Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

mai 2011

To pakker i posten

Idag hadde jeg fremføring av det dumme engelsk prosjektet, jeg snakket så sinnsykt dårlig at det er flaut. Jeg kunne ikke en ditt, glemte alt til og med hva hovedstad var. Gud så flaut! Men det gikk egentlig ikke så alt for dårlig tross det utrolig dårlige språket mitt. Fikk 4 så overlever vel! Etter vi hadde fremført snakka jeg mye med folka på skolen, eller de andre som var ferdig. Ville på en måte ikke hjem, og det hadde jeg god grunn til. Gud så mye jeg kjeder meg, må finne noe å plage eller begynne å rydde. Må rydde men vil ikke. Ikke i det hele tatt. Nei. Jeg skjønner ikke i det hele tatt hvorfor jeg kjøpte denne, den funker ikke som det står. Den suger rett og sett, bortkasta 6kr.Sykt bra børster til å lage negl design, har laget et allerede og er strålende fornøyd med dem!

Har du fått noe i posten i det siste? 

3 nye neglelakker

3 vakre farger som fanget mitt blikk. Thihi, hørtes nesten litt eventyr aktig ut! For det er et stort eventyr å shoppe, særlig når man finner noe man liker! Og denne gangen falt smaken over på 3negl lakker. Fikk et utrolig fint resultat som jeg skal vise dere etterpå, har funnet kunstneren i meg.

Bruker du neglelakk? Har du disse fargene?

 

Dumme engelsk

Har jobba nok med engelsk fremføringen nå. Stikker på skolen for å fremføre den, så får jeg en treer og så kommer jeg hjem til den kjære bloggen min som alle elsker! 

 

Har du fremføring i dag?

Hot or not? Kawasaki sko

  

 

Dør måtte jeg ha kawasaki sko! Det var kult på skolen så alle hadde det, inkludert meg. Men de er også utrolig deilig å ha på seg, og det fints egentlig ingen bilig kopier som jeg har sett? Ingen som er like som disse skoene! Men priser er jo også noe for seg selv, i og med at fargen ikke alltid holder så ikke lenge. Jeg hadde orasje sko midt i sommeren når jeg kjøpte disse som røde sommersko! 

Hva syns du? Hot or not? Er de inn hos deg?

Ikke be om hudkreft, bruk solkrem

 

Etter jeg så denne videoen vil jeg bruke solkrem. Jeg vil ikke dø av hudkreft, jeg vil ikke ha noe kreft i det hele tatt i kroppen min. Og mange er så utrolig dumme og ikke bruker beskyttelse, selv jeg gjorde det. Mange smører seg inn i masse sol oljer og steker huden sin. Og da sol oljer uten beskyttelse! Det er jo nesten som å be om å få hudkreft. Det er noe jeg gjorde feil, men nå vil jeg heller tenke meg mere om. Og det håper jeg sykt andre vil gjøre også! Ikke ødelgg deg selv!

 

Bruker du solkrem? Fikk den videoen deg til å tenke?

Ny Vintage veske

Jeg var så heldig å finne denne godsaken på et brukt marked! Det jeg liker best med den er alt alle skal ha skinnvekser eller sånne vesker, men ingen vil ha en lik veske som meg! Thihi, deilig å vite at noe man eier er litt unikt. Eller kan jo hende at noen har lik, men jeg vet ikke om noen.

Den ser kanskje ikke så utrolig fin ut på bildene, men den er mye finere i virkligheten. Og ser super ut på! Kanskje jeg skal legge ut bilde med den på? Er det intresangt?


Hva syns du om vesken? Har du llignende? 

Leopard skjerf, Hot or not?

 

Hvis jeg går ut i byen og ser meg rundt så er det en ting jeg lett legger merke til. Og det er alle leopard skjerfene som er rundt halsen til folk! Det virker som det er blitt en stor trend med dyreprint skjerf. Jeg har egentlig fått sykt lyst på et selv også, men de jeg har sett koster 150 og 200kr? Og det syns jeg er litt mye for et skjerf? Eller er jeg helt på jorde og burde kjøpe skjerfet fordi det egentlig er super billig? Har sett at noen har fått dem for under 100lappen, men hvor..

 

Fant bildet på google.no

 

Jeg må være den eneste jenta som ikke eier et sånt! Hva syns du, hot ot not?

Hvordan få lesere og kommentarer

Det er utrolig mange som sliter med det føler jeg. Og mange som roper om hjelp, ikke det at jeg har så mange lesere at jeg er en super hjelp. Men jeg vet hva som tiltrekker folk, jaffal til bloggen min! 

 

- Legg til venner på blogg.no, jeg har 415 venner dette gir meg rundt 50lesere daglig bare ved å poste et innlegg så vennene ser det. Enkelt! Men det tar litt tid å legge til alle folkene da, men totalt verdt det.

- Bruk bloggtrafik sider, jeg kan tipse dere om denne<-- som funker fjell for meg. Har fått opp til 100 lesere på null tid. Du får 33 lesere bare ved å melde deg inn, og det eneste du gjør på siden er å trykke på en knapp, enkelt?

- Kommenter andres blogger, men for all del IKKE reklamer for din egen. Seriøst jeg vet ikke om noe verre en " fin blogg, kommenter min" Kommentarer, det funker ikke. 

- Ha et ryddig design, ikke for mye ikke for lite. Og hold deg til nøytrale farger som passer sammen. Sorte blogger blir jeg trist av å lese på. Er personen deppa?

- Skriv ordentlig, ikke dialekt. Jeg klarer ikke dialekt blogger, blir så ork å lese dem på en måte. Teksten er jo tross alt hovedpunktet med bloggen din! Det er jo det som forteller om deg og det du vil få frem her i verden.

-Ha bilder. Det fins ikke noe kjedeligere enn en blogg uten bilder, jeg titter ikke innom ofte hvis det ikke er bilder i innleggene, boring. Og for all del, ikke ha dårlig mobil kvalitet og bilder som ikke er store nok til innleggene. Skaff deg en ok kamera fra elkjøp til 500kr da? De klarer å ta bra bilder de fleste billig kameraene! 

 

- Skriv intresange overskrifter, hvis du skriver noe som "min dag" så vil veldig få klikke seg inn på den. Men hvis du har med outfiten i det innlegget så skriv heller "outfit *dato* " Eller "dagens anntrek" Og vips du har trukket til deg mange lesere. Men for all del ikke overdriv. Jeg er gravid innleggene er av mote folkens ;)

-Ha spørsmål i slutten av innleggene, dette gjør så folk kan kommentere lettere hos deg. Du kan få billige kommentarer der, selv fra folk som ikke leser innleggene dine. Du slipper lett unna dumme folk som skriver bare fin blogg osv. De kan heller svare på spørsmålet, så slipper de å lese også!

 

Har du noen flere tips? Syns du tipsene er bra?

Du er ikke gammel nok til å dø

Fikk nettopp vite at pontjak, den ene hunden vår kanskje skal dø i morgen. Fordi han har spist en jern stang, eller vi vet ikke om han har spist den fordi han har gnagd på buret sitt. Det er et veldig solid bur så en hund skal ikke kunne gnage det i stykker sånn egentlig, men han har tydeligvis klart det. Han har gnagd av noen biter men det er en bit vi ikke finner.. Derfor kan det hende at han har svelget den. Og jeg vil ikke miste han fordi han spiser på alt når han er alene. Og jeg er sikker på at mange av dere tenker "åh, dyreplagere!" Men pontjak er en hund som sitter inne i et bur hver gang vi er ute så han ikke skal spise noe. Og hittil har han bare spist tepper, noe som han kan spy opp. Det er så utrolig trist å måtte miste han allerede, for vi har bare hatt han i 3-4måneder. Førstedagen han var hos oss.

Vi mista en annen hund fordi han ble for gammel, så han ikke levdelengre liksom. Så gikk vi en periode med bare Pia, og etterhvert fikk vi Pontjak. Pontjak er veldig vill og spiser alt. Men også utrolig søt, og vi er veldig veldig glad i han! Derfor det er ganske tungt å miste han så tidlig. For man rekker jo å bli veldig glad i et dyr selv om jeg bare har kjent han i 3-4måneder. Så jeg håper bare på at den jern biten ikke er i magen hans, så han ikke må avlives. Og nei den kan ikke opereres ut, det går ikke. Så alle som leser dette kryss fingrene for at den stakkar hunden vår ikke må avlives, han er ikke gammel nok til å dø, det burde vært en aldersgrennse på det!


Det nyeste bildet jeg har av han..


Kommer til å savne deg Pontjak! Håper du ikke har den biten i magen din..

Pakke i posten

Woho, endelig!  Pakke fra feelunique.com

 

Nå er elskling her! Vi skal bake brownies, jeg driver å feiter han opp. Derfor, brownies. 

Har du også den hårkuren eller pudderet? Vil dere ha vurdering?Nyeste innkjøp

Nå har jeg kommet hjem fra elskling, så derfor har det ikke vært blogging i dag. Legger all skyld på han, hehe det er ikke hans feil. Men jeg har kost meg masse med han og vi har fått ordnet opp i masse, egentlig litt deilig dag i grunn. Men nå legger jeg meg!


79,50kr for det utrolig vakre skjørte på H&M.

Hva syns du om det? 

Nett shopper til den store gull medaljen!

Jeg er nesten blitt nett shoppoholiker. Neida, eller jo. Det nyeste er kjøpt fra Ebay.com, og gud det er jo så billig! bare 6 kr eller 1dollar for det meste jeg kjøper. Det dyreste kom på 11,50kr inkludert frakt! Herregud, de kan jo ikke tjene på det.

Børster til negl design, hårfjernings ting som skal nappe ut hårene som en epilator, og små "steiner" til neglene eller makeup look'er, blir sykt fint på!

Har du handlet på Ebay før? Har du noe av det samme?

Ny norsk tips!

Til alle dere som er så heldige å ha kommet opp i norsk og da nynorsk også, vil jeg anbefale og ta en titt her inne. 

Også vil Eirik at jeg skal skrive noe hyggelig om han på bloggen så da skriver vi at Eirik er hyggelig, og når jeg skriver det så må jeg jo skrive litt om Malene også! Derfor skirver vi at Malene også er hyggelig. Og da sier Eirik at jeg må skrive at han er kul, så Eirik er kul! Men han kan aldri måle seg med Malene.

Og tilbake til nynorsk, haha. Du kan også finne sykt mye bra på dette forumet!

Noen som vil at jeg skal lage et innlegg med rene tips?

Eksamens uke

Endelig, den ene uken jeg har ventet så lenge på. Eller vent, jeg har ikke ventet på den! Men her er den uansett, eksamens uka. Jeg har kommet opp i norsk, og det går til helvete. Jeg ville opp i matte, buhu. 

Men det får funke! Ikke nok med at jeg skal ha norsk, men med norsk følger nynorsk. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var polsk eller noe, så jeg slapp unna ny norsk. Det hadde vært litt deilig. Men jeg får bare ha det! Sånn er livet for en normann. Neida bare tuller, jeg gleder meg som en liten unge. 

 

Har du eksamen nå?

Noen ganger kan det være gøy å pante, særlig når man får jordbær!

Jeg har vært skikkelig flink jente i dag, yeey me! Har panta to poser med flasker. Derfor fikk jeg litt penger, og jordbærene var på tilbud og jeg viste at de var gode! Fordi mamma hadde kjøpt noen til igår. Derfor fikk jeg en kurv jordbær, en 3pack med popkorn og 5kr bare for å pante noen flasker! Det kan være litt gøy å pante da? Selv om jeg hater å pante, tenk om noen ser meg med store poser i hendene fulle av flasker? Ingen kan få vite at jeg er usunn og drikker brus vet dere! hahah.Ser de ikke gode ut? Panter du?

Ta en fransk'en

Dette er da hvordan jeg ordnet neglene mine til 17.mai. Ble ganske så fornøyd!Hva syns du? Pleier du å legge fransk?Hjemme spa

Nå skal jeg ordne meg helt til i morgen. Fikse neglene, ta annsikts maske, kure håret, skrubbe huden og smøre meg inn i deilige kremmer! Er litt lenge siden (for lenge siden!) Jeg tok en skikkelig fikse meg dag, er ikke rart kvisene popper frem.. Før tok jeg ansiktsmaske hele tiden og var veldig veldig flink til å ordne neglene mine så de alltid så smashing ut. Men hvor er den jenta nå? Borte, men jeg skal grave ho tilbake, finne ho langt langt inne i meg! Ok, litt overdrivelse. Men sånn ellers er det kaldt her, så jeg har satt på den over støvete ovnen min og krysser fingrene for at den ikke skal begynne å brenne, det hadde vært litt kipt om den gjorde det.


Er jeg ikke super vakker med ansikts maske på da? 

 

Så senere komemr det bilder av lekre negler, og kanskje et tipse innlegg! Woho. Føler meg litt flink med sånne planer.

 

Har du ofte hjemme spa?


Og etter en pause

Har man masse å blogge om og gi leserene sine! 

Som dere sikkert har merka, har jeg vært borte en stund. Det var utrolig deilig egentlig å ikke måtte tenke på å blogge 3-4ganger daglig. Derfor blir det mere seriøs blogging fremover. Mere av ting som bryr folk ikke bare hot or not. Hvem bryr seg egentlig om sånt? Derfor skal jeg legge inn flere innlegg der dere kan disuktere med meg. Jeg vet det er jaffal en som sikkert leser dette og kommer til å reagere på et av innleggene som kan komme! Og det er jo bare koselig :)

 

Hva har dere gjort i det siste da? Syns du det er deilig med pauser?

Flower power // foto

Idag blir det kjæreste besøk og en tur til Sverige! Kanskje jeg er heldig å får kjøpt meg en ny kjole til 17mai. Hmm.. Kanskje. Vet ikke om det blir så mye blogging i dag, men som alltid skal jeg prøve! Håper alle får en fin dag da!Tycks?

Katten i treet / Foto


Foto - Stine Edvinsen


Hva syns du?

Dårlig nett.com

Jeg er dritt lei, dritt lei alt nå. Og det som gjør en liten ting som egentlig ikke skulle bety noe stort og betydningsfult er det idiotiske nettet her. Jeg hater at nettet skal være nede nesten hver eneste dag. Også er jeg lei av folk som ikke kan si unnskyld når de selv vet at de har dummet seg ut. Herregud ta ansvar for dine handlinger. 

Så derfor er ikke dette innlegget spennene fordi jeg ikke er mere spennende enn sur akuratt nå. Skulle v-blogga nå, det hadde vært spennende! 

 

Klarer du å si unnskyld når du gjør noe dumt?

Innkjøp 090511

Da var jeg hjemme fra shopping med Karoline og Trine-Lise. Kjøpte ikke noe spessielt mest bare noe basic, men det er jo greit å ha det også! 


Strømpebukser er alltids bra å ha!


Noen stockings også. Av kjærestens ønske, passer jo perfekt med strømpeholdere!


Hva syns du om kjøpet? Nødvendig?

Foto // KattSyns?

God morgenHva skal du i dag?

Hot or Not? - Gladiator sko

Hva syns du? Jeg elsker sånne sko! 

Blue eye


Uredigert.

 

Tycks?

Kveldens antrekkDet blir sikkert full fest hos noen slektninger av Guy. Så jeg blir med der, selv om jeg blir den yngste. Altså med en 30år forskjell på de fleste hvis ikke mere. Haha, blir gøy! Skal hilse på en kattunge vi har gitt i fra oss til dem, den er voksen nå da men jeg tenkte å ta noen photoes av den. Så det kommer nok på bloggen i morgen.

 

Hva skal du i kveld?

Blogg vs blogg!Sigrid (link) 

 

Vs


Silje (link)

 

Hvem stemmer du på? 

H&M Ringer

H&M Har egentlig ganske mange fine ringer nå, og jeg er i ringe humør. Hehe, derfor det fins nettshopping ikke sant ? Neida, joda! 

 

Likte du dem?Blogg vs blogg, meld deg på!

Jeg tenkte å kjøre en liten blogg vs blogg, og da må jeg nok ha noen påmeldte! Hihi, derfor kan du melde deg på i dette innlegget. 

 

Er du med?

Politiet bryr seg jo ikke

Eller nesten. 

Jeg fikk et brev i dag, fra polititet faktisk. Fordi i fjor i februar anmeldte jeg en mann for å ha blottet seg på et videoanrop til meg. Dette var veldig veldig fælt for meg å oppleve. For å si det sånn, følte jeg meg jævlig. Han ødela dagen min, eller uka mi, for å si det sånn. Dette fortalte jeg til mamma og en av lærerene på skolen, så gikk vi til politiet og anmeldte det. Dette var noe mannen hadde gjort til flere mindreårige. Jeg var på denne tiden 14år gammel.  Og på stasjoen var de veldig seriøse, de skulle ha hele historien og full pakke. De fortalte meg at dette var groft, og noe man slett ikke ringer og gjør til mindre årige. 

Idag kom jo da dette brevet, og dere kan jo gjette hva som stod der! Mannen hadde fått en bot. Seriøst, en bot. Jeg ble sint når jeg så dette, herregud. Kan han ikke bli straffet? En bot er liksom ingenting. Og enda verre er vel at han bor under en kilometer unna meg. Han bor altså rett ved siden av tindlund barne og ungdoms skole. En man som blottlegger seg for mindreårige og bor rett ved en barneskole borde ikke få gått fritt. Jeg blir seriødt litt redd ved tanken. Og lurer litt på hva politiet tenker på.. 

 

Hva syns du om hendelsen? Tror du politiet har tenkt mye over saken?

FML

Jeg orker ikke mere. Livet mitt hoper seg opp så sykt, jeg klarer det ikke mere. Det er så mye som skjer så jeg blir syk. Så jeg har begynt å hate å ha kjøre timer. Jeg kan ikke hate det.. Uansett har ikke læreren tid til meg. Det er sånn " åh, du får en time nå og en om 2-3uker. Så får du en om 4uker." Hvordan mener han jeg skal lære alt da?! Bortkasta penger. Pluss på 8 dager, merk 8dager så har vi 2muntlige fremføringer, en heldagsprøve, en dobbelt prøve og en vanlig enkel prøve?! Dette blir for mye for meg, særlig to uker før eksamen. Jeg og sikkert flere bryter sammen og gir f i skolen pga dette! Derfor har jeg ikke tid til bloggen også. Jeg må ha ferie og den eneste ferien jeg får er fra bloggen, jeg kan ikke ta fri fra skolen. Sorry , skolen ødelegger mye nå.

 

Har du det hardt på skolen? 

Hot or not? Snekker bukser

Disse er tydelig vis blitt en hit. Ikke hos meg da men, jeg sier not.

 

Hva syns du om dem? Nice?  

Omtale: Joico K-Pak Intense Hydrator Treatment (Hårkur)

Denne hårkuren lukter himmelsk! Og er den jeg skrev om som gjorde håret mitt om til silke. 

Håret blir mykt, glansfult, og lett å arbeide med. Det føles ikke tørt eller sprøtt etter denne kuren! Jeg føler at tuppene mine blir mykere og håret ser mye mere naturlig ut, ikke som om jeg har rettet det men det er fortsatt rett. Den lukter veldig sommerlig syns jeg, friskt og ikke for søtt. Det er ikke en tung lukt som du ikke får bort men en deilig lukt du kjenner når du er nær håret. 

Jeg trenger ikke bruke mere enn en liten liten dæsj i håret mitt. Og jeg har ganske langt og tykt hår, den er veldig drøy i bruken! Når du har den i håret føler du at det blir veldig veldig glatt og det kan komme en litt sterk lukt, men lukten blir svakere når du får skyldt den ut og tørket håret. Det er 250ml og disse vil nok holde lenge!

Du kan godt ha den i lengre enn det står på pakken, siden dette er en fuktishets kur. Du kan godt sove med den, men du må bruke mere enn en liten dæsj hvis håret er helt tørt når du skal ha den i. Jeg pleier å vaske håret med sjampoo så gå ut av dusjen ta på hårkuren, ta annsiktsmaske og barbere meg før jeg skylder den ut igjen, føler at den gir meg mere når jeg har den i litt lengre. Og ikke ha den i hodebunnen, da kan du få fett hår. 

 

Konklusjon:
Den beste hårkuren jeg har prøvd! Gir mye fukt, glans og smidighet til håret. Koster ikke så mye, rundt 120kr hosfeeluniqe.com (link) 

Jeg gir denne kuren en 6 av 6! Det er den beste fuktighets kuren jeg har prøvd! 

Har du prøvd denne? Hva syns du?

Foto // Kittey

Et av bildene fra da jeg solte meg. Har fått redigert det og alt. Hva syns du? Har du katt?

Outfit #010511

Idag skal jeg til Kevin, men først må jeg lære meg å kjøre bedre. Så det blir en liten tur på banen i dag. Eller ikke liten men lang tur, de skal ha meg til å trene der til jeg kan alt, sikkert baklengs også. Får se hvordan det er å kjøre lettsykkel baklengs da! Neida, haha. Men blogging kommer det fortsatt i dag! Masse. 

Hva syns du ? Hva skal du i dag?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits