Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

oktober 2011

Outfit // I'm back!

Da dere var jeg klar for en ny runde med blogging. Ting har roet seg litt ned her hjemme. Det er utrolig deilig. Derfor har jeg mye mere energi å gi til dere! Pluss jeg har fått meg et rom med hvite vegger eller vi malte rommet hvitt for litt siden, og hvite vegger er perfekt til fotoshoot er med meg selv, og fotografen min mr stativ. Utrolig deilig å ha et ordentlig rom dere! Er ikke helt ferdig, men jeg har endelig ordentlig tak høyde. Det er så mye vi egentlig burde sette pris på her i hverdagen, som en god seng, god takhøyde, et varmt hus, et sunt hus du ikke blir syk i osv. Og enda en deilig ting er at det er utrolig lett med buss hos pappa! den går hvert kvarter, pluss det er 5min å gå til den. Digg? JA! 

Nå kom jeg nettopp fra Cheer trening. Og kan ikke si jeg ble så cheered up. Jo dere skjønner, de andre skal på eiker open, og jeg er ikke flink nok til å være med og jeg startet litt for seint så jeg kan ikke være med. Derfor har vi andre som ikke startet tidlig nok noen trener, som betyr at en i laget skal trene oss. Noe som ikke fungerer, det er ikke planlagt og vi gjøre den samme tingen i en halvtime om gangen. Jeg bli bare lei alt sammen hvis jeg må øve på et hopp som egentlig går bra i en evighet. Arg. Greit jeg er ferdig med klagingen, håper det blir bedre på onsdagen, ellers kanskje jeg heller begynner etter jul, da alle kan være med.
Genser - Vera moda / Topp - bikbok / Bukse - cubus.

Hva syns du om antrekket? Syns du jeg skal prøve å begynne igjen?

Derfor er jeg borte

Fordi ting har snudd seg helt på hode nå. Jeg vil ikke skrive noe særlig om det på bloggen. Men kan si til dere at jeg har det veldig vanskelig hjemme nå. Så jeg håper dere skjønner det og ikke vender dere mot meg fordi jeg ikke blogger, det ville vært litt leit. Jeg håper virkelig ting kan ordne seg igjen, og må vel bare gi det tid til å falle på plass. Har snakket med en del folk om det, ikke bare venner og familie. 

Ellers etter alt dere ser på bloggen er det mye: ønsker meg, kjøpt, outfit, sminke osv. Jeg er ikke så overfladisk. Dette er en blogg som sånt, ikke om dype ting. Bloggen er mere overfladisk om jeg kan si det på den måten. Men det er fordi det er det som gir lesere! Det er det folk vil lese om. Eller hva? Jeg får ikke særlig ofte ting, jeg får det jeg trenger, og da mener jeg virkelig trenger. Ellers må jeg betale for det selv. Og jeg får stipend, disse pengene går til alt fra motorsykkel regninger til mat på skolen til klær og ting jeg trenger. Men jeg trenger ikke forsvare meg med dette, da må jo nesten alle de 2000 andre mote bloggerene forsvare seg også. Og gjett hva det blir litt for teit. 

Men jeg lover å komme tilbake, når jeg har energi og lyst igjen. Forhåpentlig vis vil ikke dette ta lang tid og folk vil roe seg. Men inntil vidre får dere kose dere! og ikke glem meg, jeg kommentere fortsatt blogger jeg finner interesserende , og titter innom vettu :)

 

Hvordan går det med deg for tiden? Hatt det vanskelig i det siste du også?

Ting jeg elsker

Siden jeg hadde et hater innlegg så får jeg vel ha et elsker innlegg også. Og til dere som tok meg litt for seriøs, det er bare tull, jeg hater ikke de tingene bare missliker de :) Men siden det er en " trend" å skrive hater innlegg så valgte jeg å kalle det, bare for morros skyld. Det var meningen at dere skulle le! 

Men over til elskingen, jeg elsker:

-Når noen jeg ikke kjenner prater masse med meg og virke kjempe intrisert i å snakke med meg. Samme om det er en liten prat eller lang, setter pris på det :) ♥ 

-Når noen smiler til meg, jeg blir så glad hvis jeg går forbi noen jeg kjenner eller ser noen som gliser skikkelig til meg. Det er så fint å se folk som er galde! Lyser opp mange grå dager det. 

- Å få se Kevin, jeg elsker gutten så jeg elsker å være med han ♥ 

- Når mamma faktisk vil være med meg og finne på noe eller gjør noe for meg. Er nesten aldri med ho, ho orker aldri finne på noe.. 

- Når jeg endelig har fått kjøpt meg noe jeg har ønsket meg skikkelig lenge! Særlig når det er på salg ;)

- Å komme ut av dusjen med nydelig blankt og mykt hår, myke barberte legger og lukter herlig blomster såpe. Elsker den følelsen av å være helt ren, særlig når man skal legge seg ettepå i et helt rent senge tøy. DIGG! 

- At Pia (hunden min) er super kosen! Ho er egentlig ikke så kosen av seg, men når ho er det må jeg bare kose masse med ho! 

- Når læreren sier at vi kan få gå tidlig eller skal få avspassering for ett eller annet. Liker ikke å være så lenge på skolen, særlig ikke når det så å si alltid er kø på vei hjem. ♥ 

- Jeg elsker masse flotte kommentarer på bloggen, særlig når folk faktisk har lest innleggene mine! Det er så koselig at noen faktisk bruker sin tid til å lese hva som står i teksten.

- Når jeg får venne forespørsler på blogg! ♥ 

- At noen skriver til meg på face, hehe, ganske liten ting men jeg blir ganske så glad av det♥ 

- Når det er fint vær, elsker å kunne kle meg litt lett selv om det er driit kaldt ute. Så slipper jeg å pakke meg inn når jeg venter på bussen. 

- At det kommer pakker i posten, gud det er artig ♥ 

- Å kunne sove i en trygg, varm og go seng! Det spøker her så føler meg ikke helt trygg på en måte.. 

- Å være med venner! Er ikke det så ofte som jeg burde, men jeg er så sliten etter skolen og helgene er jeg med Kevin (noe jeg ikke dropper) Men det er alltid kos å være med folk! ♥ 

- At dere leser dette ♥ 

You really can't fix a heart


Ville bare vise dere denne sangen! Utrolig bra sang egentlig, har fått helt dilla på den. God bass og fantastisk stemme.  Elsker sanger med mening, og det albumet til Demi Lotavo er utrolig bra og meningsfut. Digger stemmen og sangene til den jenta! Egentlig hele jenta, så spiller så søtt i det jeg har sett ho spille i. 

Idag var det Global digneti day(?) på skolen vår og sikkert de fleste andre vgs'ene i Norge! Og mange flere land selvfølgelig. Var egentlig utrolig lærerikt, jeg skal definetivt skjerpe meg. Jeg skal bli et super menneske som bare sprer glede! Bortsett fra mot visse folk. men det er av en helt annen grunn dere sikkert hadde forstått. Så nå tenkte jeg å skrive ett innlegg om hva man kan gjøre for å bli en bedre "jeg". Høres spennede ut, sant? 

Hva syns du om sangen? Hva syns du at du selv kan gjøre bedre for å bli en bedre deg?

Maby it's not always about trying to fix..

Så mye mening i de ordene.. Tycks?

En blogg som overasket meg

Jeg har surfet litt rundt, som vanlig. Men denne gangen var ikke like vanelig som alle andre. Og da snakker jeg ikke om at jeg sitter i badekåpen eller noe sånt, men om at jeg fant en blogg som virkelig overasket meg. Jenta er 18år gammel, har hatt et år av livet sitt i USA og er flink uttrykke meningene sine. Hun skriver utrolig bra, Så selv jeg vil lese hennes lange innlegg og jeg er litt lat av meg når det kommer til blogger jeg ikke har sett før og ikke vekker stor oppsikt med flotte bilder osv. Sier ikke at bildene var dårlige, for de var supre de også! men de vekket ikke så stor interesse med det første. Dette er en blogg med god kvalitet. Det er ikke så lett å skrive en godt beskrevet tekst, som ikke blir kjedelig, med mange meninger, som også er lang! Det fins ikke så mange som er beriket med den gaven, selv i blogg verdenen er det få. Men denne jenta sto virkelig frems i kø'en spør du meg! Hun har en helt "normal" blogg om sminke, mote osv. Men når du leser de litt lengre innleggene så ser du hvor mye mening det egentlig er. Hun fikk hvertfall meg til å tenke meg om litt når jeg leste dette innlegget. (link) og flere, jeg vil anbefale alle på det sterkeste å lese denne bloggen! Så kommer det mest spennende, nemmelig hvem denne bloggeren er. 

Jeg skriver selvfølgelig om Hedda fra Kristiansund! Ho blogger på www.hedda.blogg.no

Kan love dere at dere ikke blir skuffet av denne jenta, med mindre ho slutter, da ville jeg blitt skuffet! Kommer du til å titte innom bloggen hennes etter å lest hva jeg skrev om den?

Mer seriøs blogging

Hvis du trykker den nedover bloggen min så blir du nok neppe overasket over hvor "normal" den er. Hvor finner du gode innlegg med mange meninger? Greit jeg har ett innlegg om kjærlighet, men det er ett av sikker 300 innlegg på denne bloggen! Nå er jeg virkelig nødt til å ta meg selv i nakke skinnet, denne bloggen skal jo komme seg et sted. Ikke ligge her på bonnen i all evighet. I mine 3år som blogger har jeg lært mye, og ikke minst hvem blogger jeg ikke titter fast innom og hvorfor. Men når jeg titter innom bloggen min nå så er jeg en av de bloggerne. Det var jo ikke akkurat målet mitt når jeg startet, greit nok at målet da ikke var så bra da heller (ønsket å bli toppblogger) Men det er jo et ønske alle har uansett. Ikke å komme på topp 10, men topp 50 hadde ikke gjort noe, eller topp 100. Så jeg lover dere jeg skal skjerpe meg, jeg skal bruke mere tid på bloggen, på å skrive bra og faktisk litt spennende. Jeg vet at bare halv parten av dere leser innleggene mine, hvis det er så mange. Vil takke dere som leser den! Dere er snuskesøte :)

 

Hva syns du om planenen min? Har du noen tips til hvordan bloggen min kan bli bedre?

Nytt affilateprogram

Vil bare fortelle dere at jeg er blitt affilate hos sigma! De selger sminke koster til en billig penge som er like bra som mac sine koster. Du kan lese mere ho www.mallo88.blogg.no, ho er liksom tals personen for Sigma i norge og en super fan av kostene! Sminke bloggen hennes er verdt en titt. Jeg vil anbefale disse kostene, bare søk deg litt rund på youtube og du vil finne masse bra om dem :) Hadde blitt super glad om dere hadde trykket på banneren min når dere skal kjøpe noe der! Eller bare for å titte på siden.

Har du prøvd Sigma sine produkter før? Er du affilate hos noen?

Jeg hater

Tenkte jeg også kunne lage et sånn innlegg siden det egentlig er ille morro å lese andre sitt, og jeg har litt agresjon som må ut. Hehe. 

- Biler som ikke kan trafikkreglene, dumt at noen med lett lappen eller moped lappen skal DØ fordi de ikke kan oppretholde at to hjulingen har forskjørsrett. ARG, holde på å ødlegge syklen min pga en dum bil ikke kunne vente der jeg skulle kjøre først.

- Fulle busser, serriøs vet dere hvor kjedelig det er å stå i en halv time i kø på bussen som ikke kjører rolig?!

- Lange skole dager med lærere som gir de mest krevende oppgavene på slutten. Trenger jeg si mere?

- Lærer som ikke gir beskjeder i tide. "Mal den tegningen der" og når du alt har begynt så sier dem " Husk at dere ikke skal bruke den malingen eller den penslen" og det er akkurat det du har gjort.

- Folk som ikke klarer å gi beskjeder. Kan ikke folk bare si i fra om det ikke passer dem eller at dem vil bli igjen lengre? Mye lettere for andre og forstå noe de vet om! 

- Folk som juger, serriøst jeg har fått høre så mye dritt. Mest ironisk når jeg vet om sanheten. 

- Alkohol, greit nok med en fest i ny og ne med alkohol. Men å drikke hver eneste helg/dag? Alkoholiker.

- Stølhet, greit nok at man skal føle seg flink etter trening, men må man føle det så ille på kroppen?!

- Dårlige eiere av hunder. Plokk opp etter hunden din! Dette er et gang felt ikke din personlige bakgård.

- Når minnekortet ikke er i kamera, hvor mange ganger har du ikke prøvd å ta bilde uten minnekort? 

- Tunge skole sekker, og så kommer du på skolen og trenger ikke halvparten av bøkene enda det står på planen. Irriterende! 

- Å være siten. Hater det bare hater det.

Å stå opp om morgenen etter en alt for kort natt. 
Kjenner du deg igjen av punktene? Fikk du noen smil over hvor mye dumt det går ann å irritere seg over?

Blogge bare for å blogge

Nå må jeg egentlig løpe så dette blir ett innlegg bare for å ha skrevet ett. Gud så spennende. Men jeg har volly ball turnering i dag. Whoho, jeg og kristian har slete oss i hjel for å komme oss dit.. Men vi kommer oss nok dit! 

Hva skal du i dag? 

Stikker!

På cheer leading, blogges! 

Hva skal du i kveld?

Dagens antrekk 17.10.11


Genser - bikbok / Rosa genser - Gina tricot / Strømpebukse - H&M / Sko - eutrosko(?) / smykke - ebay

Gud er litt flau over disse bildene, de sugde litt kan man si. Hehe, men bedre en ikke noe. Ikke sant? Og antrekket ser foresten bedre ut i virkeligheten. Nå er det ikke lenge til jeg skal skifte og kjøre av sted til Cheer leading treningen! Gleder meg, samtidig som jeg ikke helt har lyst. Ble så utrolig støl sist gang, vet ikke helt om det var fra gymmen, cheer eller begge. Vondt var det hvertfall! Men jeg får gå å finne på noe inntil jeg skal dra, så får dere kose dere vidre på bloggen min :)

Hva syns du om antrekket? Trener du noe?

Sko en, to eller tre?


Nå har vi Tysk igjen, deilig å starte mandagen med yndlings faget mitt! Ironi. Jeg skriver sånn egentlig en lekse akkurat nå, men har litt tid til dere søte leserene mine også, siden jeg er en så flink blogger. LOL. Neida! 

I løpet av denne uken så kommer det et gjeste innlegg fra Embla i klassen min. Ho blogger på www.eliem.blogg.no, titt innom så får du kanskje et lite innblikk om hva som kan komme! Gleder meg masse til å ha en gjesteblogger, har så lyst til å ha det en gang i uken eller noe sånt. 

Hvem likte du best?  Vil du gjesteblogge her?

Ukens leser er..

Irene! 

Har sett henne kommenter på bloggen min mye før og nå, så hun fortjener litt ekstra søkelys! Derfor er hun ukens leser. Håper alle tar en titt innom! 

 

Har du tittet innom bloggen før?

Dagens antrekk


Genser - BikBok / topp - Madonna i Tyskland / bukser - Cubus.

Nå har jeg fått masse matte hjelp og har bare igjen og spørre om å få ta prøven på nytt! Og denne gangen få en 6'er. Hehe, litt optimistisk er det jo lov å være. Bestefar er nok den beste matte læreren som fins! Han har hjulpet meg med alt, så jeg ikke gjør sånne slurve feil igjen. Var egentlig bare det det var, jeg kan jo alle reglene sånn egentlig. Det som står på planen nå er å pakke sammen sakene mine og gjøre meg klar til å dra til mamma en uke, tipper jeg kommer til å ha mamma og pappa uker fremover, selv om det kanskje lettere å være hos pappa. Men det ordner seg nok! 

Hva syns du om antrekket? Har du mamma og pappa uker?

Innkjøp fra 14.10.11


Elsker denne toppen! Så blir masse høye heler fremover, hehe. 129kr.


Votter med forinni, sinnsykt deilige. 59kr


Strømpebukser, siden jeg ikke vil ha på tights og sokker. 149kr.

Det var mitt lille innkjøp fra fredagen med Kevin. Ha kjøpte seg to t-skjorter, og gud han er fin i dem! Kanskje jeg kan få tatt noen bilder av han en gang, spørs om han går med på det. Hehe. Nå skal jeg sminke meg og finne frem matte bøker og prøven min. Siden den gikk så dårlig trenger jeg litt ekte bestefar hjelp. Siden har var matte lærer, pansjonerte seg i fjord, så er han super flink og kan hjelpe meg! Så jeg kan få rettet opp den elendige karakteren. 

Hva syns du om innkjøpet? Har du noen i familien som hjelper deg med skole?

Kommer hjem i postkassen

Sorry for lite bilde..Men finner ingen større.

Denne er på vei hjem til meg! Er en hårkur og en hår olje. Prøvde hår oljen hos en frisør butikk og elsket den! håret ble kjempe mykt og glansfult. Kommer nok en omtale når jeg får den hjem hit. Gleder meg! 

 

Har du shoppet noe på nettet i det siste?

vil du bli dagens blogg?

Tenkte jeg skulle linke noen, bare for å være snill og reklamere for noen. Så da kan du legge igjenn addresa di så skal jeg se på bloggen din og bestemme om du kan være dagens. Høres dette spennende ut?

Pakke i posten

Ok, så blir det ikke bare surmuling fra meg i dag, fikk nemmelig en pakke i posten så det lettet litt på humøret. Gleder meg masse til å bruke den skjønner der! Har ventet og ventet føler jeg så var på tide denne kom. Hihi. 
Så fikk jeg med en gratis prøve i tillegg. De er så snille på feelunique.com!Sånn ellers kan jeg med dele at jeg er sinnsykt støl, klarer nesten ikke gå lengre. Brukte evig lang tid på å gå ut av sofaen og ned til postkassen. Hehe, fun. Not! 

Har du prøvd den fundationen? Har du handlet på feelunique.com før?

Matte selvmord

Fikk tilbake matte prøva i dag. Og seriøst jeg skønner ikke hvordan i helvete jeg har klart og gjøre så dårlig på en prøve, gud jeg er jo en 5'er elev! Når jeg fikk den tilbake fikk jeg bare lyst til å begynne å gråte foran læreren. Åh. Jeg hater meg selv akkurat nå, må bare be på mine knær om jeg kan få lov å ta den prøven på nytt. Så jeg tror jeg skal ringe bestefar og spørre om jeg kan få matte timer i dag. Og sende mail til matte lærern om å få lov å ta den på nytt. Men men. Jeg får gå å dø vidre, vi har tysk nå, bare sånn for å gjøre ting bedre fikk jeg enda en dårlig prøve tilbake her også. Men den var jeg klar over. *dø* Det verste var at jeg trodde at jeg kom til å få bra på den, for jeg følte at det gikk skikkelig bra, jeg svarte på alt og ja, jeg var flik! Følte jeg..

 
sånn føler jeg meg akkurat nå. 

 

Har du følt at verden går under pga en prøve før? 

Nelly kjoler, 1, 2 eller 3?


*
Hvem likte du best? 

God natt mine kjære lesere!

Nå tenkte jeg å ta kvelden, har hatt en super dag. Treningen var utrolig gøy! Selv om jeg gjorde det samme om og om igjen så stor koste jeg meg. Det var ikke så mange der men det var en veldig hyggelig og åpen gjeng. Følte liksom at jeg ville virkelig komme tilbake til mandagen. Og det er alltid kos. Tror ikke det skal bli vanskelig å skrape inn penger til å gå på dette! Men noe negativt er det jo, rompa mi, den skal jeg si dere, den gjør vondt! Er sykt støl i den alerede, og jeg skal gå i masse trapper i morgen siden klasse rommet mitt er i 3etasje. Hehe. Not fun. 

Men nå laler jeg så får dere sogve godt og drøme søtt! Stor natta nuss til dere! 


 Går du på noe? Skal du legge deg nå?

Ny header, med menyAlle knappene er ikke kommet enda, men de fleste er der. Og noe nytt er jo at jeg skal ha salgs blogg! Siden jeg har en del ting jeg ikke bruker kan jo noen andre få nytte for dem :) Ble en ganske rask header, og jeg syns den er litt penere en den forje. Litt ryddigere på en måte og fargene er litt finere. Får nok høre etterpå om den er fin eller ikke av kjæresten, hehe. Jeg bare tuller! eller?

Hva syns du om headeren? 

Dagens antrekk - Skjorte og strikka genser

Ble veldig fornøyd med disse bildene, tok dem ute i hagen. Var utrolig deilig å ha bilder jeg ble fornøyd med! Og det er så deilig å bruke fjernkontroll. Får fokusen på meg og bildene blir mye bedre når jeg bestemmer når de skal bli tatt. DIGG DIGG DIGG. Nå er de snart lastet inn på dataen. Så redigere jeg dem. Og så får dere se, hihi. Sånn, da var dem ferdig.

Ikveld skal jeg på cheer leading, egetnlig mest bare for å se på og være litt med. Har aldri vært der før og kjenner ingen. Og Trine har ikke tid til å bli med så, må dra alene. Skummelt.
Genser fra bikbok / skjorte fra H&M / Bukse fra H&M / Sko fra Vagabond / smykke fra ebay

Hva syns du? Hva skal du i kveld?

Skole blogg


Nå har jeg nettopp hatt gym. Styrke trening halve timen og vollyball resten. DIGG. Ikke at det er så spennende å skrive på bloggen, men jeg gjør det selvom. Fordi jeg syns det er kult. Idag er det Chearleading trening, og jeg skal kanskje begynne på det! Håper på å få med Trine, siden det er kos. Håper jeg liker meg der, fordi jeg har kjempe lyst til å begynne. 


Enda ett søtt bilde av meg<3

 

Hva syns du om bildet? Liker du chear leading?

Lese din blogg?

Og igjen vil jeg lese blogger, hehe. 

Legg igjen! 

When you smile, I smile


Ble jo litt søtt da?

At the moment så gjør jeg ingen ting. Jeg kjeder meg skikkelig. Så jeg tror jeg skal gå å leke mere selvdigger og ta mere bilder av meg selv. Siden jeg er så fin i dag. Kanskje fotografere skoene mine. Jeg liker dem veldig godt skjønner dere. Har tross alt fått tre par nye. Bortskjemt. Kanskje jeg skal videoblogge? Så dere kan se hvor fin jeg er i dag. Kanskje, spørs hvor mange som leser dette. Leser du dettte? 

 

Hva syns du om bildet? Vil du jeg skal videoblogge? Leste du teksten jeg skrev?

Dagens antrekk 11.10.11


Alt fra bikbok, hehe.

 

Tycks ?

Vakker morgen

Sånn så det ut når jeg stod å venta på bussen. Himmelen var mye mere rosa en du kan se her, var nydelig. Været var ikke så ille, ikke så alt for kaldt heller. Sol og fint vær i dag tipper jeg! Hadde min første skole morgen hos pappa i dag. Hadde badet for meg selv hele morgnen, digg? JA.

Hvordan var din morgen?

Dagens antrekkSugne bilder, med det er fordi lyset her suger. Men bedre blir det snart! :) Gled dere, jeg skal få et rom med hvite vegger og ordentlig lys a gitt. Men vet ikke når enda, men snart. Jeg må snakke med mamma osv først, men jah, lysten er ikke på topp til akkurat det! Hehe. Nå skal jeg rydde litt, så blogges mere senere. Tipper jeg, gud for et spennede liv. Siden 90%ikke leser dette så er det vel egentlig det samme hva som står. Eller?

 

Hva syns du om outfiten? 

A cup of tea and a cookie manNettopp stor kost meg med årets første KAKEMANN! Som egentlig var en dame. Men det gjør ikke noe! Idag var skolen utrolig lang, har vært i "møte" i to timer i dag, pluss meste parten av spisefri. Ikke så artig, men jeg har fått gjort en del med OD komiteen. Det er komiteen for Oprasjon Dagsverk, i år skal vi hjelpe unge i Rwanda. Der går pengene til skole og utdanning for unge, spesielt,  jenter. Jeg syns dette er kjempe bra! Og oppfordrer alle til å bli med. Hehe, klassen min nærmest MÅ være med. Ond? Ja jeg vet. 

Idag går dagen til dere, bloggen og bloggleser. Og lekser da. Har en naturfag prøve i morgen som jeg skal ha 6'er på. Hihi, ønsk meg lykke til! I need it. 

 

Har du tatt din første kakemann i år? Skal du delta på OD dagen?  

Hot or not, pels jakke

Nå har jeg tysk, snart ferdig. Så blogger litt i timen. Ho gjør ikke noe særlig nå så. Nå er timen ferdig også! Hihi. Blogges senere, elsklingene mine! Pels jakker er tydelig vis inn igjen, jeg kommer nok neppe til å kjøpe en. Eller det er helt sikkert jeg kjøper ingen. Jeg har en pels vest, men det er det lengste jeg kommer på noe i pels. Syns ikke det er noe fint med pels, jalle fall ikke når det er ekte pels! Nei til ekte pels. Men falsk kan gå, men innimellom ser det så alt for falskt ut, og der igjen blir det stygt. 

Hva syns du? Hot or not med sånne jakker? Har du noe i pels?

Innkjøpet

..Kommer i morgen.

Har stor shoppet i dag, fått masse nye sko av pappa, så jeg har både vintersko, pene vinter sko og et par nye høye heler. Ikke verst? Ikke nok med det men, ny voks til legger osv, to eoser, en skjorte, to kjoler og masse sånne småting. Føler emg så utrolig heldig! Har så å si alt jeg ønsket meg, ting er så å si perfekte nå. Ingen ting kan ødelegge dette, eller vent når jeg skriver det så blir det alltid ødelagt! Jeg tar det tilbake, ikke noe er perfekt, bare ikke gjør ting dårlig. Joda, jeg har fortsatt ikke noe minnebrikke her, så blir dårlig med blogging. Men en ting kan jeg si og det er at jeg er utrolig glad for alle dere som leser bloggen min! Seriøst jeg har hatt 80lesere i dag, av et innlegg og ikke noen "markedsføring" Utrolig koselig å se at så mange leser bloggen min! Også er dere sinnsykt flinke til å kommentere, fått 33 på forje og 40(?) på den andre! Jeg er så takknemmelig for at dere leser og kommenterer! Skulle gjerne skrevet en takk kommentar til dere alle, men siden jeg er enda snillere så får dere ett innlegg! :)

 Disse er nå mine!! ;D;D;DD lett super lenge etter sånne.

 

Hva har du gjort i dag? Har du mange sko?

Wants from bikbok

Fikk ikke bildene ordentlige, eller ved siden av hverandre. Så unnskyld for at innlegget ble litt lengre en nødvendig. Idag skal jeg til Sverige med pappa og lillebror, siden vi mangler noen små ting som krydder osv. Kan være greit å ha liksom. Håper på å få tittet litt i butikkene også, har ille lyst på en skjorte nå, har egentlig ville hatt det lenge nå. Men jeg har ikke fått somlet meg til å kjøpe en, og uansett fant jeg ingen jeg likte til en pris jeg også kunne like. Så jeg stikker å sminker meg nå! Så blogges vi i kveld :) Skal jeg se om jeg finner minnekortet mitt. Flinke bloggeren.'

Hva syns du om ønskene? Likte du det? 

Skal jeg lese din blogg?

Jeg ahr sykt lite å gjøre akkurat nå. Jeg kunne sikkert gjort noe smart, men jeg er for lat. Så derfor har jeg lagt til 200stykk som venner på blogg. Jeg har spist en skål is, rokket rokering og kommetnert blogger. Men jeg er tom for blogger å lese, derfor må du kommentere her så jeg kan lese din blogg også.

Legg igjen bloggadressa!

Festet i går, faktisk

Igår kveld var jeg hos Kevin kjæresten min. Og siden han ble 18år her på tirsdag så feiret han bursdagens sin i går kveld! Med en del folk, og masse morro. Så ut som alle koste seg masse, jeg storkoste meg hverfall! Selv om jeg egentlig ikke kjente noen der annet en Kevin og noen jeg hadde sett en/to ganger før. Var en utrolig koselig kveld! Uheldig vis har jeg ikke noen bilder fra kvelden, kamera lå i veska hele tiden og det hadde ikke minnekort i seg, jeg er en dårlig blogger.


Siden jeg ikke har noe annet å legge med. Har ikek den dustete brikken hos pappa. FML.

Hva gjorde du i går kveld? Har du vert på brursdagfest i det siste?

oj, jeg har en blogg jeg

Sorry for null blogging enda. Kommer et innlegg nå snart, må bare skrive det og ta noen biler ;)

Hva har du gjort i dag?

Innkjøp

Har hørt veldig mye bra om denne heat protectoren! Så måtte jo prøve den jeg også, kommer en omtale på den senere når jeg har brukt den. Kostet heller ikke så mye, så håper det var et godt kjøp. De på frisørsalongene koster jo rund 150-250kr så denne til 69kr er jo fra en litt annen klasse. Men det er mange sminke blogger som sier denne er like bra som de fra de større og dyrere merkene! Ellers så trengte jeg en kam og litt lim til løsvippene, er blitt litt lei av å bruke maskara nå, så skal kanskje prøve meg på løsvipper. Limet og kamen er fra dipend. 

Nå skal jeg pakke sammen noen saker og stikke til torvbyen med pappa! Skal kjøpe meg en ny genser hvis alt går som planlagt. Enda en stikka genser, er blitt så glad i strikka nå! De som erpå bikbok nå klør jo heller ikke. Noe huden min er veldig veldig følsom på så er det kløende ull. Men disse er deilige å myke, eller ganske da. Klør litt innimellom. 

Hva syns du om kjøpet?

Dagens antrekkNå skal jeg til sverige med mamma en tur, kjøpe godteri og kanskje noe hårfarge. Gud jeg har helt glemt det brun til blond opplegget mitt. Hehe, kommer nok i morgen! Lover. Men nå må jeg løpe før dem kjører i fra meg. 

 

Hva syns du om antrekket ? Hva skal du i dag?

Hjemme spa dag

Nå har jeg nettopp tatt en lang deilig dusj med full krops skrubb og hårkud og anisktsmaske. Sinnsykt deilig. Har fått bort alt av død hud så nå stråler huden min av lykke! Var så deilig å bli kvitt det, er sikkert 2kg lettere nå. Og håret er mykt og lukter godteri. Sykt deilig med sånne dager som dette der jeg bare kan pleie meg litt. Og alle burde gjøre det en gang i uka! Få bort alt det dårlige så du kan stråle hver dag. Hehe. Resten av dagen så tenkte jeg å ta sol og dra en tur til farmor og bestefar. Har ikke sett dem på evigheter, så passer med et besøk nå. Men nå venter solariumet! 


Tatt i senga til Kevin pus i går. 

 

Pleier du å ha en "hjemme spa dag" ofte? Hva gjør du når du vil kose deg ekstra?

Lese din blogg?

Så legg igjen en kommentar. Noen får også kommentarer av meg, hvis dere er heldige ;)

Kjoler fra nelly.comFalt pladask for disse to kjolene på nelly.com, koster under 300kr begge to! Skulle ønske jeg hadde litt mere penger akkurat nå ja. Trykk på bildene for å komme til kjolene.

Hvem likte du best? Hvor handler du oftest?

True love doesn't have a happy ending, because true love has no ending
Nå skal jeg hoppe på motorsyklen min og kjøre hele veien til Kevin pus. Fikk ikke sett han i går så endelig får jeg se han i dag! :) Skal gi han den etterlengtede gaven hans også, tror han har ventet litt på den. Men nå må jeg nesten bare gjøre meg klar så han ikke lurer på hvor det blir av meg. 

Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?

Gratis frakt kode til ELF

facebook-free shipping

facebook-free shippingfacebook-free shipping

Jeg kan anbfale førstene fra bambus koleksjonen, øyebryns settet fra studiokoleksjonen og eyelinerren fra studiokoleksjonen. God kvalitet på disse produktene, holder lenge. Kostene er utrolig deilige og myke! Angrer på at jeg ikke kjøpte flere sist jeg kjøpte der. Hehe. 

Buker du koden FBFREE så får du gratis frakt i dag! Slutter kl 00.00 i kveld :)

Skal du bestille noe? Har du kjøpt noe derfra før?

Nytt design og header

Er ikke helt fornøyd med headeren, men må vente til jeg får en hvit bakrunn jeg kan bruke. Liker best når det er helt lyst. Ellers bil jeg prøve å endre litt på skriften, den er jo så utrolig liten, jeg vil jo at dere skal klare å lese det jeg skriver! :P 

Hva syns du om designet og headeren?

Ny jakke
Elsker denne jakken! Den er varm, vindtett (iallefall som jeg har merket) Og jeg syns den sitter så fint på! Den har innsnøring rundt midjen så man føler seg litt mere femi på en måte. Det digger jeg så sykt! Likte også bildene jeg fikk tatt nå, tenkte å lage meg en ny header av dem tilogmed! Må få meg et nytt design, et litt mere høstlig kanskje. Vi får se hvordan det bli! Jakken er foresten fra Vera Moda.

Hva syns du om jakken? Hvordan blogg design liker du?

Ukens leser ble..

Unnskyld for at jeg ikke blogget i går, men var veldig opptatt med å male rommet mitt. Jeg skal nemmelig få et rom hos pappa! Så jeg kan bo der også. Rommet var orasje, men er nå på førstestrøket på hvitt. Så idag skal jeg male det ett strøk til og så er det nesten ferdig, skal bare legge gulv også. Og jeg kan si dere en ting, det blir driiit fint. Har fått en sinnsykt deilig og fin seng av pappa. Alt blit liksom perfekt der inne, ikke at rommet er så stort, men det blir så koselig, lyst og akkurat som jeg har hatt lyst på. Derfor så ble det ikke blogging, fordi det tok opp så mange timer av dagen, pluss jeg fikk hjelp av Kevin pus. Da vil man ikke bruke tiden på å blogge, når man har folk som ser på seg. Hehe. Blir litt flau av det jeg.

Karoline fra bloggen KESH95.blogg.no. 
Kjemmpe søt jente, anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes.

Har du besøkt henne før? hva gjorde du i går?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Det er en konkurranse på denne bloggen, der du kan vinne to essie negel lakker og en dust it! Utrolig fin premie, dette er hennes første konkurranse så hun hadde nok blitt veldig glad om det var mange som deltok :) Ønsker dere alle lykke til! Flott konkuranse, fra en flott blogg! 

Outfit

Nå springer jeg til bussen til elskling! Blogges mere senere :)

Hva syns du om antrekket? Hva skal du i dag?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits