Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

august 2011

Ps. I love you

Jeg har nettopp sett "Ps. I love you" og herregud for en søt film! Jeg tror aldri jeg har grått, ledd og smilt så mye av en film. Denne filmen vekker følelser i meg som bare får meg til å ville endre meg. Jeg vil sette mere pris på det jeg har, for plutselig er det borte. Plutselig har jeg ikke alt jeg har nå lengre. Serriøst, den filmen var bra! 

Den handler da om et par, som er gift. Men en dag blir mannen syk og dør, og når han er død så blir ho kjemmpe lei seg. Men han har sendt brev til henner som ho får etterhvert i filmen, rundt et år eller noe. Og det er så mye kjærlighet i den filmen, må ses! 

Har du sett den filmen? Hvilke filmer liker du?

Ukens blogg ble...

Denne søte jenta! :) Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Har du lest bloggen hennes før?

Ja, jeg lever

Eller kanskje ikke helt. Jeg er død etter skolen, rett og slett ut slitt og lei. For ikke nok med at det er 8timer, men neida. Jeg må stå en halvtime i kø etterpå for å komme hjem. Det er det motsatte av digg. Men noe som er litt mere digg er at jeg har fått masse nye venner. Blit ganske godt kjent med noen av jentene i klassen, og flere skal det vel bli jeg blir kjent med. Jeg vil liksom kjenne alle, og huske alle navn. Så at jeg liksom ikke blir sånn "jeg vet hvem ho er, men jeg vet ikke noe om ho" For det er jo da klassen jeg mest sansynelig kommer til å ha i 3år, greit å bli kjent med en gang. 

Vi har fått skole pc'er. De skal få Photoshop, etterhvert etter hva læren sa. Han trodde det alt var der, men jeg hadde sjekket og det var det ikke. Men pc'ene er veldig små og lette. Ikke sånn mini pc, men små. Og de skal være ganske nye. Selv om jeg ikke helt liker at jeg ikke engang kan laste ned google croom! :( Det er jo den beste nettleseren.. Så sånn sett suger pc'ene fordi vi får jo ingenting på den. 

Og jeg skjønner ikke hvordan wercamen funker, så jeg får ikke lagt ut noe bilder heller. Flotters. 

Hvordan har dine 2siste dager vært? Går du på videregående?

Meld deg på ukens blogg!

Unnskyld for at jeg har vært litt lat med bloggingen i dag og i går. Jeg er bare litt sliten etter skole dagen i dag, ble så mye nytt at jeg sliter litt med å huske alt. Men det kommer seg når jeg blir kjent med skolen og folkene, kjente bare to stykk sånn ordentlig på hele trinnet mitt. Og da er det litt stort at du har 30stykk med folk du helst vil kjenne bare i klassen din. Ikke snakk om de 300andre som går i 1klasse. Men mere blogging kommer det jo snart! Jeg må bare bli litt bedre kjent og trygg på skolen, den er så stor at man kan lett gå seg bort! 

Vil du bli ukens blogg? Har du begynnt på ny skole i dag?

Få penger for å shoppe

Tenkte å tipse om denne siden, der man kan få tilbake penger for å kjøpe ting. Nemmelig Kickback.

Så meld deg på ved denne linken -> her <-- eller trykk på bildet og få tilbake pengene dine :)

Pluss hvis du melder deg inn via meg får du 3kommentarer på din blogg, ved og kommentere dette innlegget.

Er du med? 

Siste dag fri

Tar jeg fri fra bloggen også! Idag blir det kjæreste kos. Kommer tilbake i morgen, selvfølgelig. 

Hva skal du i dag?

Takker og bukker

Nå er jeg så heldig at jeg ikke har fått lov til å bruke nettet her hjemme lengre. Bare fordi jeg sa "hade mamma" i morges, fordi jeg er sur på Guy. Fordi han kjeftet og baksnakket meg i går fordi jeg har kjøpt meg en hårkur for mine egene penger. Den er bestilt på nettet og det er hjem til pappa. Bare fordi jeg ikke får lov å bestille noe hjem. Derfor kan de bli litt dårlig med blogging, siden jeg må bruke nettet på telefonen. Og jeg vet ikke hvor mye nett jeg har på den som er gratis/ med i abnomanget. 

Ikke nok med dette men den ene linsen på kamera mitt er ødelagt. Så jeg får ikke tatt noe serlig med bilder, men jeg kan bruke den andre, men den er det så ille zom på. 70-300. Derfor er jeg på leting etter en ny linse, gud pappa kommer sikkert til å drepe meg når han finner det ut. Neida, han er snill han. Men jah, hvis dere lurer på hvorfor jeg blogger så dårlig og lite så er det disse to grunnene. Null nett og ødelagt linse. FML. 

Har du problemer med nye "familie medlemmer" ? Ville dette skjedd deg?

Det beste jeg vet - oppskrift

Jeg elsker eggedosis, men noen ganger syns jeg det er litt for søtt og kvalmene. Så derfor har jeg tilsatt litt mel og potetmel. Noe som gjorde hele røra mye bedre spør du meg! Siden hvis du tilsettet bakepulver i dette så får du sukker brød. Derfra jeg fikk inspirasjonen til å lage meg dette istede for vanlig eggedosis.

Det du trenger er:
2,5 ss sukker  
2ss mel
1ss potetmel
1 egg 

Først tar du egget og sukkeret og visper eggedosis, eggedosisen er ferdig når du kan tegne 3 streker i den og se den første streken når du har tegnet alle.

Så tar du oppi de andre ingridiensene og visper litt til. Det tar ca et halvt minutt til et minutt med hånd mikseren. 

Så nyter du denne fantastiske blandingen! 

Liker du eggedosis?

 

Denne er på vei hjem til meg


TIGI S-Factor Serious Conditioner with Sunflower Seed Oil 750ml 

 

Etter hva jeg tror skal dette være en super hårkur som gjør håret mitt mykt og ikke så tørt og sprøtt som jeg føler det er innimellom. Har lest mye bra om denne, men jeg skjønner ikke helt om det er en balsam eller hårkur? Haha. Jeg satser på hårkur! 

Har du prøvd denne?

Rosa neglelakk (bilder)

På tirsdagen kjøpte jeg jo meg ny neglelakk fra H&M, den var på en måte to neglelakker i en og jeg har da testen ut den rosa, og tenkte å vise dere hvordan den så ut på! Og jeg kan si at den er ROSA, med stooore bokstaver. Føler meg som en liten prinsesse eller skikkelig berte med den på. Ikke helt min stil men jeg tror det kan bli kult hvis jeg mikser den med den grå, og tar annahver negl eller noe. Den sitter ganske godt, har ikke sett noe forskjedl på den de 3dagene jeg har hatt den på. 

Brukte den rosa av de to.

Der har jeg tatt et strøk, siden jeg hadde litt dårlig tid. Men jeg syns det ble ganske jevt og fint til å være et strøk da.At det er lite farge i lakken kan ingen si, for det er en mye sterkere farge enn dere ser på bildene. Den er skikkelig ROSA.

Hva syns du om lakken? Har du prøvd duolakkene fra H&M?


Billig vs dyr

Hvem ville du valgt? Jeg syns den dyre var finest fordi den var matt, pen og enkel.

If nothing goes right,,

Syns?

Skal kjøre

Så jeg blir borte litt! Blogges senere i dag. Hade! 

 

Øvelses kjører du? Har du lappen?

Nytt innkjøp

Igår varjeg på Kino med Kevin pus, men først så gikk vi rundt og shoppet litt. Eller jeg shoppet, han hadde ikke med seg penger til det. Menmen, jeg pakket på han en is og en burger på mc'ern. Og vi koste oss, eller han var kanskje ikke helt i 100 for shopping men jeg koste meg. Hehe. Også gikk vi på kino! Og seriøst den filmen var fantasisk, men skal fortelle mere etterpå tenke jeg. 

Her er innkjøpet mitt da, ikke så stort og alt er fra H&M.


Denne maskaraen har jeg brukt før, ikke sånn super super men den er billig og den fungerer. Mange makeup artister ser på denne som noe man må ha, den er en klassiker. I fargen very black.


Disse negelakkene, eller negelakken(?) lo jeg først av, men etterhvert så kjøpte jeg den da. Hehe, først teit så kjøpe. Neida! Jeg likte fargene, og den jeg lo av hadde ikke fine farger, derfor kjøpte jeg den! kostet 29kr.Hva syns du om kjøpet? Hva gjorde du i går kveld?


Dagens antrekk
Nå er endelig Kevin her. Vi skal se på kino i kveld, thihi. "The rise of the planet of the apes" høres ikke det kult ut? Joda! :) Den begynner kl 20.00, så inntil det er han min kosepus. Men jeg tror ikke at han syns det er så veldig gøy at jeg blogger så tror jeg stopper nå. NÅ.

Hva syns du om antrekket? Skal du på kino i kveld?


Ukens blogg ble..

Emma Margit! (Trykk på bildet for å komme til bloggen)

Da var det trokkey og jeg skal i løpet av kort tid få satt inn et bilde i sidemenyen, akkurat som jeg sa jeg skulle. Så håper jeg hun er fornøyd med plaseringen og at ho vant :) Altids like morro å trekke en vinner! Det skjer helt random. Som oftes ber jeg Kevin si et tall også blir det den som er det tallet. 

Blir du med neste gang? Har du lest denne bloggen?Fortsatt mulig å melde seg på ukens blogg!

Nå er det en time igjen før jeg avslutter som vanelig. Så meld deg på i -->dette<-- innlegget. 

 

Er du med?

Solnedgang ved sjøen

Ble tatt når jeg var med Kevin på campingen. Vi satt og så på det hver kveld, utrolig vakkert sant? Utrolig romantisk også thihi. Savner egentlig det litt. Å bare sitte å se på solnedgangen i arm kroken hannes, det er koselig det!

Nå er jeg helt sikkert hos Kevin, for dette er et forhonds skrevet innlegg, flott eller hva? Joda.

Hva syns du er romantisk? Hva syns du om bildet?


Meld deg på ukas blogg!

Da var det mandag igjen da! På tide og melde seg på, kanskje du får den et bilde i sidemenyen min? 

Nå skal jeg stikke av til rakkestad for å kose meg med kjæresten min som jeg ikke har sett siden forje tirsdag, savner han litt da eller? Mhm. Vi skal sikkert se på film og kose oss inne siden det er så flott vær ute, regn regn og regn. Gleder meg masse til å gå ned å pakke meg inn i kjøredrakten min og kjøre lang tur i dette vakre vakre været. Neida skal ikke klage! Jeg får jo se Kevin. Da er det verdt det.

Hva skal du i dag? Er du med?
Konkurranse, vinn maskara!

Bli med du også da:)

isadorasample

Nytt design!


Med nesten lik header som på det nye, bare med farger og litt breiere.


Er ikke helt sikker på om jeg skal beholde det, fordi det er en spessiel liten gutt, Kevin, som syns det forje var bedre. Og det får meg også til å lure, var det egentlig bedre? Men det forje var ikke mitt, det var ikke noe jeg hadde laget fra grunnen. Dette er mitt, jeg har laget det, jeg har skapt dette designet. Derfor trenger jeg hjelp av dere, er dette bredre? Eller var det gammle bedre?

 

Hva syns du? Gammet eller nytt?


Med i konkurranse

Der du kan vinne denne:

På denne bloggen, jeg har veldig veldig lyst til å vinne fordi det er en utrolig pen leppestift og jeg har ingen i den fargen bare noen som er veldig fargede. Og den fargen er så fin. FIN.

Er du med?

 

Bestilt fra ELF, + fri frakt kode!

Siden det er fri frakt, koden er "STAREU". Dere får kose dere med den! Den funker frem til mandag morgen kl10. Jeg fikk litt snadder av snille søte pappaen min, jeg er heldig. Neida, han skyldte meg de pengene, så bare halv heldig. Men fortsatt så kommer det masse fin sminke i posten snart! Sikkert om en uke eller noe, perfekt til skole start. Her er kjøpet:Hva syns du om kjøpet? Har du handlet der før?

2 Hull i øret

For ikke lenge siden tokjeg hull i øret igjen. Var ikke vondt akkurat når jeg tok det, svi litt og ble varm. Det værste var når ho skøyt! Fordi det bråkte sånn så jeg skvatt skikkelig. Og jeg tror ho traff feil på det ene øret, fordi det gjør mye vondere enn det venstre, sikkert troffet en nærve ikke noe farlig. Var ikke noe gøy å ha på øredobber to dager etter fordi det gnissa på en måte, og  da svi det enda mere enn vanelig. 

For øyeblikket så sitter jeg å ser på denne utsikten, vakkert?

Så har jeg jobbet en del med designet mitt i dag, blir bare ikke fornøyd! Jeg vil ha det mellom rommet mellom sidemenyen og bloggen litt mindre.. Men jeg finner ikke ut av det, jeg har satt det på 0, men det vil altså ikke. Help?

 

Hva gjør du akkurat nå? Har du hull i ørene? Hvor mange?

BLOGGEN MIN BLE HACKET - LES OM HVORDAN DU SKAL UNNGÅ DET

Dette er da et "gjeste innlegg" fra søte Tina som fikk bloggen sin hacket og vil hjelpe andre med å unngå det samme! 

Jeg heter Tina og blogget på www.tinaadele.blogg.no inntil for 4 dager siden. Da ble bloggen min hacket, men mammaen min ringte til blogg.no og jeg var heldig, veldig heldig. Stortsett hele bloggen ble gjenoprettet, manglet kun noen innlegg så langt jeg kunne se. Nå tenker du sikkert ? hvorfor skriver hun om det da? Er jo ikke noe stress om den ble gjenopprettet ?. Men dere skjønner det at før i dag skulle jeg innpå og etter mye om og men fikk jeg skrevet ett innlegg, og jeg gledet meg til å komme hjem og blogge normalt igjen. Skiftet i tillegg passordet på hotmailen og blogg noe jeg ble rådet til å gjøre, men så kommer jeg hjem og begge deler er hacket.. Så nå har jeg verken hotmail eller blogg lengre! Fikk noen råd fra hun damen på blogg.no om hva jeg burde gjøre for å forhindre det, og tenkte jeg skulle dele det med dere.. Så dere slipper å gå igjennom det samme som meg, jeg har trossalt blogget nesten 2 år på samme bloggen og ble veldig lei meg når jeg fikk vite det. - Ikke gi passordet ditt til andre, uansett hvor mye du stoler på de. Hold det for deg selv! Jeg fikk vite at det var 8 stykker innpå bloggen min samtidig, men ikke aner jeg hvordan det kan ha skjedd.. Visste du at å la andre gjesteblogge for deg sånn som de fleste gjør er straffbart og ulovlig? Nei, det visste ikke jeg heller

-

Ikke bruk samme mail adresse på blogg som du bruker til vanlige private ting, og bruk helst gmail som privat mail. Denne skal visstnok være vanskeligere å hacke

-

Ikke skriv altfor provoserende, rasistiske eller innlegg rettet mot enkelt personer eller grupper. De det da går utover kan ønske å hacke deg for å gjøre tilbake og/eller slette innleggene.

-

Ikke legg ut for mye informasjon om deg som kan være avslørende og gjøre det lett å knekke passord.

-

Ha ett vanskelig passord som inneholder tall og bokstaver, ikke ha ?moteblogger? som passord visst du er glad i motet og har en mote blogg. Dette var litt som jeg kom på i farten. Håper virkelig ikke at dette skjer med andre, unner ingen det. Jeg ble utrolig sint og lei meg når jeg fant ut av det, og regner med at det skal politianmeldes. Håper bare at de gjør noe med saken J Kommer til å skrive litt om det på facebooksiden for bloggen min, så om dere vil følge meg eller lurer på noe så kan dere gjøre det her: http://www.facebook.com/pages/tinaadelebloggno/187271301304390

 

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Din blogg?

Jeg vil lese, så legg igjen en link til din! :)

Innkjøp #120811

Unnskyld for dårlige bilder, lover å legge ut bedre i morgen eller i kveld! Skal til sverige nå, så har litt dårlig tid.  Jeg pakker blogger og skal finne et litt bedre outfit på ca 10min :)


Alt er fra cubus.

 

Hva syns du om kjøpet? Hva skal du i kveld?

Mobil deksel, me want! Har tittet litt rundt på nettet nå og totalt forelsket meg i disse dekselene. Gud jeg vil ha dem alle sammen! Men vet ikke helt om jeg skal kjøpe noen av dem, selv om det siste der frister noe veldig..

Kjøp eller ikke kjøp?

Dagens antrekk #110811

Nå har jeg, shopoholiker som jeg er, shoppet med lillebror. Vi kjørte først til storbyen, der han maste i sikkert en time eller noe om å dra hjem. Så dro vi på Stop, etter hans ønske. Der jeg skal få nye såler! Altså til å ha i sko, siden jeg er platfot. Platfot er når føttene dine ikke har den buen under når du står. Dette kan gi deg problemer med knær og hofter senere i livet hvis man ikke får støttet det opp. Og det var på tilbud til 399kr! Det er ganske dyrt fordi de skal støpes og lages etter din fot, du skal stå på en sånn maskin som tar og analyserer foten din. Blir deilig å ikke få vondt av å gå langt!

Innkjøpet kommer nok mest sansynelig i morgen siden jeg tenkte å bare sappe av litt nå. Hørtes ikke det deilig ut? 


Bukse fra Cubus, Topp fra BikBok, Skjerf fra BikBok


Jogger du? Hva syns du om outfiten?

Dagens sminke

Tenkte jeg kunne begynne å legge ut bilder av sminken min for dagen. Og kanskje begynne å legge ut ambefalninger av sminke også? Høres det ikke bra ut? Joda, idag skal jeg på shopping med lille bror. Han trenger nytt bokbind og penner osv. Så mamma ba meg kjøpe det for han, og jeg ville ut i dag, så hvorfor ikke gjøre det for han? Litt snill søster kan jeg jo være, innimellom.  Ellers så ser jeg etter et nytt pudder. Håper og krysser alle fingrene for at de har akkurat det jeg vil ha, til akkurat dne prisen jeg vil ha! Hihi.


Øyenskygge fra no7
Maskara fra samme merke.
Hvit øyenskygge fra viva la diva
Fundation fra  loreal paris, true match super-blendable, fargen C3.
Øyenbryns penn fra H&M 

 

Hva syns du? Hva skal du i dag?
 

Make-up look, smokey

Tittet litt rundt på blogger og sånt på google og smalt over på denne bloggen. Og fant ut at jeg ville leke litt med sminken min. Fikk egentlig et resultat jeg kan være fornøyd med. Ble ganske kult smokey, men jeg har litt for lys hud til å kunne bruke det sånn offentlig, men fortsatt kult da! Eyeliner fra H&M
Glitterøyenskygge fra H&M
Hvit/sølv øyenskygge(øyekroken) fra Loreal Paris
Sort og grå øyenskygge fra H&M
Maskara fra Loreal Paris

Billig men pent, hva syns du om resultatet? 

 

Verdens vakreste ring!

Igår hadde jeg besøk av Kevin, og han er bare verdens søteste når han skal overaske meg med ting! Selv om jeg ikke helt liker å få ting, mye mere morro å gi! Fordi det blir liksom på en måte skummelt, også hadde jo ikke jeg noe til han. Men han hadde tent lys og lagt det i en boks han hadde selv slipa (Tre boks) og oppi var den en lapp og den lille esken med ringen! Herregud så søtt! Elsker deg gutten min, tusen takk<3

Var ikke det mega søtt og romantisk? Var ikke ringen utrolig fin?

Dagens innkjøp!

Var i Fredrikstad med Karoline idag, og kjøpte for det meste skolesaker, men jeg fikk også med meg denne deilige buksa og et belte. Har lett lenge etter et belte som ikke er for smalt eller for dyrt. Dette passet perfekt og er i ekte lær så det ikke blir så fort ødelagt. Skole kjøpet kommer i morgen tenkte jeg siden jeg må pakke det ut av posene og det er en del å ta bilde av. 

Karoline har sovet over hos meg natt til i dag og vi dro etterpå for å shoppe. Spiste deilig mat på en resturang ting jeg ikke husker navnet på, og fikk kjøpt det vi trengte og litt til :)


Higwaist bukse - bikbok / Belte - bikbok.


Hva syns du om kjøpet?

3 Vakre kjoler

Snart skal jeg ut med båt, vi skal på en liten fiske tur jeg, mamma og Guy(...) Får sikkert ikke mye fisk men jeg orker ikke være inne mere. Seriøst det er ikke noe å finne på her. Hvem sa at når man bor i et bolig strøk har noe noe å gjøre hele tiden? Jeg tror jeg gjorde det, men jeg tok feil! Grundig feil.. Gleder meg til skolen kanskje det blir bedre :)

Idag har jeg faktisk øvelses kjørt litt med pappa! Gikk veldig veldig bra, drepte ingen og bilen funker fortsatt. Var egentlig ikke så vanskelig siden det er en automat bil, men kanskje jeg får kjøre på veien neste gang! Stakkar pappa som lot meg gjøre dette en gang, jeg vil bare øve mere og mere nå. Hihi. Men i går kveld så tittet jeg litt rundt på H&M og fant disse fantastisk fine kjolene, til en pris vi alle egentlig kan leve med. Og jeg syns det er lett kjoler vi kunne sett i serier som gossip girl, ikke sant? Jallefal den første der, noe Blair kunne hatt på seg :)

Hva syns du om kjolene? Hva har du gjort så langt i dag?

Jeg vil lese blogger om mote og skjønnhet! Du får to kommentarer

Jeg trenger virkelig flere nye blogger å lese. Som fast leser, jeg vi ogå kommentere. Men jeg vil vite om disse bra bloggerene som blogger om mote og skjønnhet! I tilleg vil jeg lage en liste med alle de jeg syns fortjener å være bland en topp 5. Derfor vil jeg at alle dere søte leserene mine skal legge igjen en link til en bra mote og skjønnhets blogg ( trenger ikke være alt på en). Syns du din egen er bra så legg igjen en link på den da! :) 

Til gjengjeld vil jeg gi deg to kommentarer hvis du gir meg en link på en mote eller skjønnhets blogg. 

Har du en/ flere å tipse om?


Dagens antrekk

Ble ikke fornøyd med noen av bildene i dag, men samma det! Ble nå et bilde, og det er bedre enn tingen. Idag er planen å gjøre noe. Jeg vet ikke hva, men jeg har dusjet, ordnet meg og er klar for hva som helst, nesten.


Bukse fra bikbok, topp fra H&M og skjorte fra H&M. 

Hva syns du? Hva skal du i dag?

Av sted!

Da var denne dagen over, kan si den var bedre en gårsdagen, eller jeg var med elskling i går og det var egentlig ganske koselig. Han er kosen. Idag har jeg gjort det mest unødvendige av alt, gossip girl, hele dagen nesten! Jeg fortjener ikke myligheten til å gå ut, jeg bruker den jo ikke. Men jeg skal skjerpe meg, i morgen er det straka vegen til byen for en skikkelig jente kos. Håper på å få meg noen fine klær men også mest for å titte. Elsker å vite hva det er i butikkene så jeg kan sikle på det lenge før jeg kjøper det. Syns det er halve morroa med å shoppe, å kjøpe noe du virkelig  vil ha! Men nå hopper jeg til køys! Natta bloggen :)

179842_1661336366006_1015099462_31428077_2148230_n_large 
Søt ikke sant? 

 

Hva skal du i kveld ? Legger du deg nå?

Gratis frakt på blush!

Mye å spare, frakten er på normalt 70kr, å skal du ha noe så kjøp det nå! :)

Handler du der ? Mye billig nå! 

Daisy from Marc Jacobs

Nok lukt i denne flaska det er det ikke noe å si på! Lukter veldig sommerlig og søtt. Men tror nok man kan bruke denne hele året, uten problemer. Fikk den av farmor og beste far for ikke så lenge siden og brukte den 3dager eller noe uten å fått noen dårlige kommentarer! Tihi. Og flaken er så søt, digger blomstene. 

Hva syns du om den? Har du luktet den?
Ukas blogg ble...

http://theaborresen.blogg.no/ ! 

Gratulerer så masse :)

Blir du med neste gang? Hva syns du om denne bloggeren?

Ser du på serier på tv?

Men får ikke med deg alle episodene? Eller ikke gidder å sitte foran tv til samme tid hver dag / uke? 

Da vil jeg tipe om denne siden. Fant ut av den i går gjennom en blogg, så tenkte jeg kunne dele den med dere, for jeg syns den var drit bra! Ok, kanskje ikke den beste kvaliteten. Men herregud det er gratis. Det eneste dårlige er reklamen som popper opp innimellom. Men det går fort å klikke den ut! Bare pass på å klikk på krysset, ellers kommer det sikkert enda mere opp.

Bare en liten anbefaling. Nå må jeg ordne meg og spise osv før jeg skal til kjæresten min! Gleder meg masse til å se han igjen. thih. 

 

Har du vært på den siden? Hva skal du i dag?

Meld deg på ukas blogg!

Sorry for lite blogging, har vært med Kevin på kampingen og vært mye borte i det siste! Men jeg kommer sterkere tilbake nå, tror neppe det er noe som skal ta meg vekk fra dere :)

Meld deg på i dette innlegget ved å legge igjen en kommentar her! 

Er du med?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits