Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

januar 2012

Skal jeg vurdere din blogg?

Tenkte at en av dere skulle være så heldige å bli vurdert her på bloggen min :) Så reklamerer jeg litt for dere også! 

Vil du bli vurdert? Hvilke punkter vil du at jeg skal ha med i vurderingen?

Not naked, just happyLitt random overskrift men det gjør ikke noe! Jeg redigerte dette bildet sånn smått i photoshop nå, tenkte det skulle bli min nye header. Siden jeg alerede er lei den jeg har. Så da skal den byttes ut! :) 

Hva syns du om bildet?

Dagens antrekk 310112Nå har jeg nettopp fått tatt noen bilder til en ny header! Skal nemmelig få meg et nytt desig snart :) Idag blir det litt shopping og passbildetagning. Hehe. Så masse lekser. Ehehehehe. Gleder meg spessielt til leksene. Elsker jo lekser. 

 

Hva syns du om antrekket? Hva skal du idag?

I love shoes


Alle er fra Nelly.com, jeg vet jeg nettopp har bestilt ett par mend et frister så fælt å bare kjøpe alle sammen! Nelly har så utrolig mange fine sko. Ikke noe å si på det! Gleder meg til jeg blitt søkk rik og kan kjøpe alt jeg vil ha. Det blir gode tider det! Yeye. Jeg har fått skikkelig sko dilla i det siste. Har en så rar tanke gang om at hvis jeg bare har "den og den" tingen så blir livet mitt perfekt. Og gjett hva det blir det! I en liten stund. 

Hva ville du kjøpt hvis du hadde alle pengene i verden? Har du lyst på noen av disse skoene?

Lese din blogg?

Tenkte å være koselig å lese blogger igjen :) Legg igjen din link! 

Dagens antrekk 300112

Jeg er nesten uten sminke i dag. Bare pudder, øyenbryn og maskara. Kanskje bitte litt øyenskygge da, men jeg hadde så dårlig tid så ble ikke noe bra! Men men, kan ikke alltids være like flink på sminke fronten. Jeg har masse masse å gjøre i dag! Lekser opp etter halsen og ikke nok med det men jeg må jo ta godt vare på dere! Det er viktig. Pluss jeg har egentlig lyst til å trene litt. Vi får se hva jeg rekker. 

Hva syns du om antrekket? Har du mye lekser?

Jeg beklager så mye..

Jeg kåret jo vinneren av konkurransen i går. Og jeg klarte selvfølgelig å gjøre feil med mailen. Herregud jeg er så flau, unnskyld så mye du som fikk mailen! Gud, det er bare jeg av alle som kan klare å gjøre noe så dumt. Flaut flaut flaut. Unnskyld så mye. Jeg går å gjemmer meg..

Bilde fra google.

 

Gjort en like dum feil som meg før?

Vinneren av konkurransen er...

Og den heldige er http://keths.blogg.no/ sender deg en mail nå så får du gi meg addresen så jeg får sendt deg rhinestonene! Gratulerer så mye! 

Jeg trakk henne ved hjelp av random.org, tallet ble 18 og det var ho! Tusen takk til alle som deltok! Dere gjør det artig for meg å ha konkurranser. Takker og bukker, nå er det sikkert ikke lenge til neste gang ;)

En time til konkurransen avsluttes

Ukas antrekk

To antrekk som ikke fikk være med, gårsdagens og et utrolig kjedelig ett fra tidligere i uka. Vil heller huske denne uken med disse antrekkene. Disse er jo faktisk litt fine! Gleder meg sinnsykt til det blir lyst ute og varmere så jeg kan ta bilder ute. Og ikke minst med de nye skoene mine som snart kommer! Jeg gleder meg sykt. Apropos det med varme så skal det bli 12 minus grader her til neste helg. Da skal jeg til Kevin som bor i Østfoldskaldeste sted nemmlig Rakkestad. Tipper det ligger på rundt 15-17 minus der. Buhu for kulde! 

Hvilket antrekk likte du best? Gleder du deg til det blir varmere?

Gossip time

Gossip Girl står øverst på lista nå! Skal kose meg med jentene i new york nå. Der med orker jeg ikke sminke meg helt enda, siden det er jo ingen som skal se på meg. Etterpå skal jeg sminke meg, og kåre vinneren av konkurransen! Så det er i sisteliten for å melde seg på nå! Her er en link. Vinneren blir kåret kl 20.00 i kveld. 

Hva gjør du denne søndags morgenen? Er du med i konkurransen min?

Fotoshoot med venninner + nelly kode

Nå er snuppene dratt hjem :( Så da var jeg alene, dermed er det tid for bloggen! Og dere skal få all min oppmerksomhet i en liten stund før jeg skal plage pappa litt. Thihi. Vi hadde en super koselig kveld med masse grønnsaker og dipp. Har spist så mye grønnsaker så det gjør vondt i magen. Digg. 

Det var noen som leste teksten og spurte etter koden så her er den! Koden til å få 50kr i avslag på nelly.com er NELLYLOVESFASHION.

Hva syns du om bildene? Hva har du gjort i kveld?

Dagens antrekk 280112


Jumpsuit - bikbok / Genser -bikbok / Skjerft -bikbok / Strømpebukse - H&M.


En deilig lørdags outfit! Snart kommer venninnene mine som er utrolig trege! De skulle være her kl 3.. Men jeg har ikke sett noen av dem enda og kl er ti over halv fire. Dårlig gjort :( Hater dere!! Neida, det går bra har snakka med begge. Jeg har fått tak i fire filmer vi kan se på! Men tror ikke vi rekker mere enn 2 stykk da. Legger ut en liten omtale om filmene i kveld. Så skal vi kanskje opp på butikken og kjøpe litt grønnsaker og dipp. Det er så lenge siden jeg har spist det nå, så det blir digg. Hehe. Men jeg får vente vidre. 

 

Hva syns du om antrekket? Er venninnen dine trege?

Bestilt sko fra nelly.com!

Endelig har jeg fått bestilt dem! Herregud så glad jeg er. Gleder meg sinnsykt til å sprade runt i mine nye høye sko og følemeg som verdens fineste. Hehe, litt overdrivelse er vel lov? Uansett så er jeg helt i 100 over disse skoene. Jeg betalte bare 350kr for dem, siden jeg fant en kode for å få 50kr i rabatt! Nelly.com har jo fri frakt helt frem til mandag! Så anbefaler alle andre som ønsker seg noe å kjøpe det mens de kan få det billig. Kanskje jeg skal legge ut koden til dere også? Bare hvis dere kommenterer om det, så får jeg vite om noen leser dette :)

 

Hva syns du om dem? Har du sko derfra?

Lese din blogg?

Tenkte jeg skulle lese litt blogger igjen så jeg har noe å gjøre en fredags kveld :) Legg igjen en kommentar! 

Dagens antrekk 270112


Bukse - H&M, den nye! / Genser - Ginatricot / Smykke -cubus / Klokke Cmyk

 

Nå skal jeg på Verdensspeilet med jentene! Gleder meg, etterpå skal vi på kino. Men nå må jeg ordne meg litt før jeg springer til bussen. Blogges, og husk konkurransen nedenfor! 

 

Hva syns du om antrekket? Hva skal du i kveld?

På verdensspeilet

Stor koser meg sammen med Malin og Martine, her på verdensspeilet. Skal hit i kveld også, med Nina, Martine og mange flere! Gleder meg masse. Vi skal se Marlin manroe(?) i kveld! Dette blir en super fredag, og i morgen kommer Martine og Nina til meg. Det blir så supert.

Hva gjør du nå? Har du planlagt en fin helg? 

Innkjøpet fra i går

Et basic og nødvendig innkjøp. De første buksene der kan jeg bare si en ting om: gud for noen deilige bukser! Jeg har aldri funnet noen så gode bukser på H&M, de sitter som støpt enda jeg ikke prøvde dem før jeg kjøpte dem. Også for å gjøre det enda bedre kostet de 99kr! Og er 98% bomull, sinnsykt deilig og perfekt. Gud det var et godt kjøp. Så trengte jeg noen nye enkle topper og strømpebukser. Siden jeg alltid sliter hull i strømpebuskene mine ellers så passer dem ikke. Men fra H&M passer dem alltid! :)

Hva syns du om kjøpet? Har du prøvd dem buksene?

Grå negler med pynte stener


Negle lakk fra Golden rose og rhinestonesene er akkruat de samme som dere kan vinne i konkurransen min! 

Siden jeg lovte å vise dere hvordan stenene så ut på neglene så fikk jeg lage en liten "nail look". Hehe, ble egentlig ganske fornøyd. Jeg har ikke vært så kreativ på negl fronten i det siste, jeg som var så flink før! Jaja. Det kommer nok tilbake. Håper det samme med mattekarakteren min! Jeg skal jobbe som bare det for å få en 5'er igjen. Jeg kan bare ikke leve med meg selv hvis jeg får en så dårlig karakter som nå, men karakteren er nok hemmelig for dere ;) Men det kommer ikke flere blogg innlegg i kveld så natta! Sov godt og drøm søtt dere fantastiske lesere. 

Hva syns du om neglene? Hvordan går det med deg på skolen? 

Minner om Konkurransen!

Dagens antrekk 260112Følte meg litt søt i dag, hihi. Jeg bynner å bli flinkere nå med de kreative antrekkene mine! Jeg syns hvertfall ikke i dag og i går var så veldig ille. Snarere tvert i mot! Nå er jeg utrolig sliten. Ikke fordi jeg har gjort så mye men fordi det er lenge siden jeg slappet av en hel dag. Jeg savner å ha skolen kjempe nærme meg! Så jeg bare kan løpe til den i siste liten og ikke ta bussen til den en halvtime før den starter. Ikke at det er så ille, jeg har den jo nærmere nå enn før. Men jeg syns at ting kunne vært litt enklere. Kan ha noe med at jeg er utrolig støl at jeg er så sliten å lei. Alle bevegelser gjør jo vondt, og i dag er det ikke sånn deiligstøl så man vi ta på det. Jaja, etterpå kommer et innkjøpts innlegg! Siden jeg sluttet så tidlig ( les 13.30) på skolen i dag så rakk jeg å kose meg litt i byen får jeg måtte ta bussen. Det er nemmelig smart å ta bussen før røshen begynner. 

Hva syns du om antrekket? Hvordan føler du deg i dag?

Victorias Secret fashionshow

Blir like inponert av hvert show. Gud det må være magisk å være med på det! Ønske ønske ønske. 

Hva syns du om showet? Vil du være med?

Video blogg! Svar på spørsmålsrunden

Tycks?

Dagens antrekk 250112


Strømpebukse og skjorte fra H&M / Topp fra bikbok / Klokke fra CMYK / smykke fra Cubus / Skjerf fra bikbok.

Et mye bedre antrekk i dag! Fant det frem dagen i forveien så jeg var litt mere kreativ. Hehe. Nå har jeg utrolig mye å gjøre! Skal redigere video blogg til dere, lage et design for noen andre og gjøre matte lekser. Gud jeg blir nesten litt stresset. Eller det ble jeg jo for lenge siden da, hihi

Håper dere alle har en fantastisk dag! Hva syns du om antrekket? Hva har du å gjøre i dag?

Konkurranse vinn pynte stener til negler og sminke!

Vil bare minne om konkurransen jeg har som varer helt til søndag! Håper så mange som mulig av dere deltar. Dette er min første konkurranse og den er ikke sponset, derfor blir jeg utrolig glad når dere deltar siden det er noe jeg selv har betalt for :) Takk til alle som deltar og skriver om den på bloggen sin! 

Trykk her eller på bildet for å komme til konkurransen! 

 

Dagens antrekk

En sløv tirsdag her i gården! Hadde så dårlig tid på morgenen så ble en utrolig kjedelig outfit. Skal bli en bedre i morgen! Hehe, hvor mange ganger har jeg ikke sagt akkurat det? Jaja, jeg skal prøve. Men nå er det legge tid, snart. 

Hva syns du om antrekket? Er du kreativ med det du har på?

Følg meg på Facebook, få en kommentar

Jeg hadde blitt så utrolig glad om dere ville følge meg på facebook, da blir det lettere for dere å følge bloggen og jeg kan lettere så noe til dere. Alle som liker meg der skal få en kommentar :) Som takk! Du kan følge meg her <--

Nå skal jeg planlegge et langt og spennende innlegg til dere, hva vil dere lese om?

Video blogg kommer!

Dagens sminke


Ikke så fantastiske bilder men. Jeg har brukt eyeliner fra ELF og blå øyenskygge fra NYX. To billig og bra merker! 

Nå har jeg matte time så må nesten følge med. Men han forteller om noe annet nå, så har litt tid. Derfor jeg ville oppdatere dere! Jeg er så utrolig trøtt i dag. Herregud, føler jeg ikke sover noe særlig i det hele tatt. Enda jeg sov 7 og en halv time i natt! Jeg er fortsatt utrolig stressa, har masse matte jeg ikke forstår som må gjøres. Snart er det også naturfag fremføring, gud hvordan skal jeg få tid til dere?! I dag skal jeg på møte med mamma så vet ikke om jeg får oppdatert så ofte. 

Hva syns du om sminken? Hvordan går det med deg? 

 

Husk konkuransen min der du kan vinne pyntestener til negler og sminke her! 

Konkurranse! Vinn Rhinestones/pynte stener til negler og sminke!

Dette er min første konkurranse! Pynte stenene er ikke sponset, men noe jeg har kjøpt for egne penger. Derfor så har jeg kanskje litt strenge krav, men det får bare være :) For å delta du like facebook siden til bloggen HER. Hvis du vil ha dobbel sjanse til å vinne må du også lage ett innlegg om konkurransen eller bloggen min. Vinneren blir kåret på søndag.

Dette er det du kan vinne! Perfekte til å pynte neglene eller sminke looken din med! Jeg brukte disse masse på neglene før men har blitt litt sløv i det siste. Hehe, men jeg skal vise dere hvordan de ser ut på neglene i løpet av uken. Ellers kan dere bare google negler med rhinestones/pynte stener. Jeg husker ikke helt hva den koster men tror du får den på Cubus for rundt 40-50kr? Altså en premie med litt verdi! 


For å illustrere hvor store stenene er! 

Så, for å få ett poeng/lapp så må du like Facebook siden min HER. 
For å få to poeng/lapper må du skrive i et innlegg om konkurransen eller bloggen min å legge med link nedenfor!

Alle som deltar må huske å kommentere dette innlegget med navn og e-mail inni kommentaren!  

Dagens antrekk, skinnbukserEr utrolig trøtt nå! Herregud for en lang skoledag. Begnyte 8 og slutta kvart på 4. Ikke nok med det men bussen kom jo ikke før vi hadde stått der en time, og det var heller ikke den bussen vi ventet på som kom! Kom en hannestadøst buss, jeg ventet på 109. 109 Skal foresten gå hvert kvarter! Derfor vi ventet EN TIME sikkert. Blir så utrolig sur og irritert altså! ARG. Nå skal jeg gjøre matte lekser og gå en tur med pappa. Love my life liksom. 

Hva syns du? Hva irriterer du deg over for tiden?

I want this dressVil noen sponse meg med denne? Fra nelly froesten ;)

Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Har ikke stelt meg noe særlig i dag.. 

Jeg ønsker dere alle en super natt og en fantastik mandag i morgen! Håper alle har vilt seg masse i helgen så alle er klare for en ny og herlig uke. Gud så positiv jeg var nå da? Hehe, jeg er neppe klar for en ny uke når jeg våkner i morgen! Sove grisen som jeg er. Hehe, men natta da! 

Hatt en bra dag?

Mitt yndlings ansikts rense produkt

Gud for en rar overskrift? Ble bare helt rar av å lese det om igjen og om igjen. Haha.


Dette er en skrubb jeg bruker rundt 2-3 ganger i uke. Ikke hver dag for å si det sånn, når jeg skal i dujsen og husker på det. Selv om jeg ikke bruker den hver dag ser jeg stor forbedring! Huden min er ikke lenger særlig oljete, den har fått mindre kviser og den er mye mykere! Elsker det at jeg får super myk hud av den. Gjør den virkelig verdt det. Ikke det at jeg trenger å rense huden så veldig, men jeg vil ha huden min perfekt. 

Det den gjør er å fjerne døde hudceller og skitt på huden. Noe som gjør at huden får puste, og du får ikke tette porer. Tette porer er grunnen til kviser, for hvis porene blir tette fungerer ikke talgproduksjonen som normalt og det blir en betennelse. Men med denne fjerner du all dritten som sitter oppå huden! Nesten litt som et mirakel på tube. Selve kremen, eller innholdet, er ikke for flytende og kornene er ikke for store. Den skrubber godt, nesten så det gjør litt vondt. Men det er sånn jeg merker at den fungerer! Den lukter også som godteri! Noe som er skikkelig deilig, man føler seg så ren etterpå. Etterpå kan man bli litt rød, og det er best å ta på fuktighets krem, bare for å ikke få tør hud. Jeg digger denne! Betalte rundt 69kr, på Vita!

6 av 6! Den beste skrubben jeg har prøvd.


Hva syns du om omtalen? Hva bruker du?  

Vinter bilder, det har kommet snø!


Hei! Var flink jente å kom meg ut litt før det ble mørkt og tok noen bilder. Det ble ikke så mange bra, men jeg ble fornøyd med disse. Har lekt meg litt med ISO og hvitbalanse. Det blir bare mere og mere artig med kamera! Særlig når jeg kan litt. Har ikke redigert noe på bildene bare enda på innstilingr på kamera. Kult hva? 

Bedre blir det bare, jeg har fått hengt opp tøy og vasket en maskin til! Blir masse rent tøy her nå! Må nemmelig vakse alt vi hentet hos mamma fordi det luktet rart og innestengt. Da ble det litt mere å vaske en jeg planla. Henger fortsatt litt etter men jeg kommer meg nok fort i gjenge igjen! Så er jeg nødt til å gjøre masse lekser. Jeg var bare borte to dager men har så mye jeg henger etter med. Så vil jeg vaske litt mere på romme mitt, får bort støv så jeg ikke blir dårlig av det. Så bare støvsuge hele huset. Det er egentlig lillebror sin plikt men han har blitt syk, så da må jeg gjøre det. Han er så dum. 

Hva syns du om bildene? Hva har du å gjøre i dag?

The way to my heart is through my lipsTycks? 

Litt nytt inn

Gud jeg fikk disse fantasiske skinnbuksene for bare 49kr! Beste kuppet jeg har gjort på lenge. Alt er fra Cubus. De sitter som et skudd. Gleder meg masse til å bruke den. Var en super shopping runde. Nå skal jeg bake brownies til Kevin så han får noe godt også. Da blir han nok glad :)

 

Hva syns du om kjøpet? Hva har du gjort i dag?

Dagens antrekk 210112


Genser - BikBok / Thigts -BikBok / Skjerf -Cubus / Sko - Din sko. 

I dag skal jeg og Kevin en liten tur til byen. Han skal ha en dressjakke, og jeg ikke noe. Tror jeg, får se om de fortsatt har noen kule skinnbukser på salg hos Gina tricot. Da kan det hende det blir en med hjem! Dere får se etterpå hva det blir. Enda en ting jeg skal i dag er å spise på Mc donnals! Jeg har så lyst på chips og milkshake. Yummy! Men jeg får gjøre meg ferdig her hjemme, må henge opp tøy og vakse tøy før vi går. Skal se om jeg klarer å lure Kevin til å hjelpe meg! Blogges! 

Hva syns du om antrekket? Hva skal du i dag?

Lese din blogg?

Bare fordi jeg må få opp leserantallet mitt litt så kan jeg lese deres blogger, igjen! Legg igjen din link! I morgen blir en bra bloggdag. Kommer en video, kanskje en på søndag også! 

False lashes, få en kommentar

 

Hva syns du om bildene?

Dagens antrekk 200112


Genser - bikbok, bukse - gina tricot. 

Off, ikke fornøyd med bildene i dag. I det hele tatt, lyset ble feil og alt ble feil. Fikk ikke bort grønnskjæret. De kunen bilt bedre.  

 Hva syns du om outfiten?

Vampire diaries!

Endelig har den nyeste episoden kommet ut. Så nå blir det avslappning med pusen. Er ikke i særlig god form i dag heller så var hjemme. 

Trykk på bildet for å komme til den siste episoden. 

 

Liker du Vampire diaires? Hvilken serie er din yndling?

Lese din blogg?

Da kjører jeg i gang en lese runde! Legg igjen din addresse. De som kommer med tips om hva jeg kan blogge om eller forbedre med bloggen får også kommentar! 

Gratulerer med dagen verdens beste

Pappa! 

Gratulerer med dagen! 

 

Øverst på ønskelista

Akkurat nå ønsker jeg meg to ting til rommet. En hylle jeg kan ha under tv, med masse plass! Og persienner. Trenger nok også gardiner til det. Hehe. Har bare noen gardiner nå som ikke holder ute noe sol. Så det blir tidlig opp i helgene. Noe som ikke er like artig. Det siste jeg ønsker meg er en HUND! Gud jeg savner å ha en liten voffe løpenes rundt i huset. Alt blir så mye bedre med en hund. Jeg savner en man kan si alt til,som gir masse glede, som vil kose masse og aldri sier noe feil. Savner også Pia veldig, men tror jeg ikke kan få henne. Ho er jo mamma sin. Så øverst på ønskelisten er en liten hund! Kan noen overtale pappa til å gi meg en?


Bildet er fra google og er av border collie valper.

 

Hva ønsker du deg nå? Har du hund?

Sov godt og drøm søtt!

Gud jeg er så stressa, har så sinn sykt mye å gjøre. Lekser som hoper seg opp, rommet må ryddes igjen siden det har kommet masse ting hit og pappa har bursdag i morgen. Jeg har ikke en fin gave, den er kjedelig å dum. Arg. Hvorfor må alt hope seg opp nå? God natt, jeg utsetter det til i morgen. 

Når jeg ser på bloggen så er den egentlig veldig ensformet. Det er det samme dag inn og dag ut. Jeg vil gjerne ha noe nytt her! Greit jeg skal få laget noen videoblogger, men jeg vil ha noe mere. Noen ting dere vil jeg skal skrive om kanskje? Jeg kan skrive om alt dere vil! Hadde vært litt greit om dere kunne svart meg, så bloggen ikke bare blir fra min side men også så dere kommer med innspill og hva dere vil ha! Så, sminke, mote, filmer, musikk, tema innlegg, hva vil dere ha?

Hvordan er stressnivået ditt? Hva vil du lese mere av på bloggen min?

Jeg er på topplisten!

Jeg er så lykkelig! Har vært der rundt en-to uker nå. Det føles så deilig å være på en toppliste. Selv om jeg ikke har mere enn rundt 120 lesere daglig. Dette er jo mest aktive topplisten. Jeg blogger rundt 3 ganger daglig. Jeg ligger på 62 plass! Høyeste jeg var på var vel 20? Det som også er så bra med å være såppas aktiv som jeg er at leserantallet bare stiger. Jeg har gått fra rundst 70-80 til 120 på en uke. Det er ganske mye! Tusen takk alle dere søte leserene mine. Dere som gjør dette fantastiske eventyret mitt mulig! 

Er du på noen toppliste? Liker du at jeg oppdaterer ofte?

Hei og hade!


Buste trollet! :D

Nå skal jeg og Stian (lillebror) Løpe opp til butikken og bli plukket upp. Vi skal hente ting hos mamma. Gud jeg gruer meg, han jeg ikke vil møte skal være der. Utrolig irriterende at han ikke kan læ vare det i en dag. ARG. 

Hva skal du i kveld? Hva har du gjort?

Dagens antrekk 180112

I dag er det to måneder til jeg fyller 17år! Yeey.

Herregud hvem er denne trøttingen da?


Genser fra ginatricot / Thights fra H&M / Sokker fra Ginatricot / Kloke fra Cmyk / Topp fra BikBok.

Idag så begynner jeg ikke på skolen før kl halv ett! Herregud så deilig! Men nå er jeg nødt å sjappe meg før klokken blir for mye. Senere i dag så skal jeg hente ting hjemme hos mamma, får se om jeg rekker å blogge noe mere før det. Løøv you! 

Hva syns du om antrekket? Når begynte du i dag?

Vil du bli ukens blogg?

Tenkte jeg kunne kjøre i gang en runde jeg! Så får vi se hvem av dere flotte bloggere der ute som får litt ekstra oppmerksomhet og ett par lesere pga meg :) Bare å melde seg på! Er du med?

Fått fikset håret mørkeblondt

Kom nettopp hjem etter 3timer hos frisøren! Fage og klipp tar tid. Jeg skulle aldri ha bleka håret.. Men det er fint nå da! Litt uvant kort, men det vokser ut igjen. Tror ho tok rundt 5cm, 2-3 måneder så er det tilbake! Tusen takk farmor som hjalp meg! Du er best. 

Det ser foresten ikke så grønt ut som på bildene. Er bare noe med lyset og blitsen som gjør det sånn. 

Hva syns du? Hvordan ser du ut på håret?

Sist ukes antrekk

Ganske fornøyd med den uken som var sine outfits. Ikke så ille, selv om jeg kan forbedre meg. Er sinn sykt mye lettere å finne på outfits som er litt spessiele når man skal legge det ut på bloggen. Vil jo ikke at dere skal tro jeg er stygg? Ehhehehe. Etter skolen skal jeg mest sansynlig til frisøren. Gleder meg til å få orden på håret nå! Skulle aldri bleket det hjemme. Kunne blitt bedre med en gang hvis jeg gjorde det hos frisøren. 

Hvem outfit like du best? Hva skal du i dag?

24 carat gold nailsElsker den nye negle lakken fra NYX ! Føles ut som jeg har ekte gull på neglene, og det glitrer så pent. Har golden rose i fargen 78 under. Nydelig den også! Har fått skikkelig sans for slike negle lakker. Elsker alt som glitrer for tiden! I morgen skal jeg til frisøren, da blir det ordning på håret igjen. Farmor har anbefalt meg en super en i Fredrikstad, så da forsvinner pengene mine dit :)

Nå har jeg skikkelig dilla på denne sangen! Hør på den starten da, darra darra dam dam. Hihi.

 

Hva gjør du nå? Hva syns du om neglene? Hvilken sang er din yndlingssang nå?

Pakke i posten!Utrolig deilig overaskelse som lå på stolen min når jeg kom hjem! Deilig å få noen små gleder i posten når håret er så ille. Tror jeg aldri har blitt så fornøyd med noe jeg har fått derfra før! Herrregud jeg er så glad i alt det jeg har fått, masse rosa. Elsker rosa for tiden. + noen ekstrem øyenskygger, bare sånn for fun. Tror jeg kan lage noen flotte looks med dem! Gleder meg til å vise dere :)

I dag har det skjedd noe som ikke er like artig, pappa er på sykehuset på akkuten. Jeg er ikke sikker på hva det er, men det er noe med foten hans. Han har hatt problemer i 6uker nå etter han vrikka foten når han spilte fotball med lillebror. Er ikke noe artig å vite at han er der, vil ikke at han skal ha vondt :(

Hva syns du om pakken? Noe du kunne tenkt deg? Har familien din det bra? 

Uff og uff

Uff, håret ble skikkelig forferdelig! Ikke noe slitt, som jeg kan merke. Men det er jo hvit/gult i toppen! Og resten var egentlig ganske fint, hvis det hadde vært over hele. Jeg brukte nok blekemiddel, hadde det ikke i lenge nok og fikk skikkelig vondt. Seriøst det begynnte nesten å brenne oppe i hode mitt det alt håret lå samla. Måtte bare løpe opp i dusjen og skylde det ut. Gjorde så vondt. Aldri i verden om jeg skal bleke håret mitt hjemme igjen! Mest sansynlig kommer jeg til å dra til frisøren i morgen, siden den stenger når jeg er ferdig på skolen og det rekker jeg jo ikke. Som betyr at jeg har enda en skoledag som gulerot. Håper det ikke blir så dyrt, har ikke lyst å bruke alle sparepengene jeg har spart opp på et frisørbesøk. Nå får jeg hvertfall håret som jeg vil! Fjernet bilde, ble dumt med samme i begge innleggene.

Hva er det dummeste du har gjort? Har du gjort noe lignende?

Angrer. Angrer. Angrer.

Selv med tusen lykke til fra dere gikk det skikkelig skeis. Herregud hva har jeg gjort?! Det er foresten ikke like slitt som det ser ut på bildet, blitsen som gjør det. Håret er fortsatt i ganske god stand men fargen er forferdelig. Dette er etter 15min med Dipend bleking. Jepp 15 min tar det å ødelegge håret sitt.

Hva tror du? Bare dag en i prossesen eller farge det tilbake?

Sliten, trøtt og snart blond

Formen er ikke helt på topp akkurat nå. Kom nettopp hjem, nesten. Sa hade til Kevin, like trist som alltid. Så kom pappa å hentet meg på bussplassen, siden han skulle kjøre lillebror på trening samtidig. Når jeg kom hjem satt jeg på en maskin med klær! Så flink er jeg. Og nå har jeg tenkt å bleke håret mitt. Jeg grugleder meg, håper bare det blir fint og ikke alt for slitt!! Skal kure det som bare f***, har alt jeg trenger for å bygge det opp igjen. Kryssfingrene for meg! 

Hva gjør du nå? Hvordan er formen?

To kjoler jeg skulle ønske jeg hadde

Likte disse kjolene veldig godt, spessilt den lyse! Tenkt så fin den hadde vært til sommeren. Med brun hud og bølgete hår. Vil ha! Hehe, begge er fra nelly.com og koster 450kr for den første og 400kr for nr to :) 

Etterpå er planen å bleke håret, hvis jeg ikke er en for stor pyse. Er livredd for å ødlegge håret, samtidig som jeg vil bli blond! Vanskelige saker det der. Jeg har også bestemt meg for å svare på spørsmålsrunden på video! Så det er bare å følge med vidre. 

Hvem av kjolene likte du best? Har du bleket håre ditt blondt før?

God natt bloggen!Hatt en bra dag? God natt! 

Dagens antrekk 140112

Endelig helg! En deilig lørdag er startet, med allerede to innlegg fra meg. Flink blogger. Håper så  mange av dere benytter dere av spørsmålsrunden til å få vite alt dere lurer på. Er min første spørsmålsrunde, og jeg lurer på om det blir svar på video. Hm. Får se hvor snille dere er ;) Men her er outfitten for i dag! 


Ikke redigert, vet tennene mine er super shiny in real! Må redigere de mindre skinnende på andre bilder så dere ikke ser for vakre de egentlig er. Trenger ikke noe bleking her i gården nei! 


Må nesten lukke munnen så det ikke skinner for mye her! 

Hadde blitt super glad om dere stilte meg spørsmål i spørsmålsrunden min! Svarene kommer i morgen :) Trykk her for å komme til spørsmålsrunden.

 

Hva syns du om antrekket? noe du lurer på i spørsmålsrunden mi?

Når jeg kjeder meg

Så tar jeg bilder av meg selv på camen! Joda, ikke den beste kvaliteten men. Så jeg måtte bare ha noe å gjøre, sammen med å lese alle bloggene til dere som har kommentert! Det er så hyggelig når nesten 50 stykk vil at jeg skal lese bloggen deres :) Takker og bukker! 

Hva gjør du når du kjeder deg? Har du det kaldt inne?


Ps! Husk spørsmålsrunden min i innlegget under eller trykk her for å komme til det! 

Spørsmålsrunde!

Tenkte det kanskje var noe dere lurte på. Siden jeg aldri har hatt en spørsmålsrunde så tenkte jeg å kjøre i gang en nå. Så får dere spørre om alt dere lurer på! 

 

Så, Hva lurer du på?

Red lips make me feel sexy

Nå er det legge tid for små barn, hehe. Er så utrolig trøtt. Blir deilig å sove med han i nattJeg er en personen som alltid fryser, særlig på nesa i det siste! Utrolig rart men sant. Men natta da dere! Ble ikke noe "nattakyss" bilde i dag, heller et annet ;)


Tycks? Natta! 

Lese din blogg?Så legg igjen linken din! 

Neglelakk fra Golden rose

Fikk disse til jul fra Malin og elsker de! 

Har du prøv dem? Hva syns du om fargene?

Dagens skole antrekk 130112

Idag har vært en daff dag på skolen, 4timer tegning og 2timer film. Utrolig deilig! Elsker sånne dager med kos, de er jo ikke så ofte. Nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg skal til pus, må jo være fikset opp.  Men sånn blir det! Her er dagens skole antrekk, slaskete og digg for en daff skoledag. Skal ha på noe mere spennende etterpå ;)


Rosa sokker! 
Da blogges vi etter dusjen da ;)

Hva syns du om antrekket? Hva har du gjort på skolen i dag? Gleder du deg til helgen? 

Kveldens nattakyss bilde!

Nok en bloggdag er over, da venter jeg bare på en ny! .Men natta da dere! Sov godt og drøm søtt! løøve you.

Har du hatt en bra dag? Natta! 

Dagens antrekk + kino!
Oh yes. 

Dette er da sånn jeg har sett ut i dag, pluss jakken min da. Som dekker så å si alt som er fint med antrekket! Jaja, er det kaldt så er det kaldt. Har desverre ikke rukket å blogge noe mere enn et innlegg før i dag! Soorrrry. Dårlige meg. Men jeg har vært på farten siden skolen sluttet med å shoppe, spise og gå på kino! Og det var seriøst verdens søteste film! Gud så herlig, vekket så mange følelser i meg. Det er ikke en klissete film som du kanskje kan tro av traileren men det er liksom så mange små "ulykkelige" historier som blir på en eller annen måte lykkelige til slutt. Det er så herlig! Anbefaler den på det sterkeste! 

Her er noen bilder fra Kinoen, mammaen og søsteren til Malin joinet oss! 

Så startet ikke filmen før etter 20 minutter, så vi satt der da å så denne fine skjermen. Lol. Blits i fjeset! 

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om outfiten? Har du sett new year's eve? 

Nyeste innkjøp!
Nå har jeg Engelsk, og her er det studering på høyt nivå! ehhehehe. Jeg skal begynne å gjøre Tysk nå, i Engelsk timen. Og Engelsk i helgen, så jeg kan få litt hjelp hjemme og kanskje pus er så snill å hjelper meg! :) Tenkte å vise dere hvor artig vi har det på skolen og hvor heldig jeg er som har begynnt kl 9 i dag istede for 8! Men jeg slutter jo da halv fire. Idag skal jeg til Malin etter skolen. Vet ikke om det blir kino, fordi Malin kan kanskje ikke. 


Føler meg skikkelig fin med den nye fundationen min! Den er så bra :)

Men over til innkjøpet! Sorry for at jeg er så treg, men jeg bare er det. Her er noe av det jeg har kjøpt! 


Skjørt fra GinaTricot


Skjørt fra BikBok


Topp fra BikBok


Hårfliser fra bikbok


Armbånd! Er et til men det hadde jeg på i går så det lå oppe.. 

Hva syns du om kjøpet? Hva gjør du nå?

God natt!

Ville bare si godt natt til dere alle sammen, dere søte lesere som er utolig flinke til å kommentere. Tusen takk! Nå skal jeg sove og drømme masse søtt om Kevin. Så håper jeg dere drømmer søtt også! 


Thihi! 

Har du hatt en bra dag? God natt! 

Dagens antrekk 110112
Haha ser ut som jeg har det sideflesket når det bare er toppen min! 
 


Enda mere av det rare sideflesket. Lol. 

Idag er jeg nødt til å gjøre lekser, har masse matte og tysk lekser. Yndlingsfagene mine! Så må jeg fundere vidre på det med sko, må nesten vite det til i morgen. Siden da skal jeg og Malin på kino og se new year's eve! Da kan jeg også gå innom DNA. Gleder meg som en liten unge til kino

Hva syns du om outfiten? Har du sett "New year's eve"?

Kjøpe eller ikke kjøpe?


Jeg har tittet mye på disse skoene, og er så sykt i tvil på om jeg skal kjøpe dem eller ikke. De er så vakre! Men samtidig så er de veldig høye, liksom 13,5 cm hæl. Jeg blir sikkert ikke så veldig mye høyere, tipper jeg. De koster 400kr, på nelly.com. Mens de har noen som er nesten like fine på DNA som koster det samme, men de er lavere. 

Kjøpe eller ikke kjøpe? 

Dagens antrekk 100112


Løøøv you! Fått skikkelig au au på fingeren, skulle skjære brød og endte med å skjære fingeren istede. Ble helt forferdelig kvalm og skikkelig dårlig, jeg tåler nemmlig ikke blod og reagerte vedlig på dette.. 

 

Nå har jeg nettopp shoppet litt, fikk meg noe super billig på BikBok, 29kr stykk og 19kr liksom! Sinnsykt digg. Nå skal jeg lese litt og trene litt, før jeg hopper til køys. Sove lenge i den deilige senga mi, helt til i morgen. Dagens innkjøp kommer i morgen! Så hold dere oppdatert. Håper dere koser dere i kveld, dere fantastiske lesere! 

 

Hva syns du om outfiten? Hva har du gjort så langt i dag?

Pakke i posten, BareMinerals


BareMinerals Mate fundation, i fargen fearly light. Perfekt! Og et truematch pudder i fargen c3. 

Alt er fra feeluniqe.com, elsker den siden! Spessielt når det er salg. Fikk begge puddrene for 240kr. Synnsykt billig når man tenker på at den øverste fundationen egentlig koster rundt 260kr i butikken.Følte at det var på tide å sminke meg naturlig med en fundation som ikke gjør meg til en brun barbie. Ja, fundationen jeg brukte før var for mørk! Men jeg liker ikke å være så blek som jeg er, og nå er den gamle tom :( 

Så kan jeg fortelle dere at det kommer en sminke video snart! Når jeg får til skal jeg lage en video av sminken jeg hadde på "fotoshooten" min! Håper dere vil ha det, siden noen skrev at de gjende ville vite hvordan jeg lagde den. Jeg må bare vaske speilet på badet nede først, hvis jeg skal lage den på badet da. Får se hvor det blir.

Hva har du handlet i det siste? Hva skal du i kveld? 

Tre nelly kjoler

Matte time nå, blogges! 

Hvem likte du best?

Sweet dreams

Natta dere! Nå må jeg legge meg, og ringe Kevin først han venter sikkert på meg. Skulle ringt for 6min siden. Og nå virker ikke bilde opplasteren heller. Gud så mye problemer blogg.no har da! :/ 


Der kom den a gitt! 

Natta dere! Hatt en bra dag? Hva var ditt høydepunkt i dag?

Dagens antrekk 090112
Håret blir så mye lengre i den stilingen her :)

Se så langt håret mitt er blitt! :D

Heeei! Nå har jeg vært med pappa på elkjøp og byttet inn tv'en til lillebror, siden den ikke var stor nok. Der fant jeg ikke noe spessielt, og heller ikke noe på sportsbuttiken vi var på like etter. Hadde tenkt å skaffe meg trenings thights, siden det er så dumt å jogge i kortbukser på vinteren. ehehe. Kanskje neste gang! 

Hva syns du om outfiten? Hva har du gjort så langt i dag?

Just red lips

Lekt meg litt meg 60mm makro og rød leppestift. Elser hvor fint jeg fikk til dette bilde på første forsøk! Har redigert det i Photoshop cs5, et supert redigeringsprogram! Anbefaler alle å teste det ut en gang, du kan laste det ned gratis i 30 dager eller søke opp andre måter å få det på youtube ;) 

Hva syns du om bildet? Har du Photoshop cs5?

Et mersterverk

Nå er jeg på skolen, som vanlig på madager. Ehe. Det er naturfag og alle skal ha fremføring som vanlig. Noe som tar veldig lang tid, nå trenger jeg egentlig friminutt. Får det sikkert snart, håper jeg. Dere får se på mesterverket som vi trenget nå nettopp.


Det er altså undervanns liv. :) Legg godt merke til den rosa ålen. 

Og det nye kamera har masse lyd og sterk blits! Noe som er supert å teste ut i timen, masse lyd og stekt lys så alle ser på meg. Oppmerksomhet! 

Hva gjør du nå? Hva syns du om mesterverket?

Ukens outfits


Når jeg titter gjennom dette må jeg si at uken startet bra/greit og gikk dårlig. Altså de bildene til høyre er de eldste og de til venstre er nyest. Likte godt de to første, nr 3 var greit og 4 skjønner jeg ikke hva jeg tenkte med på. Eheh. Den neste uken blir bedre ikke sant! Nå er jeg nødt til å lese til en prøve jeg har i morgen. Som jeg foresten ikke vet hva er om enda. Blogges søtinger! 

Hvem outfit likte du best? Har du noen prøver snart? 

Me want shoes


Jeg er blitt så forelska i disse skoene, de er fra nelly.com og koster 399kr. Ikke så veldig dyrt men fortsatt blir det det dyreste jeg har handlet på nett. Noe som er skummelt. Åh! Kunne de ikke bare vært på super salg! 

Hva syns du om skoene? Hva ønsker du deg nå? 

Lese din blogg?

Da var jeg hjemme fra hytta og klar for å oppdatere meg! Så legg igjen linken til din blogg så jeg kan lese! :)

Hva er linken din? 

Innkjøp, A-vitamin krem for tør hud

Nå sist jeg var i Sverige så kjøpte jeg meg en etterlengtet krem. Når jeg var mindre pleide mamma å bruke den i ansiktet til meg og broren min før vi gikk å lekte i snøen, så at huden skulle holde seg myk og ikke tørke ut av kulla. Den funka perfekt til det! Derfor tenkte jeg at siden det er vinter å kaldt ute nå så kanskje den kan holde huden min myk og fuktig. Det gjør den forsatt! Pluss at A-Vitamin beskytter mot tørr hud! Og det er jo akkurat det jeg er på jakt etter. Her er krokken jeg kjøpte på en helsekost i sverige(de har den i norge også, på helsekoster, apotek og Vita)

Jeg er veldig fornøyd med denne! Den er drøy og god, denne krokken holder lenge! Den er uten parfyme, du kan få en med også men når jeg kan unngå parfyme så gjør jeg det. Er ikke vits å dytte masse rart i huden. Den har veldig mye a-vitamin som gjør huden myk og beskytter mot kule. Perfekt nå som det er kaldt! Men du burde ikke bruke den om sommeren også, da er det bedre med andre fuktighets kremer, som ikke har så mye "kulde beskyttelse". Alt i alt er dette en krem jeg er veldig fornøyd med! Fjærnet de stedene jeg flasset på en blunk :)

Karakter 5,9 av 6! 
Bitte lite minus for utseende..  

Har du en lignene krem? Hvilken fuktighets krem bruker du?

Dagens antrekk 070112


Hey dykk! Nå har vi vært ute å gått tur i fin været! Utrolig deilig, kaldt og vått. Snør nemmlig masse her! Der er skikkelig pent. Det er nesten som den "blå timen" ute nå, alt har fått et nydelig farge. Elsker snø når vi først skal ha det kaldt. Selv om jeg ikke var kled for det, men jeg frøs ikke! Noe de andre gjorde :)

Hva syns du om outfiten? Har du snø?

Bilde dryss med venninner
Kingsize bed! Og alle tre har masse godteri! :DSuper woman! Nå istad :)Hengene ut av vinduet !  Masse snø! 

Jeg, Malin og Eva er på hytta mi i Sverige! Her er det snø og vi koser oss masse :) Igår så vi på "shoppoholik " Kjempe artig, selv om jeg kanskje kan skjenne meg litt i gjen med all shoppingen. Neida! Nå er planene å gå en tur i det vakre været, og kanskje, nei ikke kanskje men helt sikkert skal vi på shopping etterpå! På töcksfors sentret :) Artig hvis noen lesere hilser på, hvis det er noen som er der da :)

Hva syns du om bildene? Hva gjorde du i går kveld?

Dagens antrekk 060112


Først sto jeg å poset foran kamera, men etter 30ulykkede bilder fant jeg ut at jeg heller skulle gå å legge meg i sengen for å pose der. Så jeg bare chillan max i senga, men jeg kipsa til dere. 

Og selvfølgelig sendte dere mange sleng kyss! 

 Viste dere at dere er verdens søteste lesere? Jeg får så utrolig mange søte og snille kommentarer av dere! Herregud så takk nemmlig jeg er for at dere sender sånt søtt til meg. Dere er superflinke til å kommentere og forteller meg hvor bra jeg ser ut. Selv om jeg kanskje ikke er helt enig.. Jeg må bare si tusen takk! Dere er supre, verdens beste lesere! Elsker dere <3

Hva syns du om antrekket? Hvordan går det med dere fantastiske lesere? 

Nytt i sminkepungen + dagens sminke


Den er egentlig mørkgrønn, men det syntes jo ikke. Tror det er noe veldig galt med blitsen min. 


Den heter "Zone" Og jeg kjøpte den i en sminkebuttik, gud så bra beskrevet. Jaja, jeg husker ikke navnet! Men den ligger på nordby. 


Trøtt og fin :)


Tok sort jumboeyeliner fra nyx under, for å få en mørkere farge. 

Nå har jeg egentlig time, så må egentlig gå tilbake. Hehe, brukte ille lang tid på å skrive dette innlegget for at lærerene ikke skulle se meg. De går jo overalt! Malin og Eva skal bli med på hytta i helgen! Så blir det masse kos med Kebab og kanskje bovling. Gleder meg masse :) Kommer masse bilder, helt sikkert. 

Hva syns du om sminken? Har du sminke fra make up store? Hva skal du i helgen?

Neglelakk, Luxedo fra Essie


Og igjen, hva er det blitsen gjør med neglene mine?! De blir jo ujevne og fæle, dere negle lakken ser mye finere ut i virkeligheten! 

Akkurat nå sitter jeg sånn her i sengen min! Bare ti ganger trøttere.. 

Prøvde faktisk å skjule at jeg har på meg sokkene, dro bare av meg buksa fordi jeg rett og slett syns den ikke var noe deilig å ha på. Sånn er det med den saken liksom! Egentlig skulle jeg gjort masse lekser og studert som f! Og ikke minst kommet meg i dusjen, tror jeg må gjøre det etter jeg er ferdig å skrive her nå.. Smart. Blogges! 

Hva gjør du akkurat nå? Hva syns du om fargen på neglelakken? Liker du å sitte uten bukser?

Photshoot del 2

Her har dere del to, litt morsomt å ta sånne bilder selv om noen kanskje kan se på dem som litt dristige. Men de er bare tatt for moro skyld! De er bare tatt mens jeg kjedet meg, dette er altså noe man kan finne på når man kjeder seg ;)

Hva skal du i dag? Hva syns du om bildene?

Dagens antrekk 050112
Genseren er ny og fra GinaTricot! Elsker den allerede, myk og varm! Bukse fra H&M, smykke fra cubus, negle lakk fra Essie

Sorry for rotete bakrun! Broren min har kjøpt seg ny tv, men skal bytte den fordi den var for liten. Dere vet gutter, må ha det største! Heheh. Nå er jeg på skolen! Vi har Engelsk uten Englesk lærer, bare sitte i bibloteket og skrive et referat av 30 sider vi har lest i en bok. Vi har ikke noen time før kl 12.15, noen som er evig lenge til! Yeey, masse fri og masse tid til å spise. 

Hva syns du om antrekket? Er du på skolen i dag?

Photoshoot


Følte for å leke litt med sminke og ta noen bilder :) Bare sånn for fun liksom, men så gik kamera tomt for strøm så jeg må vente med å få tatt noen flere! Kommer sikkert flere på bloggen i morgen! Uff, i morgen er det skole! Ikkje bra. Jeg gleder meg ikke akkurat til å komme meg på skole benken. Serlig ikke når jeg tror jeg får tilbake en matte prøve i morgen! Hvordan den gikk er et annet kapitel. 

Hva syns du om bildene? Hva liker du å gjøre når du kjeder deg? 

Victorias Secret videoen! Jeg vil også være en engel

Herregud fant denne videoen på en blogg og kan si at det gir meg inspirasjon til å trene ja! Jeg har så utrolig lyst til å en gang bli en Victoras Secret modell, det er min største drøm, og siden man må være 18år for å kunne være med på det eller noe annet så skal jeg trene som f! Så kanskje jeg har en bitte liten sjanse hvis kroppen min ser fantastisk ut, akkurat som de vakre engelene! 

Jeg håper så sinnsykt jeg en dag kan være som en av dem, heldige jentene! 

Hva syns du om videoen? Hva er din drøm?

Dagens antrekk 040112


Uff og uff, jeg har vist glemt bloggen helt nå! Men bedre sent enn aldri! Jeg har vært først i Strømstad og så på Nordby og shoppet med pappa! Han skulle kjøpe noe vin til farmor og bestefar, og noe sider til Julia. Jeg hadde jo ikke så mye å gjøre i dag så ble liksegodt med :) Fikk kjøpt noen småting selv! Skal legge ut bilder etterpå, er utrolig spent på noen av tingene. Fikk meg en øyenskygge fra Makeup factory (?) og en A-Vitamin krem så jeg håper på å få supermyk hud og vakre øyne fremover! Hehe. Og noen nye klær da, siden ginatricot har kjørt noe fantastisk salg! 

Hva syns du om outfiten? Hva har du gjort så langt i dag? Savnet å høre fra meg? 

Fått meg tv

Endelig er den blitt satt opp, måtte ha masse hjelp av pappa. Det blir skikkelig fint her på rommet mitt nå!  Gleder meg til det blir ferdig, uheldig vis så må jeg ha noen ting jeg har hjemme hos mamma. Er ikke sikker på om jeg får det eller ikke, og jeg vil bare bli ferdig med rommet mitt nå! Heheeeh. Men da står det en 32 tommer Sony på rommet mitt, klar til bruk. Siden jeg titter så mye på tv blir den nok å stå på hele tiden (ironi).

Idag har jeg og Stian vært på møte med mamma igjen, like kos som alltid. Så derfor blir det ikke særlig mye mere blogging i dag! Men jeg skal jobbe masse med bloggen i morgen, idag blir det heller kosing med å rydde og vakse litt, samt å lese litt i boka mi som jeg ikke har gjort på lenge, fyy! Idag har jeg vært flink jente å trent, 50 situps, 20 situps til hver side og 10 armhevninger. Etterfulgt av masse utstrekking, jeg skal bli myk! :)

Hva har du gjort i dag? Har du tv på romme ditt?

3 fantastiske nelly kjoler for under 200kr

Ok, litt løyn i overskriften. Den ene kjoler koster 200, og ikke under 200. Men det går vel greit! Hadde blitt teit om jeg skrev " 3 fantastiske kjoler for under 201kr! " lol. 


Er de ikke vakre! De ligger alle sammen under salg på nelly.com :) 

Idag hadde jeg egentlig tenkt å kjøpe meg en nytt kamera, et lite digitalkamera. Siden det er så tungvindt å ta med speilrefleksen over alt, og jeg er veldig redd for å miste speilrefleksen min! Men uheldigvis hadde dem ikke flere igjen i sort, så jeg må bestille det på nettet. Noe som tar år! Buhu. Som betyr at jeg får det om sikkert en uke! Da kan jeg ta bilder på skolen og av ting jeg gjør rett etter skolen uten problemer med ganske god kvalitet! Gleder meg som en liten unge til å få meg det. Uff, jeg har brukt alt for mye penger i det siste på ny data, kjøpt meg tv(!!!!!) av lille bror, sminke, tv holder, puter, kamera nå og snart enda mere siden jeg må ha persienner til romme mitt. Ellers blir det så alt for lyst om morgenen nå som sola komemr tilbake. Og jeg må ha en komode lignene ting under tv'en ellers vil de se utrolig rart ut på romme mitt! Haha, jeg blir fattig. 

Hva syns du om kjolene? Har du brukt litt mye penger i det siste?

Nye pynteputer

Som nyttårsforsettet sa så skulle jeg fokusere litt på rommet mitt. Og det å få det finere! Noe jeg helt klart har veldig lyst til. Så da ble det tre nye puter. De kostet 49kr stykk og er fra Kid. Ikke så aller dyre, men jeg syns dem var fine. Nå mangler jeg bare to store puter til å ha bakerst! Så blir det fint :) Tenkte meg noen store hvite, som man kan sove på. 


Så fin er sengen min nå! :)


Jeg bare elsker de "diamantene" på denne puten! 

 

Hva syns du om puten? Hva har du på rommet ditt?

Dagens antrekk 020112

Hei bloggen! :) Nå skal jeg løpe til en buss men Kevin! For vi skal til byen på Januar salg, hvis det er noe bra da :) Skal få kjøpt meg noen pynte puter å sånnt, skal jo få meg fint rom. Men jeg har utrolig dårlig tid så har ikke tid til å skrive noe mere intresangt her nå, blogges! 

Blitsen i tryne ! :D

Hva syns du om antrekket? Hva skal du i dag?

Matrix, film anbefaling

I over i går så jeg, Kevin og lillebror film nr 1, og i dag venter nr to! Skal bare få den over på minne penn så er den i boks :) Vil virkelig anbefale de filmene! De er bra. 

Har du en film å anbefale? Har du sett Matrix Reloaded?

Den første outfiten i år!Hey igjen bloggen! Fant ut at jeg hadde glemt å si GODT NYTT ÅR! Dere vet jeg elsker dere :) Snart skal jeg, pappa og Kevin pus til besteforeldrene mine! Siden det er første gangen i år så har jeg bakt brownies så vi kan kose oss litt ekstra. Så da håper jeg alle har en fantastisk første års dag! Blogges

Hva skal du i kveld? Hva syns du om outfiten? 

Det har endelig snødd!Endelig har det kommet litt snø her også! :) Startet det nye året med litt snø er ikke så ille, selv om det er så varm ute at alt bare smelter. Var litt mere i morges men det er jo borte nå da. Men men, årets første snø! :D


Ikke særlig mye snø..

I går kveld var jeg og Kevin på nyttårs fest med noen venner. Vi koste oss masse! Og for ikke å snakke om fyrverkeriet men det var helt utrolig! De hadde kjøpt et bateri til 1000kr, og det smalt godt. Alltids like morro å se på, selv om det var ille høye smell, og gud så mye rot det ble! Selv om det var fint i 4minutter var det ikke verdt de 1000kr de guttene betalte. Desverre har jeg ingen bilder fra i går, kanskje jeg finner noen på facebook etter hvert ;)

Så over til noe litt mindre koselig, det kom en stakkars hund løpende rundt kl 12, da alle fyrer opp alt. Han viste ikke hvor han skulle gjøre av seg stakkar. Han hadde tydeligvis blitt tatt med ut, for han hadde på seg et bånd som han slepte etter seg. Jo mere det smalt rundt han jo mere redd ble han, og fortere løp han. Lenge etter kom den en eier å løp etter der hunden kan ha løpt. Syns så utrolig synd på de stakkars dyrene som blir tatt med ut! Greit nok at vi fyrer opp liksom, men skjærm dyrene. Ikke ta dem med ut, de hører tusen ganger bedre enn oss! Stakar små. 

 

Hadde du det gøy i går? Hva syns du om våre stakkars dyr på slike dager? Har du snø?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits