Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

november 2011

Det som lå i posen og vinneren!En bokse fra Ginatricot! og den heldige vinneren er:Trykk på bildet for å komme til bloggen! Anbefaler alle om å ta en tur innom denne jenta, en god gjetter med en flott blogg!  Tusen takk til alle som deltokk :) 

Titter du innom bloggen hennes? Var du med å gjette?

Dagens antrekkIkke noe super spennende antrekk i dag, bare slang på meg smykket for bildet skyld. Klarte tilogmed å ta det på feil vei! Idag var faktisk kontrollen på min side! Som dere sikkert har lest i de andre innleggene så har ikke den vært helt snil mot meg. Men hvis jeg har den motaker tingen i en spesiel vinkel så vil den ta bilde! Yey.  Og ja, dette er litt slæskete for meg, fordi jeg elsker å gå i strømpebukse og jeg elsker å bare ha på en stor genser over. 

 

Hva syns du om antrekket ? Hva har du gjort i dag? 

To nye sminkekoster fra ELF

Idag er ikke formen helt på topp, så har en liten hjemme dag i dag. Skal gjøre en del lekser også så jeg ikke henger etter! Må jobbe til gym prøven neste uke og til matte prøven. Og til alle dere som tror i innlegget under at jeg skal på ball og har kjøpt en ball kjole må jeg nok skuffe dere! Det er ikke noe ball på første vidregående ;) Jeg lar konkuransen stå opp til i kveld så skal jeg avsløre hva som er i posen, hehe. Dette er kostene jeg har fått fra ELF, ble kjempe overasket over kvaliteten de er skikkelig myke og deilige. Gleder meg masse til å bruke dem! Begge er fra Studio koleksjonen den første heter "stripple brush" og den andre heter "Powder brush" . Så langt er jeg totalt forelska i Powder brushen, mens stripple brush får et poeng mindre fordi den ikke var så ille tett med hår. Men det kan jo hende den skal være sånn! 

Hvor kjøper du sminkebørstene dine? Har du prøvd ELF sine?

Gjetter du hva som er i posen?

Jeg tar en tidlig kveld i dag, er utslitt. Har vært på sånn "snakke" møte i dag, med masse familie greier. Ikke noe gøy! Men får håpe det er nyttig. Etter det så rakk jeg en liten tur på storbyen, der pappa fant en skikkelig fin ting som dere kan gjette på hva er! Så bir det litt morsomheter her på bloggen også :) Så den som gjetter riktig får et helt innlegg dedikert til seg og bloggen sin! Hva tror du er i posen og hvor er den fra?

Pakke i posten

Hei! Da var jeg hjemme fra skolen, gud det var kaldt å vente på bussen. Serriøst trodde jeg skulle blåsebort, Berit er ikke noe koselig! Hvis det fortsatt er ho som herjer. Men jeg fikk en pakke i posten og en hente lapp idag! En julegave til lillebror som jeg ikke skal vise på bloggen og noen julegaver til Malin og Eva! Da var jeg ferdig med 3stykk :) Men det lille som ble med til meg kan jeg jo vise, eheh.

Hårspray fra Tigi BedHead. Så langt har jeg funnet ut at den lukter veldig fruktig og godt! Gleder meg masse til å teste denne ut på skolen i morgen. Hvis jeg skal dit i morgen, er ikke 100% sikkert. 

Hvem hårspray bruker du? Har du prøvd denne?

Blue nails from IsaDora

Jeg digger denne mørke blå negle lakken! På dette bildet har jeg på et strøk og du ser ikke noen skjolder som på bildet. Med mindre du har like sterk blits som på kamera mitt! Hehe. Den er fra IsaDora, noe som er supert for dette merket tester ikke på dyr! Den sitter også på opp til 7dager før jeg føler den blir stygg eller flasser av og må tas av. Dette er en lakk med god kvalitet som jeg digger. Ikke koster den så mye heller!

Hva syns du om fargen? Hvem er din yndlings negle lakk?

Pakke i posten fra blogkeen

Fikk i dag en pakke fra blogkeen.com! Der kan man melde seg inn for å få "publisert" bloggesn sin nesten litt som bloglovin. Så jeg meldte meg inn da og i dag dukket denne pakken opp i posen! Aldri feil med gratis løsvipper, neglelakk og mint pastiller. Så jeg vil anbefaler alle å melde seg inn, her. 

Har du motat noe i posten i det siste? Er du med på dette?

 

EDIT! Du må melde deg inn på denne linken for å få pakke ;) http://www.blogkeen.com/present_depend_nb.aspx

Hot or not? KjoleJeg er for øyeblikket hos Bestefar og har ikke med meg kamera.Viste ikke at vi skulle hit, fikk bare melding av pappa om å dra hit. Derfor kunne jeg ikke legge ut noe outfits bilde nå, desverre. Men jeg kan jo kjøre i gang en liten hot or not!

Jeg likte denne kjolen, men jeg tror ikke jeg kunne kjøpt meg den selv. Den koster rundt 3500kr og du finner den på nelly.com!

Hva syns du, hot or not?

Da var det mandag da

Og jeg har sovet kjempe lenge! Mohaha, til alle dere som måtte opp tidlig. Neida, jeg stod opp kl 7 så var ikke såå heldig, men til gjengjeld så starter ikke skolen før kl 10. Så mohahah. Idag har jeg kunst prøve og det gikk skikkelig dritt å lese til den i går. Brukte sikkert 2-3 timer på å komme meg gjennom 73 sider. Jeg leser til vanelig ikke tregt altså! Kunst historie er noe dritt. Vi får se hvordan prøven ender :) Jeg ble skikkelig fornødy med håret mitt idag, fikk fine bøler etter å ha hatt flette i natt. Anbefaler alle å flette håret om natten! Det gir flotte resulteter og du trenger nesten ikke børste håret neste morgen. 

Har du noen prøver denne uken? Hva er ditt beste hårtips?

Søndag går over til mandag

Det er like trist hver gang. At den deilige søndagen med masse hjemme kos og avslapping går over til en tidlig morgen med skole dager etterpå. Skulle ønske jeg kunne sove lenge i morgen. Eller vent! jeg kan jo det. Hehe, begynner på skolen kl 10 jeg jo. Hehe. Men jeg legger meg nå uansett! Så natta søte blogglesere :) Natta! 

Ønskelisten

Det er så utrolig mange ting man har lyst på eller ønsker seg, mye jeg også har lyst på. Men akkurat føles det ikke som om det er så mye jeg trenger. Det er liksom ting som ville gjort rommet mitt penere eller gjort så jeg kunne sett penere ut. Men ikke som er døds nødvendig som jeg ikke kan leve uten. Det er så mye mere andre ting jeg heller vil ha da, som "fred" i familien, at mamma kom tilbake og at jeg hadde mere tid med Kevin. Men av materalske ting så er dettte min liste :)

Hva ønsker du deg i år? 

Muffins bake bilder

Nå kommer bildene jeg lovet ! Vi koste oss kjempe masse, ble utrolig gode cupcakes. Og vi brukte foresten en ferdigpakke til muffinsene og en oppskrift vi fant på nettet til isingen :) Eller toppen, er ikke helt sikker på hva det heter. 


Søte Eva :)


Rosa og søte muffins!Idag skal jeg lese til en kunst prøve jeg har i morgen, som jeg ikke har startet å lese til enda. Og forhåpentligvis få lagt noen løsnegler på meg selv. Gleder meg masse til å teste dem! Gleder meg ikke like mye til å lese til prøven. Så kan jeg fortelle at jeg savner Kevin masse masse, har ikke sett hverandre på en uke og det er så alt for lenge når jeg er vant til at jeg har han for meg selv hver helg. Men vi blogges! :)

Hva gjorde du i går? Bakt noe i det siste?

God natt!

Slengte bare med et morsomt bilde før jeg sovner her :) Dere får sove godt supre lesere! Kommer masse bilder fra bakingen i morgen, ble litt sent nå for å legge dem ut skjønner dere. Hehe, men jeg lover å legge de ut i morgen. 

Har du hatt en fin dag?

Dagens antrekk

At jeg i det hele tatt tør å legge ut det utrolig dårlige bildet her er sykt. Dere skjønner at fjernkontroller min har en dårlig dag igjen, noe den har nesten hver dag nå. Uh. Derfor ser bildene ut som de er fra webcamera og er tatt med selvutløser. Takk kjøre fjernkontroll, du er skikkelig snill som fungerer. Han skal snart møte søpla, mohahaha. 

Også et bilde jeg ble fornøyd med. Bortsett fra at jeg må holde kamera.


Nå får jeg snart besøk av snuppene mine! Vi skal bake muffins og kose oss. Gleder meg masse, så skal vi pynte dem etterpå. Dette blir kjempe koselig. Kommer bilder og sånnt etterpå! Blogges :) Og igjen unnskyld for den dårlige kvaliteten på bildet.. Skammer meg.

Hva syns du om outfiten? Hva skal du i kveld?

Halvveis vellykket og video blogg!

Nå har vi vært på Chang Cheng, ikke helt vellykket siden det var en viss person som var ille gretten fordi vi var på en så fin resturang og ikke der han ville. eh. Så det øddela veldig syns jeg! Folk kan være litt mere glade når man får være med :) Men nå er jeg hjemme igjen og endelig er pappa tilbake! Vi skal snart gå opp på butikken for å kjøpe litt snadder til i morgen når beste jentene mine kommer på besøk! Gleder meg masse masse :)Ellers hadde jeg tenkt jeg kunne lage noen video blogger! Så hva vil dere ha video blogg om? Jeg kan gjøre sminke video, vieoomtaler, hår videoer eller annet sprell! :) Så bare skrik ut det du vil jeg skal gjøre eller vise. Jeg blir super glad for alle små deltagelser! 

Hva har du gjort i dag? Har du en ide til video blogg? 

Fredags outfit!

Hei bloggen! Nå er jeg tilbake igjen, føler meg mye bedre så er opplagt til masse blogging. Derfor fortet jeg meg ned å tok masse blider av meg selv, bare sånn for å vise dere hvor bra jeg føler meg idag. Kan hende jeg er litt ekstra glad for vi sluttet kl halv 12 idag! Det er bare 4 timer skole. Utrolig deilig, deilig deilig. Og bare sånn for å gjøre alt enda bedre så har Far Mor og Beste Far sagt at dem skal ta med meg og Stian på Chang Cheng (verdens beste resturang!). Gud så deilig. Kommer helt 100% sikkert bilder senere i dag. 

Hva er planene dine for i dag? Hva syns du om outfiten?

 

Stine -

Skal jeg lese din blogg?

Jeg er veldig sliten nå så orker ikke å lage noe langt innlegg eller noe som helst innlegg i dag. Tror jeg, kan hende jeg får energi utover dagen. Men jeg kan lese blogger det kan jeg! :)

Skriv din addrese i kommentar feltet så skal jeg lese bloggen din !

Luksus vs budsjett

Hvilken liker du best? 

Vinn en epilator!

braunvinn

Er du med? 

Dagens antrekkKlær fra bikbok, smykke fra cubus. 

 

Idag har jeg fått vite at mandag, tirsdag og onsdag neste uke skal jeg ikke på skolen. Ikkje bra. Pluss at på madagen har jeg en stor kunstprøve. Enda en ikkje bra. Og i dag jeg øve til naturfag prøve, gjøre noen tysk oppgaver og norsk leker og kanskje litt matte. Uff, skolen hoper seg opp. Men dette skal jeg greie! Så får jeg vel unnskylde de utrolig dårlige bildene. Dere skjønner at fjern utløseren min har en dårlig dag, hver dag. Så må få meg en ny snart.

Hva har du på gang nå? Hva syns du om antrekket? 

Hot or not? Kjole fra Rare fashionIdag begynner jeg ikke før kl 10! Så koser meg litt hjemme før jeg skal dra på skolen nå. innsykt deilig å bare få noen tysk oppgaver istede for skole. Jeg bare håper jeg ikke har missa helt ut så at det faktisk er i dag vi skulle ha fri. Hadde vært litt lol om det ikke var det. Hehe. Kremt. 

Hva syns du om denne kjolen? Har du fri timer innimellom?

Søndags kosNå har Kevin pusen min dratt, desverre. Skulle ønske jeg kunne være med han for alltid. I vårt hus selvfølgelig. Hadde vært koselig å bo med han, når vi ikke erter hverandre som dritt unger. Haha, vi mobber hverandre hele tiden. Så later vi som vi blir skikkelig sure og den andre kommer ikke etter før etter 5 min og alt er bare tull. Utrolig morsomt, jeg trampa ned trappa og inn på rommet mitt egentlig bare for å hente noe som jeg hadde glemt. Men han trodde faktisk jeg var sur, men jeg begynte å le så jeg ødela det hele. Gud jeg elsker han! 

Men siden han dro så alt for tidlig har jeg sett to filmer, noen serie episoder og spist en hel pose popkorn. Bad me. Og ikke en dritt nyttig. Livet er herlig på søndager! Digger disse late dagene. 

Hva fint har du gjort i dag? Har du en deilig søndag? 

Blogg blogg blogg

Idag tror jeg det blir en fri dag på meg, så kommer jeg heller sterkere tilbake i morgen og til uken :)

Dagens antrekk

Idag blir det Twilight: Breaking Dawn part1 med Kevin pusen miin! Så da må jeg egentlig skifte, men dette er dagens outfit anyway.  

Tycks? Skal du se twilight? Eller har du sett den? 

Vant en konkurranse

Vant konkuransen på Idawisth.blogg.no, heldige meg fikk et solkort på en verdi av 100kr og tatoveringer og negel fil. Digg, tusen takk! 
Har du vunnet noe før? 

Nelly kjole, hot or not?

Nå har jeg to min med størm til, så blogges senere i dag! 

Hot or not? Jeg digger den! :)

Nelly shoes, hot or not?

Jeg er rett og slett blitt helt forelska i disse skoene. Syns de er så fine! De er 13,5cm høye. Og det er litt for høyt for meg, siden jeg alerede er 173cm eller rundt der. Og 186,5cm syns jeg er litt for høyt, kommer ikke til å tørre å bruke de på skolen eller sammen med Kevin. Men uansett er skoene driit fine!  De er fra nelly.com og koster 449kr. ( link) 

Hva syns du om de? Kan du gå med så høye sko? 

Sweet dreams my sweet love

Da var det tid for å legge seg igjen. Jeg er så alt for trøtt. Så må legge meg tidlig! Natta dere søte små. Jeg har ikke gjort så mye spennede i dag desverre. Bare shoppet mat med pappa og vært på skolen. Kommer bilder av noe innkjøp jeg har gjort til rommet mitt i morgen ;) Hva har du gjort i dag? Sov godt! 

A promise means everything, but when they are broken, sorry means nothing.Tok disse bildene sammen med pappa i går. Koselig å fotografere sammen med noen! Så har jeg prøvd en ny "signatur" på bildene mine, litt anderledes enn den forje. Hva syns du? 

Hva syns du om bildene? Fotograferer du alene eller sammen med noen?

Natta søte lesere

Da var det igjen kveld for meg, håper jeg ikke har glemt noen lekser til i morgen. Hehe. Nå er tiden inne for å ringe pus å si natta, elsker at vi gjør det hver kveld. Jeg sover mye bedre når jeg har sagt det til han og hørt stemmen hans. Gud han har en fin stemme!  Denne helgen har vært super, gleder meg sinnsykt til neste. Da blir det Twilight! Jeg prøver nå å leve hver dag som om den skulle vært den siste, så jeg prøver å nyte hverdagen min. Siden den egentlig er utrolig super! Digger livet mitt at the moment. Har din helg vært bra? Hva gjør din dag perfekt?

Maleutstyr!

Alt er kjøpt på Søstrene greves i Sverige. Fikk alt for den rekke summen av 250 Svenske kroner! Og der er ganske mye bra her altså. Elsker penslene, god klavitet i dem altså! Anbefaler de skikkelig :) Maler du? Hva er det viktigste utstyret for deg?

Hot or not?Hot or not med palietkjole? 

MOROCCANOIL

Nå går det en konkuranse på blogg.no der 40 aktive bloggere kan vinne moroccanoil. Dette er en ekslusiv olje som skal gjøre håret ditt vakkert og mykt. Noe den gjør! Jeg har før prøvd den i salongen, og den er bra. Men jeg eier ikke disse produktene selv, derfor er jeg med i konkuransen der jeg kan vinne de! Og anbefaler også dere mine kjære lesere å bli med, så vi alle kan håpe på å vinne. Så får den heldigste bloggeren vinne :) 

Er du med?

cutrinsample

Bolle bilder!

Så kommer det øyeblikket du har ventet i hele dag på! Bildene fra da jeg var med Eva og Malin, hjemme hos Malin og bakte boller. Synd vi ikke ble ferdige, jeg og Eva fikk ikke engang smake på bollene! Urettferdig verden er. Vi måtte nemelig løpe til bussen. Og det er bare oppover bakke hele veien til bussen. Ikke nok med dette men den stod der når vi var på feil side av veien! Takk gud for at malin har super kondis og løp så vi fikk stoppet den. Love you Malin<3 Så over til bildene! Enjoy. Tycks om bildene? Hva gjør du sammen med venninnene dine?

New shoes

Siden sist har jeg vart hos Malin med Eva og baket boller, det kommer masse bilder senere! Og kanskje en video, må bare redigerer på den. Hehe, Så har jeg fått besøk av Kevin i går! Da dro vi til Norby shopingsenter. Fikk meg maleutstyr, som nå blir min nye hobby! Gleder meg til å teste den nye malingen fra Søstrene Greves. Kjøpte utstyr der for 250kr, fikk utrolig mye for de pengene. Digg å handle masse billig. Kommer bilder i morgen av det også. Høres bra ut med bolle bilder i dag og malebilder i morgen? 


Fra skopunktet. 

Hva syns du om skoene? Hva har du holdt på med de siste dagene?

Dagens antrekk

Nå har jeg vært en tur på cheer leadinga for å si at jeg ikke kan gå der mere. Fordi at jeg ikke har råd, det er jo så sinnsykt dyrt! Fant ut at det ble litt over 5000kr i utgifter på det de neste 5månedene. Litt dyr hobby spør du meg, sælig når jeg må betale selv og ikke har jobb. Pluss det var ikke så gøy de siste gangene når vi ikke hadde noen trener. Var 4-5 ganger eller noe uten trener av de 4ukene jeg har vært der. Ikkje bra. De ble heller ikke så glade for at jeg ikke ville gå der mere. Eh. Fikk litt dårlig samvittighet.  Men er er outfiten! Hva syns du? Har du høye utgifter? 

Klippet meg kort

Hehe, det er ikke så kort. Har faktisk aldri blitt mere fornøyd med en klipp som jeg har blitt nå. Men off så mye hun tok når jeg ser på bildene. Ble en liten forskjed her ja! 

Men det måtte tas! Er uansett kjempe fornøyd med håret nå. Mye lettere å gre det + fikse. Digg det også da! 

 

Hva syns du? Har du langt eller kort hår?

Farsdags gave tips

Nå på søndag er det jo farsdag! Og jeg og broren min har alerede fikset noe fint noe til pappa. Han får et par hansker i ekte skinn. Som han valgte ut selv, men han må jo få prøvd og si hvem han liker! Så første tips er å spørre pappaen sin hva han ønsker seg. Hehe, lurt ja?  Ellers har jeg noen basic tips til en flott gave! 

Trinn 1. Lag et kort selv. Endten du velger å tegne den, scrap book lage den eller finner på en eller annen måte så er jeg 100% sikker på at han blir mye gladere for noe du har laget enn noe du fant på Nille til 10kr. 

Trinn2 .Finne på  en gave, eller noe dere kan gjøre sammen. Du kan lage yndlings retten hans til middag, gi han det hjemmelagde kortet/tegningen og servere en god desert. Ellers her har du noen gave tips. 
Hansker, vi er på vei inn i vinter tidene!  
 

Skjerf. 

Bøker, eller en bok.

Lomme bok.

Trinn tre. Overask han på morgen! Trenger ikke være et must men det er jo koselig :) Kos dere med pappaen deres! 

Hva skal du gjøre for faren din? Feirer dere farsdag?  

Å sette pris på det man har

Det er så mange som bare går å kaster rundt med tingene sine eller forholdene. Tenk på at det er ikke alle som kan kjøpe seg den nye genseren de har ønsket seg, mens du kanskje kan kjøpe klær du egentlig ikke vil ha. For mange kan det være en god invistering å ta seg fem minutter ekstra med omtanke på kjøpene sine. Trenger du den? Har du en lik? Passer den til de andre klærne dine? Er det nei, ja og nei på disse svarene så ikke kjøp varen. Uansett hvor billig den er. Sett pris på hvert eneste plagg du har i skapet ditt, og du vil få en mye finere garderobe. Lover liksom. 

Har du en super familie? En familie som støtter deg opp uansett hva? Som forteller deg at du er flink når du viser fram kunst og hondverk oppgavene dine, som virkelig elsker deg. Så elsk dem tilbake! Ikke gå rundt som en krevende liten unge, vis familien din at du er glad i dem. Gjør litt ekstra for å overaske, for å gjøre andre glad. Dere vet, den største gleden man kan ha er å gjøre andre glad. En dag har du ikke mammaen og pappaen din der, en dag vil de gå bort. Vil du da tenke tilbake på at du var en skikkelig dritt unge mot dem eller at du fikk vist dem at dem betydde mye for deg? 

Like viktig er det med venner og kjæreste. Alle trenger en venn, og helst også en kjæreste inni mellom. Men for å få må du gi, klart alle kan være slitne inni mellom, men vis vennene dine at du setter pris på dem. Gi dem en klem inni mellom, si noe pent eller gjør noe som du vet vil glede dem. Det vil gi deg like mye hvis ikke mere tilbake. 

Mange har sikkert toppers rom, ditt egent lille private avlukk. Der du kan være deg selv 100%. Sett pris på at du får ha det, det er ikke alle som er like heldig som deg! Mange må dele rom med søsken, må sove på sofaen eller ikke kan stå oppreis på sitt egent rom. Tenk på det neste gang du klager over at gulvet er feil farge eller rommet er for lite. Du kunne faktisk ikke hatt noe i det hele tatt, men du er så heldig at du har det! 


Expectations-kz9jm5hzu-171095-460-330_large

 

Sett pris på at du får spise så mye du vil hver eneste dag. Selv om du kanskje hopper over måltider inni mellom så tenk på det, du kunne tatt deg tid til å spise. I Afrika og Asia sitter det mange barn og skulle ønske de var deg, skulle ønske de kunne spise så mye de ville uten å tenke på søsken eller resten av uken. For ikke å snakke med hvor vondt det gjør, alle har droppet å spise litt for lenge og fått skikkelig vond i magen og problemer med å spise etterpå? Sånn er det folk har det hele tiden. Så spis opp grønnsakene dine! Hehe. 

 

Hva tror du? Er du flink til å sette pris på ting/folk?

Dagens antrekkSorry for posen i bakrunden, tenkte ikke over det før etter bildene var tatt og jeg må nesten løpe på trening nå. hehe, blogges etter cheer treninga dere! Får kose dere med disse bildene i mens ;) Hva syns du om antrekket ? Hvem dager trener du på?

3 små sorte kjoler

Falt pladask for disse sorte kjolene. Gud så fine! Tenk hvor fin jeg kunne sett ut i disse da, ah. De er foresten fra nelly.com! 

Hvem likte du best? Ville du også sett smashing ut i en av disse?

Så.. Lei.. Skole..

Det er søndag, søndag dere! Og hva tror dere jeg gjør? Jeg jobber med den hysterisk morsome norsk oppgaven, som jeg ikke får til å starte på. Gud jeg suger skikkelig til å få dette til. Motivasjonen er på null og det samme er energi nivået. Så dette blir tidenes beste fremføring! Gleder meg til å stå foran hele klassen og fortelle om den fine filmen jeg ikke har valgt enda. Derfor har jeg bestemt emg for å gå ned 10kg, ta masse plastiske oprasjoner og bli glamor model. Eller bare gifte meg med en rik gammel mann, sorry Kevin.  Hva tror du om den planen?


Kunne fungert? Silikon lepper, lange falske vipper, hvit bleket hår, silikon pupper opp til halsen, super brun og tatoverte bryn? Og selvfølgelig mange blink skudd som dette! Jeg er så alt for digg. 

 

Hvordan går det med skole inspirasjonen din? Tror du jeg kunne blitt glamormodel? eller burde jeg satse på å gifte meg med en gammel rik mann? 

Topp 3 gensere


Bikbok 249kr.

veramoda 179kr.

bikbok 249kr(?)

Idag er det søskenbarn bursdag, Ragni blir 13år gammel. Endelig en tennåring. Så derfor skal vi dit i dag, så blir det lekser når jeg kommer hjem, er så deilig å gå på vidre gående! 

Dette er da mine topp 3 overdeler eller gensere. Elsker dem mest av alle jeg har i skapet. Har en lik av den første hvite bare i blå, den er også elsk men det er den hvite jeg liker best. Hehe. Kanskje du har en lik av disse overdelene?

Hva syns du om genserene? Hvem likte du best?

Min Outfit 041111

Idag skal jeg til Kevin å sove over! Gleder meg masse masse, han sa han skulle være super pus også, dette blir supert! Ellers er det bursdag til Ragni (søskenbarnet mitt) på søndag. Så blir kanskje ikke masse blogg tid i helgen, men jeg skal gjøre så godt jeg kan! Ble ikke noe i går fordi jeg hadde matte hjelp og skole går over blogg,Jeg kan love dere at det kommer i alle fall et spennende blogg innlegg i helgen. Jeg har en liten plan, får se om dere liker den like godt som jeg, eller jeg liker veldig godt det i innlegget. Hehe. 

Nå skal jeg spise, blogges! Hva skal du i helgen? Hva syns du om outfiten?

Dagens antrekk og nytt mobil dekselJeg er sliten. Skikkelig sliten, og har masse lekser. Masse lekser. Spennede? Nei. Så nå skal jeg gjøre matte leksen mens jeg spiser appelsin. Fordi jeg er så sunn at jeg spiser appelsin, fordi det ikke bare er sunt men godt også. Åh, dere skulle sett hvordan jeg skriver nå! Annahver bokstav er feil, så jeg pusser ut hele tiden. Men heldigvis ser dere bare det ok nok resultatet. Hehe. 

Idag fikk jeg et nytt mobil deksel! Gud så fint det var, elsker det skikkelig masse alerede. Passer supert på telefonen, og det fulgte med skjerm beskytter. Love. Love. Love! Likte du antrekket? Hva syns du om mobil dekslet?

En trøtt maler

Nå er det kunst fag, som denne gangen betyr maling. Jeg maler et ansikt, med masse farger. Vi fikk ikke velge farger selv, derfor så må jeg bruke mye kontraster. Men samtidig så er jeg ille trøtt, så det er sove malinging. Skal ha mellom varme og kalde farger, noe jeg ikke helt får til.. kan man si. 

Idag er det cheer trening igjen, jeg har solg alle pakkene jeg skulle, fordi jeg skulle gi tilbake to stykken. Jeg kan foresten nesten slå hjul! Det er ganske bra for å være meg, men jeg har strukket en sene i beinet så jeg kan ikke slå hjul noe mere. Det er tydeligvis ikke bra å slå hjul i en og en halv time i strekk. Hehe. 


Dette er maleriet mitt! Vakkert? 

 

Har du kunstfag? Hva skal du i dag?

Dagens antrekk

Ny genser fra BikBok dere! Elsker den masse masse, har en lik en i hvit og måtte bare slå til på en i blå også, syns det passer meg så fint og er så deilig å ha på. Virkelig en genser dere kommer til å se masse på meg fremover! Nå skal jeg rulle ut boller sammen med pappa og så hopper jeg i dujsen. Jepp jeg skal HOPPE i dusjen, fordi jeg er kul. 

Hva syns du om antrekket? Har du bakt noe i det siste?

Bilder fra Halloween trening


Var kanskje ikke verdens mest vellykkede trening i går men det ble noen fine bilder! Kvaliteten ser dårlig ut men det er ikke kamera sin feil. Lyset i idretshaller suger jo. 

Idag er det en skikkelig slappe av dag, jeg skal gjøre litt lekser, dusje, fikse neglene, ta ansiktsmaske og kose meg! Nå er planen å bake boller, hehe. Så skal jeg spise litt, som jeg egentlig skulle gjort når ejg kom hjem for en time siden, neida jeg var ikke hjemme før en halvtime siden. Så så ille er jeg ikke med å spise. Men sims på face er spennede, så blir litt dratt med. Selv om det også suger. Ellers kan jeg fortelle at buss systemet i østfold suger, jeg har ventet i 45minutter på en buss som skulle komme hvert 15minutt. Irriterende. 

Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits