Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

april 2012

Syk trenings narkoman

Jeg nærmer meg vel klassen "trenings narkoman" Jeg har rett og slett trent alt for mye de siste ukene. Altså de siste to ukene og starten på denne, har jeg trent 4-6 ganger i uka. Hvorfor? Fordi jeg ikke er fornøyd med tilstanden til kroppen min. Hehe, den er slapp og ute av trening, dette må jeg jo gjøre noe med! Jeg kan ikke bare sitte å se på den forfalle. Det blir for dumt. Så jeg tok saken i egne hender og har sikkert overtrent. Nå er jeg så heldig at jeg er støl og syk samtidig. Ikke nok med dette men jeg tror også at jeg har Astma. Fordi jeg rett og slett får syke pusteproblemer og hosteproblemer av å anstrenge meg. Så jeg skal til legen den 14.05, blir digg å skal få teste meg og kanskje få noe medisin for problemene! Da kan jeg jogge enda lengre og trene enda hardere. 

Det er så deilig å "få tatt tak i problemet" altså å få trent meg til sånn jeg vil se ut. For det er ingen andre enn jeg som kan få igang dette trenings opplegget. Gjettom jeg har tatt tak i kroppen min nå! Kanskje litt for mye, men det får bare så være. Jeg prøver å trene minst fire ganger ukentlig, men føler meg "dårlig" hvis jeg ikke trener hver dag nå. Så kan vel si at en dag uten trening er en dag uten mening for meg nå. Så til alle dere andre der ute, tren dere til kroppen dere ønsker ikke sitt på rompa hjemme og syt! Det føles så herlig når du først har kommet i gang og kan se litt resultater. Lover dere. Jeg skal bare bli kvitt feberen, hodepinen og halsvondten så er jeg på'n igjen! Hardere enn før. Er så gøy å tvinge meg selv til ting, eller det er egentlig bare artig etterpå. Når det skjer så er det forferdelig, men etterpå. DAMN DEN FØLELSEN! 

Jeg tenkte å lage noen trenings innlegg fremover. Hvordan jeg når målet mitt, og hvordan dere kan nå målene deres! Høres dette bra ut? Så kom med forslag på hva du vil at jeg skal skrive om! Du vil da bli linket i slutten av innlegget som en takk :)

En godt trent kropp er en glad kropp :) 

 

Hvordan går det med deg? Er du syk? Når du dine egne mål? Kommer du i gang?

Denne helgen + ny kommode!

Hei dere! Som jeg alt har skrevet tusen ganger kommer jeg til å blogge når jeg føler for det. Det kan gå en dag i mellom og 3. Men jeg vil ikke slutte! Derfor legger jeg mere arbeid i de innleggene jeg legger ut. Kvalitet foran kvantitet, ikke sant? 

Denne helgen, altså hva dette innlegget skal handle om. Har jeg vært mye ute med venner! I hele går var vi på Mærrapanna i Fredfrikstad. Så senere på kvelden dro vi hjem hit, rundt ett tiden var alle dratt uten om Martine som sov over her. Det var utrolig koselig og vi lagde noe jeg kan kalle verdens beste frokost! Eggerøre og jordbær/banan smoothie. På mærrapanna så grillet vi for første gang i år! Hadde jeg hatt med badetøy skulle jeg bada også. Det hadde vært utrolig artig! Tenk dere meg utti vannet nå a, hahahahahah. Gleder meg masse til neste gang jeg kan tilbringe mere tid med disse flotte menneskene! Herlig. 

 
Kristian det se! Nesten hele dagen i dag har gått til å lage denne kommoden. Endelig begynner romet mitt å bli så å si ferdig! Dette blir så sykt bra. Først var det en feil med den og jeg fikk en sort og en hvit pakke i steden for to hvite. Men til slutt innrømte skeidar feilen sin og kom med den andre hvite på døra vår! Det er god service det. Tusen takk til verdens beste pappa som har montert den for meg, den ville aldri kommet opp uten deg. Og som dere kan se har jeg allerede klart og rote den ned. Neida, hehe. Jeg har bare ikke fått på knottene enda så jeg kan ikke legge noe nedi skuffene. 

 

Hva syns dere om kommoden? Hva har dere gjort i helgen?

Hele verden og litt til

Hei dere! Tenkte å skrive et langt innlegg om hvordan fohold lett blir alt for mye for noen. Så håper jeg dere liker det. Blir takk nemlig for alle kommentarer!

Ofte når man ikke har særlig mye erfaring med seriøse forhold før og "endelig" får ett, er det så lett å falle i knipen der det bare blir "han" og ingen andre. Når du endelig får den følelsen av at noen vil ha akkurat deg og ingen andre så vil du holde på den hele tiden. Dette kan ende med to ting: Du mister all sosial kontakt eller du skremmer han bort. Jeg vil si at et forhold er dårlig hvis derer bare er med hverandre, ingen andre. Hva skal da skje etter forholdet? Hva hvis dere ikke var ment to be? Det er så mye som kan gå galt, og mest sansynelig vil gå galt. Ikke det at jeg tviler på alle forhold der personene er med hverandre hele tiden! Det kan funke for noen, men det er yterst få. Å være sosial er utrolig viktig, hvis ikke kan du nesten bli gal. Hehe, der var jeg ille drastisk, men dere skjønner! 

Når jeg fikk min første kjæreste føler jeg at jeg ikke var fink nok til å være med vennene mine også. Jeg satt dem til side ovenfor han og endte med å bli droppet mange ganger av han, hvis jeg ikke hadde hatt en så god bestevenninne som Trine da så tror jeg neppe jeg hadde kommet meg over det. Ho var en utrolig god venn og støttet meg hele tiden, takk gud for at jeg hadde henne! Men tenk deg at du har en del venninner men ikke en som du virkelig deler alt med og som du vet støtter deg uansett. Da er de andre venninnene ganske så viktige for deg! Uten dem hva skal du ellers gjøre? Hvem skal du snakke med? Og hvem skal støtte deg? Det er så lett å miste dem hvis du er i en gjeng der ikke alle er i forhold og opptatte. 

Det gjelder å finne den gylne middel veien. Der du har tid til venner, så du ikke mister dem og har tid til kjæresten. En kjæreste er veldig viktig i livet, man føler seg elsket. Det er en utrolig deilig følelse at noen vil ha akkurat deg. Det fins flere milioner jenter der i verden, men han valgte akkurat deg. Samtidig som det er med vennene dine du lager de beste minnene og de varer som regel lengre. Ikke det at et forhold ikke kan vare evig, det er en fin tanke. Men tenk også på at 50% av alle ekteskap ender i vasken. Ikke en særlig pen statestikk. Jeg kommer aldri til å gifte meg hvis jeg tviler 1% da er det bedre å finne ut hvorfor man tviler, så den statestikken skal jeg ikke være med på! Ekteskap for er et løfte for evig tid. 


Tilbake i blogg verdenen?

I'm back! 

Jeg tror faktisk jeg skal komme tilbake nå. Savner bloggen. 
På halv tid er jeg tilbake! Jeg begynner ikke å stresse med 2-3 innlegg daglig, for da går jeg bare lei igjen. Men sakte men sikkert kommer jeg tilbake nå! Ting er blitt roligere nå og jeg føler for å blogge. Håper dere tar meg tilbake! Jeg kan se på statistikken at dere ikke har forlatt meg helt! Har jo vært 30stykker her på en dag uten noen nye innlegg på evigheter. Jeg er helt sjokert over dere! Tusen takk. Det at dere venter på meg er grunnen til at jeg vil komme tilbake. Dere leserene mine er meste parten av grunnen! Resten er at jeg liker å skrive. Selv om jeg kanskje ikke er så flink til å skrive så liker jeg det. Det er en flott måte å få ut tankene mine!

Så da starter jeg et nytt blogg eventyr med dette innlegget! Nå er planen og endten ta en joggetur eller å sykle litt. Det er en fin kveld ute nå, så tror jeg heller mot å jogge! Har ikke gjort det på evigheter. Savner jogge kompisen min, Pontjack. Han fikk meg liksom alltid til å ville gi det lille ekstra den lille voffsen. Men jeg får hive på meg joggebuksa og komme meg ut før det blir for sent!

Ser også at blogg.no har fått nytt design, hva syns dere om det? Vil dere ha meg tilbake denne gangen? 

Blogg blogg blogg

Mange som lurer på når neste blogg innlegg kommer og om jeg har sluttet. Jeg er rett og slett ikke i humør lengre til å blogge særlig mye. Når jeg endelig nærmer meg et liv som kan være artig å lese om så får jeg ikke lysten lengre. Eller det mere "topp blogger som er ute hele tiden" livet. Jeg er ute med venner og har det utrolig artig! Jeg vil ikke være hjemme og bare meg lengre. Jeg vil ikke høre mine egne tanker, for de kan være skikkelig bitchy noen ganger! Hvis dere skjønner hva jeg mener. Derfor prøver jeg å holde meg selv opptatt, pluss at jeg elsker å være med vennene mine! Noe jeg har droppet så alt for lenge, jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg har aldri møt så fantastiske folk som jeg er med nå! Men hadde det ikke vært for fortiden hadde ikke fremtiden sett sånn ut. Takk gud for det. 

Der har dere grunnen til at jeg ikke blogger. Jeg er for opptatt med å ha det gøy og gjøre andre ting enn å tenke, skrive fine innlegg og bare være meg alene. For akkurat nå er det akkurat dette jeg vil og trenger. Jeg høres helt sikkert idiotisk ut, men dere har sikkert opplevd at dere selv vil stikke av fra deres egne tanker? Nå har jeg det sånn. Når man blogger må man tenke, man må finne på masse kreativt og skrive tankene sine. Når man da skal flykte fra dem er det ikke så lett å blogge. Hehe. Alle har sånne perioder, og jeg kommer meg nok over det! Så når jeg har klart å "rydde opp" inni hode mitt og satt alt på plass så kommer jeg sikkert tilbake! Jeg elsker å blogge, jeg liker å få ut tankene mine og dokumentere live mitt, men akkurat nå passer det ikke. 

Jeg håper dere kommer tilbake når jeg kommer tilbake. Dette vil ikke vare for alltid. What does'n kill you makes you stronger! 

 

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits