Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

februar 2012

4 Grunner til å trene rumpa!

Det er sikkert mange der ute som tenker, åh jeg vil ned i vekt men ikke trene styrke da blir jeg stor. Det er så feil! Et kilo muskler forbrenner 3kg fett i løpet av ett år, enn hvis du ikke hadde den musklen. Greit nok, muskler veier mere enn fett. Men der igjen er bare vekt et tall. Det er cm som teller. Du kan ikke se kilo, du kan se cm. Det gir mening eller? 
Derfor har jeg noen tips til hvorfor du skal trene rumpa!

 • Det er den største musklen i kroppen. Dermed forbrenner den mest! Ikke så dumt det?

 • Man sitter mykere. Det sier seg selv, har du masse muskler i rumpa sitter du jo ikke lengre på "rumpe bena" Derfor er det lurt å trene den opp hvis du har vondt med å sitte på hardeunderlag lenge. Det vil hjelpe!

 • Det ser bra ut. Ingen kan si i mot meg på at en sprett rume ser bra ut vel? Det er hvertfall hva jeg øsnker meg til sommeren! Alle klær sitter så mye bedre når du har en trent rumpe, og du får mange flere misnunnelige blikk.

 • Det er enkelt! Du trenger bare ta knebøy som hoved øvelse. Det fins også mange andre men den øvelsen har hjulpet meg langt på vei! 

Hva  syns du om tipsene? 

Jeg er så heldig!

Fikk en liten gave av farmor i går, en sminkeveske ho hadde fått med når ho kjøpte seg parfyme! Jeg er så heldig. Den er så fin :)Idag har gått til trening og skole. Deilig å få trent litt, ble jo ikke så mye i går. Drømme kroppen kommer bare nærmere, men gud det gjør sommeren også! Det er utrolig varmt for tiden. Det er jo ikke lite deilig heller da. Endelig kan jeg bruke litt lettere klær, jeg måtte egentlig hatt solbriller på skolen i dag! Så mye sol var det, og det har det ikke vært på lenge. Klokka er 6 nå og sola går akkurat ned. Deilig. Snart kommer det et trenings innlegg. Med tips osv. Har funnet ut at jeg egentlig er en liten trenings og kostholds hondbok! Hehe, kan en del nå. 

Hva syns du om sminke mappa? Trener du? Vil du ha trenings innlegg?

Det som gjør meg lykkelig

Hei dere! Tenkte jeg skulle skrive ett lite innlegg om ting som gjør meg glad, lykkelig eller får meg til å smile. Jeg har skrevet ett sånt innlegg før, men det var før jeg ble sammen med Kevin. Det er jo utrolig lenge siden! Derfor kommer det en ny og oppdatert "liste". Hehe, siden jeg setter så mye mere pris på små ting nå. Dette er bare en del 1. Så jeg kan komme med flere punker senere :)

 • Når noen smiler til meg. Det er så koselig å se noen jeg ikke skjenner smile til meg. Når man går i byen eller på butikken så smiler noen helt random til deg. Det varmer så sykt.
 • At noen snakker med meg som jeg ikke har snakket med på lenge eller aldri snakket med meg. Serlig når det er den andre personen som snakker til meg først. Hehe, Det er alltid koselig når folk skriver til meg! :)

 • Når venner og bekjente klemmer meg. Det er ikke så normalt på vgs at man klemmer hverandre har jeg merket. Men det er alltids koselig når noen faktisk klemmer!

 • Gode karakterer. Gud det er så deilig å få 5-6 på en prøve eller fremføring! Makes my day, the whole week.

 •  Ferie. Gud det er så deilig å sove litt lengre og bare kunne gjøre det man vil! Elsker å være ute med folk ogfinne på ting som man ikke alltids rekker i den travle hverdagen. Gi meg sommerferie snaaartt.

 • Overaskelser. Små ting som ikke skjer så ofte er alltid kos! Elsker det når noen vil overaske meg. Skjer ikke så ofte, men det er utrolig kos! Og det er like koselig å overaske. Som på Valentinsdag så ga jeg jentene mine valentinskort. Det viste de ingen ting om før jeg la dem i ranselen dems.

 • Hunder. Jeg blir så lykkelig av søte hunder som kommer bort til meg å snuser på meg eller hilser. Jeg elsker dyr og det er så koselig å hilse. Katter også egentlig! Men jeg er mere ett hunde menneske.   Skjenner du igjen noen av punktene? Hva gjør deg glad?

Sweet dreams

Først tenkte jeg å vise dere hvordan den strikken ser ut på! Ble super fornøyd med den. Og fikk til å med komplimang av Farmor! Ikke verst eller hva? Den koster 29kr og er fra H&M hvis noen lurer :) Et super kupp! 

 

Nå er det legge tid for meg, har vært en lang dag. I stede for å være hjemme å slappe av dro jeg ut med Therese og vi endte opp hos henne. Ikke nok med det men jeg skal være med henne til Tenerife i to uker til sommeren! Håper det ikke blir så alt for dyrt så jeg må spare så veldig mye. Hehe, jeg er glad i å bruke penger, litt for glad. Men jeg gleder meg så utrolig masse! Er så deilig å være masse ute med venner nå. Har jo nesten bare vært hjemme før og alltid med Kevin i helgene. Nå er den tid over å kalenderen fremover er stapp full av koselige hendelser og møter med gammle venner! Jeg er så lykkelig :)


Hva syns du om strikken? Har du noen planer fremover?

Et lite innkjøp

Jeg har nettopp kommet hjem og er utslitt etter dagen. Jeg vil bare sove og ligge helt rolig. Har vært på skolen, møte og litt i byen. Er deilig å komme hjem litt nå, gjøre litt lekser kanskje og prøve å få til noe fornuftig kanskje trene litt :) Må bli fitt for sommeren! Gå på gutte jakt, hihi. Skal bli deilig å komme seg ut av store, varme klær og inn i små, lette deilige klær. Jeg føler meg så lite fin i disse vinterklærne. Pluss jeg har jo så mange sommer sko, gud det skal bli digg! 


Verdens beste sminkefjerner! Føles ut som den renser huden i samme slengen. Den fjerner tilogmed vannfast sminke.

 


Strikk med "jern" på, skal vise dere senere hvordan den ser ut på! Ville egentlig ha sølv men det hadde dem ikke.

Men jeg får hoppe på syklen så jeg når målene mine, de nærmer seg jo mere å mere pr dag! Gud hvor deilig det er. Jeg har fått så mye mere tid for tiden, hehe morsomt skrevet. Den tiden skal brukes flittig! 

Hva syns du om innkjøpet? Har du noen mål?

Off to Badeland!

Nå skal jeg og Karoline stor kose oss i vannet! Så dere blir oppdater i kveld, må kose meg masse dem 3 siste ukene før jeg blir 17år! Det er bare 3 uker i dag. gud tiden flyr. Og tusen takk for alle de søte kommentarene jeg får! Det er så mange som titter innom her og legger igjen søte spor at jeg blir så overasket og glad. Hadde ikke trodd at så mange ville komme tilbake så fort, men dere er virkelig fantastiske! Takk :)

Hva er dine planer for dagen? Har du badet i det siste?

Dagens antrekk

Så berer ferden hjem igjen! Skal bli deilig å komme hjem, er ikke gøy å være her alene. Særlig ikke når broren din og kompisen hans spiller rar musikk og oppe til laaangt på natt når du vil sove. Haha, luksusproblemer ass. Nå har jeg blitt klar og er ready til å dra. I dag skal jeg og Karoline som jeg ikke har vært med på år og dag på Badeland og kose oss!! Gleder meg som en liten unge, selv om jeg er så blek at det ikke burde vært lovlig. Haha! Forsent med selvbruning og solarium nå. 


Bukse - H&M (NY!!) / Bluse - Cubus / Klokke - Cmyk / Solbriller -h&m / Smykke - cubus Ellers kan jeg skryte av at jeg har gått ned en buske størrelse! Gud for deilig det var å stå i prøverommet å få på seg en størrelse mindre enn normalt. Det er så artig når treningen gir resultater! Til sommeren er planen å se ut som en godt trent og nytt jente. Skal trene opp kroppen min så den blir en drøm! Det er jo ikke så vanskelig som jeg først trodde. Drømmekroppen kommer!

Hva syns du om antrekket? Hva er dine søndagsplaner?

Lese din blogg?

Bare legg igjen linken! :)

Dagens antrekk

Da var jeg hjemme igjen! Fikk ikke kjøpt halvparten av det jeg skulle, det er så synd. To hyller, en bukse og noe småtteri ble det like vel. Skuffet meg skikkelig når jeg ikke fant det jeg trengte. Men neste gang! Skal vise dere buksen i morgen, og hyllene når jeg får hengt dem opp. Nå skal jeg danse til høy musikk og spise kjeks med ost! Blogges.
Genser - Ginatricot / Skjørt -Bikbok / Strømpebukse - H&M / smykke -Cubus / Klokke - Cmyk.

Hva syns du? Hva gjør du akkurat nå? :)

Noe nytt i skapet

Nå skal jeg og familien på Ikea! Bare en liten tur innom kebab shapa, for å spise frokost selvfølgelig! Haha, jeg kan glemme den figren min hvis dette fortsetter. Hard trening til uka! Skal faktisk prøve med på å jogge på mandag, hvis jeg får tid. Skal jogge helt fra meg til Amfi borg, det er et stykke altså! Tar over 45minutter å gå frem og tilbake. Jeg sal bli sprek og fin til sommeren! Men nå skal jeg svi bort 3000kr på ikea og butikkene rundt! Kalstad her kommer jeg!
Den nye blusen fra Cubus! Perfekt.


Og to nye tube bh'er. Tror jeg skal bytte den sorte til en med blonder i dag.

Jeg har foresten endret litt på designet! Nå skal det se bra ut over alt. Hvis ikke så klikker jeg litt, har jobbet i en time bare med å få den sidemenyen fin. Kunne sikkert klart det fortere hvis blogg.no hadde hørt på meg. Ikea venter! Blogges søtinger. 

Hva syns du om kjøpet? Hva skal du i dag? Vært på ikea i det siste?

Shopping i Sverige

Jeg er fremme på hytta etter en god shoppings runde og masse god kebab, elsker kebaben her i Sverige. Er nesten like god som den i Hellas. Er liksom ekte kjøtt og alt på den. Nam nam! Fikk gjort noen skikkelig bra kjøp i dag, en bluse til 45kr og masse mere! Gleder meg til å vise dere i morgen, skal nemlig vise dere hvordan den ser ut på og da må det være lyst :) Jeg ble så glad da jeg fant akkurat det jeg så etter i første butikken og til den prisen! Hadde tenkt å kjøpe en på BikBok for 200kr. Så gikk jeg inn på Cubus først, og der hang den på salg. Jeg har nemlig en liten hemmelighet. Jeg er utrolig flink til å finne salg! Når jeg ønsker meg noe finner jeg det nesten alltid på første forsøk til en billig penge. Rett og slett utrolig heldig! Shoppoholikeren som jeg er trenger å finne ting billig så jeg kan fylle hele skapet mitt med godsaker. Husk å alltid titte på salget før du kjøper noe til fullpris! ;)


Jeg smiler så verdens skal tro jeg er sterk mens jeg bare vil bort fra alt.. 


Mine godsaker! Gleder meg til å vise dere.

Hva har du gjort i dag? Hva var det siste du kjøpte?

Dagens antrekk

Nå skal vi til sverige! Og en tur innom Ikea i sverige. Den er større enn den i Oslo, hiihhi. Skal holde meg mest mulig unna godteri og andre fristelser og få tatt mase bilder til bloggen! Jeg vil ha masse bilder fremover. Idag er det sol ute! Elsker når det fine været kommer og lyser opp. Er så lei vinter når, trenger sol, sommer og varme. Derfor har jeg på solbriller, det gir en så fin sommer følelse og jeg føler meg mye finere med dem på hode. Haha, nesten som hårpynt! 
Genser - Vera moda / Shorts - cubus / smykke - Cubus / klokke - cmyk / Solbriller - H&M


Tusen takk for alle søte kommentarer på de siste innleggene mine! Dere gir meg så mye blogglyst, og tusen takk for at dere sier jeg er sterk, selv om jeg kanskje ikke er så sterk som jeg vil ha det til. Dette er en vanskelig periode for meg, men med dere kommer jeg meg sikkert fortere vidre! Tusen takk! You make me smile like carzy! 

Hva syns du om antrekket? Hva skal du i dag?

Nye sko lyser alltid opp!

I går dumpet disse to herlighetene ned i postkassen. Gud som det lyste opp dagen! Dessverre passet ikke den nederste paret så jeg må nok selge dem. Men dem var jo ille fine da, skal se hva jeg får gjort. Vil liksom ikke gi dem fra meg heller. Gleder meg sånn til sommeren da jeg kan bruke dem øverste masse. Da blir jeg fin da! Hehe. 


De perfekte sommersko <3


De perfekte party pumpsene! 

I dag har Kevin vært her og det var vanskeligere enn jeg hadde trodd.. Skulle ønske det aldri skjedde. Hele de to siste ukene egentlig. Livet mitt var jo ikke så aller verst før den tid? Ikke sant. Heheee, men jeg kommer ingen vei ved å ønske meg fortiden. Livet mitt er helt anderledes nå enn for 5 måneder siden og jeg må bare godta det. Tenker på å lage ett innlegg om hvordan man skal komme seg over den gutten du trodde var den rette. Hva jeg tenker og sånn for å prøve å gjøre det lettere. Hvis dere vil :) 

Hva syns du om skoene? Har du kjærlighets problemer for tiden? 

Jeg er tilbake, sterkere enn før

Det har skjedd en del ting siden sist jeg blogget ordentlig. Noe man kan lese på de to siste innleggene, hvertfall det lengste. Ikke mange timene etter det var postet ble jeg en singel jente. Alle fryktene var sanne og han gjorde det over skype. Jepp.Jeg kan ikke huske sist jeg var singel, eller hvordan det er. Da var det sagt! Men jeg er ikke kommet meg tilbake for å syte om det. Kanskje ha noen få triste tekster i bilder osv inni mellom. Jeg er kommet tilbake for å vise hvor bra ting skal bli! :) Jeg har så mange bra planer fremmover! Siden jeg har fått så mye tid, det skal trenes, blogges, være med venner, shoppes og masse mere! Jeg skal få orden på rommet mitt, er dritt lei av at rommet ikke er ferdig fordi det gjør at jeg ikke føler meg ferdig. Jeg er ferdig med et kapitel og åpner opp for et nytt singelt og fantastiskt ett! Jeg er klar for verden. Ikke nok med dette men det er bare litt over 3 uker til jeg blir 17 år! Jeg er ikke ferdig med å være 16 år så det er mye som må gjøres til den tid! Hjelpes. 

Så jeg håper dere vil fortsette å følge med, jeg lover at denne gangen er det verdt det! Ikke noe syting, bare masse mote, shopping, trening, sminke, hår og annet gøy det er å lese om! Kanskje tilogmed videoer, med mitt fantastiske nye kamera. 

Legger med en sang som har hjulpet med de siste 12 timene :)
 

Hvordan går det med deg? Vil du ha meg tilbake på bloggen?

Klokka 9 syndromet

Hver dag kloka ni i en veldig lang tid har jeg snakket med Kevin, men ikke nå mere. Men hver dag klokka ni får jeg en rar følelse i kroppen om at jeg må ringe. Jeg må komme meg til telefonen eller dataen. Gud for en rar følelse det er. Nå er jo klokka snart ni.Jeg skal heller dra til tremeningen min, Hans Martin, istede for å ringe. Liker ikke den nye rare følelsen av å ikke skulle ringe, av å være ledig i helgene og singel. Gud det er rart det der, men jeg skal overleve. Komme meg videre. Selv om " venter man på noe godt så venter man ikke for gjeves " så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil ikke være jenta som henger etter og ønsker, men samtidig så kan det jo skje. Han kan komme tilbake. 

Jeg har bare dette klokka 9 syndromet mitt nå. En liten stund til hvertfall :)

På vei til Bodø!

Nå er det ikke lenge før flyet mitt går. Skal gå på nå hvert øyeblikk. Gleder meg masse til å komme meg litt bort fra alt der hjemme og å se igjen den herlige familien min i Bodø. Det skal bli kjempe kos! Skal selvfølgelig oppdatere hele ferien med bilder osv. Sikkert noen som vil se litt :)

Hva skal du i ferien? Har du reist noe sted i det siste?

Do you know how happy you make me?So happy! 

Hva syns du?

Bestilt sko fra members.com!Bestilte disse to godbitene fra members.com akkurat nå. Betalt med mine egne penger altså, men herregud så fine de er! Koster 139kr pr par. Noe som er utrolig billig for disse skoene. Gleder meg til å få dem hjem og begynne å bruke dem. De første tror jeg passer perfekt til sommeren! Og de andre til fest. Siden jeg fester så mye, ehehhhe. Men de er jo en klasiker alle ha. Jeg kommer til å se smashing ut! 

Men back to leksene.. 

Hva syns du om skoene? Har du noen like?

Dagens antrekk 120212

Deilig vær ute nå! Så da ble bildene ute, litt deilig med at det er søndag. Jeg er faktisk hjemme når det er lyst! Herlig, gleder meg til sommeren da jeg kan gå i lettere klær, ikke fryse og se bedre ut rett og slett. Liker ikke pakke på tusen lag med klær. Jeg har så mange fine topper jeg ikke får vist frem med de store genseren over! 


Cardigan - bikbok / Strømper - Bikbok / Sko - Nelly.com / Skjerft - Cubus / Klokke - Cmyk. 

Lekser, lekser og enda mere lekser står på planen i dag. Jeg har naturfremføring i morgen, noe i kunst som skulle vært levert for lenge siden og norsk lekser. Vikrer ikke som at lærerne skjønner at det er helg. Se setter alt på så dårlige tider! Alt blir liksom lagt den siste uken før ferien, da skal det jobbes! Bare fordi det er da du er mest klar til ferien og lei. Buhu. Ønsk meg lykke til! 

Hva syns du om antrekket? Har du mye lekser i helgene?

01:03

God natt dere søte! 

Dagens sminke, brown to brown
Øyenskygge fra NYX, maskara fra Isadora, Concealer fra time balm og øyenbrynspenn fra H&M.

Ikke lenge til jeg må dra nå, kan ikke bli hele helgen pga skolen. De fantastiske leksene mine, eller en storfremføring og en innlevering. Synd å måtte dra, men kan jo ikke være hver helg hele helgen da. Men men, får se han på tirsdag! Valentinsdag, jeg er nødt til å finne på noe tøft til han da. Jeg vet bare ikke hva. Tror det blir noe spiselig. Thihi. 

Hva syns du om sminken? Hva har du gjrot i helgen?

Converse, hot or not?

Jeg føler meg som den toppbloggeren når jeg har et helt ferskt og nytt design! Og det beste av alt er at jeg har laget det, helt fra grunna. Greit nok at det ikke er helt ferdig. Jeg har bare noen små ting og endre på. Skal kanskje få meg en profiltekst og litt sånnt småtteri, men det kommer! Jeg må bare komme meg hjem fra puse kjæresten min først. Da blir det meg, dataen og en godt kopp med grønn te. Jeg har fått så dilla på grønn te for tiden! Særlig den med mint smak, føler at hele munnen blir fylt opp med friskhet og varme. DIGG. Så den kan jeg godt anbefale! 

 


Alle har Converse, eller har hatt det. Bortsett fra meg. Jeg har aldri eid ett par med converse sko, men lurer fælt på om kanskje jeg også skal kjøpe meg ett. De er jo da ille dyre, 699kr for ett par liksom! Pluss jeg vil ha endten i blå eller i hvitt. Skal dem være hvite må dem jo være i skinn. Ellers blir dem møkket ned med en gang! Møkkete sko er jo ikke noe vits. Dermed koster de 899kr istede. Hvis jeg ikke tar helt feil.. Enda en grunn til å omtenke hele Convers skoene. Er de verdt det? 

Hva syns du om Converse? Føler du deg som en toppblogger når du har nytt og fint design?

Nytt design, enkelt

Nytt enkelt og klassisk fint design. Følte for litt forandringer. 

Det er ikke helt ferdig, skal endre på litt småting til men har jeg ikke tid desverre. Skal pake og komme meg til Kjæresten min. Skal være slem mot han i dag. Men det får han ikke vite. Hysssj... Hva syns du om designet? Hva skal du i helgen?

Tid. Jeg trenger mere tid.

Livet mitt går så utrolig fort fra meg! Jeg vil ha mere tid til å kunne stoppe opp å nyte alt, bare kunne legge meg ned med en god bok å slappe av, eller være med mine fantastiske venner å ha det gøy. Istede for å hele tiden ha ting hengene over meg. Dumme ting som klesvasken, lekser, innleveringer, prøver, trening (selv om det er nødvendig, har det blitt en byrde) og masse annet som bare stresser meg skikkelig opp! Lekser er vel egentlig det verste, føler jeg mister en del av "livs gleden" med å måtte gjøre noen dumme oppgaver jeg ikke husker neste uke uansett. Læreren bryr seg jo ikke om du har gjort dem heller, du får bare anmerkninger hvis du ikke gjør det. Unødvendig sa du? JA! 


Arg.


De siste dagene har jeg hatt to prøver, en inlevering og nå en fremføring til mandagen. Har jeg lyst? Nei. Kommer jeg til å få en god karakter da? NEI. Det irritere meg enda mere, du må jobbe mange timer etter skolen hvis du vil ha gode karakterer. Men vi er jo på skolen nesten 8 timer daglig! Bortsett fra to dager i uken hvor vi "bare" har 6-7 timer. Kan virkelig ikke lærerene lære oss det nødvendige på den tiden? Må de virkelig gi oss lekser opp der igjen. Jeg skjønner virkelig ikke meningen. Greit nok med prøver og fremføringer, det skjønner jeg meningen med. Blir bare så sur, jeg må bruke de få timene jeg har når jeg kommer hjem før jeg legger meg på ting jeg ikke har lyst til. 

Sliten er vel det riktige ordet til å beskrive meg akkurat nå. Jeg er sliten av å gå rundt å jobbe med ting som egentlig ikke intreserer meg. Jeg vil ut å gjøre ting! Ordentlige ting, ikke bare sitte på en skolebenk eller foran dataen. Jeg vil reise, oppleve og ha det gøy den tiden jeg fortsatt kan. Ikke ligge å stresse meg selv hver kveld fordi jeg ikke får nok søvn, noe som gjør at jeg ikke sovner. Gud livet er så stressende i vidregående skole! Gleder meg så sykt til jeg kan begynne å jobbe, gjøre ting og ha det litt morro. Det skjer ikke før om minst 4 år. Eller 7 år. Gleder meg. 

Ikke kan jeg ta et fri år heller, for da henger jeg etter. Da vil jeg ligge ett år etter alle andre, bli en attpåklatt. Det vil jeg hvertfall ikke! Jeg må komme meg gjennom det og det så fort som mulig. Hvis jeg tar meg fri neste år og heller jobber vil jeg jo også få prøvd noen nytt og kanskje noe som er skikkelig gøy. Da kommer jeg hvertfall ikke tilbake til skolebenken. Så det er vanskelig det der, hvordan kose seg i den stressende hverdagen? Men men, får bare ta en dag av gangen. 

Bare for å vise at jeg ikke alltid er så irritert og sur :)

Nå har jeg fått ut nok tror jeg. Så takk til alle som leste mine små irritasjonsmomenter. Hehe, tipper noen av dere føler det samme! Deilig å få det litt ut nå. Er ikke så mange som vil høre om hvor skole lei jeg er og hvor mye jeg hater livet akkurat nå, eller ikke hater men missliker. Dere som faktisk leser dette er supre! :) Håper dere kommer med litt irritasjon dere også, så det ikke bare er meg. Så bruk kommentarfeltet til å skrive alt du irriterer deg over! Det er deilig. 

Nytt smykke!

Nå har jeg foresten shoppe stopp. I alle fall en uke. Fra Kapahll, og kostet bare 14kr! Herregud for et kupp. Elsker det allerede, er en stor favoritt allerede. Love, love, love. 

Hva syns du?

En dronning på kjøkkenet + laks oppskrift!

Nå har jeg nettopp satt dette deilige måltidet inn i ovnen! Gleder meg til det bli ferdig så jeg kan smake på det! Har ikke prøvd å lage dette før, men så det på en blogg og fikk inspirasjon. Det er super enkelt å lage og du føler deg som en dronning på kjøkkenet når du lager noe så sundt og godt! Tror faktisk det er lavkarbo også, men det var ikke meningen å skulle lage noe lavkarbo. Jeg er et høykarbo menneske! Mitt motto er " spis hva du vil så lenge du trener! " Smart hva? 
Ingridienser:
Laks med litt søt chilli på.
En liten pakke desserfløte
Brokkoli
Gulerøtter
Løk
Du kan også tilsette paprika.

Stekes på 200 grader midt i ovnen i 20minutter :)Nå skal jeg snart ta det ut! Gleder meg, også får jeg dekke på bodet. Hehe, jeg blir yndlingsbarnet i huset nå. Ikke noe arv på deg Stian! (noe vi spøker med, jeg og han) Joda, jeg tror jeg skal lage en videoblogg i dag også, vi får se hvor mye tid jeg har i dag. Har som vanlig masse lekser. Ehehhee. Blogges! 

Har du laget noe godt til middag i det siste? Hva syns du om min lille middags oppskrift? 

Negler, Glitters fallingNydelig nesten nude neglelakk fra Golden Rose. Og glitter neglelakk fra NYX. 

Nå har jeg engelsk, eller friminutt. Og jobber som f med matte! Seriøst jeg er ikke klar for å ha den prøven, når man tar T-matte så har man utrolig dårlig tid til å komme gjennom stoffet. Alle timene våre består nesten bare av at han gjennomgår nytt stoff, vi gjør nesten ingen oppgaver i timene fordi det er ikke tid. Hvis du har tenkt å begynnte på vidregående og trenger tid til å jobbe med matte bør du endten glemme å ha så mye fritid eller ikke ta T-matte. Det er et sykt slit. Men men, jeg klarer det. 

Hva syns du? Har du dårlig tid til matte på skolen din? 

Dagens sminke

Jeg føler meg ikke bra i dag, har stresset så alt for mye så nå gikk det bare ikke mere. Men jeg har sminket meg i dag da, det kan dere få se! Ble egentlig ganske fornøyd. Ellers har jeg også fått en ny fundation som jeg skal vise dere snart :)


Øyenskygge fra nr7, Eyeliner fra ELF, maskara fra maxfactor og higlighter fra NYX.Elsker blåfargen min nå. 

Hva syns du om sminken? Hva har du gjort i dag?

Lese din blogg?

Kjører i gang en runde :)

Innkjøp, tann bleking!

I dag har jeg gjort et dyrt innkjøp, men det er noe jeg har ønsket meg lenge. Utrolig lenge faktisk! Har lenge misslikt smilet mitt fordi tennene mine er så gule, noe dem ble etter reguleringen. Nå skal dette gjøres noe med! Nå er et vakkert hvitt smil bare noen halvtimer unna :) Og jeg kan ikke vente med å teste denne! Planen var egentlig å kjøpe noen billigere, men jeg endte opp med disse. Damen i kassen sa de var kjempe bra og mye lettere enn dem andre. De kostet 399kr, satt ned fra 499kr. Så det var ikke all verden, men jeg syns det var litt vel dyrt selvom. Skjønnhet koster! Så kommer det sikkert en omtale på disse snart :) Nå blir jeg nok en toppblogger med frisørfarget hår og blekede tenner. Haha. 

Har du prøvd disse? Har du bleket tennene dine før?

Red makeupGårsdagens sminke dette! Lagde dette i går når jeg dro fra Kevin. Sminken er foresten fra NYX og en fantastisk maskara fra Isadora. Elsk. Hva syns du om sminken?

Dagens antrekk
De utrolig flotte skoene fra nelly.com! Fikk mange blikk med dem ja. 

Har nettopp kommet hjem fra en liten bytur, men ble ikke noe nytt på meg. Siden pappa ikke stoppa innom verken amfi borg eller storbyen. Buhu. Ikveld blir det matte lekser, naturfag lekser og TRENING! I dag starter et 4ukers prosjekt. Skal ned 2cm rundt magen, ikke så mye men da kan jeg klare det. Det er jo det som er meningen! 

Hva syns du om antrekket? Hva er dine planer for kvelden?

Se hva jeg har fått av en leser!

Fikk denne headeren på mail av en søt leser i går, kan ikke annet enn å si tusen takk!! Dere leserene mine er så flinke til å kommentere, jeg blir så glad :) Dere gjør det artig å blogge!

Har du lesere som har gjort det samme for deg?

Blogg fri

Tar meg en bloggfri søndag så jeg slipper å stresse med det. Har matte øving og kunst lekser å gjøre. Blogges heller i morgen! 

Dagens sminke

Tenkte å prøve noe litt nytt i dag, nemlig lilla! Ble utrolig fornøyd med resultaten. Føler meg som dronningen over lilla smoky øyenskygger! Derfor måtte jeg bare vise dere. Ellers kan jeg si at jeg har fått nytt kamera som det kommer et innlegg om i morgen, jeg må skrive det og fin pusse litt på innlegget :) Og herregud for noen bra bilder det tar! Serriøst jeg har aldri vært borti noe kamera som får bildene mine så fine. De har en skjerm man kan flippe. Noe som er utrolig digg. Men nå skal vi dra. 

Hva syns du? Hva skal du i dag?

Blogger jeg leser, del 1

Siden jeg leser så utrolig mange blogger så deler jeg dette innlegget opp i to, så til deg som lurte på hvem blogger jeg leser så her er dem! :) De kommer foresten i random rekkefølge. 


Mye inspirasjon å hente fra disse to bloggerene! 
Må jo lese bloggen til Sophie Elise og Marthe borge. 


Dette er bare en brøkdel av bloggene jeg leser, kan hende jeg må dele dem opp i 3deler. Bare så det ikke blir for mye oppramsing! Det er bare å klikke på bildene for å komme til bloggene! 

Idag skal jeg være med Kevin i en famieliebursdag. Ikke det at jeg kjenner familien hans, men jeg skal være med å holde han med selvskap. Tror det er et 60års slag vi skal feire? Er ikke helt 100% sikker. Jeg glemmer så utrolig fort! Det kommer også en outfit etterpå, en smashing outfit! Så da blogges vi :)

Leser du noen av de samme bloggene? Hva syns du om bloggene jeg leser?

Lese din blogg?
Det er fredag. Jeg og kevin sitter på dataen. Vi skal snart se film, men frem til det vil jeg lese blogger! 

 

Venninner som ikke fortjener deg

En god venn er en som støtter deg, hjelper deg og ønsker deg alt godt. For å være en god venn må du ikke snakke dritt om venninnen din eller ødelegge for ho. Du skal heller ikke godta at ho ødelegger for deg eller snakker dritt om deg! Det er så mange dårlige personer der ute, som ikke forstår det prinsippet med at hvis de gjør noe godt så får de noe godt tilbake. Hvis ho spør deg om hvordan ho burde klippe seg og du sier «side cut» for eksempel, fordi du har det selv og syns det er drit tøft, så kommer ho og sier at det er det styggeste ho vet. Det er jo veldig dårlig gjort av henne, og det gjør selvfølgelig deg lei. En sånn venninne er ikke verdt å samle på. Ho er bare ute etter å ha «taket» på deg ved å dra deg nedover. En god venninne skal ønske alt bra for deg og heller støtte dine meninger isteden for å dytte deg ned.


Skulle hatt med Eva også, men fant ikke noe bilde :(  Malin er ei super god venninne! 

Så bli kvitt sånne mennesker fra livet ditt! De er ikke noe mere verdt en de stygge kommentarene, finn deg heller gode og ekte venninner. Du får mange flere gode minner og vil komme deg mye lengre i livet. Du skal aldri føle at venninnene dine drar deg ned og du må konkurrere mot dem. De skal være på ditt lag og du på deres. Dessverre er det mange som beholder disse venninnene, og vil du ikke forlate ei venninne for det så ta igjen med samme mynt. Vis ho at du kan slenge en like stygg kommentar tilbake som ho nettopp ga deg. Ho vil nok bli veldig sjokkert og skjønne hva ho egentlig gjør selv. Forhåpentligvis.


Mine fantastiske venninner! 

Så håper jeg dere alle har flotte venninner dere støtter og er gode mot, og dem det samme mot dere!

Har du hatt en venninne som har dratt deg ned for å føle seg bedre før? Hvordan takler du sånne mennesker?

I farta + tips

Nå skal jeg gjøre meg fort klar å suse en tur til byen med pappa før jeg busser videre til Kevin pus for helgen! Gleder meg masse til å se han igjen. Blir så alt for lenge mellom hver gang. Jaja, det kunne vært verre. Det kommer et langt innlegg snart. Om noen strakser. Hva gjør du nå? Jeg skal lage et langt innlegg om noe, hva vil du lese om?

Fargebukser, hot or not?

Nå til våren er jo dette noe av det som er mest inn. Jeg kommer nok ikke til å følge denne trenden. Farge bukser er jeg litt over! Brukte det i 8-9klasse og det var vel det. Men kanskje jeg slenger meg med på trenden men en bukse? Vi får se. Men akkurat nå ser det ikke ut som jeg skal ha noen sånt på beina, hehe.

Hva syns du om fargebukser? Kommer du til å følge trenden?

Blogg vurdering

Hei dere! 


Klikke på bildet for å komme til bloggen.

Dette er da bloggeren jeg skal vurdere. Og her kommer vurderingen! 

Design: Veldig fint, enkelt og greit. Skriftstørrelsen er litt liten men det fungerer. Kunne kanskje vært fint med bilde av deg i headeren men sånn designet er funker helt fint :)

Innlegg: Innleggene er bra! Litt tekst og bilde, kunne kanskje hatt flere bilder men ikke noe must. Bildene er innleggs relaterte og passe fint inn. Teksten er heller ikke for lang at den kan bli kjedelig! Supert! 

Skrive måte: Burde kanskje hatt teksen litt større det gjør det lettere å lese, men det som står er bra! Du skriver voksen og har veldig lite skrivefeil. 

Helheten: Jeg syns bloggen er bra! Den er søt og koselig å komme inn på. Ingen forstyrrelser så man kan lett konsentrere seg om innleggene og det som er viktig :)

Jeg gir bloggen en karakter 4 ! 

Hva syns du om vurderingen? Har du tittet innom denne bloggen før?

Dagens antrekk

Nå har jeg kommet hjem fra skolen og laget middag! Lagde laks og poteter. Skrellet til og med potetene før jeg kokte dem! Gud så flink jeg er. Ikke nok med det men jeg har tatt ut av oppvaskmaskinen, nå skal jeg bare sette på vaskemaskinen så er alt bra. Jeg har mye lekser å gjøre i dag, desverre. Men jeg lover å oppdatere med et langt innlegg senere! Så hold dere oppdaterte ;)Hva syns du om antrekket? Har du vært flink i dag?

Skoene fra nelly er kommet!

Og jeg er ofisielt høyere enn pappa. Gud så høy jeg ble! 


En stykk ekstremt fornøyd jente! Selv om de ikke kan brukes på skolen. Fordi det hadde bare blitt sykt. Ikke det at jeg ikke tørr, for jeg skal jo bruke dem i byen, på date eller fest. Kanskje hvis jeg skal ut med venninner også! Og ikke minst på fotoshooter! Gleder meg så sykt til det blir varmere ute så jeg kan begynne å gå ut å ta bilder :) Kan nok hende jeg bruker dem på antrekks bildene bare fordi at bena mine blir så lekre med dem. Hehe. 

Hva syns du om skoene? Fått noe i posten i det siste?

6 tips til å få langt sunt hår!
Jeg er kanskje ikke helt den rette til å skrive om dette akkurat nå etter den lille krisen min med hjemme blekningen, men før den krisen hadde jeg ganske langt hår. Det var ikke i så veldig dårlig stand heller. Jeg er kanskje ikke den flinkeste til å ordne med det, men det begynner å hjelpe. Her er hvert fall mine tips!

1.  Ikke vask håret hver dag. Da vil du vaske bort alle de normale oljene i håret og det tørker mye fortere ut. Ikke nok med det men hodebunnen vil også produsere mere oljer oftere, og du får fet hodebunn. Derfor ikke vask håret hver dag, du ender bare opp med tørt og fett hår. 

 

2.       2. Bruk en hårkur. Jeg har en liten regel for meg selv når det kommer til hår produkter, den går ut på at jeg bruker hårkurer for å bygge opp slitt hår. Jeg har bestemt at jeg ikke skal kjøpe fuktighets kurer, eller jeg har en fuktighets kur. Men jeg skal heller kjøpe sjampo og balsam for tørt hår. Dermed så får jeg fuktigheten gjennom balsamen og reparasjonene gjennom kuren.

3.      3.  Ikke bruk så mye varme. Når du bruker rettetenger, hårføner, krølltenger og kreppetenger så tørker du og svir håret ditt. Dette tørker ut håret ditt som gjør at du fortere får slitt hår. Og da splittede tupper og må klippe deg. Hvis du skal bruke noe av dette brukt det med måte og bruk alltid varmebeskyttende produkter først!

4.      4. Spis og tren. Ja, det funker faktisk! Hvis du får i deg nok B-vitaminer så blir håret ditt sterkere og finere. Hvis du spiser riktig og får i deg nok frukt og grønt vil du ikke ha mangler på vitaminer osv. Derfor blir håret penere og sterkere. Når du trener får du i gang blodsirkulasjonen i hele kroppen og kroppen blir bare bedre, det samme med håret! Og økt blodsirkulasjon gir jo raskere hårvekst, ikke sant? Så få i deg 5 om dager og ta en time bevegelse hver dag, håret og kroppen din vil takke deg!

5.       5. Maser hodebunnen. Ikke bare er det deilig men det øker blodsirkulasjonen og håret vokser fortere. Det blir også sunnere, men har du fett hår bør du unngå å ta på hodebunnen din! Da kan det være lurt og bli kvitt fettet først.

6.      6.  Klipp håret. Det hjelper å klippe håret rundt en gang i måneden, men bare de nederste tuppene! Du trenger ikke klippe det så mye som en gang i måneden men hvis du ser det er slitt så ta det med en gang. Slitt hår spiser seg nemlig bare oppover. Noe som gjør at det ikke blir noe lengre!

Så dette er da mine tips til dere, og da noen ting som har gjort at håret mitt fortsatt sitter fast på hodet mitt etter blekingen. Neida det var ikke så farlig. Men selv om jeg ikke følger alle tipsene til punkt å prikke så kan det hjelpe mye å tenke på det og prøve. For ingen ting kommer av seg selv.

Følger du noen av tipsene? Hva syns du om dem? Noe å legge til?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits