Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

juli 2011

Todays Outfit

Nå stikker jeg og Kevin pus på shopping sentret For så å dra hjem. Vi skal kjøre på bebien miiin. Thihih. Pappa er ikke helt ferdig her enda, siden han vil bli ferdig med verandaen før vi skal dra hjem. Åh, jeg vil ikke hjem. Det er så fint vær at det blir dumt å måtte sitte i den stygge kjøredressen i en evighet. Buhu. Men nå stikker vi, kos dere med outfiten! : - )

Hva skal du idag? Hva syns du om antrekket? 

Blue sky // Foto

Bildet er fra i går, er like fint vær her i dag! Solen skinner enda mere og alt er perfekt. Bortsett fra at vi skal hjem fra hytta. Så jeg får ikke sett Kevin min på lenge, buhu. Kommer til å bli rart og dra herfra når vi har vært her i en og en halv uke sammen. Det er liksom blitt sånn det skal være :) 

Men nå må jeg pakke før jeg får klager på at jeg er treg. Vi skal stoppe på shoppingsentret og kjøpe gaven til mamma i dag. Vi vet akkurat hva ho skal få, men kan ikke skrive det her, ho kan jo lese dette. Det ville vært dumt. Hehe.Hva syns du om bildet? Har du reist på ferie i sommer?

Nyan Fish // FotoTycks? 

Hvem skole skal du gå på? Noen som skal på Glemmen i Fredrikstad?

Nå er det ikke lenge igjen til skole start! Jeg gleder meg sykt til å begynne på ny skole, men nye folk. Selv om jeg aldri har vært på den skolen, og aner ikke hvor inngangen er! Men jeg vil vite hvem jeg skal gå på skole med. Helst noen jeg ikke kjenner fra før. Så om du skal gå på Glemmen så ta gjerne kontakt, send en kommentar så kan vi få kontakt! : D 

 
Glemmen vgs. 

Hvem skole skal du gå på? Kjenner du noen som skal gå på Glemmen?

Ukens blogg ble..

TRYKK PÅ BILDET! :)

 

Blir du med neste gang?

Meld deg på ukas blogg!

Meld deg på i dette innlegget ved å legge igjen en kommentar her! 

Er du med?


Wants from H&M // nr 2

Sorry for dårlig blogging i det siste, men er ikke så mye å blogge om akkurat nå. Føler det blir litt dumt og skulle blogge om han djevel mannen jeg også.. Alle gjør det jo liksom, og det er helt klart at alle hater han. Inkludert meg. Jeg er på hytta og lever livet. Det er alt som skjer egentlig. Men wants det har jeg å vise dere. Gud jeg vil ha dette til første skoledag. 
Hva syns du? Hvem skole skal du gå på til høsten?

Wants from H&MLiker?

Hår video! Fiskebensflette

Hva syns du? Lærte du noe?

Jeg har fått lappen!

Endelig har jeg fått lappen på lettmotorsykkel! Gud så deilig det var å få bestått. Selv om det var kaldt og kjøre da:P

(dårlig nullbilde innlegg)

Har du lappen?

Fiskebensflette videoen!

Kommer i morgen.

Den er nesten ferdig men jeg syns det er dumt å legge den ut på kvelden, og den trenger en sang. Derfor laster jeg ned "what is love" med Jennifer Lopez, tror den skal passe bra. Så den skal legges inn på videoen før jeg legger den ut! Ville ha en sang som var litt glad stemning i. Ikke det at det er en så glad tekst i sangen, men at sangen har en fin melodi som får meg til å ville danse og synge med. 

Sånn ellers kan jeg med dele at jeg syns det var veldig gjøy å lage video, selv om det er rart å høre seg selv. Lyden på videoen er en annen sak, jeg snakket lavt nok for å si det sånn! Men dere kan tro det kommer flere videoer i fremtiden. Kanskje jeg skal legge ut en i uka eller noe?Dette er da resultatet! 

 

Skal du se videon i morgen? Hva syns du om fletta?

Skal jeg lage en hår video?

Jeg vet ikke helt om jeg skal lage en video, men lurer på om jeg skal lage en hår video. Da om hvordan man lager en fiskebens flette. Siden jeg kunne ikke lage en før i dag, haha. Så derfor tenker jeg kanskje det er flere som vil lære. Så vil noen at jeg skal lage en hår video? Er det noe du vil jeg skal vise? 

 

Hva tror du? Hvis du ikke vil at jeg skal vise fiskeben flette hva vil du jeg skal vise? 

Det er ikke alltid like lett å være meg

Eller noen som helst for den saks skyld. Jeg har fått høre litt av hvert i dag, blant annet at jeg er syk. Jeg har en sykdom dere! Som ikke engang fins. Lucky me. Jaffal det har såret meg mye alt jeg hele tiden får høre. Tror nok aldri jeg kan bli bra nok for den personen, forvig et missfoster jeg :) Men jeg godter meg over at jeg egentlig er mye bedre enn personen. For jeg tar i mot all dritt og sier aldri noe tilbake til personen. Burde ikke den da tenke at det er noe galt med den istede for meg? Noen ganger er folk bare for dumme. Men men det er ikke alltid lett og være barn i de voksnes verden, eller hva?

Hot or not? - skinnjakke

Jeg elsker skinnjakka mi og ønsker meg enda en. Ingen tvil om at disse jakkene er alltid på moten og perfekte til alt, nesten. Elsk elsk elsk.

 

 

Hva syns du hot or not?

Selger negl pynt!

Tenkte å prøve meg på å selge noe, så hvorfor ikke reklamere for det på bloggen! Så kan dere leserene mine få en mulighet til å delta også! 

 
Trykk på bildet for å komme til annonsen på qxl.no 

Jeg har 5 hjul med rhinestones som jeg selger. Det er 1800stener pr hjul og størrelsen er 1,5mm. Annonsen min på qxl.no finner du her<--  Det koster 99kr pr hjul, og frakten er med i prisen! 

 

Vil du kjøpe? 

Nam nam norske jordbær

Nå skal jeg stikke på kjøretime. Whoho, gleder meg masse. Har nettopp brukt ti minutter på å ordne håret og så skal jeg inn i hjelmen min. Enda mere woho. Men jordbær setter et annet lys på dagen altså! 

 

Så ikke det bare super godt ut? Min fantastiske frokost!Dagens outfit, 12juli2011


Tights fra bikbok, genser fra gina, smykke fra glitter, armbånd fra cubus.

På bilder som det så ser jeg jo faktisk litt tynn ut. Blir nesten fornøyd med kroppen min jo! Neida,joda. Jeg har lest litt rundt på nettet etter lavkarbo dietten. Det er jo så sinnsykt mange som går på den og jeg får nesten lyst til å begynne på den selv. Ikke for å kutte ut karbohydrater, selv om jeg ikke er så glad i mat med masse karbohydrater. Men fordi da har jeg en unnskyldning til å ikke spise masse brød, pasta, poteter og sånnt! Poteter og pasta er egentlig ikke så ille men jeg er ikke noen fan av brød og brødprodukter. Ikke etter at vi begynnte med masse billig kneip her hjemme. Uff.. Vi kan heller bake! :) Lavkarbo går ut på å ikke spise noe særlig mye karbohydrater, siden kroppen får det meste av energien sin fra karbohydrater men når kroppen ikke får karbohydrater må den ta næring fra noe annet, nemmelig fettlagerene! Man skal få i seg rundt 200gram med karbohydrater hver dag, og hvis du kutter ned på det til rundt 50gram pr dag (hvis det går?) Så må jo kroppen spise fettet ditt i stede. Jeg synns dette høres smart ut, så lenge man får i seg alt annet man trenger da.

 

Hva syns du om outfiten? Driver du med lavkarbo?


Endelig ny header!

Endelig har jeg fått laget meg en hader, det har vært litt mye styr med å ta de bildene. Men endlig fant jeg ett jeg likte. Og det var det siste av alle bildene jeg tok. Haha, litt komisk at det siste var det eneste som var bra? Jeg bare tok en hau liksom. Nå pladask regner det ute. Heldige meg har alt luftet hundene alt, så jeg slipper å bli våt. hihi.

 

Hva syns du om headeren? Hva syns du om hele designet?Ukens blogg ble..

Denne søte jenten! Besøk bloggen hennes HER eller trykk på bildet.

 

Vil du bli med neste gang? Har du besøk bloggen hennes?

Meld deg på ukas blogg!

Meld deg på i dette innlegget ved å legge igjen en kommentar her! 

Er du med?


Dagens innkjøp, to gensere!

Idag harjeg allerede rukket å kjøre litt med lettsyklen min, siden jeg får serfikatet på mandagen om altså 7dager. Trenger litt øving da se! Så har jeg vært i byen, fikk kjøpt meg to stykk enkle men søte gensere. Følte for å ha noen jeg kunne bruke med bare tights under, siden det er så sykt deilig.

Så har jeg vært en tur på biltema, fordi mamma skulle ha noe til båten. Så endelig fikk jeg dra på posten å hente pakken min! Thihi, kom to pakker i posten i dag, og den ene var for stor til å legges i postkassa. Skal legge ut bilder etterpå, dere kan jo gjette hva det var! Det andre som kom i posten var to mobil deksel, så jeg slipper å ødelegge telefonen min enda mere hver gang jeg mister den i bakken. Og et til fordi jeg er så snill mot broren min og bestilte et til han også, gratis for han. Som ikke er ofte! Det ville jo vært dumt...


Brune er fra Bikbok og den Rosa fra Ginatricot! Liker den rosa best : )

 

Hva syns du om genserene? Hvar tror du kom i posten i dag?

Hvordan få langt hår

Det er mange ting man kan gjøre for å få langt hår. Noen tips vil jeg også si er veldig rare. Som å flette håret stramt så det blir dratt lengre. Sorry, det funker nok ikke.  Men det som funker med fletter er at du fletter håret om kvelden og sover med fletter, da får du nesten ikke knuter neste morgen og slipper å slite så ille på håret med børsting. Så har jeg samlet noen tips her. 

 

En ting du kan gjøre for å få det lengre er å bruke hårkur to ganger i uken. Ikke fordi det får håret ditt til å vokse fortere men det får håret sunnere, og sunnere hår trenger du ikke klippe/stusse like ofte. Du bør helst bruke en kur du kan ha i hele tiden, eller en olje til håret som skal pleie og beskytte. Det fins mange der ute som kan hjelpe deg på veien til å få sterkt hår som ikke må klippes hele tiden! Solfaktor er også en ting. Du vet at huden din blir rød og brent når du er for lenge i solen? Ja, det skjer jo da også noe med håret ditt! Det blir jo bleket, men det tørkes også. Så du bør gi en fuktighets kur og en sol beskyttende spray om sommere, så håret ikke tørkes ut og fargen din vil holde lengre!

 

Klipp det. Alle må klippe håret innimellom, det er ikke vanskelig å skjønne. Det skal helst stusses hver 3-4 månede men du kan klippe det litt hver månede med en egen saks. Jeg har kjøpt meg en frisør saks som jeg stusser mitt egent hår med, da får jeg tatt litt og det koster meg ikke mere en engangs kjøpet med saksen. Hvis du vil kan du få kjøpe en av meg, men det vil ta 2-4 uker med frakt. 

 

Bruk en natur børste når du grer håret ditt. De er mindre skadelige og kan i noen tilfeller gi deg penere og blankere hår. To fluer i en smekk da!  Naturbørster er ikke like harde som vanlige og vil derfor ikke tvinge håret men heller "rett lede og hjelpe" håret. Men disse børstene koster jo litt mere da, men de vil ikke gjøre håret like fort slitt. 

 

Bruk varmebeskyttende. Det er det mange som glemmer! Hva tror du egentlig en rette tang eller krølltang gjør med håret? Jo den bruker høye varmegrader til å forme håret ditt. Disse gradene brenner jo huden din, og det gjør jo vondt. Tenk deg da hvordan det er for håret. Helst bør du ikke bruke det mere en 1gang i uken for å la håret få mest vile, men sånn er det jo ikke man bruker det ca hver dag til annenhver dag.  Da må man bruke varmebeskyttende produkter endten det er en spray eller en krem. Bruk helst frisør produkter, siden de beskytter best og kan gi hold til frisyren din. To fluer i en smekk der også. 

 

Ikke bruk alt for mye styling produkter. Håret koser seg jo ikke helt når du tuperer, sprayer og kliner i forskjelldige produkter. Noen ganger kan det være greit å ta en liten pause fra alt av produkter. La heller håret få en hvile dag og se braut naturlig! Håret ditt vil takke deg. 

 

Spis, tren, sov og ta kosttilskudd. B vitamin er vitamening for hud hår og negler. Ved å ta kost til skudd av b vitaming kan du føle at håret vokser fortere og det vil helt klart bli sterkere. Du vil også se forskjed på glansen i håret. Ikke nok med det men huden og neglene dine vil også bli finere. Ved å trene får du i gang en prosses som skilder ut avfalsstoffer, dermed kan du få grodd håret fortere ved at du ikke har noe som hindrer.  Sove er en ting vi alle må, får du ikke nok søvn funkerer du ikke riktig, sånn er det med hele deg. Dårlige søvn vaner kan påvirke håret ditt også. Det samme med stress, så stress mindre og sov mere!

 

Sist men ikke minst fins det hår produkter som skal få håret lengre ved å stimulere hår røttende. Disse vet jeg ikke om funker fordi jeg har ikke selv prøvd det, men har hørt mye positivt om produkter som gjør dette! Men jeg tror at hvis du får hår røttende dine til å gro håret fortere så vil ikke håret være like sterkt som om du skulle grodd det ut vanlig.

 

Lærte du noe nytt? Har du noe å legge til? Vil du at jeg skal legge ut hvilke produkter jeg bruker?

Tar en...

Liten pause nå frem til jeg kommer hjem fra hytta! Kommer masse bilder når jeg er tilbake, gled dere.

Ringer leserne dine deg?

Det syns ikke jeg er helt normalt. Fordi en gutt/mann ringte meg nettopp og spørte mange dumme spørsmål. Han ville sikkert at jeg skulle skrive dette på bloggen, derfor kan jeg fortelle deg at du har fått oppmersomhet nok nå. Du trenger ikke ringe. Lurer du på noe så kan du faktisk kommentere, det er biligere og hyggeligere om du gjør det :) 

Sånn ellers er det veldig søtt at leserne mine bryr seg, men for mye er for mye. Og å ringe meg er for mye. Takk! :)

 

Ringer leserne dine deg?

Du får to kommentarer hvis...

Me want ballerina skoLike?

Spørsmålsrunde!

Tenkte å la dere få stille noen spørsmål så svarer jeg på en video i morgen! Spør i vei!

 

Hva lurer du på? Vil du at jeg skal svare på video?

Edit: Du får to kommentarer hvis du spør om noe! 

Hot or not? Bikbok kjole

Hva syns du om denne kjolen? Jeg likte den veldig godt egentlig, men tror neppe jeg kommer til å kjøpe den. Fordi jeg har sykt mange kjoler, og den der kan jeg liksom ikke se at er til hverdags bruk. Men den er fin! Hva syns du? Hot or Not?

Hva liker du å lese om på en blogg?

Jeg er litt tom for hva å skrive om. Det blir veldig mye bilder og jeg vet ikke om dere liker det? Jeg kan blogge mere om hverdagen min, det kan jeg jo. Men vil dere lese det? Og jeg vil lage video blogg, hva skal jeg videoblogge om?

 

Hva vil du lese? Hva vil du ha video blogg om?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits