Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

april 2011

Ny header!

Endelig er det kommet en ordentlig header her på bloggen min! Har nettopp tatt bilder ute, og fant ut at dette egentlig kunne passe bra som header. Så da ble det litt redigereing og wips! Hva syns du om den?

Den lille hvite

Det står plakater om at hvit er det nye sort på mange butikker. Jeg er ikke helt enig, selv om den lille hvite har dyttet den lille sorte av banen er sort fortsatt klasiskt og tid løst. Men det er ikke tvil om at hvit er den fargen som er mest inn i år! 


Kjolene er fra nelly.com

 

Jeg kommer virkelig til å skaffe meg en liten hvit. Det er det ingen tvil om! Men vet ikke helt fra hvor enda, men finner vel drømme kjolen jeg også. Hvit passer så å si til alt. Det passer nærmest bedre enn sort til mange farge som feks gult eller grønnt. Hvit er så søtt, så uskyldig og rent.

 

Har du en hvit kjole? Hva syns du om kjolene? 

Foto // Hvit katt

Dumme nettverket er nede igjen, derfor kommer det veldig få blogg innlegg frem til mandagen. Siden da skal vi kjøpe nytt nett! Det blir deilig det, så kan jeg endelig surfe på normal hastighet.

 Sykt fint vær ute i dag! Sola har steket i ett i hele dag.

Dagen startet ganske enkelt med at jeg måtte vente i ti år på at lillebror skulle bli ferdig å dusje. Seriøst han bruker lengre tid enn meg! Men han ble tilslutt ferdig da. Så gjorde jeg klar litt honning melon og fant frem kamera og full pakke for å gå ut og sole meg. Siden ikke nettet funket trenkte jeg jo ikke være inne heller. Så der lå jeg i 1 ? 1 og en halv time og ble brun. Eller jeg ble ikke brun jeg har ikke engang fått noe farge, men snart blir jeg brun! Bare jeg finner frem selvbrunings sprayen. Neida, betakaroten, sol olje og ekte sol er det som skal brukes for harde livet i år! Og jeg sier bare en ting, sol olja mi lukter fantastisk! Elsker lukten av den, og bare det får emg til å ville ligge ute i solen liksom. Hurra for sol olje motivasjon!

 

Men når man ligger der fredelig på gresset og aner fred og ingen fare, hva tror du skjer? Jo du får en konkurent. Katten min, som er den eneste på denne planeten som er blekere enn meg, han kom å la seg ved siden av meg og solte seg selv! Jeg ble faktisk litt stoldt når jeg lå roligere enn han. Men da fikk jeg jo masse tid til å knipse noen fantastiske biler av han! Seriøst han var fotogen i dag, skulle tro han gjorde seg til.

 

Men han tapte sol konkurransen og gikk å la seg under ett tre.. 

 

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene?

 

Dårlig nett, med store bokstaver

Jah, det er det vi har! Herregud som det suger, jeg har ikke hatt nett i går kveld og heller ikke i dag får nå sent på kvelden. Utrolig irriterende. Ugh, live mitt er irriterende nå. Venner som jah, ikke er så gode venner. Busser som ALDRI kommer som gjør så jeg ikke rekker neste buss og ødelegger dagen min totalt. Prøver på prøver på prøver. Jeg klarer det snart ikke mere, håper det snart er over. At jeg får bedre venner, lappen og litt lettere skole, ikke 2fremføringer og 2prøver på 8dager. Det funker ikke, mildt sagt.  Men men!

Tumblr_lkfo04u1fd1qcsdtvo1_r1_500_large 
Gi meg noen balonger og et varmt vær å slappe av i!  

Unnskyld bloggen, da vet dere hvorfor jeg har vært borte! 

Hva ha du gjort de siste 24timene?

Jeg er på topp listen!

Jeg tittet innom blogg.no for bare å titte om jeg faktisk var på en av listene og det var jeg jammen også! En litten positiv ting i dag alikavel da. Det er så gøy å se sånt! Og når jeg ser sånt må jeg jo skryte, dette må jo blogges om! Haha, neida. Eller jo egentlig. 

 


Er du på topp listen? Hadde du trodd jeg var det?

Topplisten er laget!

Da var alle bloggene lest! Og det var jo bare 37stykk som ville melde seg på, så null stress liksom. Eeheh. Men alle er lest og alle er vurdert. Hvis det ikke ble deg så får du ha bedre lykke neste gang! Og jeg vil be alle som ikke kom med å ta en titt på designet sitt. Sorry men noen var litt ny begynner, og da vinner man ikke i dette! Og det samme gjelder skrive måte. Please, jeg og sikkert flere er litt lei av å lese sååååånnnnee here iiinnlegg? Med masse smailyer? :D:D:D Takk for meg! 

Jeg lagde de ikke inn i et bilde fordi da ville dere jo ikke få trykket på dem! Er jeg ikke smart? 

1. http://fiskjerring.blogg.no

2. http://kdj.blogg.no/

3. http://viviango.blogg.no/

4. http://julieskoriild.blogg.no/

5. http://martineebje.blogg.no/

6. http://msb95.blogg.no/

7. http://martinekvammen.blogg.no/

8. http://susannmj.blogg.no/

9. http://www.theakristine.com/

10. http://vikts.blogg.no/

 

Leser du noen av dem ? Har du et pent design?

Nyeste innkjøp

Kjøpte denne på bikbok i går. Super kupp mener da jeg! Fikk den utrolig billig. Bruker den i dag, får se om det kommer en outfit eller ikke, har litt dårlig med tid i dag for å si det sånn.. Nå stikker jeg til Kevin, håper bussen for en gang skyld kommer. Kryss fingrene for meg!

Hva syns du om den?

God morgen cupcakes!

Hva skal du i dag?

Vil du komme på min topp liste?

Jeg tenkte å sette opp en toppliste på blogger, så meld deg på! Jeg vil vurdere etter hvor aktive dere er på bloggen deres, om dere er aktive her (tels ikke så mye), design og tekster! Dette blir spennende, og ejg vil lese alle som skriver seg opp her sin blogg! 

Er du med? 

Outfit 27042011

Når jeg leste dette innlegget til Fotballfruen (<-- link) så fikk jeg veldig lyst på is. Så god ut den isen ho lagdt der, men siden jeg helt sikkert ikke får lov til eller har alt man skal ha i til å lage sånn is. Så går jeg heller i frysern og henter noe butikk is. Og gjett hva den er ikke karbofri, noe hennes (nesten) er. Hehe. Joda sånn ellers hater jeg norsk. Særlig literært dypdykk. Egentlig er norsk ganske fint språk, klager ikke på det liksom! Men at skolen skal ha deg til å lese historier fra gammle gammle norske menn og kvinner? Noen av dem er på dansk også, lett? Nei. Min mening er at jeg ikke trenger dette, men jeg må jo apsolut vite om alle store norske. Altså de som var store for 100-200år siden. Tror neppe at de som går på skole om 100-200år kommer til å lære så mye om tekster vi skriver nå, eller hva? Men hva vet vel jeg.

 

Tyck's ? 

Skole, skole, skole

Jeg vil ikke, og det har ikke engang startet. Haha, nei ferien skulle vært lengre. Men det er jo godt å bli ferdig med 10klasse, selv om det ikke akkurat ser ut som jeg blir ferdig. Denne uka er det prosjekter på prosjekter. Hater det! Vi skal ha en 10minutter lang fremvisning om forfattere og tids epoker og literæreemner? Jeg skjønner ikke en bøyt, så dette skal bli spennede å se hvordan går. 

Nå er jeg nydusja og egentlig klar, logget på MSN nå og greier. Skal få på meg noen sokker og se om det blir noe mat i kroppen snart. Må spise litt frokost vel, etterpå i dag bli det jo tannlegen! Elsker virkelig tanlegen


Happy face! :D

 

Hva skal du i dag? Har du norsk prosjekt?Hot or not? Jumpsuit

 

 

Hot or not? 

Bilder // Bak skuret

Har vært ute med Trine og Dennis. De har skata, så har vi spilt på mobilene. Og masse morro! Ok, vi har nesten ikke gjort noe.. Men bilder ble det! Nå skal jeg til Trine å se på film. Håper det ikke blir skrekk, tenkte å gå hjem igjen og seh. 
Hva syns du om bildene ? Hva har du gjort i dag?

15 kjappe om meg

Så nå blir det veldig mye om meg, men det er jo min blogg så da må jo leserene vite litt om meg?  Here i go.

 Jeg elsker våren og sommere, det er så mye mere man kan finne på! Alt blir bedre med godt og varm vær.

 Jeg er perfeksjonist, særlig når det kommer til pulten min eller skolesaker. Seriøst ingen får rote i penalemitt eller legge bøkene sine halvveis på pulten min mens jeg jobber med mindre jeg jobber med dem. Haha, og ingen får rote på romme mitt! Det er min jobb. 

  Jeg vet ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor, men nå heller det mot designer. Det forandrer seg så fort! Ikke bra.

Når jeg blir forelsket blir jeg det veldig lenge, selv når jeg blir avvist kan jeg like en person i et år. Men når jeg ikke blir avvist kan det sikkert vare for evig!

 Jeg er veldig dårlig på å fulføre ting, som å lese til en prøve jeg starter men kommer ikke lengre. Så blir jeg irritert fordi jeg ikke får mere en 4-5. Jeg kan heller ikke spille gitar enda jeg fikk en 18mars2010. 

Jeg er liv redd for at folk skal tro jeg er utro, utroskap er det verste jeg vet om og er noe jeg aldri skal være! Det er det verste en person kan gjøre mot en annen. 

 Jeg hater at folk syns jeg er så pervers. Jeg vil ikke bli sett på som pervers. 

Jeg er så ille i mot rykter, jeg får alltid på meg ett eller annet som ikke er sant, men jeg vet hvem folk jeg får det av så det gjelder bare å holde seg unna dem folkene. 

 Jeg er villig til å gjøre alt for gutten min! Jeg elsker deg virkelig Kevin min!

Jeg er en hunde person, nermest hater katter. Uff, klarer ikke finne noe positivt om katter. Unnskyld katte elskere! 

Jeg glemmer fort og kan veldig lett tilgi folk, uansett hva de har gjort. Er sånn at jeg er skikkelig sur på en person det ene sekundet og har glemt det det neste og skal ha klem og full pakke. 

 Jeg elsker å bare ligge i armene på gutten min, trenger ikke gjøre noe. Bare jeg er sammen med folk jeg elsker så er alt bra! 

 Mobbere plager ikke meg lengre, jeg kan lett overse dritt som blir sagt rett til meg. Rykter derimot, jeg takler dem ikke.            

 Håre mitt betyr utrolig mye for meg, jeg er liv redd for at det skal knekke og bli ødelagt. Samtidig som jeg egentlig er veldig slem mot det. Men jeg bygger det opp igjen nå! Håper jeg kan redde det og ikke må klippe bort halve skallen :(  

 Alle produkt anmeldelsene jeg leser tar jeg inn til meg og kjøper mest produkter etter hva andre skriver! Skjenner du deg igjen?  

 Jeg er liv redd for å miste noen, men skjønner det når jeg må få folk bort fra meg. Mister jeg mine bestevenner er jeg ingenting.

 Jeg er blogg avhengig, elsker å blogge! Vil en dag komme langt med bloggen min. Håper jeg.   
 

Jeg kunne sikkert fortalt masse mere! Men akkurat nå tror jeg dette holder.  Må jo spare mere til senere, dere kan ikke få alt av meg på den gang. Hehe. Håper et sånt innlegg som dette ikke er for gørr kjedelig?

 

Skjenner du deg igjen i noen av punktene?

 

Husk spørsmålsrunden min her! (Link)

Hot or not? Mage topper

Jeg elsker magetopper! De er så fine, så lette og jeg føler liksom jeg får mere sol på kroppen av dem. De passe fint med bukser eller shorts. Nå er det jo veldig inn også, så nesten alle har en mage topp eller kort topp.  Jeg mener at man trenger ikke ha verdens mest trente 100% fettfrie mage for å bruke en sånn topp. Jeg bruker sånne topper og har langt i fra perfekt mage! Så min mening er Hot!!

 

 

Hva syns du?


To day

Det har ikke skjedd så mye i dag, men samtidig har det skjedd veldig mye.

 Jeg har kjørt Lett sykkel, uten å kvele den så mye! Fikk høre at jeg var flink.

 Jeg har kranglet litt, hater virkelig å krangle. Men er glad det er ordnet opp i..

 Jeg har laget masse ferdig lagde blogg innlegg til tider jeg ikke har tid eller lyst.

 Jeg har planlagt morgendagen som lyder som dette " blogge- lekser - fikse negler- sole meg- øve til teori eksamen"

 Jeg har solt meg. Føler meg skikkelig brun nå, men vet jeg ikke er brunere. 

 Jeg har fått utrolig deilig og glatt hår! Må skrive en omtale på hårkuren min snart, hvis noen vil ha en?

 Jeg har vært med og fylt olje på lett syklen min! Nå vet jeg hvordan jeg skal sjekke olja også. 

 Fått sick mange kommentarer! Takk

Så alt i alt har dagen vært litt meningsfull! Men ikke så veldig, jeg har ikke vært med andre en familien og jeg har ikke gjort særlig mye artig. Men det er blitt gjort ting!  Ellers vil jeg takke for utrolig mange søte og fantastiske kommentarer! Dere har vært helt supre med å kommentere! Har aldri fått så mange kommentarer på et innlegg noen gang gjennom alle mine år som blogger. Tusen takk! Dere er best!

 

Hva har du gjort i dag? Har du lyst på en hårkur anbefalning?

 

Husk spørsmåls runden min her! (link)

Foto, innsjø

Som sagt var jeg jo på tur med Kevin her om dagen, nærmere bestemt fredagen. Da vi så stål orm og jeg trippet og hoppet hele truen. Koselig det! Men vi fant et sick fint sted. Eller Jah, så ikke utsikten først jeg da men, Kevin så den da og viste meg etterpå. Måtte bare ha et bilde! Var utrolig pent der.  Hva syns du om utsikten? Vakkert?

For 3 år siden..

Så jeg sånn her ut:

Hadde kort hår, brukte nesten ikke sminke. Brukte bare maskara oppe, fordi jeg ikke fikk til å legge på de små vippene mine nede,haha. Utrolig hvordan jeg har forandret meg utseende messig. Nå finner du meg heller aldri i joggebukse og hettegenser. Det kunne du se meg i nesten hver dag den gangen! Haha, jeg hadde ikke god kles smak, det er ikke bare noe jeg sier fordi jeg var mindre men jeg dret rett og slett i hvordan jeg så ut. Nå er det andre boller! 

Disse to bildene er fra sommeren før 8klasse. 
Godt bevis på at jeg ikke kunne bruke sminke, syns ikke så godt men jeg hadde godt med rosa i kinnene og øyenskyggen var jo så utrolig pent lagt! 


Ikke like gammelt bilde, men der ser du reggisen. Kunne fortsatt ikke kle meg. Haha. Fra begynnelsen av 9klasse! 


Musikksmaken har også forandret seg litt. 

 

Men alt i alt jeg vel den samme Stine, Bare litt eldre. Og med alderdom kommer etter klokskap, ikke sant?

 

Hvordan var du for 3 år siden? Har du forandret deg?Bikbok // kjoler

Det er sykt mange fine kjoler ute nå! Her har jeg tatt noen fra bikbok, de er så søte og fine! Jeg kommer 100%sikkert til å kjøpe meg en sånn kjole, en av dem fra bikbok skal kunne finnes i mitt skap! Bare vent. Hehe, det er ikke helt sommer enda så jeg velger å holde meg til litt varmere klær før jeg springer rundt i kjole. Er nok best det.

 

Hva syns du om kjolene? Hvem vil du ha?

Mr. stålorm

Greit nok at stålormer ikke er farlige, men de er utrolig skummle! Hoppa vel 1,5 meter bort når den lå i veien. Fordi du skjønner det at jeg og Kevin kjæresten min gikk tur i skogen ved han, koste oss kjempe masse osv. Hvis man ser bort i fra at jeg er livredd for maur og trippet veldig bortover og skvatt veldig hvergang noen bevegde på seg i noen blader eller busker. Hehe, jeg er virkelig en naturelsker! Men det var litt ekstra skummelt når denne lå i veien. Like før vi gikk på den også!

Den rakkern der!


God og feit.

Skjønner vel at jeg ble redd? Men måtte ta et bilde da, heheh. 

Har du sett stål orm før? 

Outfit #230411

Jeg har ødelagt mye, så alt for mye. Unnskyld.

Men nå går jeg ut med Karoline, har nettopp vært og kjørt mc, skal vaske han senere i dag. Før det var jeg i sverige med familien, kommer innkjøp etterpå. Men nå skal jeg slappe av med Karoline pus. Blogges!Hva skal du i dag? Hva syns du om outfiten?


Parfyme favoritter

Det er mange gode parfymer der ute! Men en jeg virkelig elsker er disse! Versace og inspire. De lukter himelsk! Og jeg føler de liksom er litt "meg" på en måte, skjenner du til følelsen?

Inspire kjøpte jeg for første gang i slutten av 8klasse. Og har elsket den siden, den er så søt og god, på en måte litt "vår/sommer". Jeg syns den passer perfekt nå! Og vil annbefale alle og ta en sniff neste gang de er i en parfyme butikk, du blir neppe skuffet! Liker du disse? Hvem er din yndling?

Spørsmåls runde!

Siden jeg ikke har så mye tid til å blogge i dag, grunnet jeg skal være med min fantastiske kjæreste så setter jeg igang en spørerunde! Der ingen spørsmål er for dumme til å spørres. Så spør i vei!

 

Noe du lurer på?

Jeg vil lese din blogg!

Så legg igjen addresa di, så titter jeg innom! 

Tumblr_lj3d9nmrsb1qbvxwmo1_400_large 

Vil du ha en kommentar også? 

De siste timer

Nå er det ikke lenge igjen før jeg reiser hjem. Og jeg gleder meg fordi det mest sansynlig er utrolig deilig vær hjemme! Fordi her er det kaldt. Veldig kaldt. Jeg gleder meg til å se vennene mine igjen, til å ha mye klær å velge i, og kunne gå ut. Men mest av alt til å se den fantastiske kjæresten min! Savner han så ille, selv om det ikke er så lenge siden jeg så han siste. Bare 5dager. Så hele morgen dagen går bort til han. Håper det blir koselig, som det alltid gjør. 

Akkurat nå er kamera tomt for strøm. hmp. Så jeg får ikke tatt outfit bilder enda. Sikkert om en time eller noe må lade det helt opp når jeg lader, siden jeg ikke lader så ofte og ikke vil lade ofte heller. Haha, luksus problemer ass! 

Men alt i alt blir det jo litt trist å reise fra familien, og ikke våkne i sengen min hjemme hos mor og far. Ikke skulle dra ut med familien, få besøk og dra på besøk. Men de får vel komme ned til oss en tur også? Siden vi har det så varm nede så er det jo verdt en tur? Hehe, god unnskyldning. Det er varmt! 

-->Spotify link<--

 

Noen web bilder og en sang, så sier vi det gjør opp for at outfiten blir litt sen?

Hot or not? Ola skjorte

  

Skjorta mi er jo fra dress mann, gutte skjorte! Til de som lurte.  Jeg elsker skjorter, men mest olaskjorter er ikke så mange andre jeg syns kler meg. Men ønsker meg en vanlig hvit, blir så klassisk og pent. Skjorter passer til nesten alt, til thights eller bukser. Med korte små topper eller lange. Open eller kneppet igjen. Den gir varme og ser bra ut! 

 

Men hva syns du? Hot or not?

Outfit #200411

Idag kommer søskenbarnet mitt og tante på besøk. Søskenbarnet med unger og type, blir full rulle her. Så i dag vet jeg ikke om det blir så mye blogging, men jeg skal være så flink som mulig. kommer sikkert fult referat av kvelden etterpå.Hva skal du i dag? Hva syns du om outfiten ?

Saltstraumen foto

Da har jeg vært hos Oldemor og Oldefar, koselig. Så tok jeg noen bilder av saltstraumen, fikk mye bra bilder! Til de som ikke vet er saltstraumen nord europas sterkeste malstrøm.


 

Hva syns du om bildene? Har du sett saltstraumen?
Outfit 190411

Nå har jeg akkurat spist utrolig godt brød med laks. Kan det bli en bedre morgen? Så nå skal vi dra til oldemor og oldefar i saltstraumen. Så jeg må stikke med engang! Kommer sikkert ordentlige bilder av saltstraumen i dag, det blir kos! 

 

Hva skal du i dag? Hva syns du om outfiten?

Glossy lips

Har lekt meg litt med kamera og lippglossen. Syns jeg fikk utrolig fine resultater! Har redigert litt også da, selvfølgelig. Brukte leppestift fra la diva og lippgloss fra H&M, leppestiften først så lippglossen oppå. You now.Hva syns du? Hvilek farge er din yndling på lippglosser?

Ps: bli med på konkuranse på denne bloggen!

Outfit 180411, ola skjorte

I dag har jeg vært 16år i en månede, haha. Big girl. Nei,jo jeg er kommet til bodø nå og det er bare en ting å si. DET ER KALDT! Sykt å dra fra 20+ i sola til 3 og vind. Hmp. Men men, hva gjør man ikke for familien? Det er ikke såå ille, bare nesten. 

Nettet er foresten tregt. Så jeg vet ikke om det blir så veldig mange bilder, men skal se hva jeg gidder. Joda, jeg skal være en flink blogger!


Skjorte - dressmann / Tights - bikbok / Topp - bikbok / Armbånd - cubus og glitter / øredobber - glitter / smykke - Fra elskling480217-8-1262272041188.jpg

 

Hva syns du om outfiten? Hvor mange grader er det der du er?


Outfit 170411

I går var verdens beste dag! Var på tivoli med pus. Haha, første gangen vi har blitt kvalme av en karusel. Ok, jeg har kanskje blit det før, kanskje. Vi gikk ekstra lang vei hjem, og den gå turen var tusen ganger bedre en karusellen. Tror jeg aldri har smilt så mye på en dag. Smiler fortsatt og tror ikke jeg kommer til å slutte med det før neste år tidligst! haha. Alt er bare så perfekt nå. Etter vi hadde gått hjem til meg tok vi med oss et teppe ut å satt oss på plenen. Sykt deilig vær ute i går! Vi hadde tilogmed katten min til å passe på oss. Han sprang rundt oss men "turte" ikke komme bort. Hvis dette er en drøm, aldri vekk meg! 480217-8-1262272041188.jpg

Genser - cubus / Top - h&m / Bukse - picesHva syns du om antrekket? Hva gjorde du i går?


Off til Bodø

I morgen tidlig drar jeg! Hurra, gleder meg. Skal møte igjen familien, har savnet dem masse. Gleder meg sykt. Har jeg foresten sagt at jeg gleder meg? Hehe, det eneste dumme er at jeg ikke får sett elskling på lenge. Heller ikke voffene mine, men dataen og kamera er med! Så blogging og bilder blir det! Er det foresten noen som leser bloggen min fra bodø ? Hadde vært gøy å møtt noen eller noe. Hehehehe. Skal kanskje få mamma til å kjøre meg til Hans Martin(tremeningen min), må finne på noe med han! Blir der helt til torsdag480217-8-1262272041188.jpg


Lenge leve randomness480217-8-1262272041188.jpg480217-8-1262272041188.jpg480217-8-1262272041188.jpg480217-8-1262272041188.jpg480217-8-1262272041188.jpg480217-8-1262272041188.jpg

 

Hva skal du i ferien? Bor du i bodø?

Pakke i posten

For litt siden bestilte jeg meg en ny hårkur og en concealer. Endelig har det kommet! Dere skjønner det er www.feeluniqe.com har veldig gode priser og sender alltid produktene. Men, det er alltid et men, de har så utrolig lang sende tid. Og egentlig skal det ikke ta så lang tid å få varer fra england(?) og hit? Men uansett gjør prisene opp for det!


Concealer fra the balm. Du finner den HER til 15.50£Fuktighetsgivende kur fra Joico. Du finner den HER til 11.90£

 

Hva syns du om kjøpet? Har du noe likt? 

Nyeste innkjøp

Hurra, shopping igjen! Hehe, skulle egentlig ikke noe særlig spessielt i dag, men det var får Trine beste sendte melding og ville ha meg med. Ho hadde planer om å kjøpe seg noen nye topper fordi ho ikke liker dem ho har. MEN! Ho endte opp med en bukse i stede, litt lol? Neida, jeg skal ikke bruke sånne ord. Eller kanskje noen ganger. Vi storkoste oss! Spiste shawice(?) og pølse, shoppet mye og lo mye. Akkurat sånn vi alltid har det! Gøy.

Jeg har fått med meg to gensere hjem, noe undertøy, en lip gloss og noe småtteri. Elsker å være med Trine og shoppe. Det er så morsomt!


Lip gloss og consealer børste fra H&M.Tre stykk hipsters fra bikbok og en strømpeholder fra H&M.

 


Begge genserene fra Cubus.

Nå skal jeg skifte til noe litt varmere og mere behagelig og gå bort til Trine igjen for å se på film. Masse Trine kos i dag! Vi skal se på filmen "Salt", det er en action film med Angelina Jolie. Gleder meg, skal spøre mamma om å få noe cider og popkorn så blir det bra! 480217-8-1262272041188.jpg


Hva syns du om kjøpet?   Hva skal du i kveld? 

HTC Desire

Endelig har jeg fått meg en super telefon jeg aldri i verden kan klage på! Håper jeg. Hehe, jeg fikk i går HTC Desire fra mamma og guy. Er ikke jeg verdens heldigste? Sånn helt random fikk jeg den480217-8-1262272041188.jpg  Og jeg elsker den allerede. Har ikke funnet noe feil med den, annet enn at den er litt vanskelig. Men det kommer med tiden! 


Jeg vil aldri slutte å elske deg480217-8-1262272041188.jpgJeg vil anbefale alle som skal ha ny telefon å kjøpe den! Vet ikke om noen som ikke er fornøyd med den. Den er bare elskbar, rett og slett. Super rask og har alt. 

 

Hvem telefon har du?

Nydelige øredobber

Jeg har fått verdens vakreste øredobber av verdens vakreste person. Seriøst de er så nydelig! Elsker dem, og det beste er at dem minner meg om personen. Tusen takk verdens beste! 


From ginatrocot.Hva syns du?

 

Follow my blog with bloglovin

Wants from H&M

 Det er så mye fint på Hennes & Mauritz nå! Blir rett og slett forelsket i de nydelige hvite kjolene, og alle de lette vakre plaggene. De koster heller ikke så mye. Alt jeg trenger nå er bare den jobben på skobutikken! Åhh..håper så sykt på å få jobb på skopunkt i storbyen. Men vet ikke helt om jeg er gammel nok. Og det er så sykt dårlig gjort, jeg er gammel nok i hode mitt. Bare kroppen som henger litt etter, fordi jeg føler meg gammel nok til å kunne stå i kassa eller hjelpe folk. 

Kommer nok til å kjøpe noen av kjolene de har nå ja! Kjoler blir så fint på sommeren nå. Masse blonder og masse hvit! LOVE.

 

Likte du noe av det? Har du jobb?

Bare 16år

Jeg aner ikke hva jeg vil med livet mitt. Men noe stort vil jeg bli. 

 

Jeg er ikke klar for å betsemme meg når jeg skal gifte meg. Ikke i det hele tatt! Jeg trodde liksom det i de forholdene jeg har hat. Ting har på en måte blitt  " åhh vi bare må gifte oss! Å dra dit og dit på bryllupsreise!" Jeg er 16år, og det er vel ikke riktig å planlegge SÅ nøye om fremtiden sin? Det knuser forhold. Mener nå jeg, du føler deg for voksen og innestengt. Dette har vi sett på film? Forhold der det blir bestemt alt og de knuses.

Drømmer = supert!
Fulle planer = Lost. Forever. 

Tumblr_ljjukj8eed1qhhf26o1_500_large 
Bilde weheartit.com 

Jeg har prøvd å legge planer om hva jeg vil bli. Men jeg skifter bare så fort jeg har bestemt meg. Derfor har jeg funnet ut at jeg skal ta en dag av gangen. På vidregående blir jeg å gå studiespesialiserende. Dette vil jo redde meg hvis jeg ikke vil det jeg vil akkurat nå. For jeg ha gått fra advokat til arkitekt til advokat til noe innen mote og skjønnhet. Og jeg vil få frem noe ved bloggen. Kanskje jeg ender opp meg min egen butikk, klesdesign eller skjønnhets salong? Jeg aner ikke. Og det er så deilig ved å være ung! Jeg trenger ikke vite, jeg skal bare lære nå. Vite kan jeg gjøre senere i livet, det kommer en tid til alt! 

 

Når det kommer til kjærligheten så trengete jeg vel en oppvekker for å kjønne hvor jeg var på vei. Jeg har gjort mye feil i livet mitt. MYE. Men jeg tror jeg klarer å få ryddet det opp nå. Eller det tar tid, jeg må bruke mye tid. Og derfor passer sommeren perfekt, bare den kommer snart. Som ung er det ikke lett og bestemme seg. Og de minste veistoppere virker enorme! Men man må ikke gi opp. Man må fortsette, med mindre det faktisk har vært ille lenge. Har det vært ille i over 3måneder og du føler alt er dødt. Gi opp, det blir ikke bedre. Jeg har prøvd. Men når det bare er noen uker eller dager som har vært "jævlige" så ikke gi opp. Da angrer du bare, lover! 

Tumblr_ldhh7lk66c1qzr04eo1_500_large 
// Weheartit.com 

Poenget er jeg er bare en 16åring! Jeg vet ikke hva jeg vil i livet mitt, Jeg vil ikke planlegge hver miste bit. Og det er fult og helt lovelig! Jeg trenger ikke vite alt nå, ungdomstiden er tiden til å lære og feile. 

 

Er du "voksen" men ung? Har du kommer frem til dette selv? 

Ny blogg, ny start?

Jeg har tidligere blogget masse på www.stineedvinsen.blogg.no, men føler at den bloggen ble litt "gammel" og kjedelig. Siden det er faktisk navnet mitt som er blogg addresen. Hvorfor skal alle kunne navne mitt, liksom? Nei. Jeg føler at denne bloggen kan bli bedre. At jeg kan nå lengre med denne. Og jeg vil selvfølgelig prøve å nå lengre. Så masse rosa blogging! Masse sminke, mote og ikke minst hår. Er det noe jeg er opptatt av er det hår og hår produkter. Lenge leve gode merker!

Jeg har utrolig mye å fortelle. Mye å skrive. Mye å vise. Jeg vil komme med innlegg ofte, ikke alltids flere daglig, men det vil komme daglig. Og jeg vil snart ta outfit bilder ute. Det er jo utrolig deilig vær nå! Eller begynner å bli. Litt rein de to siste dagene men jeg overlever. Selv om jeg har kjøre timer i den verste rein skura. Litt vann er vel deilig?

Nå skal jeg legge meg, etter en super dag. Jeg har nemmelig lett sykkel og driver å tar lappen. Så jeg har øvelseskjørt her hjemme. Var oppe i 70km/h med guy bakpå! Dette er det forteste jeg har kjørt hit til. Utrolig deilig. Elsker følelsen av å klare å kjøre den syklen! 

 


Dette er da snuppa du leser bloggen til! 

 

Hva tror du om bloggen min? 

 

-Frøken S

 

Kontakt / sponsor

Er det noe du lurer på angående bloggen? Noe du vil spørre meg om?

 

Send meg en e-post på stine_hawt@live.no ( Bare til e-post )

Eller du kan legge igjen en kommentar i dette innlegget!

 

Sponsing:

Jeg vil veldig gjerne bli sponset, eller reklamere for butikker osv. Det er bare å ta kontakt på stine_hawt@live.no

Om megHei, jeg er Stine Edvinsen bloggeren bak frokens.blogg.no. Jeg er født i Bodø men har bodd meste parten av livet mitt i Sarpsborg. Har ikke bodd så mye på samme sted, men bor på Tidnlund nå. Drømmen er å bo i Oslo i en fin leilighet med høyt tak og hvite vegger. Nå går jeg på Glemmen vgs, stor koser meg på studiespesialisering med formgivningsfag. Men syns det blir litt mye skole for tiden! Jeg har null ide om hva jeg vil bli når jeg blir eldre, men en drøm er jo å bli modell. 

Jeg er veldig sminke intressert og elsker håret mitt. Jeg har en del produkter og kommer til å skrive mange omtaler på bloggen. Så er det et produkt du vil jeg skal teste og skrive om så  må du bare si i fra! Hehe. Jeg har veldig lyst til å ta et kurs i sminke og ha det som en stor hobby. Så kanskje jeg kan være sminkør på deltid, hehe. Kanskje stylist, det er vanskelig det. Men akkurat nå er jeg en blogger! 

På bloggen kommer det mye om meg, antrekk, sminke og hår. Som jeg sa så elsker jeg håret mitt utrolig mye. For tiden er jeg singel, vet ikke helt om jeg trives som det eller ikke enda. Er det noe du vil se på bloggen så er det bare å skrive, jeg er åpen for det meste.

Kontakt meg på stine_hawt@live.no - e-post.
Eller stine.edvinsen@start.no - Msn. 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits