Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

juli 2012

Fly me to the moon

God natt!

Da har jeg fått tatt masse fine bilder med Nina! Uheldigvis ble det bildet jeg likte best og som  jeg hadde veldig lyst til å ha som header, utrolig uklart. Er ikke det bare så typsik? Jaja, jeg har et par andre som kan funke! Nina er en veldig flink fotograf, kanskje jeg skal ta med kamera på skolen når den starter igjen å bruke henne til å ta antrekks bildene mine? Hehe, god plan. 


Med litt redigering og en tekst så fikk jeg til det klasiske "måne bildet."

Men nå tror jeg jeg endten skal trene litt eller bare gå å legge meg. For treningens skyld så har jeg og Nina gått en to timers lang tur i dag. Det må jo telles litt! 

 

Hva syns du om bildet? Har du noen tips til hvordan jeg kan ta bedre bilder av månen? Kamera innstilning osv?

Hvordan få "lik meg på facebook" link

Hei! 

Siden jeg har fått et spørsmål fra Caroline Cellist (link) om jeg kunne fortelle hvordan jeg fikk linken til facbook siden min i sidemargen på bloggen. Det er faktisk enklere enn man tror! 

Gå inn på deisgn -> rediger -> Maler -> og så finner du " <tag:include module="sidebar"></tag:include> " og limer inn denne koden under " <div><p><a href="LINKEN TIL DIN FACEBOOK SIDE" target="_blank">Lik meg på facebook her</a></p> "  
NB! husk å bytte ut "LINKEN TIL DIN FACEBOOK SIDE" med linken.

 

Så skal det komme inn på bloggen din! Håper dere forstår hva jeg mente og hvis dere lurer på noe så er det bare å legge igjen en kommentar her så skal jeg hjelpe dere. Tusen takk for spørsmålet, håper på flere i fremtiden :) Nå drar jeg til Nina for å ta noen bilder og gå en lang tur! 

Så hadde det jo vært kos om dere ville like meg på face da? Her er linken!

Hva syns du om svaret mitt? Var det til hjelp?

Dagens antrekk

Hei!

Jeg var hos tannlegen i dag, og er overlykkelig over at jeg har fått meg en ny en! Ikke lengre ho hardhendte nordleningen. Ikke at jeg har noe i mot nordleninger jeg er jo derfra selv! Men ho var ikke snill. Jeg dukket da opp en time før men fik heldigvis 10minutter før hennes neste time. Ellers har jeg fått meg nytt penal og et hoppe tau! Så nå skal jeg begynne å trene med hoppetau også. Håper det blir fart på meg da. Skal legge ut et trenings innlegg etterpå eller i morgen, spørs når jeg får tid. 

 

Topp - Gina trico / Shorts - Cubus / Veske - Mulberry / klokke - regal

Gud det var uvant å stelle seg sånn opp forann kamera igjen! Det kan lett ses at jeg ikke er vant til å pose.. Unnskyld for dårlige bilder..

 

Hva skal du i dag? Hva syns du om antrekket?

Gårdagens trening

Hei! 

Da kommer det en liten oppsumering av dagen, altså uinteressant info for dere og så kommer det hva jeg har gjort av trening i går. Har nemelig tenkt å starte dagens økt nå, etter jeg har gjort ferdig dette innlegget. 

Uinteressant: 
Jeg har sovet lenge i dag! Etterfulgt av å få ferdi laget frokost av pappa og kjæresten, noe jeg ikke har fått på lenge fordi jeg har vært så mye alene hjemme. Så har jeg bare sett på Prittey little liars, har kommet så langt nå og lurer så fælt på hvem A er! Deretter dro vi en tur til besteforeldrene mine og så har jeg fått meg en ny kontroll til kamera mitt. Nå er planen å trene før jeg hopper i dusjen og har store planer om å bli der en stund fordi jeg aldri rekker det ellers og har en del tid nå. Hvis ikke kjæresten ringer og vil møte meg litt i kveld da. Det hadde vært kos! 


Dette er da stillingen jeg har hatt mesteparten av dagen. Med litt varjasjon da selvfølgelig! 


Så må man jo smile litt til kamera.

 

Så over til treningen jeg fikk unnagjort i går. Ble faktisk ganske fornøyd, her er det:

3 x 50 med vekter (3kg) på armene. Aner ikke hva det heter men den mest vanelige der man bare løfter rett opp. 
2 x 30 Knebøy med spredde ben og 6kg vekter. 
1 min planken.
15 minutter sykling ( forbrent 122kcal) 
30 ganger med å løfte vektene opp foran meg fra brystet og over hodet. Gud så vanskelig det skal være å forklare når jeg ikke kan navnene ! 

 

Hva syns du om treningen? Noe du kan ambefale meg? Hva har du gjort i dag?

New shoes

Hei! 

Jeg bare må fortelle om de nye skoene jeg kjøpte i dag. Gikk kanskje litt mye penger på akkurat sko og klær i dag, men shitt heller! Disse skoene kommer til å vare for alltid, og jeg kunne ikke vært mere fornøyd. 


499kr - Bianco


1000kr - Bianco

De siste skoene er jeg så forelsket i! De passer liksom både til fest og til hverdag. Ok, kanskje litt å ta i med fest men en veldig casual fest. Så de skal egentlig bare plaseres på føttene mine nå for jeg skal ut igjen. Har gått i ett kjør i dag. Stod opp å lagde meg en middag/frokost for så å trene og hoppe i dusjen før jeg løp til bussen som jeg akkurat rakk. Dere skulle sett meg! Mista skoen halvveis i bakken opp mot buss stoppet og tok den i hånden mens jeg løp. For å gjøre det litt verre så pøsregnet det. Skulle gjærne hatt det på film! Men jeg og Nina kom oss til Amfi borg, der vi fikk shoppet i en time før stengetid. Nå har vi laget middag. Les JEG laget middag til oss og vi har sett litt på youtube. Nå som ho ble hentet så stikker jeg ut til Karoline, men jeg må få på meg noen ordentlige klær først! Blogges mere i kveld om "dagens trening" Thihi! 

Hva syns du om skoene? Hva har du gjort denne regnfulle sommerdagen?Back in the blog world, trenger blogger å lese!

Hei! 

Jeg sa at jeg skulle blogge denne sommeren, jeg vet ikke helt hva som skjedde med det. Jeg tror kanskje at blogging begynner å bli litt gammelt for meg. Noe jeg tvert i mot ønsker! Jeg savner litt det å gå inn på bloggen å lese alle de koselige kommentarene og se hvordan lesertallet steg. Samtidig som jeg vet at dere fortsatt er der og titter innom innimellom! Jeg skal prøve nå de neste dagene og blogge, så får vi se om det er noe som fungerer eller om jeg bare skal droppe det en siste gang. Det er så mye jeg egentlig vil vise dere og fortelle! 

I det siste har jeg jobbet, gratis vell og merke, i litt over to uker hos dyrebutikken på Storbyen. Det har tatt en del tid og gjort at jeg ikke har fått tenkt på blogging. Før det var jeg jo i Bodø og ellers har jeg bare vært sammen med kjæresten og venninnene mine. Shoppet mye, vært mye ute men samtidig føler jeg ikke at jeg har fått noe ut av denne sommeren! Det er 20 dager igjen nå. Bare 3 uker med ferie før det er tilbake på skolebenken og telle ned til høstferien. Heldigvis begynner jeg ikke på en ny skole dette året. Jeg slipper alt det med å få venner, for jeg har funnet de beste jeg tror jeg kunne ha klart noe sted. Det er jeg utrolig glad for! Men det kommer nye folk i klassen min nå, og jeg lurer fælt på om det kommer et nytt medlem i "gjengen" vår. Hihi. 

Dagen i dag har gått til å våkne opp med kjæresten, lage frokost og så måtte han desverre dra. Som betyr at jeg ikke har ordnet meg i dag, ikke spist middag enda og sett masse på Prittey Little Laiers. Det er blit den desidert yndlings serien min for tiden! Så utrolig spennende og jeg elsker måten dem inspirerer meg til å kle meg fint. I det siste har jeg vært litt lat med tanke på klærne, men nå er det andre boller og jeg har tenkt å gjøre det beste jeg kan ut av hvert antrekk! Det er jo ingen grunn til å ikke skulle kle seg pent. 

 


Siden jeg ikke er fikset akkurat nå så kommer det et eldre bilde, lover et mere oppdatert bilde i morgen!  

Men nå må jeg jo oppdatere meg på hva dere leserene mine har gjort! Derfor ber jeg dere om å legge igjen linken til deres blogg så jeg kan få tatt en titt hos dere :)

Trenger motivasjon

Nå har det gått alt for lang tid siden jeg tok meg en skikkelig runde med hard trening. Ikke nok med det, men går det for lang tid så mister jeg motivasjonen! Så nå sitter jeg her, har tøyet litt, prøvd noen armøvelser men må nok øve mere, funnet den perfekte trenings musikken og sett på inspirasjons bilder på wehartit så jeg skal klare å komme meg ut å få ut litt sinne som jeg prøver å bygge opp. For jeg trener så sykt mye bedre om jeg er litt sint, altså sint på meg selv som ikke har kommet meg ut før nå. Ikke for noen annen grunn, bare for å utnytte det lille sinne jeg kan klare å jobbe frem. 

Spillelisten jeg har klart å finne frem finner du HER på spotify! Er ganske røff og perfekt til å gi det lille ekstra på trening. Skal nok få med meg denne på tur, når jeg kommer meg ut. 
Har du noen tips for at jeg skal dra meg ut av stolen og komme meg ut på sykkelen? Hva gjør du på dager du ikke har inspirasjon?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits