Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

Innkjøp

Et lite innkjøpIdag var det juleshopping som stod for tur! Jeg er ferdig med neesten alle julegavene. Alle venninnene er jeg ihvertfall ferdig med. Så nå er jeg ti kilo lettere! Takk gud for det. Men, den vanskeligste er igjen, kjæresten. Hva skal jeg gi han?

Det jeg har kjøpt her er da en fuktighets gele til ansiktet, som skal hjelpe mot porer og kviser sånn jeg forstod det! Noe jeg liker veldig godt i og med at jeg ikke er særlig venn med nesen min akkurat nå. Men jeg jobber med saken og prøver så utrolig mye rart nå! Vi får se om denne hjelper. Så kommer det en omtale, om ønskelig?

Ønskeliste

Duft ting fra kremmerhuset, vekse og lommebok fra CMYK, og smykke fra en guldsmed. 

Dette er da sånn ca hva jeg ønsker meg, og store strikkagensere, skjerf, topper/tskjorter og sånt da. Hehe. Men over til kjærestekos! Blogges. 

 

Hva ønsker du deg?

Nye fine piercinger

Hei! 

I overigår fikk jeg en pakke fra Crazyfactory.com med masse piercinger. Husker ikke helt hvor mange det er, men de kostet 18 pund til sammen! Og frakten var gratis. Herlig!

Hvilke likte du? Har du piercing i navlen?

New shoes

Hei! 

Jeg bare må fortelle om de nye skoene jeg kjøpte i dag. Gikk kanskje litt mye penger på akkurat sko og klær i dag, men shitt heller! Disse skoene kommer til å vare for alltid, og jeg kunne ikke vært mere fornøyd. 


499kr - Bianco


1000kr - Bianco

De siste skoene er jeg så forelsket i! De passer liksom både til fest og til hverdag. Ok, kanskje litt å ta i med fest men en veldig casual fest. Så de skal egentlig bare plaseres på føttene mine nå for jeg skal ut igjen. Har gått i ett kjør i dag. Stod opp å lagde meg en middag/frokost for så å trene og hoppe i dusjen før jeg løp til bussen som jeg akkurat rakk. Dere skulle sett meg! Mista skoen halvveis i bakken opp mot buss stoppet og tok den i hånden mens jeg løp. For å gjøre det litt verre så pøsregnet det. Skulle gjærne hatt det på film! Men jeg og Nina kom oss til Amfi borg, der vi fikk shoppet i en time før stengetid. Nå har vi laget middag. Les JEG laget middag til oss og vi har sett litt på youtube. Nå som ho ble hentet så stikker jeg ut til Karoline, men jeg må få på meg noen ordentlige klær først! Blogges mere i kveld om "dagens trening" Thihi! 

Hva syns du om skoene? Hva har du gjort denne regnfulle sommerdagen?4 nye negl lakker og kino date

Nå skal jeg til Nina! Vi skal på date. Hehe, skal se "the hunger games" Har hørt utrolig mye om den filmen så gleder meg masse til å se den. Idag skal jeg ta bilder! Og huske det. Jeg er så alt for dårlig til å ta bilder, ikke en bra blogger på det punktet! Foresten kan jeg jo si dere at jeg er tilbake i bloggverden! Nå skal jeg blogge ca en gang dagelig. Når jeg vil og hva jeg vil blogg om. Høres bra ut? Det kommer masse lange innlegg! For jeg har en del på hjertet for tiden. Det gjør jo ikke noe. Dere får følge meg! 

Tilbake til overskriften, i går shoppet jeg med Karoline. På frisørsalongen i storbyen så hadde de 4 negl lakker for 139kr! Fra essie. Det er jo et utrolig bra tilbud så jeg slo til jeg. Hhehe.


Sommerens farger! 

Hva syns du om negl lakkene? Hva skal du i dag? Har du sett the hunger games?

Innkjøp, ny børste!

Nå skal jeg snart kjøre, bare skrive et ark og blogge til dere! Kanskje fikse meg også, det kan være smart. Hva jeg skal kan jeg ikke si, siden det er hemmelig. Uansett så skal det bli en fantastisk kveld med mange koselige folk! Jeg gleder meg helt sykt og tror det kommer til å bli utrolig artig. Så dere får krysse fingrene for meg så det blir perfekt. 

Idag har jeg vært med søte Nina, vi møte på Leo, Christine og Joakim. Vi var på MC donalds, ikke verdens beste spise sted, men utrolig koselig! Så vi satt der og snakket og koset oss. Så måtte de dra og så måtte jeg dra. Rakk en liten tur innom byen først da! Så ble desverre en lite innkjøp, igjen. Jeg har herved shoppe forbud! Herregud så mye penger jeg har brukt i det siste. Jeg kjøper jo alt jeg vil ha, nesten. Ikke bra for lommeboka. Så endten må jeg få meg jobb eller kutte ned på shoppingen. Tror det er lettest å kutte ned shoppingen. Dere får holde et øye med meg! 

Her er den fantasiske børsten jeg kjøpte! Har prøvd den en gang og er frelst! 89,50kr på lucky duck.

Hva skal du i helgen? Har du en lik børste?

Et lite innkjøp

Jeg har nettopp kommet hjem og er utslitt etter dagen. Jeg vil bare sove og ligge helt rolig. Har vært på skolen, møte og litt i byen. Er deilig å komme hjem litt nå, gjøre litt lekser kanskje og prøve å få til noe fornuftig kanskje trene litt :) Må bli fitt for sommeren! Gå på gutte jakt, hihi. Skal bli deilig å komme seg ut av store, varme klær og inn i små, lette deilige klær. Jeg føler meg så lite fin i disse vinterklærne. Pluss jeg har jo så mange sommer sko, gud det skal bli digg! 


Verdens beste sminkefjerner! Føles ut som den renser huden i samme slengen. Den fjerner tilogmed vannfast sminke.

 


Strikk med "jern" på, skal vise dere senere hvordan den ser ut på! Ville egentlig ha sølv men det hadde dem ikke.

Men jeg får hoppe på syklen så jeg når målene mine, de nærmer seg jo mere å mere pr dag! Gud hvor deilig det er. Jeg har fått så mye mere tid for tiden, hehe morsomt skrevet. Den tiden skal brukes flittig! 

Hva syns du om innkjøpet? Har du noen mål?

Noe nytt i skapet

Nå skal jeg og familien på Ikea! Bare en liten tur innom kebab shapa, for å spise frokost selvfølgelig! Haha, jeg kan glemme den figren min hvis dette fortsetter. Hard trening til uka! Skal faktisk prøve med på å jogge på mandag, hvis jeg får tid. Skal jogge helt fra meg til Amfi borg, det er et stykke altså! Tar over 45minutter å gå frem og tilbake. Jeg sal bli sprek og fin til sommeren! Men nå skal jeg svi bort 3000kr på ikea og butikkene rundt! Kalstad her kommer jeg!
Den nye blusen fra Cubus! Perfekt.


Og to nye tube bh'er. Tror jeg skal bytte den sorte til en med blonder i dag.

Jeg har foresten endret litt på designet! Nå skal det se bra ut over alt. Hvis ikke så klikker jeg litt, har jobbet i en time bare med å få den sidemenyen fin. Kunne sikkert klart det fortere hvis blogg.no hadde hørt på meg. Ikea venter! Blogges søtinger. 

Hva syns du om kjøpet? Hva skal du i dag? Vært på ikea i det siste?

Shopping i Sverige

Jeg er fremme på hytta etter en god shoppings runde og masse god kebab, elsker kebaben her i Sverige. Er nesten like god som den i Hellas. Er liksom ekte kjøtt og alt på den. Nam nam! Fikk gjort noen skikkelig bra kjøp i dag, en bluse til 45kr og masse mere! Gleder meg til å vise dere i morgen, skal nemlig vise dere hvordan den ser ut på og da må det være lyst :) Jeg ble så glad da jeg fant akkurat det jeg så etter i første butikken og til den prisen! Hadde tenkt å kjøpe en på BikBok for 200kr. Så gikk jeg inn på Cubus først, og der hang den på salg. Jeg har nemlig en liten hemmelighet. Jeg er utrolig flink til å finne salg! Når jeg ønsker meg noe finner jeg det nesten alltid på første forsøk til en billig penge. Rett og slett utrolig heldig! Shoppoholikeren som jeg er trenger å finne ting billig så jeg kan fylle hele skapet mitt med godsaker. Husk å alltid titte på salget før du kjøper noe til fullpris! ;)


Jeg smiler så verdens skal tro jeg er sterk mens jeg bare vil bort fra alt.. 


Mine godsaker! Gleder meg til å vise dere.

Hva har du gjort i dag? Hva var det siste du kjøpte?

Skoene fra nelly er kommet!

Og jeg er ofisielt høyere enn pappa. Gud så høy jeg ble! 


En stykk ekstremt fornøyd jente! Selv om de ikke kan brukes på skolen. Fordi det hadde bare blitt sykt. Ikke det at jeg ikke tørr, for jeg skal jo bruke dem i byen, på date eller fest. Kanskje hvis jeg skal ut med venninner også! Og ikke minst på fotoshooter! Gleder meg så sykt til det blir varmere ute så jeg kan begynne å gå ut å ta bilder :) Kan nok hende jeg bruker dem på antrekks bildene bare fordi at bena mine blir så lekre med dem. Hehe. 

Hva syns du om skoene? Fått noe i posten i det siste?

Bestilt sko fra nelly.com!

Endelig har jeg fått bestilt dem! Herregud så glad jeg er. Gleder meg sinnsykt til å sprade runt i mine nye høye sko og følemeg som verdens fineste. Hehe, litt overdrivelse er vel lov? Uansett så er jeg helt i 100 over disse skoene. Jeg betalte bare 350kr for dem, siden jeg fant en kode for å få 50kr i rabatt! Nelly.com har jo fri frakt helt frem til mandag! Så anbefaler alle andre som ønsker seg noe å kjøpe det mens de kan få det billig. Kanskje jeg skal legge ut koden til dere også? Bare hvis dere kommenterer om det, så får jeg vite om noen leser dette :)

 

Hva syns du om dem? Har du sko derfra?

Innkjøpet fra i går

Et basic og nødvendig innkjøp. De første buksene der kan jeg bare si en ting om: gud for noen deilige bukser! Jeg har aldri funnet noen så gode bukser på H&M, de sitter som støpt enda jeg ikke prøvde dem før jeg kjøpte dem. Også for å gjøre det enda bedre kostet de 99kr! Og er 98% bomull, sinnsykt deilig og perfekt. Gud det var et godt kjøp. Så trengte jeg noen nye enkle topper og strømpebukser. Siden jeg alltid sliter hull i strømpebuskene mine ellers så passer dem ikke. Men fra H&M passer dem alltid! :)

Hva syns du om kjøpet? Har du prøvd dem buksene?

Litt nytt inn

Gud jeg fikk disse fantasiske skinnbuksene for bare 49kr! Beste kuppet jeg har gjort på lenge. Alt er fra Cubus. De sitter som et skudd. Gleder meg masse til å bruke den. Var en super shopping runde. Nå skal jeg bake brownies til Kevin så han får noe godt også. Da blir han nok glad :)

 

Hva syns du om kjøpet? Hva har du gjort i dag?

Pakke i posten!Utrolig deilig overaskelse som lå på stolen min når jeg kom hjem! Deilig å få noen små gleder i posten når håret er så ille. Tror jeg aldri har blitt så fornøyd med noe jeg har fått derfra før! Herrregud jeg er så glad i alt det jeg har fått, masse rosa. Elsker rosa for tiden. + noen ekstrem øyenskygger, bare sånn for fun. Tror jeg kan lage noen flotte looks med dem! Gleder meg til å vise dere :)

I dag har det skjedd noe som ikke er like artig, pappa er på sykehuset på akkuten. Jeg er ikke sikker på hva det er, men det er noe med foten hans. Han har hatt problemer i 6uker nå etter han vrikka foten når han spilte fotball med lillebror. Er ikke noe artig å vite at han er der, vil ikke at han skal ha vondt :(

Hva syns du om pakken? Noe du kunne tenkt deg? Har familien din det bra? 

Nyeste innkjøp!
Nå har jeg Engelsk, og her er det studering på høyt nivå! ehhehehe. Jeg skal begynne å gjøre Tysk nå, i Engelsk timen. Og Engelsk i helgen, så jeg kan få litt hjelp hjemme og kanskje pus er så snill å hjelper meg! :) Tenkte å vise dere hvor artig vi har det på skolen og hvor heldig jeg er som har begynnt kl 9 i dag istede for 8! Men jeg slutter jo da halv fire. Idag skal jeg til Malin etter skolen. Vet ikke om det blir kino, fordi Malin kan kanskje ikke. 


Føler meg skikkelig fin med den nye fundationen min! Den er så bra :)

Men over til innkjøpet! Sorry for at jeg er så treg, men jeg bare er det. Her er noe av det jeg har kjøpt! 


Skjørt fra GinaTricot


Skjørt fra BikBok


Topp fra BikBok


Hårfliser fra bikbok


Armbånd! Er et til men det hadde jeg på i går så det lå oppe.. 

Hva syns du om kjøpet? Hva gjør du nå?

Fått meg tv

Endelig er den blitt satt opp, måtte ha masse hjelp av pappa. Det blir skikkelig fint her på rommet mitt nå!  Gleder meg til det blir ferdig, uheldig vis så må jeg ha noen ting jeg har hjemme hos mamma. Er ikke sikker på om jeg får det eller ikke, og jeg vil bare bli ferdig med rommet mitt nå! Heheeeh. Men da står det en 32 tommer Sony på rommet mitt, klar til bruk. Siden jeg titter så mye på tv blir den nok å stå på hele tiden (ironi).

Idag har jeg og Stian vært på møte med mamma igjen, like kos som alltid. Så derfor blir det ikke særlig mye mere blogging i dag! Men jeg skal jobbe masse med bloggen i morgen, idag blir det heller kosing med å rydde og vakse litt, samt å lese litt i boka mi som jeg ikke har gjort på lenge, fyy! Idag har jeg vært flink jente å trent, 50 situps, 20 situps til hver side og 10 armhevninger. Etterfulgt av masse utstrekking, jeg skal bli myk! :)

Hva har du gjort i dag? Har du tv på romme ditt?

Nye pynteputer

Som nyttårsforsettet sa så skulle jeg fokusere litt på rommet mitt. Og det å få det finere! Noe jeg helt klart har veldig lyst til. Så da ble det tre nye puter. De kostet 49kr stykk og er fra Kid. Ikke så aller dyre, men jeg syns dem var fine. Nå mangler jeg bare to store puter til å ha bakerst! Så blir det fint :) Tenkte meg noen store hvite, som man kan sove på. 


Så fin er sengen min nå! :)


Jeg bare elsker de "diamantene" på denne puten! 

 

Hva syns du om puten? Hva har du på rommet ditt?

Ny jakke fra BikBokElsker denne jakken! Den er utrolig varm og god. Det er sånn pels som dere ser neders på armene inni hele. Utrolig deilig! Kanskje litt kort, men det fungerer! Finner ikke mye jeg ikke liker med den, kommer til å bruke den masse i vår, og resten av vintere. Hvis jeg kan kalle det en vinter. 

Idag er en veldig rolig dag, ikke noe spess som skjer. Kevin er blitt syk stakkar så jeg passer litt på han. Lagd kakao til han og tent masse lys her. Nå ligger han under to dyner og prøver å bli frisk stakkar. Han tror han feber, men han er ikke varm da. Hehe. Håper han snart blir frisk! Ikke nok med at han er syk men mormor har også blitt syk nå. Kevin har jeg smitta, men jeg trodde ikke jeg kunne smitte mormor over telefonen. Hehe :P

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om jakken?

Ny datamaskin!

Er super forønyd med den! Seriøst verdens beste data, den er liten, lett og super rask. Tastaturet er sykt deilig å skrive på, og det er "spill-Resistant" som betyr at man kan søle på det uten at dataen dør! Det er alltids kjekt. Den har en Core i5, prossesor. Noe som er det nest beste du får tak i! Somer der igjen betyr super rask. Ikke nok med det, men den har "green it" noe jeg tror betyr at den er mere miljø vennlig. Tror den slutter å ta til seg strøm når den er full, det er både miljøvennlig og lar batteriet leve lengre! Digg, digg.


Beste av alt er at den er super lett! bare 1,9kg og ikke større en 13,3 tommer. Liten, lett og enkel å ta med seg! Noe jeg ønsket meg. Og ikke er skjærmen noe dårligere av det, den er super skarp. Jeg elsker elsker elsker denne dataen! Den kostet 3499kr, hvis jeg ikke husker helt feil. Og 100kr i frakt. Det er merket Fujitsu. Fikk den på super salg.

Hvilken data har du? Hva syns du om min? 

Min nye senge buddy
Se så stor han er! Hehe, kanskje ikke det du trodde du skulle få se nå? Neida! Fant han på Jysk og ha han navnet Buddy. Han er jo bare så utrolig søt, så han fikk bli med meg hjem. Og da skjedde det da, han havnet i sengen min og er nå den nye fyren jeg skal holde rundt om natten, sorry Kevin. Jeg kan fortelle etter en natt at han er en utrolig god pute! :) Så løp og kjøp dere senge buddyes fra Jysk nå! 

Har du en bamse? Syns du Buddy var søt?

Vakre lys / bilder

Her er bilder av noen av lysene jeg har på rommet mitt. Alt blir så mye mere koselig med sterins lys på rommet! Elsker levende lys, det er så vakert :) Pluss jeg føler at rommet blir nytt på en måte, at jeg får byttet ut energien. 

De koppene jeg har lysene i er fra Nille :) litt skjult reklame..

Hva syns du om levende lys? Hva syns du om "koppene" jeg har lysene i?

Pakke i posten

Hei! Da var jeg hjemme fra skolen, gud det var kaldt å vente på bussen. Serriøst trodde jeg skulle blåsebort, Berit er ikke noe koselig! Hvis det fortsatt er ho som herjer. Men jeg fikk en pakke i posten og en hente lapp idag! En julegave til lillebror som jeg ikke skal vise på bloggen og noen julegaver til Malin og Eva! Da var jeg ferdig med 3stykk :) Men det lille som ble med til meg kan jeg jo vise, eheh.

Hårspray fra Tigi BedHead. Så langt har jeg funnet ut at den lukter veldig fruktig og godt! Gleder meg masse til å teste denne ut på skolen i morgen. Hvis jeg skal dit i morgen, er ikke 100% sikkert. 

Hvem hårspray bruker du? Har du prøvd denne?

New shoes

Siden sist har jeg vart hos Malin med Eva og baket boller, det kommer masse bilder senere! Og kanskje en video, må bare redigerer på den. Hehe, Så har jeg fått besøk av Kevin i går! Da dro vi til Norby shopingsenter. Fikk meg maleutstyr, som nå blir min nye hobby! Gleder meg til å teste den nye malingen fra Søstrene Greves. Kjøpte utstyr der for 250kr, fikk utrolig mye for de pengene. Digg å handle masse billig. Kommer bilder i morgen av det også. Høres bra ut med bolle bilder i dag og malebilder i morgen? 


Fra skopunktet. 

Hva syns du om skoene? Hva har du holdt på med de siste dagene?

Innkjøp fra 14.10.11


Elsker denne toppen! Så blir masse høye heler fremover, hehe. 129kr.


Votter med forinni, sinnsykt deilige. 59kr


Strømpebukser, siden jeg ikke vil ha på tights og sokker. 149kr.

Det var mitt lille innkjøp fra fredagen med Kevin. Ha kjøpte seg to t-skjorter, og gud han er fin i dem! Kanskje jeg kan få tatt noen bilder av han en gang, spørs om han går med på det. Hehe. Nå skal jeg sminke meg og finne frem matte bøker og prøven min. Siden den gikk så dårlig trenger jeg litt ekte bestefar hjelp. Siden har var matte lærer, pansjonerte seg i fjord, så er han super flink og kan hjelpe meg! Så jeg kan få rettet opp den elendige karakteren. 

Hva syns du om innkjøpet? Har du noen i familien som hjelper deg med skole?

Kommer hjem i postkassen

Sorry for lite bilde..Men finner ingen større.

Denne er på vei hjem til meg! Er en hårkur og en hår olje. Prøvde hår oljen hos en frisør butikk og elsket den! håret ble kjempe mykt og glansfult. Kommer nok en omtale når jeg får den hjem hit. Gleder meg! 

 

Har du shoppet noe på nettet i det siste?

Pakke i posten

Ok, så blir det ikke bare surmuling fra meg i dag, fikk nemmelig en pakke i posten så det lettet litt på humøret. Gleder meg masse til å bruke den skjønner der! Har ventet og ventet føler jeg så var på tide denne kom. Hihi. 
Så fikk jeg med en gratis prøve i tillegg. De er så snille på feelunique.com!Sånn ellers kan jeg med dele at jeg er sinnsykt støl, klarer nesten ikke gå lengre. Brukte evig lang tid på å gå ut av sofaen og ned til postkassen. Hehe, fun. Not! 

Har du prøvd den fundationen? Har du handlet på feelunique.com før?

Innkjøpet

..Kommer i morgen.

Har stor shoppet i dag, fått masse nye sko av pappa, så jeg har både vintersko, pene vinter sko og et par nye høye heler. Ikke verst? Ikke nok med det men, ny voks til legger osv, to eoser, en skjorte, to kjoler og masse sånne småting. Føler emg så utrolig heldig! Har så å si alt jeg ønsket meg, ting er så å si perfekte nå. Ingen ting kan ødelegge dette, eller vent når jeg skriver det så blir det alltid ødelagt! Jeg tar det tilbake, ikke noe er perfekt, bare ikke gjør ting dårlig. Joda, jeg har fortsatt ikke noe minnebrikke her, så blir dårlig med blogging. Men en ting kan jeg si og det er at jeg er utrolig glad for alle dere som leser bloggen min! Seriøst jeg har hatt 80lesere i dag, av et innlegg og ikke noen "markedsføring" Utrolig koselig å se at så mange leser bloggen min! Også er dere sinnsykt flinke til å kommentere, fått 33 på forje og 40(?) på den andre! Jeg er så takknemmelig for at dere leser og kommenterer! Skulle gjerne skrevet en takk kommentar til dere alle, men siden jeg er enda snillere så får dere ett innlegg! :)

 Disse er nå mine!! ;D;D;DD lett super lenge etter sånne.

 

Hva har du gjort i dag? Har du mange sko?

Innkjøp

Har hørt veldig mye bra om denne heat protectoren! Så måtte jo prøve den jeg også, kommer en omtale på den senere når jeg har brukt den. Kostet heller ikke så mye, så håper det var et godt kjøp. De på frisørsalongene koster jo rund 150-250kr så denne til 69kr er jo fra en litt annen klasse. Men det er mange sminke blogger som sier denne er like bra som de fra de større og dyrere merkene! Ellers så trengte jeg en kam og litt lim til løsvippene, er blitt litt lei av å bruke maskara nå, så skal kanskje prøve meg på løsvipper. Limet og kamen er fra dipend. 

Nå skal jeg pakke sammen noen saker og stikke til torvbyen med pappa! Skal kjøpe meg en ny genser hvis alt går som planlagt. Enda en stikka genser, er blitt så glad i strikka nå! De som erpå bikbok nå klør jo heller ikke. Noe huden min er veldig veldig følsom på så er det kløende ull. Men disse er deilige å myke, eller ganske da. Klør litt innimellom. 

Hva syns du om kjøpet?

Ny jakke
Elsker denne jakken! Den er varm, vindtett (iallefall som jeg har merket) Og jeg syns den sitter så fint på! Den har innsnøring rundt midjen så man føler seg litt mere femi på en måte. Det digger jeg så sykt! Likte også bildene jeg fikk tatt nå, tenkte å lage meg en ny header av dem tilogmed! Må få meg et nytt design, et litt mere høstlig kanskje. Vi får se hvordan det bli! Jakken er foresten fra Vera Moda.

Hva syns du om jakken? Hvordan blogg design liker du?

Bestilt fra Cherry Culture

Og denne gangen var det Cherry Culture som fikk en liten bestilling fra meg. Var 25% der så kunne liksom ikke vente så lenge siden den forsvinner kl 12! Så alle som er litt shopoholikere, som meg, får ta turen innom og skaffe seg noen godbiter, som meg, fra NYX. Jeg har hørt så mye bra om det merket, så da måtte jeg bare slemge meg på og legge noe i handlekurven. Ikke så dyrt var det heller! 


I fargene nude, tape og dark brown.


Tre slike i fargene, dark brown, black bean og pots and pans


Lebestift i fargen summer love.


Glitter paliet i brunt og gull.


Og en lipgloss som skifter farge når man tar den på. 

 

Hva syns du om kjøpet? Har du noe fra NYX?

Ikke mange timer igjen av salget

Det er jo salg på ELF sine sider. Dette skal være det siste 50% salget de har! Ikkje bra. Ikke helt ventet at jeg skulle kjøpe noe der, siden jeg egentlig ikke har penger til sånt akkurat nå, venter på stipend.. Som jeg foresten ikke kjønner noe av.. det skal vel komme samme dag vær månede? Og samme beløp? Men over til saken. Trine trengte noe der. Så ho ville at jeg skulle bestille siden ikke kortet hennes fungerer på nett, så jeg som er så snill sa jo ja til det. Så derfor så har jeg bestilt litt til henne, to børster og et pudder. Siden ho var så glad i det pudderet. 
Bare trykk på bildet for å komme til salget :)

Har du kjøpt noe der? Skal du kjøpe noe nå?

Pakke i posten, nye piercinger

Hehe, nå blir det veldi mye pakke i posten innlegg her. Ikke bra. Neida, jeg har tenkt til å lage noen sminke og produkt anmeldelser til dere. Jeg må bare sette meg ned og skrive dem først. Det kan ta sin tid, men maser dere litt så skjerper jeg meg. Men ingen maser så, da tar jeg ting med ro. Hehe. 

Idag skjønner dere skal jeg til Kevin, og vi skal. *Tromme slag* Trene sammen! Ikke det at jeg er sånn super slaskete. For jeg jogger ca en gang i uka, eller det er det jeg har gjort i det siste. Men det blir sykt skummelt og skulle trene med han. Han er super trent og løfter tusen kilo (nesten) Så kommer jeg med pingle armene mine og tar 4kilo. Hvis jeg tar så mye. Siden han er så utrolig søt pus og har gitt meg en trenings kort på en månede. Så vi skal trene sammen hver lørdag i en månede! Flinke.

Men så til grunnen dere trykket dere inn på dette innlegget, mine vakre nye piercringer! 

Hva syns du om piercingene? Hvem likte du best? Hva skal du i dag?

Pakke i posten, ugle smykke

Akkurat nå er Pus her, nemlig kjæresten min Kevin. Verdens beste pus. Promise lixz! Hehe, jeg skal slutte der. Men men men, hva skulle jeg si igjen. Jo, jeg skulle vise dere bilder av det fantastiske smykket jeg fikk i posten her om dagen. Ble kjempe fornøyd med det, passe stort, passe lengde og akkurat den fargen jeg ville ha. Perfect.

Like ?


 

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits