Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

Konkurranse

Lese din blogg?

Hei! 

Så, hvis vi dør i morgen (noe jeg ikke tror) så får jeg ikke lest alle bloggene. Så da er det vel best å legge igjen en kommentar før i morgen, før vi dør? Så leser jeg bloggen din! 

Linkerunde


http://sandraanna.blogg.no/

 


http://hanneliiiisabeth.blogg.no/

 


http://ktl.blogg.no/

 


http://howislife.blogg.no/

 


http://maathildeeewtf.blogg.no/

 

Bare å trykke på bilden for å komme til bloggene. Sorry for forskjellige størrelser men så var bildene desverre. Nå holder jeg på med flere ting, jeg skal gjøre en innleveringsoppgave i norsk/historie? Som ikke var så lett å forstå. Så maler og vasker jeg kjøkkenet. Det er stort og jeg har brukt 8 timer til sammen nå tror jeg, det skal jo grunnes og så skal alle lister males. Så måtte jeg jo flytte alt og vaske ALT. Jeg trodde det skulle være lettere enn det var for å si det sånn, men jeg håper på å tjene noen kroner til å kjøpe flotte julegaver, og betale for serfikatet. For etter planen så skal jeg på mandag eller til uka ta teoriprøva til bilserfikatet! Gud det er mye å gjøre med tanke på at jeg har 20 spørsmål minst jeg må svare på til geografien før mandag. Noen som vil være min personlige asistent og hjelpe meg? 

Men hvis du vil bli linket så får du legge igjen en kommentar! Leser du noen av disse bloggene fra før?

Lese din blogg?

Trenger litt inspo, har du noe å vise meg på din blogg? Legg igjen en link!

Lese din blogg?

Bare legg igjen linken! :)

Lese din blogg?

Kjører i gang en runde :)

Lese din blogg?
Det er fredag. Jeg og kevin sitter på dataen. Vi skal snart se film, men frem til det vil jeg lese blogger! 

 

Skal jeg vurdere din blogg?

Tenkte at en av dere skulle være så heldige å bli vurdert her på bloggen min :) Så reklamerer jeg litt for dere også! 

Vil du bli vurdert? Hvilke punkter vil du at jeg skal ha med i vurderingen?

Lese din blogg?

Tenkte å være koselig å lese blogger igjen :) Legg igjen din link! 

Vinneren av konkurransen er...

Og den heldige er http://keths.blogg.no/ sender deg en mail nå så får du gi meg addresen så jeg får sendt deg rhinestonene! Gratulerer så mye! 

Jeg trakk henne ved hjelp av random.org, tallet ble 18 og det var ho! Tusen takk til alle som deltok! Dere gjør det artig for meg å ha konkurranser. Takker og bukker, nå er det sikkert ikke lenge til neste gang ;)

En time til konkurransen avsluttes

Lese din blogg?

Tenkte jeg skulle lese litt blogger igjen så jeg har noe å gjøre en fredags kveld :) Legg igjen en kommentar! 

Minner om Konkurransen!

Konkurranse vinn pynte stener til negler og sminke!

Vil bare minne om konkurransen jeg har som varer helt til søndag! Håper så mange som mulig av dere deltar. Dette er min første konkurranse og den er ikke sponset, derfor blir jeg utrolig glad når dere deltar siden det er noe jeg selv har betalt for :) Takk til alle som deltar og skriver om den på bloggen sin! 

Trykk her eller på bildet for å komme til konkurransen! 

 

Konkurranse! Vinn Rhinestones/pynte stener til negler og sminke!

Dette er min første konkurranse! Pynte stenene er ikke sponset, men noe jeg har kjøpt for egne penger. Derfor så har jeg kanskje litt strenge krav, men det får bare være :) For å delta du like facebook siden til bloggen HER. Hvis du vil ha dobbel sjanse til å vinne må du også lage ett innlegg om konkurransen eller bloggen min. Vinneren blir kåret på søndag.

Dette er det du kan vinne! Perfekte til å pynte neglene eller sminke looken din med! Jeg brukte disse masse på neglene før men har blitt litt sløv i det siste. Hehe, men jeg skal vise dere hvordan de ser ut på neglene i løpet av uken. Ellers kan dere bare google negler med rhinestones/pynte stener. Jeg husker ikke helt hva den koster men tror du får den på Cubus for rundt 40-50kr? Altså en premie med litt verdi! 


For å illustrere hvor store stenene er! 

Så, for å få ett poeng/lapp så må du like Facebook siden min HER. 
For å få to poeng/lapper må du skrive i et innlegg om konkurransen eller bloggen min å legge med link nedenfor!

Alle som deltar må huske å kommentere dette innlegget med navn og e-mail inni kommentaren!  

Lese din blogg?

Bare fordi jeg må få opp leserantallet mitt litt så kan jeg lese deres blogger, igjen! Legg igjen din link! I morgen blir en bra bloggdag. Kommer en video, kanskje en på søndag også! 

Lese din blogg?

Da kjører jeg i gang en lese runde! Legg igjen din addresse. De som kommer med tips om hva jeg kan blogge om eller forbedre med bloggen får også kommentar! 

Vil du bli ukens blogg?

Tenkte jeg kunne kjøre i gang en runde jeg! Så får vi se hvem av dere flotte bloggere der ute som får litt ekstra oppmerksomhet og ett par lesere pga meg :) Bare å melde seg på! Er du med?

Spørsmålsrunde!

Tenkte det kanskje var noe dere lurte på. Siden jeg aldri har hatt en spørsmålsrunde så tenkte jeg å kjøre i gang en nå. Så får dere spørre om alt dere lurer på! 

 

Så, Hva lurer du på?

Lese din blogg?Så legg igjen linken din! 

Lese din blogg?

Da var jeg hjemme fra hytta og klar for å oppdatere meg! Så legg igjen linken til din blogg så jeg kan lese! :)

Hva er linken din? 

Vinn GHD rettetang!

Jeg har så utrolig lyst på denne! Gud, la meg vinne. Hehe :) 

Er du med?

Jeg vant! Jeg vant!

Fikk denne gledes mailen! Ble kjempe glad, og gleder meg masse til å teste produktene :)

 

Har du vunnet noe i det siste?

Lese din blogg?

Kjeder meg litt så tenkte å kjøre i gang med en runde der jeg leser deres blogger! :) Skal jeg lese din?

Det som lå i posen og vinneren!En bokse fra Ginatricot! og den heldige vinneren er:Trykk på bildet for å komme til bloggen! Anbefaler alle om å ta en tur innom denne jenta, en god gjetter med en flott blogg!  Tusen takk til alle som deltokk :) 

Titter du innom bloggen hennes? Var du med å gjette?

Gjetter du hva som er i posen?

Jeg tar en tidlig kveld i dag, er utslitt. Har vært på sånn "snakke" møte i dag, med masse familie greier. Ikke noe gøy! Men får håpe det er nyttig. Etter det så rakk jeg en liten tur på storbyen, der pappa fant en skikkelig fin ting som dere kan gjette på hva er! Så bir det litt morsomheter her på bloggen også :) Så den som gjetter riktig får et helt innlegg dedikert til seg og bloggen sin! Hva tror du er i posen og hvor er den fra?

Skal jeg lese din blogg?

Jeg er veldig sliten nå så orker ikke å lage noe langt innlegg eller noe som helst innlegg i dag. Tror jeg, kan hende jeg får energi utover dagen. Men jeg kan lese blogger det kan jeg! :)

Skriv din addrese i kommentar feltet så skal jeg lese bloggen din !

Vant en konkurranse

Vant konkuransen på Idawisth.blogg.no, heldige meg fikk et solkort på en verdi av 100kr og tatoveringer og negel fil. Digg, tusen takk! 
Har du vunnet noe før? 

vil du bli dagens blogg?

Tenkte jeg skulle linke noen, bare for å være snill og reklamere for noen. Så da kan du legge igjenn addresa di så skal jeg se på bloggen din og bestemme om du kan være dagens. Høres dette spennende ut?

Lese din blogg?

Og igjen vil jeg lese blogger, hehe. 

Legg igjen! 

Skal jeg lese din blogg?

Jeg ahr sykt lite å gjøre akkurat nå. Jeg kunne sikkert gjort noe smart, men jeg er for lat. Så derfor har jeg lagt til 200stykk som venner på blogg. Jeg har spist en skål is, rokket rokering og kommetnert blogger. Men jeg er tom for blogger å lese, derfor må du kommentere her så jeg kan lese din blogg også.

Legg igjen bloggadressa!

Ukens leser ble..

Unnskyld for at jeg ikke blogget i går, men var veldig opptatt med å male rommet mitt. Jeg skal nemmelig få et rom hos pappa! Så jeg kan bo der også. Rommet var orasje, men er nå på førstestrøket på hvitt. Så idag skal jeg male det ett strøk til og så er det nesten ferdig, skal bare legge gulv også. Og jeg kan si dere en ting, det blir driiit fint. Har fått en sinnsykt deilig og fin seng av pappa. Alt blit liksom perfekt der inne, ikke at rommet er så stort, men det blir så koselig, lyst og akkurat som jeg har hatt lyst på. Derfor så ble det ikke blogging, fordi det tok opp så mange timer av dagen, pluss jeg fikk hjelp av Kevin pus. Da vil man ikke bruke tiden på å blogge, når man har folk som ser på seg. Hehe. Blir litt flau av det jeg.

Karoline fra bloggen KESH95.blogg.no. 
Kjemmpe søt jente, anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes.

Har du besøkt henne før? hva gjorde du i går?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Det er en konkurranse på denne bloggen, der du kan vinne to essie negel lakker og en dust it! Utrolig fin premie, dette er hennes første konkurranse så hun hadde nok blitt veldig glad om det var mange som deltok :) Ønsker dere alle lykke til! Flott konkuranse, fra en flott blogg! 

Starter med ukens leser

Fra alle de fantastiske kommentarene jeg får på bloggen min skal jeg plukke ut en som blir ukens leser og får bilde i margen på bloggen min. Høres ikke dette spennede ut? Så kan alle delta bare ved å kommentere på bloggen istede for å skrive jeg er med i ett innlegg. Føler det blir litt mere riktig i og med at da vil en som faktisk leser bloggen min få litt ekstra søke lys på seg! 

 

Hva syns du om ideèn?

Max factor konkurranse

Tenkte å innformere dere om denne konkurransen, selv om det sikkert er mange som vet om den :) Hadde vært så kos å vinne den. 

maxsample

Ukens blogg ble...

Denne søte jenta! :) Trykk på bildet for å komme til bloggen.

Har du lest bloggen hennes før?

Meld deg på ukens blogg!

Unnskyld for at jeg har vært litt lat med bloggingen i dag og i går. Jeg er bare litt sliten etter skole dagen i dag, ble så mye nytt at jeg sliter litt med å huske alt. Men det kommer seg når jeg blir kjent med skolen og folkene, kjente bare to stykk sånn ordentlig på hele trinnet mitt. Og da er det litt stort at du har 30stykk med folk du helst vil kjenne bare i klassen din. Ikke snakk om de 300andre som går i 1klasse. Men mere blogging kommer det jo snart! Jeg må bare bli litt bedre kjent og trygg på skolen, den er så stor at man kan lett gå seg bort! 

Vil du bli ukens blogg? Har du begynnt på ny skole i dag?

Ukens blogg ble..

Emma Margit! (Trykk på bildet for å komme til bloggen)

Da var det trokkey og jeg skal i løpet av kort tid få satt inn et bilde i sidemenyen, akkurat som jeg sa jeg skulle. Så håper jeg hun er fornøyd med plaseringen og at ho vant :) Altids like morro å trekke en vinner! Det skjer helt random. Som oftes ber jeg Kevin si et tall også blir det den som er det tallet. 

Blir du med neste gang? Har du lest denne bloggen?Fortsatt mulig å melde seg på ukens blogg!

Nå er det en time igjen før jeg avslutter som vanelig. Så meld deg på i -->dette<-- innlegget. 

 

Er du med?

Meld deg på ukas blogg!

Da var det mandag igjen da! På tide og melde seg på, kanskje du får den et bilde i sidemenyen min? 

Nå skal jeg stikke av til rakkestad for å kose meg med kjæresten min som jeg ikke har sett siden forje tirsdag, savner han litt da eller? Mhm. Vi skal sikkert se på film og kose oss inne siden det er så flott vær ute, regn regn og regn. Gleder meg masse til å gå ned å pakke meg inn i kjøredrakten min og kjøre lang tur i dette vakre vakre været. Neida skal ikke klage! Jeg får jo se Kevin. Da er det verdt det.

Hva skal du i dag? Er du med?
Konkurranse, vinn maskara!

Bli med du også da:)

isadorasample

Med i konkurranse

Der du kan vinne denne:

På denne bloggen, jeg har veldig veldig lyst til å vinne fordi det er en utrolig pen leppestift og jeg har ingen i den fargen bare noen som er veldig fargede. Og den fargen er så fin. FIN.

Er du med?

 

Jeg vil lese blogger om mote og skjønnhet! Du får to kommentarer

Jeg trenger virkelig flere nye blogger å lese. Som fast leser, jeg vi ogå kommentere. Men jeg vil vite om disse bra bloggerene som blogger om mote og skjønnhet! I tilleg vil jeg lage en liste med alle de jeg syns fortjener å være bland en topp 5. Derfor vil jeg at alle dere søte leserene mine skal legge igjen en link til en bra mote og skjønnhets blogg ( trenger ikke være alt på en). Syns du din egen er bra så legg igjen en link på den da! :) 

Til gjengjeld vil jeg gi deg to kommentarer hvis du gir meg en link på en mote eller skjønnhets blogg. 

Har du en/ flere å tipse om?


Ukas blogg ble...

http://theaborresen.blogg.no/ ! 

Gratulerer så masse :)

Blir du med neste gang? Hva syns du om denne bloggeren?

Meld deg på ukas blogg!

Sorry for lite blogging, har vært med Kevin på kampingen og vært mye borte i det siste! Men jeg kommer sterkere tilbake nå, tror neppe det er noe som skal ta meg vekk fra dere :)

Meld deg på i dette innlegget ved å legge igjen en kommentar her! 

Er du med?

Ukens blogg ble..

TRYKK PÅ BILDET! :)

 

Blir du med neste gang?

Meld deg på ukas blogg!

Meld deg på i dette innlegget ved å legge igjen en kommentar her! 

Er du med?


Selger negl pynt!

Tenkte å prøve meg på å selge noe, så hvorfor ikke reklamere for det på bloggen! Så kan dere leserene mine få en mulighet til å delta også! 

 
Trykk på bildet for å komme til annonsen på qxl.no 

Jeg har 5 hjul med rhinestones som jeg selger. Det er 1800stener pr hjul og størrelsen er 1,5mm. Annonsen min på qxl.no finner du her<--  Det koster 99kr pr hjul, og frakten er med i prisen! 

 

Vil du kjøpe? 

Ukens blogg ble..

Denne søte jenten! Besøk bloggen hennes HER eller trykk på bildet.

 

Vil du bli med neste gang? Har du besøk bloggen hennes?

Meld deg på ukas blogg!

Meld deg på i dette innlegget ved å legge igjen en kommentar her! 

Er du med?


Du får to kommentarer hvis...

Spørsmålsrunde!

Tenkte å la dere få stille noen spørsmål så svarer jeg på en video i morgen! Spør i vei!

 

Hva lurer du på? Vil du at jeg skal svare på video?

Edit: Du får to kommentarer hvis du spør om noe! 

Ukas blogg ble...

http://asao.blogg.no/ !  Gratulerer til henne. Nå sitter jeg i telefonen med elskling, var liv redd for at han var sur på meg eller noe siden han ikke svarte meg når han faktisk hadde sagt han skulle. Men han bare missforstod meg, hihi. Så alt er bra! Skal snart legge meg, men må gjøre noe klart først. Litt til bloggen kanskje. Kanskje.

 

Skal du melde deg på neste uke?

Meld deg på ukas blogg!

Meld deg på i dette innlegget ved å legge igjen en kommentar her! 

Er du med?


Follow me and I follow you!

Siden jeg har fått lagt til bloglovin på bloggen min hadde det jo vært hyggelig om noen hadde fulg meg også, ikke sant? Derfor gjør jeg det til en liten lek. Følger du meg, følger jeg deg!

 

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

Trykk på det lille bildet over for å følge meg..

Vil du at jeg skal følge deg? Så følg meg og skriv i en kommentar her at du gjør det så følger jeg deg tilbake.

Stor konkurranse!

Som jeg er med i nå! Hihi. 

Du kan vinne en utrolig fin premie, med masse i. Jeg har veldig lyst til å vinne, det skal være snikers og twist! 

Her er det du kan vinne! Utrolig mye fint ja? Ja? trykk på bilde for å bli med du også da vel! 

 

Flere som deltar?

Follow my blog with Bloglovin

Ukas blogg ble...

... http://julieomholtlund.blogg.no/ , gratulerer til Julie! 

 

Ønsket du at det var deg? Vil du melde deg på neste gang?

Vil du jeg skal lese din blogg?

 

Så legg igjen en kommentar her! Kanskje jeg kommenterer hos deg også?

Meld deg på ukas blogg!

Jeg tenkte at hver mandag kan jeg ha en liten ukas blogg! Da vil bloggen komme opp med et bilde i sidemenyen der det står ukas blogg. Hva tror dere om dette forslaget? 

Vil du være ukas blogg?

Vinn tann bleking!

Jeg har sinnsykt lyst på tann blekning fordi jeg syns tennene mine er gule, eller rett og slett missfarga. De var egentlig fine helt til den dumme reguleringa ga meg problemer med å få pussa osv. Nå ønsker jeg virkelig å bleke dem, så jeg kan være stoldt av smile mitt! Så når jeg surfet rundt på nettet så jeg plutselig denne konkuransen ho mmy.blogg.no og fant ut at jeg kan jo prøve lykken og se om jeg vinner? For dette settet så supert ut! Jeg digger virkelig hvordan nettsiden har skrevet om produktene og at de ikke skal være skadelige for emaljen. Selvfølgelig skjønner jeg at det ikke er en dans på roser å bleke tennene, men dette virket utrolig smart! 

Man smører på et tynt lag over tennene, lar det tørke i 30sekunder mens man har åpen munn og så kan man ikke spise eller noe på en time eller noe. Det virker utrolig bra og hvis du gjør dette to ganger dagli i en uke så vil resultatet vare i et helt år! Og en sånn "pen" holder til 30-40ganger så da kan du dele med en venn eller noe :)

Det er link på bildet! 

 

Har du lyst til å bleke tennene dine? Er du med i konkuransen?

Blogg vs blogg!Sigrid (link) 

 

Vs


Silje (link)

 

Hvem stemmer du på? 

Topplisten er laget!

Da var alle bloggene lest! Og det var jo bare 37stykk som ville melde seg på, så null stress liksom. Eeheh. Men alle er lest og alle er vurdert. Hvis det ikke ble deg så får du ha bedre lykke neste gang! Og jeg vil be alle som ikke kom med å ta en titt på designet sitt. Sorry men noen var litt ny begynner, og da vinner man ikke i dette! Og det samme gjelder skrive måte. Please, jeg og sikkert flere er litt lei av å lese sååååånnnnee here iiinnlegg? Med masse smailyer? :D:D:D Takk for meg! 

Jeg lagde de ikke inn i et bilde fordi da ville dere jo ikke få trykket på dem! Er jeg ikke smart? 

1. http://fiskjerring.blogg.no

2. http://kdj.blogg.no/

3. http://viviango.blogg.no/

4. http://julieskoriild.blogg.no/

5. http://martineebje.blogg.no/

6. http://msb95.blogg.no/

7. http://martinekvammen.blogg.no/

8. http://susannmj.blogg.no/

9. http://www.theakristine.com/

10. http://vikts.blogg.no/

 

Leser du noen av dem ? Har du et pent design?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits