Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

mai 2012

Trenings sommer blogg

Jeg tenkt at jeg kanskje kunne blogge for sommeren. Legge ut bilder, treningstips og lignende i sommer. Etter et ønske fra venninnene mine, så de kan følge med på hva jeg holder på med. Hehe. 

Akkurat nå går ting bedre enn noen gang! Ting har jo lenge vært ganske vanskelig med hjemme problemer, skole og en del drama på skolen. Drama på skolen er ganske under kontroll nå, skolen er snart slutt og hjemme problemene har jeg vent meg ganske til. Jeg tror jeg kan klare alt ganske greit nå. Ikke nok med dette men jeg har endelig kommet inn i en god treningsvane. Jeg jogger/går langt nesten hver dag. Så er planen å svømme hver tirsdag fremover i Sarpsborghallen. Så hvis noen særpinger leser dette og vil være med å svømme så skriv til meg da! :) Planen er å få meg en sykkel også så jeg kan sykle til svømmingen istede for å kjøre, da blir det enda mere trening! Hehe. 

Da håper jeg dere vil følge med fremover, så skal jeg prøve å komme tilbake! Men jeg kommer ikke fult tilbake før etter skole slutt den 22.06, frem til da skal jeg prøve å blogge rundt 2-4 ganger i uken. Oppdatere om trening, og kanskje vise dere noen av resultatene og målene mine. Dette blir spennende! 

 

Vil du ha trenings tips? Tror du en sommer blogg kan funke?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits