Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

august 2012

Blue morning

Hei!

Okey, kanskje ikke morgen lengre men formiddag! Tiden går så fort om morningen, serlig når man sover. Blir ikke lett det der.

Hva er planene dine for dagen? 

Lese din blogg?

Trenger litt inspo, har du noe å vise meg på din blogg? Legg igjen en link!

DIY maske til maskerade ball!

Hei! 

Jeg og Eva har nettopp laget maskerade masker til bursdagen til Martine! Så nå har det blitt glitter, maling og rhinestones overalt her! Ikke at det er så lett å lage en maske, og få den fin. Heller ikke noe lettere når det er blitt en konkuranse oss i mellom om å lage den fineste. Eheh. Oss jenter altså! 

Så tenkte jeg at jeg kanskje skulle kunne lage sånne på bestilling til dere? Om noen kanskje hadde lyst til å kjøpe. Det hadde vært utrolig kult! Jeg syns det er så artig å lage disse, at det hadde bare blitt enda kulere om noen faktisk ville kjøpe en! Så da er det bare å skrike ut om du trenger en maske! 

Hva syns du om masken jeg har laget? Har du lyst på en sånn? 

 

Taco kveld!

Nå skal jeg og pappa kose oss med taco! Perfekt mandag.

Hva skal du i kveld?

Gina tricot, trenings klær!

Hei!

Jeg må bare fortelle hvor stor inspirasjon jeg får av å se på sportsklær. Ofte tenker jeg at hvis jeg trener så og så mye skal jeg kjøpe den og den tingen til meg selv. Altså som oftest trenings klær isteden for mat og godteri som belønning! Dette er noe som funker mye bedre for meg, i og med at godteri ikke skal være en belønning. Så jeg MÅ ikke frotse løs i godteri etter hver trenings økt eller hver gang jeg har nådd et mål. Da ville jeg fort vært tilbake til der jeg var. Og det funker ikke! Derfor vil jeg anbefale alle å bruke ting som premier. Hvis du har råd da, selvfølgelig. Ellers er det jo også mulig og ha billige ting eller reiser som premier! Altså hvis du er gammel nok, har råd og tid så kan du si til deg selv at hvis du er flink og følger et treningsprogram i et halvt år eller sånt skal du bestille den turen du alltid har ønsket deg! Hadde jeg hatt muligheten til dette så hadde jeg definetivt klart å holde meg til et hvilket som helst treningsprogram! Hadde ikke du?


Her er noen av godsakene fra Gina Tricots trenings kolleksjon! Trykk her for å komme til hele kolleksjonen. 

 

Hva syns du om kolleksjonen? Hva gir deg inspirasjon til å fortsette å trene? 

Nye fine piercinger

Hei! 

I overigår fikk jeg en pakke fra Crazyfactory.com med masse piercinger. Husker ikke helt hvor mange det er, men de kostet 18 pund til sammen! Og frakten var gratis. Herlig!

Hvilke likte du? Har du piercing i navlen?

Trenings videoer

Hei!

Jeg tok meg noen dager fri vist jeg. Hehe. Jeg har faktisk vært hos kjæresten, som prioriteres over bloggen. Så har jeg så å si fikstet meg jobb. JA! JOBB! Gud jeg er i ekstase over at jeg mest sansynelig får denne jobben. Har ringt å hørt med daglig leder og vært der to ganger for å få tak i noen som er sjef der. Så entustiastisk er jeg! Dermed tror jeg at han husker meg og vil lettere ta meg til intervju enn noen som ikke har vært så gal etter jobben som jeg. Håper bare de vil gi meg en sjanse så jeg kan vise dem hvor flink jeg er! For jeg er flink, altså. 

Over til treningen! Jeg fant nemlig et innlegg på denne bloggen (link) og ble helt i hunde over videoene. Ikke rart det når de var fra Victorias Secret!!! Et lite iik over at en av mine favoritt modeller skulle vise øvelsene også. Derfor jeg bare vise dem videre til dere! Håper dere blir i like stor ekstase som meg.

For armer:
Hvis du ikke har vekter går det ann å fylle flasker med vann eller sand, men da blir det jo ikke like tungt.  

 

Ben: 

 

Rumpe (min favoritt!) : 

 

Core:

 

Så håper jeg dere får litt inspirasjon av disse videoene eller kanskje mye inspirasjon? Hehe! 

Hva syns du om dem? Har du noen videoer du vil dele?

Jentekveld

Hei!

Da drar jeg til Johanne for å se en film og kose oss med grønnsaker og dipp :) Så kommer det et trenings innlegg i morgen, så bare å titte innom i morgen. 


Jeg er glad :)

 

Hva gjør du? Noe du vil ha i innlegget i morgen?

Favoritter fra Ginatricot


Jeg er like forelsket i alle tingene her! Skulle ønske noen bare kunne sponset meg med alt. Eller gitt meg en jobb så jeg faktisk fikk råd til alt. Denne høsten er det så sykt mye fint i butikkene, jeg har aldri sett på maken. Gleder meg masse til jeg får litt mere penger (les: har spart opp så jeg har råd til både lett sykkel utgiftene og alle klærne jeg ønsker meg). Da skal jeg gå amokk i butikkene! For å kjøpe alt dette må jeg jo bare ha 2391kr, småpenger sant! Ehehh.. Noen som vil gi meg en jobb?

Hva syns du om tingene? Hvilke var dine favoritter?

Fotoshoot med Nina

Hei! 

Idag er det ikke det beste været, og jeg tenker å være mesteparten av dagen inne. Skal snart hoppe på trenings sykkelen og så blir det styrke på armer, mage og rumpe. Skal få orden på denne kroppen min. Noe jeg har snakket om i all evighet. Lurer på når jeg faktsik klarer det, om det skjer i det hele tatt. Har fått en del forskjell fra starten, men er langt i fra målet mitt. Så motivasjonen er ikke på topp akkurat nå. Jeg kommer jo ingen vei! Men over til bildene, hva syns dere?


Det jeg hadde tenkt å bruke som header, bare at det ble veldig uklart. Buhu.Nina er så utrolig fotogen! Ho er så heldig med utseende sitt. Vakker er ho!

Hva syns du om bildene? Har du tatt noen bilder i det siste?

Smoothie #Oppskrift

Hei! 

Nå er Trine her og vi har laget smoothie, deilig som alltid! Så da tenkte jeg å gi dere oppskriften. Nå skal vi se "This means war", fant ut at jeg ikke hadde sett den før og det går ikke! Så da skal vi kose oss med smoothiene våre og se film. Thihi.Oppskrift # 

400gram fryste jordbær
1/2 mango 
2 bananer
2dl jogurt

Så kan du pynte med friske bær eller oppskjært frukt. Enjoy! 

Hva syns du? Hva pleier du å ha i smoothien din?

Nytt design

Hei! 

Da har jeg fått fikset designet på bloggen, endelig. Headeren kom endelig opp og selv om det ikke ble den jeg først ønsket så er jeg ganske så fornøyd! Ellers har bloggen fått mere farger og er ikke like kjedelig. Dette blir bra. Starter en ny bloggperiode med ett nytt design er ikke så verst. 

Alle knappene fungerer ikke like bra enda, men det kommer seg! 

 

Hva syns du om designet?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits