gone for ever, just sickJeg har ikke vært helt frisk i det siste, derfor føler jeg ikke helt for å oppdatere dere med snørrunge bilder og syting over hvor mange ganger jeg må pusse nesa for å puste. Hehe, derfor har jeg holdt meg litt tilbake i de siste dagene. Men jeg lever altså! Tross denne flotte forkjørelsen. Den starta med å ta halsen min, så begynte den litt på ørene mine, for så å kaste seg over nesa mi! Ikkje hyggeleg gjort. Pluss at jeg stresser med alt dette julegave styret. Ikke nok med det men jeg føler liksom at jeg ikke har orden på noe. Jeg er en kontroll FRIK! Men noen bilder klarte jeg å ta til dere da :) Føler meg foresten mye bedre i dag enn i går, håper på å få trent litt snart! Hva har dere gjort de siste dagene da? Er det noe sykdommer på gang ho deg?

That feelingThats the feeling i have. 

Dagens antrekk til en travel jenteJeg vet bildene suger, hardt. Men den dumme fjernutløseren har død helt. Nå funker det ikke engang å holde den i en spesiel vinkel, nå er den død. Jeg er døds sliten! Har pakket inn alle pakkene til Bodø ( alene, og det var mange! ) og fått sendt dem før kl 4. Og handlet mat med pappa. Så har jeg skrevet 5-6 julekort til. Så utrolig mye julemas nå. Pluss jeg var på skolen i dag, selv om det bare var i 4timer tar det på, særlig på en fredag. Så har jeg fått kjøpt blyantvisser, bh og en liten gave. Flink jente. Nå slapper jeg endelig litt av, men tror det blir tildig seng på meg i dag, er døds sliten. Men i kveld skal jeg spise is med pappa så da er alt bra! 

Hva skal du i kveld? Har du mye julestyr å fikse? Hva syns du om antrekket?

Dagens antrekk, med litt ekstra julNisselue for the win! ( eller noe?) 

 Nå skal jeg på Juleshopping med pappa! Det blir masse gaver til familien i Bodø, det var i alle fall planen. Håper jeg finner noe til alle, siden pakken må sendes i morgen ellers kommer den jo ikke frem :) Har planlagt noen, men er ikke helt sikker på hva som passer til morfar, eller oleforeldrene mine. What to do? Idag har jeg hatt en tysk prøve som faktisk gikk ganske bra! Ønsk meg lykke til med juleshoopingen, og kom gjerne med gavetips! 

Hva syns du om antrekket? Hva syns du jeg skal kjøpe til oleforeldrene mine? Eller morfar? 

Savner hundene

Uff, alt tar på akkurat nå. Er litt sliten av skole, lekser, møter og så blogg. Pluss jeg må liksom gjøre litt som jeg også ønsker å gjøre. Pluss det er jul! Da kommer alle julegavene, jeg tror faktisk jeg må kjøpe gaver til hele familien i nord. I DAG. Hva er det man egentlig kjøper til olemor og oldefar? Eller lager til dem? Jeg aner ikke. Skulle ønske det bare dantes en fasit på hvem som skulle gi hva osv. Sånn liste " i år skal du kjøpe det og du det" hadde ikke det vært lett?

Over til noe annet! Hunder, jeg savner Pia og Pontjack så veldig mye. Er over to måneder siden jeg har sett dem! Savner sånn å ha hund, en liten søt krabat som labber rundt og alltid er i veien. Det er så koselig!  Elsker å ha en liten hund som kan irritere meg som jeg kan kose med. Med myk pels og masse røyting! Gleder meg masse til å kanskje få se dem igjen. Håper jeg får se dem, savner dem sånn. 
Se så søte dem er da! 

Har du hund? Savner du noen nå?

Nyx innkjøps videoblogg!

Syns? Liker du nyx?

Dagens look


Trøtt og god :)Det var da dagens look, idag har jeg vært hos tannlegen! Tusen takk til mamma som gadd å sende brevet mitt så jeg fikk det dagen før og ikke for en månede siden da det kom, å gi det til pappa når du møtte han er jo dumt :) Tusen takk. Idag har jeg utrolig dårlig tid, så er bare to timer matte nå før jeg må løpe til bussen, komme meg hjem og spise før vi skal på møte. Eheh. Gleder meg ikke akkurat. 

Hva syns du? Hva skal du i dag?

Dagens sminkeUtrolig hvor fin og blek jeg blir av den blitsen! Nam. Nå har jeg på øyenskyggen min fra nyx, paleet med 10 farger "runnaway collection, Haute model". Love it! Satt fantastisk på i hele dag :) Det er ikke værts! 

I morgen kommer det en videoblogg dere! Skal på møte i morgen så får ikke blogget så mye tipper jeg, derfor veier jeg det opp med en video :) Den er om kjøpet mitt fra NYX. Cherryculture.com skal foresten slutte å sende NYX til Norge nå i 2012. Ikke bra for meg som nettopp har funnet ut hvor utrolig bra NYX sminken var! Uff. 

Hva syns du? Skal du se videobloggen?

Jeg vant! Jeg vant!

Fikk denne gledes mailen! Ble kjempe glad, og gleder meg masse til å teste produktene :)

 

Har du vunnet noe i det siste?

Salg på yndlings siden min!

Ville bare dele med alle dere flotte leserene mine at det er salg på www.cherryculture.com. Der de selger yndlings merket mitt, nemlig NYX! Og nyx er ikke dyrt der fra før av heller, så man får lurt med seg mange godbiter for rundt 200kr derfra! Det eneste som er litt kjipt med siden er at frakten er så dyr, derfor er det best å handle nå når det er 20% salg. Så du kan spare den inn igjen :) Ellers kan jeg fortelle at uansett hvor mye du handler for så skriver de utrolig alv verdi! Jeg handlet for rundt 250-300kr sistgang og det stod på pakken at verdien var 8dollar. Hehe :)

Løp og kjøp! 

 

Liker du merket NYX? Har du handlet der før?

Dagens sminke 

Nå skal jeg og Kevin til byen for å juleshoppe! Yeey. Skal kanskje se om jeg finner noe til han, spørs på om hvor snill han er i dag. Ellers så er det ikke mye å fortelle, jeg vurderer å lage en konkurranse her på bloggen. En jule konkurranse vel og merke, der dere kan vinne neglelakk noe annet hemmelig ;)

Hva syns du om sminken? Hva vil du vinne i en konkurranse?

Dagens sminke - Red lipsLeppestiften er fra NYX! :) Nå har jeg kose kveld med Kevin kose gutten min. Thihi, så skal jeg masere han og så tipper jeg vi skal legge oss. Blir ikke å gjøre noe spess i kveld siden filmen ikke fungerte. Vi skulle egentlig se en film men så klikket den bare. Ikkje bra. Blogges i morgen snusker!

Hva syns du? Hva skal du i kveld?

Støpe negler


La dem på meg selv i går! Ble super fornøyd med resultatet. Er fra et kitt fra Depend. Kommer mere om det senere ;)

Hva syns du om resultatet? Syns du det er pent`med gele negler?

Orofludio hår olje omtale -VIDEO BLOGG!

Der har dere videoen jeg har laget! Ikke så store greiene men den duger :) Håper dere liker den! Så hadde jeg blitt utrolig glad hvis dere abonomerte på meg, tusen takk for forhond! Alle som gjør det vil foresten få kommentarer på bloggen sin, så legg igjen en kommentar om dere gjør det så skal jeg lese bloggen din og legge igjen to eller flere kommentarer. 

Hva syns du? Skal du følge meg på youtube?

Dagens sminke

Sånn her ser da jeg ut i dag! Sminken jeg har brukt er fra:
Øyenskygge -  7
Glitter skyggen - GOSH
Øyenbryns penn - H&M
 Fundation - Mabelline
Concealer -  Timebalm
Eyeliner - ELF
Maskara - Mabelline 
Bronzer - ID BareMinerals Kanskje jeg skulle lage et innlegg der jeg viser dere hvordan jeg gjør det en gang? Og videoen kommer foresten ut rundt kl 15.00! Gled dere, hvis jeg får lagt den ut da.. Har jo skole til kl 15.45, så kan hende den kommer ut kl 16.00 :)  Men dere får ha en flott dag!

Hva syns du? Skal du se videoen jeg legger ut etterpå?

Da kommer det en video blogg

Har nettopp laget den osv :) Men på bloggen kommer den ikke før i morgen, for de som vil kan de søke meg opp på youtube og se den men en gang. For resten kommer den ut i morgen! Håper dere liker den. Søk på sedvin95 
Gleder du deg? Hva tror du den handler om?

Sykt hva man kan gjøre med sminke

Sinn sykt hva jenter kan gjøre for å se bedre ut! Synd på gutter som ikke har denne muligheten, men noen fordeler er det å være jente :) 

Hva syns du?

Min nye senge buddy
Se så stor han er! Hehe, kanskje ikke det du trodde du skulle få se nå? Neida! Fant han på Jysk og ha han navnet Buddy. Han er jo bare så utrolig søt, så han fikk bli med meg hjem. Og da skjedde det da, han havnet i sengen min og er nå den nye fyren jeg skal holde rundt om natten, sorry Kevin. Jeg kan fortelle etter en natt at han er en utrolig god pute! :) Så løp og kjøp dere senge buddyes fra Jysk nå! 

Har du en bamse? Syns du Buddy var søt?

Vakre lys / bilder

Her er bilder av noen av lysene jeg har på rommet mitt. Alt blir så mye mere koselig med sterins lys på rommet! Elsker levende lys, det er så vakert :) Pluss jeg føler at rommet blir nytt på en måte, at jeg får byttet ut energien. 

De koppene jeg har lysene i er fra Nille :) litt skjult reklame..

Hva syns du om levende lys? Hva syns du om "koppene" jeg har lysene i?

NYX 3øyenskygge paleet

Dette er min yndlings paleet! Elsker fargene, de passer perfekt til hverdags sminken min. De er godt prigmenterte og boksen de kommer i er utrolig fin syns jeg! Super kvalitet til å bare ha kostet 40kr. Jeg kjøpte denne på www.cherryculture.com , den beste butiikken å kjøpe dette merket på! Men frakten er litt dyr så best å bestille mye på en gang eller sammen med en venninne. De skriver også lavere pris på pakken så du slipper å betale toll hvis du går over 200kr. Jeg anbefaler denne paleeten til alle sammen som leter etter en godt prigmentert hverdags sminke! Disse hodler hele dagen og ser supre ut på. 

Trenings inspirasjonJeg får så lyst til å bare legge meg ned på gulvet og ta mange mange mageøvelser når jeg ser disse jentene! Victorias secret har noen utrolig fine modeller. Elsker det når du så vidt kan se en anntydning til sixpack på jenter. Ikke når den syns sånn skikkelig men når du kan se litt. Det er så utrolig hot! Har så sinnsykt lyst til å få bort magen min og få frem noe som de jentene over! Nå vet ikke jeg om noen av de sliter med spiseforstyrrelser eller har dårlige bakrunner, jeg bare digger kroppene de har på bildet :) Og de ser ikke alt for tynne ut, jaffal ikke sykt tynne. Skulle gjort mye for å bytte meg til en sånn kropp! Men får vel heller bare trene den frem, for kostholdet mitt er jeg for lat til å endre på. Hehe, masse sukker.

Hva syns du om disse jentene? Fikk du lyst til å trene nå?

God morgen bloggen!

Heihei, nå er jeg hos Kevin. Han spiller noe slosse spill så jeg får blogge, hehe. 

Idag skjer det ikke noe spessielt, men jeg kan jo fortsatt blogge! Tenkte å lure Kevin til å ta outfit bilder av meg, har fikk det jo så bra til sist gang! Og jeg tenkte jeg skulle legge ut et innlegg om den beste øyenskyggen min. Må bare skrive det helt ferdig, har noe småtteri og legge til :) Hva vil du lese om øyenskyggen? Den er foresten fra NYX. Så nå kan dere glede dere! 


Slenger inn et random bilde :)

Da får alle ha en super dag! Hva skal du i dag? Hva vil du lese i en sminke omtale?

Dagens antrekk, skinnshorts

Idag ble det den nye skinn shortsen, digger den skikkelig! Syns den er veldig fin. Ble også ganske fornøyd med denne outfiten. Den er mye mere spennende enn den holdt på å bli med en genser og en bukse. Hehe, det blir i morgen i stedet det. 


Genser - BikBok / Shorts -BikBok / Smykke - Cubus / Strømpe bukse - H&M

Hva syns du? Hva syns du om skinnshorts?

Alt for mye å gjøre på kort tid

Nå skal jeg rekke å forhonds skrive noen innlegg til bloggen så jeg har noe å poste til dere i helgen! Uten at Kevin skal måtte vente så alt for mye på meg. Da har innleggene stor sansynlighet for å bli enda mere kjedelige enn vanelig! Og det er ikkje bra. Og jeg må pakke ferdig, nå.

Snart sitter jeg på bussen til Kevin pus, da blir det lesing på høyt gir. Siden jeg har gym prøve neste uke kan det være smart og starte tidlig med å lese. Så jeg ikke sitter dagen før og skal gjennom 100sider. Det har jeg jo fått erfare at ikke fungerer. Så da blir det gymlesebussing!  Håper alle får en fantastisk helg :)


Åh, super søt med bløtt hår da.

 

Har du noen prøver nå snart? Hva gjør du oftest på bussen?

Snik titt på dagens

Da var jeg hjemme fra skolen! Utrolig deilig å slutte tidlig på fredager. Da gjenstår det bare å dusje, spise og pakke før jeg er klar for kjæreste helg! Gleder meg masse til å dra til Kevin pus å tilbringe hele helgen sammen med han. Siden jeg ikke fikk se han forje helg så skal han jammen tynes denne helgen! Hva tror du om antrekket? Hva skal du i helgen?

Lese din blogg?

Kjeder meg litt så tenkte å kjøre i gang med en runde der jeg leser deres blogger! :) Skal jeg lese din?

Dagens antrekk
Bokse - GinaTricot / topp - BikBok / Genser - GinaTricot

Dette er da hvordan jeg ser ut idag! Ble ikke 100% fornøyd med bildene men det får bare være. Hehe. Idag skal jeg gjøre lekser. Og ikke bare si det. Jeg er utrolig dårlig til å gjøre leksene mine! Men det går mye bedre nå en før, heldigvis. Men jeg skal holde dere oppdatert! Kanskje jeg finner på noe annet sprell jeg kan blogge om ;)

Hva syns du om antrekket? Er du flink med lekser?

Hot or not? Pels vest


Jeg har egentlig veldig lyst på en pels vest, syns det er veldig pent hvis man bruker det riktig. Men da en veldig tynn en. Så en skikkelig fin på H&M men det var bare en igjen og den var i large. Ikkje bra.

Hva syns du om pelsvester? Hot or not?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits