Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

juni 2011

Stikker ut

Så blir ikke noe blogging før i kveld tipper jeg, skal på shopping med kjæresten miin! 

 

Hva skal du i dag?

Ukas blogg ble...

http://asao.blogg.no/ !  Gratulerer til henne. Nå sitter jeg i telefonen med elskling, var liv redd for at han var sur på meg eller noe siden han ikke svarte meg når han faktisk hadde sagt han skulle. Men han bare missforstod meg, hihi. Så alt er bra! Skal snart legge meg, men må gjøre noe klart først. Litt til bloggen kanskje. Kanskje.

 

Skal du melde deg på neste uke?

Meld deg på ukas blogg!

Meld deg på i dette innlegget ved å legge igjen en kommentar her! 

Er du med?


Nyeste innkjøp

Heldige meg fikk dette av mamma i dag! Utrolig deilig å ha et stort minnekort, da har jeg ett på en gb, en på to gb og en på 4gb. Masse av plass til alle bildene jeg skal ta i sommer. Geder meg masse til å dra på ferie så jeg får tatt noen supre bilder på fjellet med elsklingen min. Han vet ikke noe, så hysjj! Skal ta masse bilder av han, eller oss. Hvor stor er din minne brikke ? 

Looking for you // Foto

Planen var vel egentlig nå å legge meg ute i solen, men jeg vet ikke helt hvor solen er. Tror den forsvant når jeg stod opp eller noe. Sånn ellers er det 30grader ute! Deilig. Men over til bildet, det ble tatt i går med det nye kamera som det kommer et innlegg om litt senere i dag. Ble veldig fornøyd med dette bildet! Like?

Follow me and I follow you!

Siden jeg har fått lagt til bloglovin på bloggen min hadde det jo vært hyggelig om noen hadde fulg meg også, ikke sant? Derfor gjør jeg det til en liten lek. Følger du meg, følger jeg deg!

 

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Trykk på det lille bildet over for å følge meg..

Vil du at jeg skal følge deg? Så følg meg og skriv i en kommentar her at du gjør det så følger jeg deg tilbake.

Nytt design!

Jeg gikk ganske fort lei av det andre. Så jeg ville heller ha noe enklere, og ikke minst ryddigere! Jeg følte selv at når jeg var på bloggen min at jeg ikke ville lese fordi det var så rotete. Men nå vil jeg heller titte innom for å se hvordan det blir! Nå er alt veldig lyst og ryddig. Føler at dere lesere også kanskje vil følge meg hvis det ser bedre ut, har jeg rett? Jeg har ingen header enda, men det kommer. Den andre var ikke så bra, og denne skal bli mye bedre. Men da må jeg ta bilder til den! Og idag har jeg fått nytt kamera, men mere om det senere. Knappene er forsatt ingen ting i side menyen, men de kommer i løpet av dagen tipper jeg! 

 

Like?

Stor konkurranse!

Som jeg er med i nå! Hihi. 

Du kan vinne en utrolig fin premie, med masse i. Jeg har veldig lyst til å vinne, det skal være snikers og twist! 

Her er det du kan vinne! Utrolig mye fint ja? Ja? trykk på bilde for å bli med du også da vel! 

 

Flere som deltar?

Follow my blog with Bloglovin

Gossip girl vs Vampire diaries

 

Hvem liker du best?

 

Jeg vet ikke helt om jeg kan velge. Når jeg først så Gossip girl så var jeg hekta, og hadde aldri sett noe bedre! Men nå som jeg har sett Vampire diaries så vet jeg ikke, har liksom den samme følelsen på den også! Vanskelig å velge, men akkurat nå er jeg veldig hekta på vampyrene! Thihihihihihih.

 

Du da?

Outfit 240611

Siden ikke kamera funka i går, eller ledningen ikke funka så fikk jeg ikke lagt inn bildene jeg tok. Men nå har jeg funnet en annen løsning! Nemlig en annen ledning. Derfor kan jeg jo legge ut bildene i dag! 

 

Igår var jeg på kino med Kevin, broren hans og dama hans. Vi så hangover part 2. Super artig! Tusen takk til broren og Kevin som tok meg med! 

Hva syns du om outfiten? Hva gjorde du i går?

FML

Den dumme kamera ledningen har gått i stykker. Det var den andre på en uke! ARG. Jeg hadde tatt masse fine outfitt bilder til dere, men gjett hva. De vil ikke forlate kamera fordi ledningen er ødelagt. Pc'en bare sier den er feil. Det er feil. 

FML.

 

Har du noe å fml'e for i dag?

Dagens innkjøp, 240611

Idag har jeg har lang kjøring. Har faktisk kjørt på e6 selv for første gang! Lå helt oppe i 105km/h, det er ikke bare bare. Lappen kommer bare nærmere og nærmere. Etter det så kom mamma og hentet meg, en halv time for seint vel og merke. Så satt dem meg av i byen og i byen er det jo masse salg og masse fint! Jeg har stor kost meg, selv om det ble litt lenge så jeg tok bussen hjem i stede for å vente på dem. Men her er det jeg har kjøpt! 


Perfekt under kjoler når du er redd for at noen skal dra de opp eller det blåser. Fra BikBok // 79.90krDenne buksa satt som et skudd på meg, måtte bare ha den. Fra cubus // 299kr.Utrolig deilig stoff, sitter løst og deilig. Bikbok // 79.90kr

 

Hva syns du om klærne? Hva har du gjort i dag?

Ukas blogg ble...

... http://julieomholtlund.blogg.no/ , gratulerer til Julie! 

 

Ønsket du at det var deg? Vil du melde deg på neste gang?

Lyst på billige piercinger?

Så ta en titt på denne siden! Sykt mange ine og kule billige piercringer. Kommer definetivt tilå bestille meg noen derfra, har hørt rykter om at det skal være ganske rask frakt også.Noen av de jeg ønsker meg..

 

Hva syns du om siden? Har du piercing?

Vil du jeg skal lese din blogg?

 

Så legg igjen en kommentar her! Kanskje jeg kommenterer hos deg også?

To hunder som leker i vannetHva syns du?

Nytt design!

 

Da var det kommet et nytt design på denne bloggen, noe jeg virkelig trengte! Jeg er ikke fornøyd med det enda, mye jeg føler jeg må gjøre med det.. Pluss jeg liker egentlig ikke headeren min.. Bakrunden ble så kjedelig.. får se om jeg får enda på det!  Ellers har jeg endra på så å si alt i designet. Skal komme opp nye teks former og litt sånt småtteri. Gleder meg til det blir helt ferdig!Hva syns du om designet og headeren?

Meld deg på ukas blogg!

Jeg tenkte at hver mandag kan jeg ha en liten ukas blogg! Da vil bloggen komme opp med et bilde i sidemenyen der det står ukas blogg. Hva tror dere om dette forslaget? 

Vil du være ukas blogg?

Innkjøp , del 1

For ikke lenge siden var jeg på Cubus og fikk med meg disse godsakene i posen hjem! Super fornøyd.


Denne shortsen sitter som støpt på meg! Utrolig deilig og ser kjemmpe bra ut på! Elsk.Man må jo ha litt nytt undertøy også, selv om jeg kanskje kjøper litt oftere enn nødvendig. Men disse var så søte!

 

Hva syns du om kjøpet? Har du lik shorts?

Foto // The one and only

Jeg stikker til Kevin min nå for dagen! Så vet ikke om det blir så veldig mye blogging, men skal prøve selvfølgelig!Hva skal du i dag? Hva syns du om bildet?

Foto // Close

Siden jeg har pappas super kamera så knipset jeg litt i stad og fikk disse søte bildene av kattepusen min.
Hva syns du om bildene? Hva skal du i kveld?

Vinn tann bleking!

Jeg har sinnsykt lyst på tann blekning fordi jeg syns tennene mine er gule, eller rett og slett missfarga. De var egentlig fine helt til den dumme reguleringa ga meg problemer med å få pussa osv. Nå ønsker jeg virkelig å bleke dem, så jeg kan være stoldt av smile mitt! Så når jeg surfet rundt på nettet så jeg plutselig denne konkuransen ho mmy.blogg.no og fant ut at jeg kan jo prøve lykken og se om jeg vinner? For dette settet så supert ut! Jeg digger virkelig hvordan nettsiden har skrevet om produktene og at de ikke skal være skadelige for emaljen. Selvfølgelig skjønner jeg at det ikke er en dans på roser å bleke tennene, men dette virket utrolig smart! 

Man smører på et tynt lag over tennene, lar det tørke i 30sekunder mens man har åpen munn og så kan man ikke spise eller noe på en time eller noe. Det virker utrolig bra og hvis du gjør dette to ganger dagli i en uke så vil resultatet vare i et helt år! Og en sånn "pen" holder til 30-40ganger så da kan du dele med en venn eller noe :)

Det er link på bildet! 

 

Har du lyst til å bleke tennene dine? Er du med i konkuransen?

Back in business

Da var jeg ferdig med min lille pause for denne gangen! Den har rett og slett skyldes muntlig eksamen og at pappa solgte kamera mitt. Men nå har jeg kamera igjen og eksamen er bestått! Jeg fikk en 6'er, stolt? JA!  Har fått låne kamera til pappa nå, det er en Nikon D700, litt vakselig nå i starten og mye større en mitt gammle! Men jeg er klar til å utforske det så lenge jeg får låne det. Pappa er veldig redd for kamera sitt og turte ikke egneltig å la meg låne det. Men jeg må jo ha et når det er sommerferie! så inntil han har fikset meg et får jeg låne. Sommerferien skal dokumenteres og det på bloggen også.

 

Men enda har jeg ikke tatt noen særlig bra bilder. Bare noen tullebilder for å se hvordan det funka. Kommer innlegg i morgen, med innkjøp! Har vært å shoppet i dag. Fikk 1000kr av mamma. Det er utrolig! Tusen takk mammaen min ♥

 

Hvilket kamera har du? Hva fikk du på eksamen? 

Noen jenter er ikke verdt det..

.. Det gjelder forsåvidt gutter også, men i denne sammenhengen jenter.

 

I løpet av et 16år langt liv har man som regel fått mange venner i løpet av årene. Og da selvføgelig mistet mange av dem etterhvert. De har på en måte "forsvunnet" med tiden. Og noen av de vennene jeg hadde før er jeg utrolig glad for at jeg har mistet med tiden. For det var ikke sånn det skulle være, det var på en måte ikke et vennskap som ville overlevd årene. Og derfor gjorde det ikke det. Noen kanskje ender med krangler, og det blir ikke noe mere enn den ene kranglen av det vennskapet. Andre kan ha noe med at en flytter eller ting bare ikke er det samme lengre. 

Men alt i alt kan jeg med hånda på hjertet at ikke alle jentene jeg har vært venn med har vært helt verdt det. Men det er vel derfor jeg ikke er venn med de i dag? Og jeg kan trygt si at jeg gleder meg veldig til å komme på vidregående og få mye venner. Og ikke minst holde på de gammle vennene mine! 

Krangler kan ødelegge mye. Og noen ganger når ingen vil si unnskyld eller noe, så blir det jo selvfølgelig ikke noe mere av det vennskapet. Da er det oftest også det beste. Jeg har krangler jeg aldri kan legge ordentlig bak meg, fordi jeg ikke har fått en unskyldning fra personen. Ikke engang når det var den personens feil fikk jeg så mye som et ord, ikke en unnskyldning ikke bare ordet "unnskyld" Og da føler jeg og sikkert mange mange andre at det ikke er noe vits? Jeg vil ikke ha ei venninne som ikke kan si unnskyld til meg når ho roter det skikkelig til. Da er ho ikke verdt det. Og jeg kan jo selvfølgelig si unnskyld selv hvis det er min feil. Men er det ikke det så ser jeg ikke vitsen.

Kanskje om noen år ting kan bli bra igjen mellom personene, det har jeg vært med på  mange ganger, mellom meg og ei som heter Lone. Men nå er vi ikke venner igjen. Fordi de bare er krangler, vi klarer ikke gå en hel sommer uten å krangle på høsten. Og da blir vi ikke venner før kanskje neste sommer. Men hva vet jeg? Kan hende jeg og Lone blir beste venner i mange år, i fremtiden. Det vet jeg ikke noe om. Men akkurat nå er jeg litt glad for at jeg ikke er venn med alle jeg engang var.

 

Har du mistet venninner som du egentlig ikke har så mye i mot at forsvant pga grunnen de forsvant?

11.30..

.. Begynner jeg på skolen idag! 

 

Utrolig deilig å kunne sovelenge. Selv om jeg fikk to meldinger før stå opp tiden. En fra elskling ( det er jo selvfølgelig helt greit! ) og en fra kjøre læreren min, han kunne ikke ha timen med meg idag. Som betyr at jeg verken har hatt noen i går eller i dag. Og det er 4timer som er borte. Dumme dumme sykdommer. Men nå må jeg nesten finne frem noe skrivesaker å sykle ned til skolen dere! Så jeg kan blogge mere senere i dag. Skal tydeligvis kjøre med guy i stede. Hehe..

 


Jeg vet dere elsker mine webcam bilder! 

 

Når begynte du på skolen i dag da? Hehe..

Wants from Gina Tricot

Jeg skrev jo i forje innlegg at jeg var så sur fordi jeg ikke fikk gå på Gina, her har jeg da samlet opp bilder av det jeg vil ha fra Gina! 

Det er de tre øverste kjolene jeg ønsker meg mest da! Var de jeg mest sansynelig skulle kjøpe i dag også, men den gang ei.

 

Likte du noen av dem? Hvem likte du best?

I Oslo today

Idag var det klasse tur til Oslo, Norges stor by, hovedstaten. Vi var på tekniskmuseum, der var det utrolig mye å se på. Jeg fikk sikkert ikke med meg halvparten av alt vi så på, pluss at jeg har vært litt rar i hodet i dag. Har fått skikkelig hodepine på slutten osv. Tipper det ble litt for mye for meg med mye nytt på en dag. Men alt i alt har det vært en veldig vel lykket dag! Selv om jeg ikke fikk gå på Gina tricot. Jeg ville kjøpe den kjolen! Åh, jeg får kjøpe den i Sarpsborg eller Fredrikstad. Men det blir liksom ikke det samme, da kan jeg ikke si " denne kjøpte jeg i Oslo på klasse tur! " Jaja, ikke noe å skryte av jeg da.. 


Jentene på tur! Beste gjengen :) (pluss marte da! som tok bildet.)

 

Har du vært i Oslo med din klasse? Syns du hovedstaten vår er fin?

Bestod oppkjøringen!

Idag var den store dagen. Veldig store. 

De som bor i østfold og rundt sarpsborg vet sikkert at det var veldig veldig mye regn og lyn rundt kl 13.15-13.40? Det var ca. Den tiden jeg kjørte opp. Bare når det tornet og lynet, når jeg var ferdig å kjøre så sluttet uværet. Haha, egentlig det jeg håpet på! Fordi da ville de sikkert være litt snillere og ikke bry seg så mye om at jeg veltet noe på sakte øvelsen. Og gjett om de var! Jeg fikk bestått på del en av oppkjøringen! Da er det bare å bestå neste den 18.07. Gru-gleder meg veldig. 

Så derfor kan jeg fortelle dere en strålende nyhet om at jeg snart vil slutte å klage på all kolektiv trafikk og alt om at jeg aldri får lappen! Fordi den 18 juli, da har jeg lappen! 4måneder etter bursdagen min. Da har jeg brukt ca. 3måneder på lappen! Gud det blir deilig, ikke sant? Null mere mas.

 

Gleder du deg til ejg skal slutte å mase? Lett mc vs moped ? 

Håret mitt er ødelagt, det er svart!

Gud jeg er så lei meg nå pga håre mitt. Før elsket jeg håre mitt og var liv redd for det.. Nå er det ødelagt sort og jeg hater det! Oh, jeg vil ikke se meg i speilet, jeg vil ikke se håret mitt og når jeg våknet på morgenen håpet jeg at det bare var et marerit. Men nei det er sort, sort som natten. Ikke nok med det men det føles skikkelig plastik ut. Det er som om jeg har fake hår fra nille. Og jeg ser rett og slett ikke ut! Det får frem fereinene mine og hvor utrolig bleik jeg er! Og ikke nok med det men ringene under øynene syns bare enda mere med sort hår. Omg, jeg vil klippe av alt sammen! 
Jeg ser ut som en emo! 

 

Så alle sammen, ikke kjøp hår farge fra GARNIER! Ikke den som står er for nordisk hår. Jeg valgte meg en farge som sa jeg skulle få mørke brunt hår, og satt igjen med sort. Hvis du ser ekstra nøye i håre mitt ser du at det tilogmed har blå skjær! Ikke kjøp fra garnier, jeg skal sende klage mail.

 

Har du en skrekk hår historie? 


Hot or not? KjoleHva syns du om denne kjolen? Jeg likte den veldig godt. Den er fra nelly.com! 

Hva syns du? Hot or not?

Jeg er så hekta på denne sangen!


Bambi med kabrosjan! Seriøst beste sangen på lenge. Har blitt så sykt heka. 

 

Har du hørt den før?

Maral's bursdag bilder!

Det var utrolig gøy i går! Koste med masse hos Maral. Ho fikk masse fint, og noe kanskje mere nyttig enn fint? Haha, 16års dager vettu! Det var pølser, kake, is, pandoras eske og film! Med noen fantastiske jenter. Kjempe gøy.

Hva tilbrakte du tiden din med i går?

Bursdagen til Maral!

Begynner om nøyaktig 22minutter. Kl 18.00. Og jeg må sjappe meg for å bli ferdig og pakke inn gaven hennes og løpe bort til ho! Thihihi. Kommer masse bilder i morgen tipper jeg.

 

Omg jeg er så søt! 

 

Hva skal du i kveld? Skal du i bursdag i helgen?

Dritt buss, dritt Sarpsborg

Advarsel klage innlegg.

Åh. Det er egentig et veldig veldig dårlig kolektiv tilbud i sarpsborg. Bussene går bare på feil tider og når dem går på riktig så kommer dem ikke. Jeg har stått tusen ganger( ok ikke tusen) og venta på at bussen skulle komme ved 109veien, men det har ikke kommet EN buss på 40min. Og den bussen skal komme hver eneste kvarter. Detter gjør så man ikke rekker neste buss, og hva gjør buss selskapet med det. Jo, de kjefter på deg istede for å si at det fikster dem og sender en drosje til deg så de får deg på riktig sted og du bare kan betale dine 20kr. OMG, jeg klikker på Sarpsborg. Og ikke er det noe koselig å ta buss heller, for alle buss sjåfører er så utrolig sinte eller frekke. Og ikke gidder bussen å stoppe der den skal eller sånt, mange ganger jeg har hørt folk skrike stopp i bussen fordi buss sjåføren ikke har stoppet når folk har klikka stopp for lengst. 

Og ikke får jeg serfikatet heller, virker som om det skal ta tusen år. Og jeg gidder snart ikke mere av den øvinga heller, blir aldri bedre og de finner alltid ting å klage på! ALLTID. Jeg blir så jævlig lei, sorry språket men det fins ikke noe ord som egentlig passer til hvor ille ting er. Omg. 

 

Har du serfikatet? Elsker du også kolektiv tilbudet? 

Negl desiget

Siden dere ønsket å se det kan jeg jo legge det ut nå med engang! Koselig at noen vil se det jeg har malt på neglene mine. Men nå må jeg løpe til skolen så hade! 

Hva syns du? Skal du på skolen i dag?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits