Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

september 2011

Bestilt fra Cherry Culture

Og denne gangen var det Cherry Culture som fikk en liten bestilling fra meg. Var 25% der så kunne liksom ikke vente så lenge siden den forsvinner kl 12! Så alle som er litt shopoholikere, som meg, får ta turen innom og skaffe seg noen godbiter, som meg, fra NYX. Jeg har hørt så mye bra om det merket, så da måtte jeg bare slemge meg på og legge noe i handlekurven. Ikke så dyrt var det heller! 


I fargene nude, tape og dark brown.


Tre slike i fargene, dark brown, black bean og pots and pans


Lebestift i fargen summer love.


Glitter paliet i brunt og gull.


Og en lipgloss som skifter farge når man tar den på. 

 

Hva syns du om kjøpet? Har du noe fra NYX?

Jeg har verdens beste lesere! : )

Ville bare skryte litt av dere, dere er super flink til å kommentere og er kjemmpe hyggelige! Sånn seriøst så husker jeg ikke sist gang jeg fikk en stygg kommentar, det er rett og slett utrolig deilig. Dere er rett og slett verdens beste lesere, mye mye bedre enn både Sophie Elise og TCMN sine ; ) Hehe, jeg er stor fornøyd med dere. Og lover å bli bedre med å kommentere tilbake, selv om jeg er ganske flink nå. Eller? Jeg kommenterer tilbake til de som ikke ber meg spesifikt om det. Er litt lei av kommentarer der det står ting som "fint, kommentere tilbake?" Da sier jeg bare, du kan jo tro :)Tommel opp til dere! 

 

Har du like fantastiske lesere på bloggen din som meg? Leser du bloggen min til vanlig? 

Starter med ukens leser

Fra alle de fantastiske kommentarene jeg får på bloggen min skal jeg plukke ut en som blir ukens leser og får bilde i margen på bloggen min. Høres ikke dette spennede ut? Så kan alle delta bare ved å kommentere på bloggen istede for å skrive jeg er med i ett innlegg. Føler det blir litt mere riktig i og med at da vil en som faktisk leser bloggen min få litt ekstra søke lys på seg! 

 

Hva syns du om ideèn?

Antrekket den 28 September


Gud jeg er blek! Greit nok at bildet er redigert, men gud jeg er blek. Jeg blir ikke brun, jeg blir bare blekere. 

Bukse fra Cubus, genser fra Ginatricot, topp fra BikBok.

Hva skal du i dag? Hva syns du om antrekket?

Det kommer en overraskelse til dere i snart!

Akkurat ferdig med en norsk skrive økt, var kjemmpe flink og skrev hele 1700ord. Wow, ikke sant? Neida det er ikke så stort. Følte virkelig jeg fikk med meg alt jeg kunne, og skrev det så utfyllende som mulig, håper så sykt på en 4+ eller 5 er nå! Hadde vært så deilig å endelig kunne få en god karakter i Norsk.Men nå er det gym, og magen min rumler og lumler, det samme gjør Malin sin. Skulle tro de snakket med hverandre, hehe. Så jeg skal springe ned i kantina og få meg noe mat så jeg er klar for å orientere! Vi skal løpe rundt i parken, i det flotte grå, triste været her. 

Ellers kan jeg informere om at i snart, snart dere! Kommer det første innlegget av "Fra mørk brunnete til blondine!" Gled dere. 

Hva har du gjort så langt i dag? Vil du lese fra brunnete til blondine innlegget mitt?

Verdens fineste parkas

Ønsker meg så sykt denne jakken, koster 799kr på bikbok. Uh, så etter den i går, var ingen butikker som hadde den igjen. Ringte rundt til borg, fredrisktad og øsfoldhallen. Ingen hadde den inkludert den butikken vi var i. Utrolig urettferdig! Har aldri blitt så forelsket i en jakke før, og nå har de den ikke. Buhu.  Har du en som du ikke bruker som ser sånn ut? Så si ifra! 

Hva syns du om parkasen? Er du like uheldig som meg når det kommer til å finne ting du liker?

Skolefri og ulykke

Hehe, det er ikke lenge til høstferien, men i dag har jeg ( og resten av klassen selvfølgelig) fri! Eller vi har masse oppgaver vi skal gjøre i naturfag og matte. Men jeg vil nok kalle dette en fridag selvom. Siden jeg kan sove så lenge jeg vil og ikke må gå ut av huset.

Siden i går etter skolen så var jeg litt uheldig. De som bor i sarpsborg/fredrikstad vet at det regnet noe veldig i gårrundt kl2-3. Og det var jo da jeg sluttet på skolen, og skulle kjøre hjem. Skulle stoppe for en bil i rundkjøringen og vips gikk hjulet til venstre og syklen til høyre og før jeg viste noe som helst lå jeg på bakken. Syklen å over den høyre bene (som nå ikke er helt frisk) Og jeg måtte kravle meg løs. Gud som den syklen veier når den har lagt seg ned! Så der står jeg i rundkjøringen og sliter med å få syklen opp igjen, noe som ikke er så lett når den veier sikkert det dobbelte av meg (litt overdrivelse) Og ser bilene bare hope seg opp bak meg. Ingen av bilene gadd og stoppe for å spørre om det gikk bra meg meg. Før kanskje den 10bilen eller noe stopper og spør om det går bra. Og da er det gammel mennesker altså. Ingen av de unge som kunne hjulpet meg stoppet. Jeg trodde man var plikta og stoppe når man kom først til en ulykke? Greit nok at det ikke var så veldig veldig alvorlig. Men jeg slet veldig med å få den syklen opp igjen. Så jeg fikk hjelp av en som jobba på butikken rett ved veien da, heldigvis. Han hjalp meg trille syklen inn på parkeringsplassen der og satt den i fra seg. Jeg fikk ikke til å gire med syklen ( måtte få den ned i fri eller første) Han prøvde og få start på den og den bare stoppa. Jeg skjønnte ingenting og ville ikke kjøre den hjem. Og vil ikke kjøre mere nå lengre. Det var rett og slett jævlig, særlig med tanke på at det der koster meg 4000kr. Bare i reprasjon av syklen. fml. Men mamma kom og henta meg og Guy kjørte hjem syklen. Han fikk start på den, men det er noe galt med styre, tror det er skeivt eller noe. Greit nok at folk sikkert tenker jeg gjør så utrolig mye ut av det, men gjett hva det er ganse ille for meg.


Husker jeg var så stoldt da jeg kjøpte den.. Men nå skulle jeg ønske jeg bare hadde kjøpt en moped.

Men i dag skal det heller koses med kjæresten! Vil ikke sutre mere nå, så går i dusjen i stede. 

Hva skal du i dag? Har du veltet noen gang?

Makeup look, brown

Lekte meg litt med falske vipper og redigering. Pluss sminke da.
Syns?

Sminke inspirasjon

Nå skal jeg ha norsk skrive ting så kan ikke blogge mere! Senere i dag skal jeg kjøpe en ny jakke jeg har ønsket meg lenge, gleder meg sykt!

Liker? Hva skal du i dag?

Rokkering trening

På fredag var jeg på obs og fant tilfeldigvis meg en rokkering til bare 149kr! Utrolig bra pris for en rokkering med vekt. Jeg har lett etter en sånn lenge, men orker ikke betale 300-400kr for en. Da er det andre ting som frister mere. Men så fant jeg denne. Har prøvd å rokke før, siden mormor har en og jeg fikk leke med den i vinter og siden den gang har jeg ønsket meg en selv! Selv om hennes er litt tyngre enn min da. Det er super gøy å rokke. Så anbefaler alle å prøve. 
 

Derfor er rockeringen effektiv

Den klassiske øvelsen, der ringen holdes i bevegelse rundt midjen, krever nøyaktig koordinasjon mellom alle kroppens muskler. Samtidig er du nødt til å holde et visst tempo, og det forbrenner energi. Ingen øvelser kan få fettet til å smelte eksakt rundt livet og hoftene, men midjemålet kan bli betydelig mindre av at du rocker likevel. Svingningene aktiverer og styrker de dyptliggende magemusklene, som har en tendens til å bli slappe hvis du sitter mye stille. Gir du alt du har med ringen, er det pulstrening tilsvarende en jogge-/løpetur, powerwalking eller en step-/aerobictime på treningssenteret.


Her skal det kommes i form! 

Du kan lese mere her:
http://iform.nu/trening/treningsprogrammer/rockering-6-ukers-program - 6ukers trenings program.
http://iform.nu/trening/treningsformer/fa-sving-pa-formene
http://iform.nu/trening/treningsformer/resultater-med-rockering
 - Resultater med rokkering.

Har du prøvd rokkering? Har du lyst på en?

Dagens antrekkEr i Sverige, vi har shoppet, spist ute og kost oss. Kjøpte mange tepper, jeg fikk to til rommet mitt. Men vet ikke hvem av dem jeg skal bruke enda, de kostet nemlig nesten ingenting. Fikk et sort og et beige, skikkelig fine. Snille snille pappaen min. Også har jeg endelig fått meg rokkering. Har sett etter det veldig lenge, og endelig fant jeg en til en pris jeg ville betale! Fant den på OBS, men kommer et innlegg om det etterpå. Kan jo ikke gi dere alle godbitene med en gang. 

Hva syns du om antrekket? Hva har du gjort i dag?

Of to sweden!

Nå stikker jeg til pappa for helgen. Skal til Sverige og Kevin pus skal være med! Thihi. Nå durer spotify i høytalerene drit digg. Akkurat nå er det 

Denne som durer! Gud den er fengene. Digger den allerede. Men nå må jeg gå! 

Kos og klem fra fjortis bloggeren! <3

Hva skal du i dag? Er du mye med familien din?

Ønskelisten min, og liten overraskelse

Skulle så sykt ønske jeg bare kunne lagt alt i hendle kurven og trykket bestilt, men jeg kan jo ikke det. Det kommer jo på rundt 2000kr da hvis ikke mere. Jeg er ikke sikker. Men det er så mye fint der! Har øsnket meg en krøltang lenge, og rettetang fra GHD. De skal jo være helt fantastisk bra, derfor ønsker jeg meg en når rettetangen jeg har ikke fungerer. Eller den får håret rett, men det krøller seg to sekunder etterpå. Og jeg tror ikke det skal det. Pluss jeg må ta så mange ganger å rette samme hår bit. Liker ikke. 

Ønsker meg også en del ting til å få fiksa håret etter jeg skal ødelegge det. Hehe, jeg har kanskje ikke fortalt dere det? Jeg skal bli blondt! Vil dere ha et blond, steg for steg, innlegg? Eller flere. Men når man skal bleke håret må man gjøre det over tid, man må være talmodig, kure håret, passe på det, flette det om natten, ikke rette det hver dag, bruke beskyttene produkter osv. Kommer sikkert ett innlegg om det!  Men de produktene her i listen er gode produkter som skal pleie og beskytte blondt eller skadet hår da. Derfor er de på wish lista. Og en fundation da,bare fordi jeg er tom for den gammle. 

Hva ønsker du deg? Har du lyst på et "blond steg for steg" innlegg?

Bok anbefaling, makeup manual

På bibloteket har jeg fått låne meg denne! Den er rett og slett fantastisk, jeg er blitt helt overbegeistret over denne boka. Har lært masse, funnet ut mye og fått mere lyst til å ta kurs eller en utdanning innen sminke og utseende. Gud det er så spennende. Alt står veldig godt beskrevet i boken, veldig vennelig for folk som ikke er helt eksperter i sminke. Den er for deg som vil lære mere, uansett hvilket nivå du er på vil du kunne skjønne denne boken. Men den er på engelsk da, eller den jeg har lånt på bibloteket er på engelsk vet ikke om den er det i butikkene.  Jeg vil definetivt kjøpe meg denne boken! Helt uten tvil. Når jeg får meg litt mere penger, kanskje neste månede eller noe.

Den får 6 av 6!
Virkelig verdt det.

Har du lest den? Hva syns du om slike omtaler? 

Stars are shining at me

Bildet er ikke så veldig fint i seg slev, men det ble så kult når jeg la til stjernene. Gjode det i matte timen nå, hehe. Men nå må jeg jobbe vidre! Blogges.

 

Syns?

Jeg vil ha denne toppen

 

Jeg er blitt så forelska i denne! Herregud, den koster 149kr. Tror jeg skal kjøpe den, passer liskom så godt til meg det ortaket. Fordi det er det som har fått meg til å se lyst på ting. Det har jo kevin også da men, han er ikke noe ortak jeg kan ha på klærne mine! Den er fra bikbok. 

Hva syns du om toppen?

Dagens antrekk

Jeg føler meg litt slaskete i dag, pga buksene. Fordi de sitter så løst. De blir rett og slett bare størr og større, og jeg vet ikke om det er fordi jeg blir mindre eller hva. Jaja, jeg får legge dem bort og heller kjøpe meg noen nye penere. Som sitter ordentlig. Men tror jeg må vente til den 14oktober eller noe, skylder mamma 1000kr jeg ikke har pga den dumme motorsyklen min. Den var ikke verdt det.

Men nå var planen å gå i dusjen, så jeg kan bli litt ren og pen til i morgen. Vaske håret, kure det, ta ansikts maske og noen trenings øvelser først. Blit så dumt hvis jeg tar dem etter dusjen føler jeg. Hehe.


 

Hva syns du om antrekket? Har du god rå?

Fårikål

Er det en ting jeg ikke liker å få til middag er det fårikål, da frister brødskiver mere. Og jeg liker ikke engang brød. Heldige meg hadde da dette til middag i dag. Hehe.
Liker du Fårikål? Hva er ditt verste måltid?

Sminke v-blogg, endelig!

Hva syns du? Hva vil du se neste gang?

Videobloggen

Kommer i morgen siden den tar år å få den opp på youtube... 

Gleder du deg?

Det kommer en video omtale snart!

Bare så dere vet det så kommer det en omtale av et ELF produkt så snart jeg får lastet det opp :)

 

Noen som gleder seg? Og til senere videoer, hva vil du se på en video blogg?

Et skole innlegg

Nå har vi naturfag. Bodil står og forteller og ingen rekker opp honden for å svare på spørsmålene hennes. Litt morsomt, ho står der og prøve å lære bort noe og ingen vil delta. Vi er litt slemme kanskje. Men det er en koselig samtale på facebook da. Hvis jeg ser rundt meg så ser jeg bare masse facebook sider, er ikke rart ho ikke får kontakt med elevene. Jaja, jeg blogger jo så kan ikke si så mye på det.

Idag er planen å gjøre lekser og sette sammen en liten trenings plan. Jeg må begynne å gjøre noe, ellers vil kroppen min forfalle. Det hadde jo vært surt. Og så skal jeg blogge. Noe dere vil jeg skal skrive om?

Vakkert web bilde, Det er så dumt webcam på skolepc'ene.

 

Hva gjør du i timen? Er du på skolen? Er det noe du vil jeg skal blogge om?

Ikke mange timer igjen av salget

Det er jo salg på ELF sine sider. Dette skal være det siste 50% salget de har! Ikkje bra. Ikke helt ventet at jeg skulle kjøpe noe der, siden jeg egentlig ikke har penger til sånt akkurat nå, venter på stipend.. Som jeg foresten ikke kjønner noe av.. det skal vel komme samme dag vær månede? Og samme beløp? Men over til saken. Trine trengte noe der. Så ho ville at jeg skulle bestille siden ikke kortet hennes fungerer på nett, så jeg som er så snill sa jo ja til det. Så derfor så har jeg bestilt litt til henne, to børster og et pudder. Siden ho var så glad i det pudderet. 
Bare trykk på bildet for å komme til salget :)

Har du kjøpt noe der? Skal du kjøpe noe nå?

Vil du at jeg skal lese din blogg?

Akkurat nå skal jeg være med pappa og lillebror til bursdagen til Thorbørn, søskenbarnet mitt. Jeg rakk faktisk og dusje, ordne meg og finne klær på jah, tro det eller ei 30minutter. Det er ganske utrolig for ei jente som vanligvis bruker 20-25min i dusjen og bruker evigheter på å kle på seg. Hehe. Desverre rekker jeg ikke ta outfit bilde. Men kan se om jeg får tatt det etterpå. 

Nå må jeg skyndte meg og føne så mye osm mulig på håret mitt. Så det blir litt tørt, men i mellomtiden kan jeg jo ta sette dere i gang med å legge igjen blogg addressen deres så jeg har noe å gjøre når jeg kommer hjem! Så bare å legge igjen adressen din her :)

Gammelt bilde, men det er litt morsomt :P

Hva skal du i dag? Vil du jeg skal lese bloggen din?

Pakke i posten, nye piercinger

Hehe, nå blir det veldi mye pakke i posten innlegg her. Ikke bra. Neida, jeg har tenkt til å lage noen sminke og produkt anmeldelser til dere. Jeg må bare sette meg ned og skrive dem først. Det kan ta sin tid, men maser dere litt så skjerper jeg meg. Men ingen maser så, da tar jeg ting med ro. Hehe. 

Idag skjønner dere skal jeg til Kevin, og vi skal. *Tromme slag* Trene sammen! Ikke det at jeg er sånn super slaskete. For jeg jogger ca en gang i uka, eller det er det jeg har gjort i det siste. Men det blir sykt skummelt og skulle trene med han. Han er super trent og løfter tusen kilo (nesten) Så kommer jeg med pingle armene mine og tar 4kilo. Hvis jeg tar så mye. Siden han er så utrolig søt pus og har gitt meg en trenings kort på en månede. Så vi skal trene sammen hver lørdag i en månede! Flinke.

Men så til grunnen dere trykket dere inn på dette innlegget, mine vakre nye piercringer! 

Hva syns du om piercingene? Hvem likte du best? Hva skal du i dag?

Max factor konkurranse

Tenkte å innformere dere om denne konkurransen, selv om det sikkert er mange som vet om den :) Hadde vært så kos å vinne den. 

maxsample

Pakke i posten, ugle smykke

Akkurat nå er Pus her, nemlig kjæresten min Kevin. Verdens beste pus. Promise lixz! Hehe, jeg skal slutte der. Men men men, hva skulle jeg si igjen. Jo, jeg skulle vise dere bilder av det fantastiske smykket jeg fikk i posten her om dagen. Ble kjempe fornøyd med det, passe stort, passe lengde og akkurat den fargen jeg ville ha. Perfect.

Like ?


 

Vil dere ha meg tilbake?

Jeg lurer på om jeg kanskje skal begynne igjen. Jeg vet, mye frem og tilbake på meg. Men kanskje dere savner meg litt? Bitte litt? Jeg håper litt på det! For jeg har mye å blogge om, og jeg vil gjøre mye for å få denne bloggen til å få en bedre fasade. Ikke bare, depping, krangling og dårlige meg. Jeg vil ha den litt mere som en rosa sky. Haha, hvis dere skjønner? Bare blogge om alt bra og fantastisk. Men jeg kommer ikke like sterkt tilbake med en gang, hvis dere vil ha meg tilbake da. Jeg tenkte å komme litt tilbake, og så øke det gradvis så at jeg ikke går lei eller føler det blir en byrde. Det er nok det beste. Og jeg kan vel si at dere fantasiske leserene mine er en stor grunn til at jeg vil tilbake!Vil du ha meg tilbake i blogg verdenen?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits