Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

november 2012

Ønskeliste

Duft ting fra kremmerhuset, vekse og lommebok fra CMYK, og smykke fra en guldsmed. 

Dette er da sånn ca hva jeg ønsker meg, og store strikkagensere, skjerf, topper/tskjorter og sånt da. Hehe. Men over til kjærestekos! Blogges. 

 

Hva ønsker du deg?

The boy does nothing

Eller på Sportyfy HER (mye bedre.)

Til vestby!

Hei!
Nå sitter jeg og Nina i bilen på vei til vestby shoppingsenter. Det er jo Black friday! Shoppe shoppe shoppe!!

Hva skal du denne fredagen?

Januar, april, juli og Oktober

Hallo!

Det er utrolig artig at så mange titter innom her fortsatt! Er jo rundt 3 måneder siden jeg blogget sist men fortsatt holder statestikken seg på rundt 20 unikelesere hver dag. Det var utrolig morsomt å se, dere er søte altså! Akkurat nå sitter jeg på skolen, vi har trykk og foto og jeg har laget 4 kaleder sider. En for januar, februar, april og oktober. Så lurer jeg på hva dere syns om dem og hva jeg eventuelt kan forbedre? Bare å låne dem altså men det står mitt navn på dem og de er "mine" så ikke ta æren for dem, hehe. Alle som gir meg tips vil få kommentarer på bloggen sin.  

Hva syns du? Er det noen du liker ekstra godt?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits