Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

Hverdag

Kafé og jul

Hei!

Nå sitter vi på la Baguette i Fredrikstad og koser oss, snart skal jeg juleshoppe til Simon, pappa, mamma og kanskje farmor. Trenger tips!

Hva ville du gitt dem? Hva gjør du!

Til vestby!

Hei!
Nå sitter jeg og Nina i bilen på vei til vestby shoppingsenter. Det er jo Black friday! Shoppe shoppe shoppe!!

Hva skal du denne fredagen?

Blue morning

Hei!

Okey, kanskje ikke morgen lengre men formiddag! Tiden går så fort om morningen, serlig når man sover. Blir ikke lett det der.

Hva er planene dine for dagen? 

Jentekveld

Hei!

Da drar jeg til Johanne for å se en film og kose oss med grønnsaker og dipp :) Så kommer det et trenings innlegg i morgen, så bare å titte innom i morgen. 


Jeg er glad :)

 

Hva gjør du? Noe du vil ha i innlegget i morgen?

Nytt design

Hei! 

Da har jeg fått fikset designet på bloggen, endelig. Headeren kom endelig opp og selv om det ikke ble den jeg først ønsket så er jeg ganske så fornøyd! Ellers har bloggen fått mere farger og er ikke like kjedelig. Dette blir bra. Starter en ny bloggperiode med ett nytt design er ikke så verst. 

Alle knappene fungerer ikke like bra enda, men det kommer seg! 

 

Hva syns du om designet?

Back in the blog world, trenger blogger å lese!

Hei! 

Jeg sa at jeg skulle blogge denne sommeren, jeg vet ikke helt hva som skjedde med det. Jeg tror kanskje at blogging begynner å bli litt gammelt for meg. Noe jeg tvert i mot ønsker! Jeg savner litt det å gå inn på bloggen å lese alle de koselige kommentarene og se hvordan lesertallet steg. Samtidig som jeg vet at dere fortsatt er der og titter innom innimellom! Jeg skal prøve nå de neste dagene og blogge, så får vi se om det er noe som fungerer eller om jeg bare skal droppe det en siste gang. Det er så mye jeg egentlig vil vise dere og fortelle! 

I det siste har jeg jobbet, gratis vell og merke, i litt over to uker hos dyrebutikken på Storbyen. Det har tatt en del tid og gjort at jeg ikke har fått tenkt på blogging. Før det var jeg jo i Bodø og ellers har jeg bare vært sammen med kjæresten og venninnene mine. Shoppet mye, vært mye ute men samtidig føler jeg ikke at jeg har fått noe ut av denne sommeren! Det er 20 dager igjen nå. Bare 3 uker med ferie før det er tilbake på skolebenken og telle ned til høstferien. Heldigvis begynner jeg ikke på en ny skole dette året. Jeg slipper alt det med å få venner, for jeg har funnet de beste jeg tror jeg kunne ha klart noe sted. Det er jeg utrolig glad for! Men det kommer nye folk i klassen min nå, og jeg lurer fælt på om det kommer et nytt medlem i "gjengen" vår. Hihi. 

Dagen i dag har gått til å våkne opp med kjæresten, lage frokost og så måtte han desverre dra. Som betyr at jeg ikke har ordnet meg i dag, ikke spist middag enda og sett masse på Prittey Little Laiers. Det er blit den desidert yndlings serien min for tiden! Så utrolig spennende og jeg elsker måten dem inspirerer meg til å kle meg fint. I det siste har jeg vært litt lat med tanke på klærne, men nå er det andre boller og jeg har tenkt å gjøre det beste jeg kan ut av hvert antrekk! Det er jo ingen grunn til å ikke skulle kle seg pent. 

 


Siden jeg ikke er fikset akkurat nå så kommer det et eldre bilde, lover et mere oppdatert bilde i morgen!  

Men nå må jeg jo oppdatere meg på hva dere leserene mine har gjort! Derfor ber jeg dere om å legge igjen linken til deres blogg så jeg kan få tatt en titt hos dere :)

Endelig fått jogge!

Nå har jeg hatt mange dager inne, altså 12 dager uten trening! Nesten to uker det. Bare fordi jeg har vært syk, vært hjemme fra skolen i to dager med feber og hatt en hals/nase/bihuler som har vært helt tett. Ikke de beste 12dagene for å si det sånn! Ikke nok med det men det var kjempe vær når jeg var syk. Haha, er ikke det typisk? 

Endelig fikk jeg da tatt meg en tur! Merket at det var en stund siden sist nå ja, men jeg klarte 6km jogging! Og så koste jeg meg litt i fjæra. Det er så pent her i Bodø, hos mormor og morfar. Så jeg tror nok jeg tar en tur ut i morgen også! Så blir jeg så sporty og fin nå som det er sommer. Kostholdet her oppe er en annen sak, kan si at  jeg spiser mye og det er ikke alltid like sundt. Men det kommer seg når jeg kommer hjem! Da blir det vann og knekkebrød som venter. Neida!

 

På vei til kaldere strøk

Hei! Da tester jeg ut blogg.no sin iPhone app for å fortelle at nå sitter jeg på bussen på vei til Gardermoen! Om ikke mange timene (4-5) sitter jeg hos mormor og morfar i Bodø. Iiiik! Gleder meg :)

Hva skal du i sommer?

Grønt og fint

Hei! Da var det så å si sommer ferie. Som betyr at jeg er tilbake, og nå skal jeg være skikkelig flink. Haha, morsomt hvordan bloggere kaller seg selv flinke ved at dem blogger ofte? Det gjør deg jo ikke akkurat flink bare ved å blogge. Neida! Fra spøk til alvor, jeg har vært skikkelig syk de siste tre dagene og er ikke helt frisk enda men jeg gidder rett og slett ikke være inne mere. Desverre for meg var det ikke noe skole i dag, men da drar jeg heller ut med venninnene mine på shopping. Much better. 

Det har vært så fint vær de siste dagen og jeg har ikke fått vært ute i det hele tatt! Så nå skal det tas igjen. 

Det kommer forresten et nytt design nå i nærmeste fremtid! Gleder meg masse til å vise dere det! Har jobbet skikkelig med det nå som jeg var syk. Ikke at det er så hardt arbeid, men tidkrevende kan man si. Hehe. 

Hva er dine planer for dagen? Gleder du deg til det nye designet?

Denne helgen + ny kommode!

Hei dere! Som jeg alt har skrevet tusen ganger kommer jeg til å blogge når jeg føler for det. Det kan gå en dag i mellom og 3. Men jeg vil ikke slutte! Derfor legger jeg mere arbeid i de innleggene jeg legger ut. Kvalitet foran kvantitet, ikke sant? 

Denne helgen, altså hva dette innlegget skal handle om. Har jeg vært mye ute med venner! I hele går var vi på Mærrapanna i Fredfrikstad. Så senere på kvelden dro vi hjem hit, rundt ett tiden var alle dratt uten om Martine som sov over her. Det var utrolig koselig og vi lagde noe jeg kan kalle verdens beste frokost! Eggerøre og jordbær/banan smoothie. På mærrapanna så grillet vi for første gang i år! Hadde jeg hatt med badetøy skulle jeg bada også. Det hadde vært utrolig artig! Tenk dere meg utti vannet nå a, hahahahahah. Gleder meg masse til neste gang jeg kan tilbringe mere tid med disse flotte menneskene! Herlig. 

 
Kristian det se! Nesten hele dagen i dag har gått til å lage denne kommoden. Endelig begynner romet mitt å bli så å si ferdig! Dette blir så sykt bra. Først var det en feil med den og jeg fikk en sort og en hvit pakke i steden for to hvite. Men til slutt innrømte skeidar feilen sin og kom med den andre hvite på døra vår! Det er god service det. Tusen takk til verdens beste pappa som har montert den for meg, den ville aldri kommet opp uten deg. Og som dere kan se har jeg allerede klart og rote den ned. Neida, hehe. Jeg har bare ikke fått på knottene enda så jeg kan ikke legge noe nedi skuffene. 

 

Hva syns dere om kommoden? Hva har dere gjort i helgen?

Tilbake i blogg verdenen?

I'm back! 

Jeg tror faktisk jeg skal komme tilbake nå. Savner bloggen. 
På halv tid er jeg tilbake! Jeg begynner ikke å stresse med 2-3 innlegg daglig, for da går jeg bare lei igjen. Men sakte men sikkert kommer jeg tilbake nå! Ting er blitt roligere nå og jeg føler for å blogge. Håper dere tar meg tilbake! Jeg kan se på statistikken at dere ikke har forlatt meg helt! Har jo vært 30stykker her på en dag uten noen nye innlegg på evigheter. Jeg er helt sjokert over dere! Tusen takk. Det at dere venter på meg er grunnen til at jeg vil komme tilbake. Dere leserene mine er meste parten av grunnen! Resten er at jeg liker å skrive. Selv om jeg kanskje ikke er så flink til å skrive så liker jeg det. Det er en flott måte å få ut tankene mine!

Så da starter jeg et nytt blogg eventyr med dette innlegget! Nå er planen og endten ta en joggetur eller å sykle litt. Det er en fin kveld ute nå, så tror jeg heller mot å jogge! Har ikke gjort det på evigheter. Savner jogge kompisen min, Pontjack. Han fikk meg liksom alltid til å ville gi det lille ekstra den lille voffsen. Men jeg får hive på meg joggebuksa og komme meg ut før det blir for sent!

Ser også at blogg.no har fått nytt design, hva syns dere om det? Vil dere ha meg tilbake denne gangen? 

Full rulle

Hehe, det kommer vist bare innlegg fra meg før jeg stikker ut! Jaja, nå skal jeg hvertfall på shopping med Karoline. Har selvfølgelig med meg kamera. Egentlig skal jeg jo ikke shoppe mere, men jeg skal kjøpe litt mat og kanskje hvis jeg finne noe billig. Jeg er blitt en skikkelig shopoholiker! Dette er ikke bra. Det kommer helt sikkert innkjøp etterpå. Thihi. Men jeg skal løpe nå! Kommer noen bilder fra i går. Som var en overaskelses bursdag! Derfor jeg ikke kunne fortelle hva det var, siden jeg var redd noen skulle ha tittet innom å lest det her. Man kan aldri være for sikker! Thihi. Hade så lenge søtnoser! 

Hva skal du i dag? Har du shopping problemer?

Savner dere meg?

Hei! Lenge siden sist nå, jeg er litt borte for tiden. Vurderer sterkt å slutte, blogging er noe jeg har gjort i 3år. Jeg begynner vel kanskje å bli litt ferdig med det, jeg har oppnåd veldig mye personelig men kanskje ikke så mye blogg messig. Jeg har blitt utrolig mye flinkere til å skrive og sikkert forbedret meg mye som person pga blogging. Og jeg husker jo alt som har skjedd den siste tiden når jeg skirver alt ned. Det er noe jeg vil savne hvis jeg slutter. Men jeg kan jo alltids titte innom da! Så inntil videre så kommer det nok innlegg bare sjeldent, og mere seriøse innlegg. Siden livet slik jeg kjente det er snudd helt opp ned, så kanskje jeg skal gi slipp på det og komme meg vidre, prøve noe nytt. Jeg blogget jo mye pga en person som ville lese. Han er jo borte nå.. 
Hva syns du? Vil du fortsatt ha meg her? Hva vil du jeg skal skrive om? Og jeg vet dere er der! har rundt 30 lesere hver dag enda jeg ikke blogger! Dere er sykt søte som venter på meg :)

Venninne kos

Nå sitter vi alle 4 på Verdensspeilet. Det er så koselig å være ute med venner! Vi skal hjem til Petter etterpå å se film. Prøver å overtale dem til å se Easy a, eller som jeg nå sier Easy ahhhe. Hehe. Jeg er så morsom for tiden. Det var bare i en liten periode i går fordi noen apsolutt skulle ødlegge dagen min for noe unødvendig. Men ikke noe mere om det! Jeg er sprudlende glad og livet glittrer igjen. Alt som glittrer er fantastiskt! 


Meg og Malin pusen!


Petter og Eva pusen! 

Men nå skal vi avsted snart! Jeg har nemlig ikke mere strøm. Skal oppdatere dere mere senere! Planen er å skrive et trenings innlegg til dere. Men om hva? Skal jeg ha en spørrerunde der dere kan spørre meg om alt med trening? Jeg er så usikker på hva jeg skal skrive om og siden så mange likte det 4 grunner til å trene rumpa innlegget så vil jeg lage flere! :) Bare å komme med tips! 

Hva skal du i dag? Har du det bra? Hva vil du jeg skal skrive om trening?

Aldri si du er lykkelig

... For da skal alltids noe ødlegge det. 

Jeg startet dagen utrolig bra, selv om ting ikke er så bra. Men det gikk ikke lengre enn til storefri før det var borte. Føler bare at akkurat alle ganger er er glad så må noen ødlegge det. Bare dra meg ned av en eller annen tåplig og unødvendig grunn. Hvorfor kan ikke folk være mere positive? Jeg er så dritt lei all negativiteten. Sett på et smil selv om du ikke er glad, har du problemer så tenk gjennom dem og kom deg over det og sist men ikke minst ikke ødelgg for andre selv om du har det dårlig. Hvis alle bare ble flinkere til disse punktene ville verden vært et perfekt sted uten negativitet. Gaad.Jeg har lært, aldri si at du er lykkelig. Da tar lykken fort slutt.

God morgen

Hei dere! Jeg vil starte dette innlegget med å fortelle dere hvor glad jeg er! Livet glitrer til meg, og jeg elsker alt som glittrer. Bloggen går utrolig blra syns jeg! Det er jo så mange som titter innom! Det gjør meg så gald. Dere er heller ikke så værst til å kommentere. Hehe. Ikke nok med dette men jeg føler meg mere inkludert i vennegjengen. Folk snakker mere med meg på fritiden, det er alltid noen å skrive med på face! Jeg er mye mere ute også, det går litt dårlig ut over bloggingen men. Alt er blitt så positivt for tiden! Yeey. 

Smil til livet og livet smiler til deg! 

Hvordan går det med deg for tiden? Er det noe dere ønsker her på bloggen?

Sweet dreams

Først tenkte jeg å vise dere hvordan den strikken ser ut på! Ble super fornøyd med den. Og fikk til å med komplimang av Farmor! Ikke verst eller hva? Den koster 29kr og er fra H&M hvis noen lurer :) Et super kupp! 

 

Nå er det legge tid for meg, har vært en lang dag. I stede for å være hjemme å slappe av dro jeg ut med Therese og vi endte opp hos henne. Ikke nok med det men jeg skal være med henne til Tenerife i to uker til sommeren! Håper det ikke blir så alt for dyrt så jeg må spare så veldig mye. Hehe, jeg er glad i å bruke penger, litt for glad. Men jeg gleder meg så utrolig masse! Er så deilig å være masse ute med venner nå. Har jo nesten bare vært hjemme før og alltid med Kevin i helgene. Nå er den tid over å kalenderen fremover er stapp full av koselige hendelser og møter med gammle venner! Jeg er så lykkelig :)


Hva syns du om strikken? Har du noen planer fremover?

Off to Badeland!

Nå skal jeg og Karoline stor kose oss i vannet! Så dere blir oppdater i kveld, må kose meg masse dem 3 siste ukene før jeg blir 17år! Det er bare 3 uker i dag. gud tiden flyr. Og tusen takk for alle de søte kommentarene jeg får! Det er så mange som titter innom her og legger igjen søte spor at jeg blir så overasket og glad. Hadde ikke trodd at så mange ville komme tilbake så fort, men dere er virkelig fantastiske! Takk :)

Hva er dine planer for dagen? Har du badet i det siste?

Jeg er tilbake, sterkere enn før

Det har skjedd en del ting siden sist jeg blogget ordentlig. Noe man kan lese på de to siste innleggene, hvertfall det lengste. Ikke mange timene etter det var postet ble jeg en singel jente. Alle fryktene var sanne og han gjorde det over skype. Jepp.Jeg kan ikke huske sist jeg var singel, eller hvordan det er. Da var det sagt! Men jeg er ikke kommet meg tilbake for å syte om det. Kanskje ha noen få triste tekster i bilder osv inni mellom. Jeg er kommet tilbake for å vise hvor bra ting skal bli! :) Jeg har så mange bra planer fremmover! Siden jeg har fått så mye tid, det skal trenes, blogges, være med venner, shoppes og masse mere! Jeg skal få orden på rommet mitt, er dritt lei av at rommet ikke er ferdig fordi det gjør at jeg ikke føler meg ferdig. Jeg er ferdig med et kapitel og åpner opp for et nytt singelt og fantastiskt ett! Jeg er klar for verden. Ikke nok med dette men det er bare litt over 3 uker til jeg blir 17 år! Jeg er ikke ferdig med å være 16 år så det er mye som må gjøres til den tid! Hjelpes. 

Så jeg håper dere vil fortsette å følge med, jeg lover at denne gangen er det verdt det! Ikke noe syting, bare masse mote, shopping, trening, sminke, hår og annet gøy det er å lese om! Kanskje tilogmed videoer, med mitt fantastiske nye kamera. 

Legger med en sang som har hjulpet med de siste 12 timene :)
 

Hvordan går det med deg? Vil du ha meg tilbake på bloggen?

Klokka 9 syndromet

Hver dag kloka ni i en veldig lang tid har jeg snakket med Kevin, men ikke nå mere. Men hver dag klokka ni får jeg en rar følelse i kroppen om at jeg må ringe. Jeg må komme meg til telefonen eller dataen. Gud for en rar følelse det er. Nå er jo klokka snart ni.Jeg skal heller dra til tremeningen min, Hans Martin, istede for å ringe. Liker ikke den nye rare følelsen av å ikke skulle ringe, av å være ledig i helgene og singel. Gud det er rart det der, men jeg skal overleve. Komme meg videre. Selv om " venter man på noe godt så venter man ikke for gjeves " så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil ikke være jenta som henger etter og ønsker, men samtidig så kan det jo skje. Han kan komme tilbake. 

Jeg har bare dette klokka 9 syndromet mitt nå. En liten stund til hvertfall :)

På vei til Bodø!

Nå er det ikke lenge før flyet mitt går. Skal gå på nå hvert øyeblikk. Gleder meg masse til å komme meg litt bort fra alt der hjemme og å se igjen den herlige familien min i Bodø. Det skal bli kjempe kos! Skal selvfølgelig oppdatere hele ferien med bilder osv. Sikkert noen som vil se litt :)

Hva skal du i ferien? Har du reist noe sted i det siste?

Nytt design, enkelt

Nytt enkelt og klassisk fint design. Følte for litt forandringer. 

Det er ikke helt ferdig, skal endre på litt småting til men har jeg ikke tid desverre. Skal pake og komme meg til Kjæresten min. Skal være slem mot han i dag. Men det får han ikke vite. Hysssj... Hva syns du om designet? Hva skal du i helgen?

Se hva jeg har fått av en leser!

Fikk denne headeren på mail av en søt leser i går, kan ikke annet enn å si tusen takk!! Dere leserene mine er så flinke til å kommentere, jeg blir så glad :) Dere gjør det artig å blogge!

Har du lesere som har gjort det samme for deg?

Blogg fri

Tar meg en bloggfri søndag så jeg slipper å stresse med det. Har matte øving og kunst lekser å gjøre. Blogges heller i morgen! 

Blogger jeg leser, del 1

Siden jeg leser så utrolig mange blogger så deler jeg dette innlegget opp i to, så til deg som lurte på hvem blogger jeg leser så her er dem! :) De kommer foresten i random rekkefølge. 


Mye inspirasjon å hente fra disse to bloggerene! 
Må jo lese bloggen til Sophie Elise og Marthe borge. 


Dette er bare en brøkdel av bloggene jeg leser, kan hende jeg må dele dem opp i 3deler. Bare så det ikke blir for mye oppramsing! Det er bare å klikke på bildene for å komme til bloggene! 

Idag skal jeg være med Kevin i en famieliebursdag. Ikke det at jeg kjenner familien hans, men jeg skal være med å holde han med selvskap. Tror det er et 60års slag vi skal feire? Er ikke helt 100% sikker. Jeg glemmer så utrolig fort! Det kommer også en outfit etterpå, en smashing outfit! Så da blogges vi :)

Leser du noen av de samme bloggene? Hva syns du om bloggene jeg leser?

I farta + tips

Nå skal jeg gjøre meg fort klar å suse en tur til byen med pappa før jeg busser videre til Kevin pus for helgen! Gleder meg masse til å se han igjen. Blir så alt for lenge mellom hver gang. Jaja, det kunne vært verre. Det kommer et langt innlegg snart. Om noen strakser. Hva gjør du nå? Jeg skal lage et langt innlegg om noe, hva vil du lese om?

Jeg beklager så mye..

Jeg kåret jo vinneren av konkurransen i går. Og jeg klarte selvfølgelig å gjøre feil med mailen. Herregud jeg er så flau, unnskyld så mye du som fikk mailen! Gud, det er bare jeg av alle som kan klare å gjøre noe så dumt. Flaut flaut flaut. Unnskyld så mye. Jeg går å gjemmer meg..

Bilde fra google.

 

Gjort en like dum feil som meg før?

Gossip time

Gossip Girl står øverst på lista nå! Skal kose meg med jentene i new york nå. Der med orker jeg ikke sminke meg helt enda, siden det er jo ingen som skal se på meg. Etterpå skal jeg sminke meg, og kåre vinneren av konkurransen! Så det er i sisteliten for å melde seg på nå! Her er en link. Vinneren blir kåret kl 20.00 i kveld. 

Hva gjør du denne søndags morgenen? Er du med i konkurransen min?

På verdensspeilet

Stor koser meg sammen med Malin og Martine, her på verdensspeilet. Skal hit i kveld også, med Nina, Martine og mange flere! Gleder meg masse. Vi skal se Marlin manroe(?) i kveld! Dette blir en super fredag, og i morgen kommer Martine og Nina til meg. Det blir så supert.

Hva gjør du nå? Har du planlagt en fin helg? 

Følg meg på Facebook, få en kommentar

Jeg hadde blitt så utrolig glad om dere ville følge meg på facebook, da blir det lettere for dere å følge bloggen og jeg kan lettere så noe til dere. Alle som liker meg der skal få en kommentar :) Som takk! Du kan følge meg her <--

Nå skal jeg planlegge et langt og spennende innlegg til dere, hva vil dere lese om?

Video blogg kommer!

Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Har ikke stelt meg noe særlig i dag.. 

Jeg ønsker dere alle en super natt og en fantastik mandag i morgen! Håper alle har vilt seg masse i helgen så alle er klare for en ny og herlig uke. Gud så positiv jeg var nå da? Hehe, jeg er neppe klar for en ny uke når jeg våkner i morgen! Sove grisen som jeg er. Hehe, men natta da! 

Hatt en bra dag?

Vampire diaries!

Endelig har den nyeste episoden kommet ut. Så nå blir det avslappning med pusen. Er ikke i særlig god form i dag heller så var hjemme. 

Trykk på bildet for å komme til den siste episoden. 

 

Liker du Vampire diaires? Hvilken serie er din yndling?

Gratulerer med dagen verdens beste

Pappa! 

Gratulerer med dagen! 

 

Øverst på ønskelista

Akkurat nå ønsker jeg meg to ting til rommet. En hylle jeg kan ha under tv, med masse plass! Og persienner. Trenger nok også gardiner til det. Hehe. Har bare noen gardiner nå som ikke holder ute noe sol. Så det blir tidlig opp i helgene. Noe som ikke er like artig. Det siste jeg ønsker meg er en HUND! Gud jeg savner å ha en liten voffe løpenes rundt i huset. Alt blir så mye bedre med en hund. Jeg savner en man kan si alt til,som gir masse glede, som vil kose masse og aldri sier noe feil. Savner også Pia veldig, men tror jeg ikke kan få henne. Ho er jo mamma sin. Så øverst på ønskelisten er en liten hund! Kan noen overtale pappa til å gi meg en?


Bildet er fra google og er av border collie valper.

 

Hva ønsker du deg nå? Har du hund?

Sov godt og drøm søtt!

Gud jeg er så stressa, har så sinn sykt mye å gjøre. Lekser som hoper seg opp, rommet må ryddes igjen siden det har kommet masse ting hit og pappa har bursdag i morgen. Jeg har ikke en fin gave, den er kjedelig å dum. Arg. Hvorfor må alt hope seg opp nå? God natt, jeg utsetter det til i morgen. 

Når jeg ser på bloggen så er den egentlig veldig ensformet. Det er det samme dag inn og dag ut. Jeg vil gjerne ha noe nytt her! Greit jeg skal få laget noen videoblogger, men jeg vil ha noe mere. Noen ting dere vil jeg skal skrive om kanskje? Jeg kan skrive om alt dere vil! Hadde vært litt greit om dere kunne svart meg, så bloggen ikke bare blir fra min side men også så dere kommer med innspill og hva dere vil ha! Så, sminke, mote, filmer, musikk, tema innlegg, hva vil dere ha?

Hvordan er stressnivået ditt? Hva vil du lese mere av på bloggen min?

Jeg er på topplisten!

Jeg er så lykkelig! Har vært der rundt en-to uker nå. Det føles så deilig å være på en toppliste. Selv om jeg ikke har mere enn rundt 120 lesere daglig. Dette er jo mest aktive topplisten. Jeg blogger rundt 3 ganger daglig. Jeg ligger på 62 plass! Høyeste jeg var på var vel 20? Det som også er så bra med å være såppas aktiv som jeg er at leserantallet bare stiger. Jeg har gått fra rundst 70-80 til 120 på en uke. Det er ganske mye! Tusen takk alle dere søte leserene mine. Dere som gjør dette fantastiske eventyret mitt mulig! 

Er du på noen toppliste? Liker du at jeg oppdaterer ofte?

Hei og hade!


Buste trollet! :D

Nå skal jeg og Stian (lillebror) Løpe opp til butikken og bli plukket upp. Vi skal hente ting hos mamma. Gud jeg gruer meg, han jeg ikke vil møte skal være der. Utrolig irriterende at han ikke kan læ vare det i en dag. ARG. 

Hva skal du i kveld? Hva har du gjort?

Uff og uff

Uff, håret ble skikkelig forferdelig! Ikke noe slitt, som jeg kan merke. Men det er jo hvit/gult i toppen! Og resten var egentlig ganske fint, hvis det hadde vært over hele. Jeg brukte nok blekemiddel, hadde det ikke i lenge nok og fikk skikkelig vondt. Seriøst det begynnte nesten å brenne oppe i hode mitt det alt håret lå samla. Måtte bare løpe opp i dusjen og skylde det ut. Gjorde så vondt. Aldri i verden om jeg skal bleke håret mitt hjemme igjen! Mest sansynlig kommer jeg til å dra til frisøren i morgen, siden den stenger når jeg er ferdig på skolen og det rekker jeg jo ikke. Som betyr at jeg har enda en skoledag som gulerot. Håper det ikke blir så dyrt, har ikke lyst å bruke alle sparepengene jeg har spart opp på et frisørbesøk. Nå får jeg hvertfall håret som jeg vil! Fjernet bilde, ble dumt med samme i begge innleggene.

Hva er det dummeste du har gjort? Har du gjort noe lignende?

Angrer. Angrer. Angrer.

Selv med tusen lykke til fra dere gikk det skikkelig skeis. Herregud hva har jeg gjort?! Det er foresten ikke like slitt som det ser ut på bildet, blitsen som gjør det. Håret er fortsatt i ganske god stand men fargen er forferdelig. Dette er etter 15min med Dipend bleking. Jepp 15 min tar det å ødelegge håret sitt.

Hva tror du? Bare dag en i prossesen eller farge det tilbake?

Sliten, trøtt og snart blond

Formen er ikke helt på topp akkurat nå. Kom nettopp hjem, nesten. Sa hade til Kevin, like trist som alltid. Så kom pappa å hentet meg på bussplassen, siden han skulle kjøre lillebror på trening samtidig. Når jeg kom hjem satt jeg på en maskin med klær! Så flink er jeg. Og nå har jeg tenkt å bleke håret mitt. Jeg grugleder meg, håper bare det blir fint og ikke alt for slitt!! Skal kure det som bare f***, har alt jeg trenger for å bygge det opp igjen. Kryssfingrene for meg! 

Hva gjør du nå? Hvordan er formen?

God natt bloggen!Hatt en bra dag? God natt! 

Når jeg kjeder meg

Så tar jeg bilder av meg selv på camen! Joda, ikke den beste kvaliteten men. Så jeg måtte bare ha noe å gjøre, sammen med å lese alle bloggene til dere som har kommentert! Det er så hyggelig når nesten 50 stykk vil at jeg skal lese bloggen deres :) Takker og bukker! 

Hva gjør du når du kjeder deg? Har du det kaldt inne?


Ps! Husk spørsmålsrunden min i innlegget under eller trykk her for å komme til det! 

Kveldens nattakyss bilde!

Nok en bloggdag er over, da venter jeg bare på en ny! .Men natta da dere! Sov godt og drøm søtt! løøve you.

Har du hatt en bra dag? Natta! 

God natt!

Ville bare si godt natt til dere alle sammen, dere søte lesere som er utolig flinke til å kommentere. Tusen takk! Nå skal jeg sove og drømme masse søtt om Kevin. Så håper jeg dere drømmer søtt også! 


Thihi! 

Har du hatt en bra dag? God natt! 

Sweet dreams

Natta dere! Nå må jeg legge meg, og ringe Kevin først han venter sikkert på meg. Skulle ringt for 6min siden. Og nå virker ikke bilde opplasteren heller. Gud så mye problemer blogg.no har da! :/ 


Der kom den a gitt! 

Natta dere! Hatt en bra dag? Hva var ditt høydepunkt i dag?

Et mersterverk

Nå er jeg på skolen, som vanlig på madager. Ehe. Det er naturfag og alle skal ha fremføring som vanlig. Noe som tar veldig lang tid, nå trenger jeg egentlig friminutt. Får det sikkert snart, håper jeg. Dere får se på mesterverket som vi trenget nå nettopp.


Det er altså undervanns liv. :) Legg godt merke til den rosa ålen. 

Og det nye kamera har masse lyd og sterk blits! Noe som er supert å teste ut i timen, masse lyd og stekt lys så alle ser på meg. Oppmerksomhet! 

Hva gjør du nå? Hva syns du om mesterverket?

Bilde dryss med venninner
Kingsize bed! Og alle tre har masse godteri! :DSuper woman! Nå istad :)Hengene ut av vinduet !  Masse snø! 

Jeg, Malin og Eva er på hytta mi i Sverige! Her er det snø og vi koser oss masse :) Igår så vi på "shoppoholik " Kjempe artig, selv om jeg kanskje kan skjenne meg litt i gjen med all shoppingen. Neida! Nå er planene å gå en tur i det vakre været, og kanskje, nei ikke kanskje men helt sikkert skal vi på shopping etterpå! På töcksfors sentret :) Artig hvis noen lesere hilser på, hvis det er noen som er der da :)

Hva syns du om bildene? Hva gjorde du i går kveld?

Victorias Secret videoen! Jeg vil også være en engel

Herregud fant denne videoen på en blogg og kan si at det gir meg inspirasjon til å trene ja! Jeg har så utrolig lyst til å en gang bli en Victoras Secret modell, det er min største drøm, og siden man må være 18år for å kunne være med på det eller noe annet så skal jeg trene som f! Så kanskje jeg har en bitte liten sjanse hvis kroppen min ser fantastisk ut, akkurat som de vakre engelene! 

Jeg håper så sinnsykt jeg en dag kan være som en av dem, heldige jentene! 

Hva syns du om videoen? Hva er din drøm?

Det har endelig snødd!Endelig har det kommet litt snø her også! :) Startet det nye året med litt snø er ikke så ille, selv om det er så varm ute at alt bare smelter. Var litt mere i morges men det er jo borte nå da. Men men, årets første snø! :D


Ikke særlig mye snø..

I går kveld var jeg og Kevin på nyttårs fest med noen venner. Vi koste oss masse! Og for ikke å snakke om fyrverkeriet men det var helt utrolig! De hadde kjøpt et bateri til 1000kr, og det smalt godt. Alltids like morro å se på, selv om det var ille høye smell, og gud så mye rot det ble! Selv om det var fint i 4minutter var det ikke verdt de 1000kr de guttene betalte. Desverre har jeg ingen bilder fra i går, kanskje jeg finner noen på facebook etter hvert ;)

Så over til noe litt mindre koselig, det kom en stakkars hund løpende rundt kl 12, da alle fyrer opp alt. Han viste ikke hvor han skulle gjøre av seg stakkar. Han hadde tydeligvis blitt tatt med ut, for han hadde på seg et bånd som han slepte etter seg. Jo mere det smalt rundt han jo mere redd ble han, og fortere løp han. Lenge etter kom den en eier å løp etter der hunden kan ha løpt. Syns så utrolig synd på de stakkars dyrene som blir tatt med ut! Greit nok at vi fyrer opp liksom, men skjærm dyrene. Ikke ta dem med ut, de hører tusen ganger bedre enn oss! Stakar små. 

 

Hadde du det gøy i går? Hva syns du om våre stakkars dyr på slike dager? Har du snø?

Mitt nyttårsforsett!

Da tenkte jeg å slenge meg på som alle andre bloggere å fortelle dere om mine "planer" om det nye året. Selv om jeg kanskje ikke holder alt som står i forsettet skal jeg hvertfal prøve! Det sies jo at 4 av 5 forsetter går i vasken, men siden jeg har tjuvstartet litt på mitt så tror jeg det går bra. Hehe. 

Det jeg mente med å tjuvstarte, er at jeg allerede har lagt avtaler med folk om å finne på noe, og jeg har startet å trene allerede. Nesten hver dag tar jeg 50 stiups, +20 til hver side. Og noen armhevninger, og kanskje noen rumpe øvelser om jeg er i humør. Hehe. Noe som er en god start! Planen er å se smashing ut til sommeren, så jeg kan spring rundt i bikni uten å være redd for at noen ser magen min. eheheh. 

Har du mange nyttårsforsett? Hva vil du oppnå i det nye året?

Dere er så søte verdens beste lesere!

Jeg vil bare fortelle hvor utrolig glad og stolt jeg er over hvor mange søte og flotte kommentarer jeg har fått av dere i det siste! Utrolig flinke dere er til å kommentere nå. Selv pappa og Kevin blir imponert. Tusen takk! Dere lyser virkelig opp dagen min, får så utrolig lyst til å blogge mere når jeg ser hvor mye dere kommenterer. Ikke nok med at dere er blitt flinkere til å kommentere men det er også kommet mange flere lesere! Dere er utrolige :) Elsker dere! 


Supert webcam på den nye dataen! :) 

Hvis dere vil følge meg så har jeg fått meg FaceBook side! Hadde blitt super glad om dere hadde likt bloggen på face. Og hvis dere er enda søtere så kan dere like meg på blogloving også! Da hadde dere gjort meg enda gladere. --> Her er face siden <-- og her er blogloving <--- Og som takk så skal jeg gi dere to kommentarer for hver av tingene dere følger! :)

bloglovin

Tusen takk dere! Hvordan går det med dere? 

Nytt design!

Som jeg lovte har jeg laget et nytt design! Er ikke helt ferdig med å få det sånn som jeg vil men facebook knappen fungerer! Og alle som liker meg på face får to kommentarer! :) --> Lik meg her! <--Hva syns du om antrekket? Liker du meg på face? Det kan du gjøre her!

Julaften i bilder
Sinnsykt fine klokka jeg fikk! 


Kevin som lurte meg trill rundt med flasker fulle av vann i esken, så fikk jeg krølltang av han! Ble seriøst sykt overaska og glad:)


Den fantatiske krølltangen jeg øsnket meg så fælt, tusen takk pus! Fikk utrolig mye fint i år, alt jeg ønsket meg faktisk! :) En ganske så bra julaften. Nydelig kalkun far mor hadde laget også! 

 

Hva fikk du? Hadde du det kos?

Not gone for ever, just sickJeg har ikke vært helt frisk i det siste, derfor føler jeg ikke helt for å oppdatere dere med snørrunge bilder og syting over hvor mange ganger jeg må pusse nesa for å puste. Hehe, derfor har jeg holdt meg litt tilbake i de siste dagene. Men jeg lever altså! Tross denne flotte forkjørelsen. Den starta med å ta halsen min, så begynte den litt på ørene mine, for så å kaste seg over nesa mi! Ikkje hyggeleg gjort. Pluss at jeg stresser med alt dette julegave styret. Ikke nok med det men jeg føler liksom at jeg ikke har orden på noe. Jeg er en kontroll FRIK! Men noen bilder klarte jeg å ta til dere da :) Føler meg foresten mye bedre i dag enn i går, håper på å få trent litt snart! Hva har dere gjort de siste dagene da? Er det noe sykdommer på gang ho deg?

Savner hundene

Uff, alt tar på akkurat nå. Er litt sliten av skole, lekser, møter og så blogg. Pluss jeg må liksom gjøre litt som jeg også ønsker å gjøre. Pluss det er jul! Da kommer alle julegavene, jeg tror faktisk jeg må kjøpe gaver til hele familien i nord. I DAG. Hva er det man egentlig kjøper til olemor og oldefar? Eller lager til dem? Jeg aner ikke. Skulle ønske det bare dantes en fasit på hvem som skulle gi hva osv. Sånn liste " i år skal du kjøpe det og du det" hadde ikke det vært lett?

Over til noe annet! Hunder, jeg savner Pia og Pontjack så veldig mye. Er over to måneder siden jeg har sett dem! Savner sånn å ha hund, en liten søt krabat som labber rundt og alltid er i veien. Det er så koselig!  Elsker å ha en liten hund som kan irritere meg som jeg kan kose med. Med myk pels og masse røyting! Gleder meg masse til å kanskje få se dem igjen. Håper jeg får se dem, savner dem sånn. 
Se så søte dem er da! 

Har du hund? Savner du noen nå?

Da kommer det en video blogg

Har nettopp laget den osv :) Men på bloggen kommer den ikke før i morgen, for de som vil kan de søke meg opp på youtube og se den men en gang. For resten kommer den ut i morgen! Håper dere liker den. Søk på sedvin95 
Gleder du deg? Hva tror du den handler om?

Alt for mye å gjøre på kort tid

Nå skal jeg rekke å forhonds skrive noen innlegg til bloggen så jeg har noe å poste til dere i helgen! Uten at Kevin skal måtte vente så alt for mye på meg. Da har innleggene stor sansynlighet for å bli enda mere kjedelige enn vanelig! Og det er ikkje bra. Og jeg må pakke ferdig, nå.

Snart sitter jeg på bussen til Kevin pus, da blir det lesing på høyt gir. Siden jeg har gym prøve neste uke kan det være smart og starte tidlig med å lese. Så jeg ikke sitter dagen før og skal gjennom 100sider. Det har jeg jo fått erfare at ikke fungerer. Så da blir det gymlesebussing!  Håper alle får en fantastisk helg :)


Åh, super søt med bløtt hår da.

 

Har du noen prøver nå snart? Hva gjør du oftest på bussen?

Da var det mandag da

Og jeg har sovet kjempe lenge! Mohaha, til alle dere som måtte opp tidlig. Neida, jeg stod opp kl 7 så var ikke såå heldig, men til gjengjeld så starter ikke skolen før kl 10. Så mohahah. Idag har jeg kunst prøve og det gikk skikkelig dritt å lese til den i går. Brukte sikkert 2-3 timer på å komme meg gjennom 73 sider. Jeg leser til vanelig ikke tregt altså! Kunst historie er noe dritt. Vi får se hvordan prøven ender :) Jeg ble skikkelig fornødy med håret mitt idag, fikk fine bøler etter å ha hatt flette i natt. Anbefaler alle å flette håret om natten! Det gir flotte resulteter og du trenger nesten ikke børste håret neste morgen. 

Har du noen prøver denne uken? Hva er ditt beste hårtips?

Søndag går over til mandag

Det er like trist hver gang. At den deilige søndagen med masse hjemme kos og avslapping går over til en tidlig morgen med skole dager etterpå. Skulle ønske jeg kunne sove lenge i morgen. Eller vent! jeg kan jo det. Hehe, begynner på skolen kl 10 jeg jo. Hehe. Men jeg legger meg nå uansett! Så natta søte blogglesere :) Natta! 

Ønskelisten

Det er så utrolig mange ting man har lyst på eller ønsker seg, mye jeg også har lyst på. Men akkurat føles det ikke som om det er så mye jeg trenger. Det er liksom ting som ville gjort rommet mitt penere eller gjort så jeg kunne sett penere ut. Men ikke som er døds nødvendig som jeg ikke kan leve uten. Det er så mye mere andre ting jeg heller vil ha da, som "fred" i familien, at mamma kom tilbake og at jeg hadde mere tid med Kevin. Men av materalske ting så er dettte min liste :)

Hva ønsker du deg i år? 

Muffins bake bilder

Nå kommer bildene jeg lovet ! Vi koste oss kjempe masse, ble utrolig gode cupcakes. Og vi brukte foresten en ferdigpakke til muffinsene og en oppskrift vi fant på nettet til isingen :) Eller toppen, er ikke helt sikker på hva det heter. 


Søte Eva :)


Rosa og søte muffins!Idag skal jeg lese til en kunst prøve jeg har i morgen, som jeg ikke har startet å lese til enda. Og forhåpentligvis få lagt noen løsnegler på meg selv. Gleder meg masse til å teste dem! Gleder meg ikke like mye til å lese til prøven. Så kan jeg fortelle at jeg savner Kevin masse masse, har ikke sett hverandre på en uke og det er så alt for lenge når jeg er vant til at jeg har han for meg selv hver helg. Men vi blogges! :)

Hva gjorde du i går? Bakt noe i det siste?

God natt!

Slengte bare med et morsomt bilde før jeg sovner her :) Dere får sove godt supre lesere! Kommer masse bilder fra bakingen i morgen, ble litt sent nå for å legge dem ut skjønner dere. Hehe, men jeg lover å legge de ut i morgen. 

Har du hatt en fin dag?

Halvveis vellykket og video blogg!

Nå har vi vært på Chang Cheng, ikke helt vellykket siden det var en viss person som var ille gretten fordi vi var på en så fin resturang og ikke der han ville. eh. Så det øddela veldig syns jeg! Folk kan være litt mere glade når man får være med :) Men nå er jeg hjemme igjen og endelig er pappa tilbake! Vi skal snart gå opp på butikken for å kjøpe litt snadder til i morgen når beste jentene mine kommer på besøk! Gleder meg masse masse :)Ellers hadde jeg tenkt jeg kunne lage noen video blogger! Så hva vil dere ha video blogg om? Jeg kan gjøre sminke video, vieoomtaler, hår videoer eller annet sprell! :) Så bare skrik ut det du vil jeg skal gjøre eller vise. Jeg blir super glad for alle små deltagelser! 

Hva har du gjort i dag? Har du en ide til video blogg? 

Søndags kosNå har Kevin pusen min dratt, desverre. Skulle ønske jeg kunne være med han for alltid. I vårt hus selvfølgelig. Hadde vært koselig å bo med han, når vi ikke erter hverandre som dritt unger. Haha, vi mobber hverandre hele tiden. Så later vi som vi blir skikkelig sure og den andre kommer ikke etter før etter 5 min og alt er bare tull. Utrolig morsomt, jeg trampa ned trappa og inn på rommet mitt egentlig bare for å hente noe som jeg hadde glemt. Men han trodde faktisk jeg var sur, men jeg begynte å le så jeg ødela det hele. Gud jeg elsker han! 

Men siden han dro så alt for tidlig har jeg sett to filmer, noen serie episoder og spist en hel pose popkorn. Bad me. Og ikke en dritt nyttig. Livet er herlig på søndager! Digger disse late dagene. 

Hva fint har du gjort i dag? Har du en deilig søndag? 

Blogg blogg blogg

Idag tror jeg det blir en fri dag på meg, så kommer jeg heller sterkere tilbake i morgen og til uken :)

Sweet dreams my sweet love

Da var det tid for å legge seg igjen. Jeg er så alt for trøtt. Så må legge meg tidlig! Natta dere søte små. Jeg har ikke gjort så mye spennede i dag desverre. Bare shoppet mat med pappa og vært på skolen. Kommer bilder av noe innkjøp jeg har gjort til rommet mitt i morgen ;) Hva har du gjort i dag? Sov godt! 

Natta søte lesere

Da var det igjen kveld for meg, håper jeg ikke har glemt noen lekser til i morgen. Hehe. Nå er tiden inne for å ringe pus å si natta, elsker at vi gjør det hver kveld. Jeg sover mye bedre når jeg har sagt det til han og hørt stemmen hans. Gud han har en fin stemme!  Denne helgen har vært super, gleder meg sinnsykt til neste. Da blir det Twilight! Jeg prøver nå å leve hver dag som om den skulle vært den siste, så jeg prøver å nyte hverdagen min. Siden den egentlig er utrolig super! Digger livet mitt at the moment. Har din helg vært bra? Hva gjør din dag perfekt?

Bolle bilder!

Så kommer det øyeblikket du har ventet i hele dag på! Bildene fra da jeg var med Eva og Malin, hjemme hos Malin og bakte boller. Synd vi ikke ble ferdige, jeg og Eva fikk ikke engang smake på bollene! Urettferdig verden er. Vi måtte nemelig løpe til bussen. Og det er bare oppover bakke hele veien til bussen. Ikke nok med dette men den stod der når vi var på feil side av veien! Takk gud for at malin har super kondis og løp så vi fikk stoppet den. Love you Malin<3 Så over til bildene! Enjoy. Tycks om bildene? Hva gjør du sammen med venninnene dine?

Så.. Lei.. Skole..

Det er søndag, søndag dere! Og hva tror dere jeg gjør? Jeg jobber med den hysterisk morsome norsk oppgaven, som jeg ikke får til å starte på. Gud jeg suger skikkelig til å få dette til. Motivasjonen er på null og det samme er energi nivået. Så dette blir tidenes beste fremføring! Gleder meg til å stå foran hele klassen og fortelle om den fine filmen jeg ikke har valgt enda. Derfor har jeg bestemt emg for å gå ned 10kg, ta masse plastiske oprasjoner og bli glamor model. Eller bare gifte meg med en rik gammel mann, sorry Kevin.  Hva tror du om den planen?


Kunne fungert? Silikon lepper, lange falske vipper, hvit bleket hår, silikon pupper opp til halsen, super brun og tatoverte bryn? Og selvfølgelig mange blink skudd som dette! Jeg er så alt for digg. 

 

Hvordan går det med skole inspirasjonen din? Tror du jeg kunne blitt glamormodel? eller burde jeg satse på å gifte meg med en gammel rik mann? 

En trøtt maler

Nå er det kunst fag, som denne gangen betyr maling. Jeg maler et ansikt, med masse farger. Vi fikk ikke velge farger selv, derfor så må jeg bruke mye kontraster. Men samtidig så er jeg ille trøtt, så det er sove malinging. Skal ha mellom varme og kalde farger, noe jeg ikke helt får til.. kan man si. 

Idag er det cheer trening igjen, jeg har solg alle pakkene jeg skulle, fordi jeg skulle gi tilbake to stykken. Jeg kan foresten nesten slå hjul! Det er ganske bra for å være meg, men jeg har strukket en sene i beinet så jeg kan ikke slå hjul noe mere. Det er tydeligvis ikke bra å slå hjul i en og en halv time i strekk. Hehe. 


Dette er maleriet mitt! Vakkert? 

 

Har du kunstfag? Hva skal du i dag?

Derfor er jeg borte

Fordi ting har snudd seg helt på hode nå. Jeg vil ikke skrive noe særlig om det på bloggen. Men kan si til dere at jeg har det veldig vanskelig hjemme nå. Så jeg håper dere skjønner det og ikke vender dere mot meg fordi jeg ikke blogger, det ville vært litt leit. Jeg håper virkelig ting kan ordne seg igjen, og må vel bare gi det tid til å falle på plass. Har snakket med en del folk om det, ikke bare venner og familie. 

Ellers etter alt dere ser på bloggen er det mye: ønsker meg, kjøpt, outfit, sminke osv. Jeg er ikke så overfladisk. Dette er en blogg som sånt, ikke om dype ting. Bloggen er mere overfladisk om jeg kan si det på den måten. Men det er fordi det er det som gir lesere! Det er det folk vil lese om. Eller hva? Jeg får ikke særlig ofte ting, jeg får det jeg trenger, og da mener jeg virkelig trenger. Ellers må jeg betale for det selv. Og jeg får stipend, disse pengene går til alt fra motorsykkel regninger til mat på skolen til klær og ting jeg trenger. Men jeg trenger ikke forsvare meg med dette, da må jo nesten alle de 2000 andre mote bloggerene forsvare seg også. Og gjett hva det blir litt for teit. 

Men jeg lover å komme tilbake, når jeg har energi og lyst igjen. Forhåpentlig vis vil ikke dette ta lang tid og folk vil roe seg. Men inntil vidre får dere kose dere! og ikke glem meg, jeg kommentere fortsatt blogger jeg finner interesserende , og titter innom vettu :)

 

Hvordan går det med deg for tiden? Hatt det vanskelig i det siste du også?

You really can't fix a heart


Ville bare vise dere denne sangen! Utrolig bra sang egentlig, har fått helt dilla på den. God bass og fantastisk stemme.  Elsker sanger med mening, og det albumet til Demi Lotavo er utrolig bra og meningsfut. Digger stemmen og sangene til den jenta! Egentlig hele jenta, så spiller så søtt i det jeg har sett ho spille i. 

Idag var det Global digneti day(?) på skolen vår og sikkert de fleste andre vgs'ene i Norge! Og mange flere land selvfølgelig. Var egentlig utrolig lærerikt, jeg skal definetivt skjerpe meg. Jeg skal bli et super menneske som bare sprer glede! Bortsett fra mot visse folk. men det er av en helt annen grunn dere sikkert hadde forstått. Så nå tenkte jeg å skrive ett innlegg om hva man kan gjøre for å bli en bedre "jeg". Høres spennede ut, sant? 

Hva syns du om sangen? Hva syns du at du selv kan gjøre bedre for å bli en bedre deg?

Blogge bare for å blogge

Nå må jeg egentlig løpe så dette blir ett innlegg bare for å ha skrevet ett. Gud så spennende. Men jeg har volly ball turnering i dag. Whoho, jeg og kristian har slete oss i hjel for å komme oss dit.. Men vi kommer oss nok dit! 

Hva skal du i dag? 

Matte selvmord

Fikk tilbake matte prøva i dag. Og seriøst jeg skønner ikke hvordan i helvete jeg har klart og gjøre så dårlig på en prøve, gud jeg er jo en 5'er elev! Når jeg fikk den tilbake fikk jeg bare lyst til å begynne å gråte foran læreren. Åh. Jeg hater meg selv akkurat nå, må bare be på mine knær om jeg kan få lov å ta den prøven på nytt. Så jeg tror jeg skal ringe bestefar og spørre om jeg kan få matte timer i dag. Og sende mail til matte lærern om å få lov å ta den på nytt. Men men. Jeg får gå å dø vidre, vi har tysk nå, bare sånn for å gjøre ting bedre fikk jeg enda en dårlig prøve tilbake her også. Men den var jeg klar over. *dø* Det verste var at jeg trodde at jeg kom til å få bra på den, for jeg følte at det gikk skikkelig bra, jeg svarte på alt og ja, jeg var flik! Følte jeg..

 
sånn føler jeg meg akkurat nå. 

 

Har du følt at verden går under pga en prøve før? 

God natt mine kjære lesere!

Nå tenkte jeg å ta kvelden, har hatt en super dag. Treningen var utrolig gøy! Selv om jeg gjorde det samme om og om igjen så stor koste jeg meg. Det var ikke så mange der men det var en veldig hyggelig og åpen gjeng. Følte liksom at jeg ville virkelig komme tilbake til mandagen. Og det er alltid kos. Tror ikke det skal bli vanskelig å skrape inn penger til å gå på dette! Men noe negativt er det jo, rompa mi, den skal jeg si dere, den gjør vondt! Er sykt støl i den alerede, og jeg skal gå i masse trapper i morgen siden klasse rommet mitt er i 3etasje. Hehe. Not fun. 

Men nå laler jeg så får dere sogve godt og drøme søtt! Stor natta nuss til dere! 


 Går du på noe? Skal du legge deg nå?

Skole blogg


Nå har jeg nettopp hatt gym. Styrke trening halve timen og vollyball resten. DIGG. Ikke at det er så spennende å skrive på bloggen, men jeg gjør det selvom. Fordi jeg syns det er kult. Idag er det Chearleading trening, og jeg skal kanskje begynne på det! Håper på å få med Trine, siden det er kos. Håper jeg liker meg der, fordi jeg har kjempe lyst til å begynne. 


Enda ett søtt bilde av meg<3

 

Hva syns du om bildet? Liker du chear leading?

A cup of tea and a cookie manNettopp stor kost meg med årets første KAKEMANN! Som egentlig var en dame. Men det gjør ikke noe! Idag var skolen utrolig lang, har vært i "møte" i to timer i dag, pluss meste parten av spisefri. Ikke så artig, men jeg har fått gjort en del med OD komiteen. Det er komiteen for Oprasjon Dagsverk, i år skal vi hjelpe unge i Rwanda. Der går pengene til skole og utdanning for unge, spesielt,  jenter. Jeg syns dette er kjempe bra! Og oppfordrer alle til å bli med. Hehe, klassen min nærmest MÅ være med. Ond? Ja jeg vet. 

Idag går dagen til dere, bloggen og bloggleser. Og lekser da. Har en naturfag prøve i morgen som jeg skal ha 6'er på. Hihi, ønsk meg lykke til! I need it. 

 

Har du tatt din første kakemann i år? Skal du delta på OD dagen?  

Festet i går, faktisk

Igår kveld var jeg hos Kevin kjæresten min. Og siden han ble 18år her på tirsdag så feiret han bursdagens sin i går kveld! Med en del folk, og masse morro. Så ut som alle koste seg masse, jeg storkoste meg hverfall! Selv om jeg egentlig ikke kjente noen der annet en Kevin og noen jeg hadde sett en/to ganger før. Var en utrolig koselig kveld! Uheldig vis har jeg ikke noen bilder fra kvelden, kamera lå i veska hele tiden og det hadde ikke minnekort i seg, jeg er en dårlig blogger.


Siden jeg ikke har noe annet å legge med. Har ikek den dustete brikken hos pappa. FML.

Hva gjorde du i går kveld? Har du vert på brursdagfest i det siste?

oj, jeg har en blogg jeg

Sorry for null blogging enda. Kommer et innlegg nå snart, må bare skrive det og ta noen biler ;)

Hva har du gjort i dag?

Jeg har verdens beste lesere! : )

Ville bare skryte litt av dere, dere er super flink til å kommentere og er kjemmpe hyggelige! Sånn seriøst så husker jeg ikke sist gang jeg fikk en stygg kommentar, det er rett og slett utrolig deilig. Dere er rett og slett verdens beste lesere, mye mye bedre enn både Sophie Elise og TCMN sine ; ) Hehe, jeg er stor fornøyd med dere. Og lover å bli bedre med å kommentere tilbake, selv om jeg er ganske flink nå. Eller? Jeg kommenterer tilbake til de som ikke ber meg spesifikt om det. Er litt lei av kommentarer der det står ting som "fint, kommentere tilbake?" Da sier jeg bare, du kan jo tro :)Tommel opp til dere! 

 

Har du like fantastiske lesere på bloggen din som meg? Leser du bloggen min til vanlig? 

Det kommer en overraskelse til dere i snart!

Akkurat ferdig med en norsk skrive økt, var kjemmpe flink og skrev hele 1700ord. Wow, ikke sant? Neida det er ikke så stort. Følte virkelig jeg fikk med meg alt jeg kunne, og skrev det så utfyllende som mulig, håper så sykt på en 4+ eller 5 er nå! Hadde vært så deilig å endelig kunne få en god karakter i Norsk.Men nå er det gym, og magen min rumler og lumler, det samme gjør Malin sin. Skulle tro de snakket med hverandre, hehe. Så jeg skal springe ned i kantina og få meg noe mat så jeg er klar for å orientere! Vi skal løpe rundt i parken, i det flotte grå, triste været her. 

Ellers kan jeg informere om at i snart, snart dere! Kommer det første innlegget av "Fra mørk brunnete til blondine!" Gled dere. 

Hva har du gjort så langt i dag? Vil du lese fra brunnete til blondine innlegget mitt?

Skolefri og ulykke

Hehe, det er ikke lenge til høstferien, men i dag har jeg ( og resten av klassen selvfølgelig) fri! Eller vi har masse oppgaver vi skal gjøre i naturfag og matte. Men jeg vil nok kalle dette en fridag selvom. Siden jeg kan sove så lenge jeg vil og ikke må gå ut av huset.

Siden i går etter skolen så var jeg litt uheldig. De som bor i sarpsborg/fredrikstad vet at det regnet noe veldig i gårrundt kl2-3. Og det var jo da jeg sluttet på skolen, og skulle kjøre hjem. Skulle stoppe for en bil i rundkjøringen og vips gikk hjulet til venstre og syklen til høyre og før jeg viste noe som helst lå jeg på bakken. Syklen å over den høyre bene (som nå ikke er helt frisk) Og jeg måtte kravle meg løs. Gud som den syklen veier når den har lagt seg ned! Så der står jeg i rundkjøringen og sliter med å få syklen opp igjen, noe som ikke er så lett når den veier sikkert det dobbelte av meg (litt overdrivelse) Og ser bilene bare hope seg opp bak meg. Ingen av bilene gadd og stoppe for å spørre om det gikk bra meg meg. Før kanskje den 10bilen eller noe stopper og spør om det går bra. Og da er det gammel mennesker altså. Ingen av de unge som kunne hjulpet meg stoppet. Jeg trodde man var plikta og stoppe når man kom først til en ulykke? Greit nok at det ikke var så veldig veldig alvorlig. Men jeg slet veldig med å få den syklen opp igjen. Så jeg fikk hjelp av en som jobba på butikken rett ved veien da, heldigvis. Han hjalp meg trille syklen inn på parkeringsplassen der og satt den i fra seg. Jeg fikk ikke til å gire med syklen ( måtte få den ned i fri eller første) Han prøvde og få start på den og den bare stoppa. Jeg skjønnte ingenting og ville ikke kjøre den hjem. Og vil ikke kjøre mere nå lengre. Det var rett og slett jævlig, særlig med tanke på at det der koster meg 4000kr. Bare i reprasjon av syklen. fml. Men mamma kom og henta meg og Guy kjørte hjem syklen. Han fikk start på den, men det er noe galt med styre, tror det er skeivt eller noe. Greit nok at folk sikkert tenker jeg gjør så utrolig mye ut av det, men gjett hva det er ganse ille for meg.


Husker jeg var så stoldt da jeg kjøpte den.. Men nå skulle jeg ønske jeg bare hadde kjøpt en moped.

Men i dag skal det heller koses med kjæresten! Vil ikke sutre mere nå, så går i dusjen i stede. 

Hva skal du i dag? Har du veltet noen gang?

Of to sweden!

Nå stikker jeg til pappa for helgen. Skal til Sverige og Kevin pus skal være med! Thihi. Nå durer spotify i høytalerene drit digg. Akkurat nå er det 

Denne som durer! Gud den er fengene. Digger den allerede. Men nå må jeg gå! 

Kos og klem fra fjortis bloggeren! <3

Hva skal du i dag? Er du mye med familien din?

Et skole innlegg

Nå har vi naturfag. Bodil står og forteller og ingen rekker opp honden for å svare på spørsmålene hennes. Litt morsomt, ho står der og prøve å lære bort noe og ingen vil delta. Vi er litt slemme kanskje. Men det er en koselig samtale på facebook da. Hvis jeg ser rundt meg så ser jeg bare masse facebook sider, er ikke rart ho ikke får kontakt med elevene. Jaja, jeg blogger jo så kan ikke si så mye på det.

Idag er planen å gjøre lekser og sette sammen en liten trenings plan. Jeg må begynne å gjøre noe, ellers vil kroppen min forfalle. Det hadde jo vært surt. Og så skal jeg blogge. Noe dere vil jeg skal skrive om?

Vakkert web bilde, Det er så dumt webcam på skolepc'ene.

 

Hva gjør du i timen? Er du på skolen? Er det noe du vil jeg skal blogge om?

Vil du at jeg skal lese din blogg?

Akkurat nå skal jeg være med pappa og lillebror til bursdagen til Thorbørn, søskenbarnet mitt. Jeg rakk faktisk og dusje, ordne meg og finne klær på jah, tro det eller ei 30minutter. Det er ganske utrolig for ei jente som vanligvis bruker 20-25min i dusjen og bruker evigheter på å kle på seg. Hehe. Desverre rekker jeg ikke ta outfit bilde. Men kan se om jeg får tatt det etterpå. 

Nå må jeg skyndte meg og føne så mye osm mulig på håret mitt. Så det blir litt tørt, men i mellomtiden kan jeg jo ta sette dere i gang med å legge igjen blogg addressen deres så jeg har noe å gjøre når jeg kommer hjem! Så bare å legge igjen adressen din her :)

Gammelt bilde, men det er litt morsomt :P

Hva skal du i dag? Vil du jeg skal lese bloggen din?

Ja, jeg lever

Eller kanskje ikke helt. Jeg er død etter skolen, rett og slett ut slitt og lei. For ikke nok med at det er 8timer, men neida. Jeg må stå en halvtime i kø etterpå for å komme hjem. Det er det motsatte av digg. Men noe som er litt mere digg er at jeg har fått masse nye venner. Blit ganske godt kjent med noen av jentene i klassen, og flere skal det vel bli jeg blir kjent med. Jeg vil liksom kjenne alle, og huske alle navn. Så at jeg liksom ikke blir sånn "jeg vet hvem ho er, men jeg vet ikke noe om ho" For det er jo da klassen jeg mest sansynelig kommer til å ha i 3år, greit å bli kjent med en gang. 

Vi har fått skole pc'er. De skal få Photoshop, etterhvert etter hva læren sa. Han trodde det alt var der, men jeg hadde sjekket og det var det ikke. Men pc'ene er veldig små og lette. Ikke sånn mini pc, men små. Og de skal være ganske nye. Selv om jeg ikke helt liker at jeg ikke engang kan laste ned google croom! :( Det er jo den beste nettleseren.. Så sånn sett suger pc'ene fordi vi får jo ingenting på den. 

Og jeg skjønner ikke hvordan wercamen funker, så jeg får ikke lagt ut noe bilder heller. Flotters. 

Hvordan har dine 2siste dager vært? Går du på videregående?

Siste dag fri

Tar jeg fri fra bloggen også! Idag blir det kjæreste kos. Kommer tilbake i morgen, selvfølgelig. 

Hva skal du i dag?

Takker og bukker

Nå er jeg så heldig at jeg ikke har fått lov til å bruke nettet her hjemme lengre. Bare fordi jeg sa "hade mamma" i morges, fordi jeg er sur på Guy. Fordi han kjeftet og baksnakket meg i går fordi jeg har kjøpt meg en hårkur for mine egene penger. Den er bestilt på nettet og det er hjem til pappa. Bare fordi jeg ikke får lov å bestille noe hjem. Derfor kan de bli litt dårlig med blogging, siden jeg må bruke nettet på telefonen. Og jeg vet ikke hvor mye nett jeg har på den som er gratis/ med i abnomanget. 

Ikke nok med dette men den ene linsen på kamera mitt er ødelagt. Så jeg får ikke tatt noe serlig med bilder, men jeg kan bruke den andre, men den er det så ille zom på. 70-300. Derfor er jeg på leting etter en ny linse, gud pappa kommer sikkert til å drepe meg når han finner det ut. Neida, han er snill han. Men jah, hvis dere lurer på hvorfor jeg blogger så dårlig og lite så er det disse to grunnene. Null nett og ødelagt linse. FML. 

Har du problemer med nye "familie medlemmer" ? Ville dette skjedd deg?

Skal kjøre

Så jeg blir borte litt! Blogges senere i dag. Hade! 

 

Øvelses kjører du? Har du lappen?

Av sted!

Da var denne dagen over, kan si den var bedre en gårsdagen, eller jeg var med elskling i går og det var egentlig ganske koselig. Han er kosen. Idag har jeg gjort det mest unødvendige av alt, gossip girl, hele dagen nesten! Jeg fortjener ikke myligheten til å gå ut, jeg bruker den jo ikke. Men jeg skal skjerpe meg, i morgen er det straka vegen til byen for en skikkelig jente kos. Håper på å få meg noen fine klær men også mest for å titte. Elsker å vite hva det er i butikkene så jeg kan sikle på det lenge før jeg kjøper det. Syns det er halve morroa med å shoppe, å kjøpe noe du virkelig  vil ha! Men nå hopper jeg til køys! Natta bloggen :)

179842_1661336366006_1015099462_31428077_2148230_n_large 
Søt ikke sant? 

 

Hva skal du i kveld ? Legger du deg nå?

Hvem skole skal du gå på? Noen som skal på Glemmen i Fredrikstad?

Nå er det ikke lenge igjen til skole start! Jeg gleder meg sykt til å begynne på ny skole, men nye folk. Selv om jeg aldri har vært på den skolen, og aner ikke hvor inngangen er! Men jeg vil vite hvem jeg skal gå på skole med. Helst noen jeg ikke kjenner fra før. Så om du skal gå på Glemmen så ta gjerne kontakt, send en kommentar så kan vi få kontakt! : D 

 
Glemmen vgs. 

Hvem skole skal du gå på? Kjenner du noen som skal gå på Glemmen?

Jeg har fått lappen!

Endelig har jeg fått lappen på lettmotorsykkel! Gud så deilig det var å få bestått. Selv om det var kaldt og kjøre da:P

(dårlig nullbilde innlegg)

Har du lappen?

Det er ikke alltid like lett å være meg

Eller noen som helst for den saks skyld. Jeg har fått høre litt av hvert i dag, blant annet at jeg er syk. Jeg har en sykdom dere! Som ikke engang fins. Lucky me. Jaffal det har såret meg mye alt jeg hele tiden får høre. Tror nok aldri jeg kan bli bra nok for den personen, forvig et missfoster jeg :) Men jeg godter meg over at jeg egentlig er mye bedre enn personen. For jeg tar i mot all dritt og sier aldri noe tilbake til personen. Burde ikke den da tenke at det er noe galt med den istede for meg? Noen ganger er folk bare for dumme. Men men det er ikke alltid lett og være barn i de voksnes verden, eller hva?

Nam nam norske jordbær

Nå skal jeg stikke på kjøretime. Whoho, gleder meg masse. Har nettopp brukt ti minutter på å ordne håret og så skal jeg inn i hjelmen min. Enda mere woho. Men jordbær setter et annet lys på dagen altså! 

 

Så ikke det bare super godt ut? Min fantastiske frokost!Tar en...

Liten pause nå frem til jeg kommer hjem fra hytta! Kommer masse bilder når jeg er tilbake, gled dere.

Ringer leserne dine deg?

Det syns ikke jeg er helt normalt. Fordi en gutt/mann ringte meg nettopp og spørte mange dumme spørsmål. Han ville sikkert at jeg skulle skrive dette på bloggen, derfor kan jeg fortelle deg at du har fått oppmersomhet nok nå. Du trenger ikke ringe. Lurer du på noe så kan du faktisk kommentere, det er biligere og hyggeligere om du gjør det :) 

Sånn ellers er det veldig søtt at leserne mine bryr seg, men for mye er for mye. Og å ringe meg er for mye. Takk! :)

 

Ringer leserne dine deg?

Stikker ut

Så blir ikke noe blogging før i kveld tipper jeg, skal på shopping med kjæresten miin! 

 

Hva skal du i dag?

Nyeste innkjøp

Heldige meg fikk dette av mamma i dag! Utrolig deilig å ha et stort minnekort, da har jeg ett på en gb, en på to gb og en på 4gb. Masse av plass til alle bildene jeg skal ta i sommer. Geder meg masse til å dra på ferie så jeg får tatt noen supre bilder på fjellet med elsklingen min. Han vet ikke noe, så hysjj! Skal ta masse bilder av han, eller oss. Hvor stor er din minne brikke ? 

Back in business

Da var jeg ferdig med min lille pause for denne gangen! Den har rett og slett skyldes muntlig eksamen og at pappa solgte kamera mitt. Men nå har jeg kamera igjen og eksamen er bestått! Jeg fikk en 6'er, stolt? JA!  Har fått låne kamera til pappa nå, det er en Nikon D700, litt vakselig nå i starten og mye større en mitt gammle! Men jeg er klar til å utforske det så lenge jeg får låne det. Pappa er veldig redd for kamera sitt og turte ikke egneltig å la meg låne det. Men jeg må jo ha et når det er sommerferie! så inntil han har fikset meg et får jeg låne. Sommerferien skal dokumenteres og det på bloggen også.

 

Men enda har jeg ikke tatt noen særlig bra bilder. Bare noen tullebilder for å se hvordan det funka. Kommer innlegg i morgen, med innkjøp! Har vært å shoppet i dag. Fikk 1000kr av mamma. Det er utrolig! Tusen takk mammaen min ♥

 

Hvilket kamera har du? Hva fikk du på eksamen? 

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits