Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

Foto

Januar, april, juli og Oktober

Hallo!

Det er utrolig artig at så mange titter innom her fortsatt! Er jo rundt 3 måneder siden jeg blogget sist men fortsatt holder statestikken seg på rundt 20 unikelesere hver dag. Det var utrolig morsomt å se, dere er søte altså! Akkurat nå sitter jeg på skolen, vi har trykk og foto og jeg har laget 4 kaleder sider. En for januar, februar, april og oktober. Så lurer jeg på hva dere syns om dem og hva jeg eventuelt kan forbedre? Bare å låne dem altså men det står mitt navn på dem og de er "mine" så ikke ta æren for dem, hehe. Alle som gir meg tips vil få kommentarer på bloggen sin.  

Hva syns du? Er det noen du liker ekstra godt?

Fotoshoot med Nina

Hei! 

Idag er det ikke det beste været, og jeg tenker å være mesteparten av dagen inne. Skal snart hoppe på trenings sykkelen og så blir det styrke på armer, mage og rumpe. Skal få orden på denne kroppen min. Noe jeg har snakket om i all evighet. Lurer på når jeg faktsik klarer det, om det skjer i det hele tatt. Har fått en del forskjell fra starten, men er langt i fra målet mitt. Så motivasjonen er ikke på topp akkurat nå. Jeg kommer jo ingen vei! Men over til bildene, hva syns dere?


Det jeg hadde tenkt å bruke som header, bare at det ble veldig uklart. Buhu.Nina er så utrolig fotogen! Ho er så heldig med utseende sitt. Vakker er ho!

Hva syns du om bildene? Har du tatt noen bilder i det siste?

Fly me to the moon

God natt!

Da har jeg fått tatt masse fine bilder med Nina! Uheldigvis ble det bildet jeg likte best og som  jeg hadde veldig lyst til å ha som header, utrolig uklart. Er ikke det bare så typsik? Jaja, jeg har et par andre som kan funke! Nina er en veldig flink fotograf, kanskje jeg skal ta med kamera på skolen når den starter igjen å bruke henne til å ta antrekks bildene mine? Hehe, god plan. 


Med litt redigering og en tekst så fikk jeg til det klasiske "måne bildet."

Men nå tror jeg jeg endten skal trene litt eller bare gå å legge meg. For treningens skyld så har jeg og Nina gått en to timers lang tur i dag. Det må jo telles litt! 

 

Hva syns du om bildet? Har du noen tips til hvordan jeg kan ta bedre bilder av månen? Kamera innstilning osv?

You are the reason to my smileTycks?

Do you know how happy you make me?So happy! 

Hva syns du?

Not naked, just happyLitt random overskrift men det gjør ikke noe! Jeg redigerte dette bildet sånn smått i photoshop nå, tenkte det skulle bli min nye header. Siden jeg alerede er lei den jeg har. Så da skal den byttes ut! :) 

Hva syns du om bildet?

Fotoshoot med venninner + nelly kode

Nå er snuppene dratt hjem :( Så da var jeg alene, dermed er det tid for bloggen! Og dere skal få all min oppmerksomhet i en liten stund før jeg skal plage pappa litt. Thihi. Vi hadde en super koselig kveld med masse grønnsaker og dipp. Har spist så mye grønnsaker så det gjør vondt i magen. Digg. 

Det var noen som leste teksten og spurte etter koden så her er den! Koden til å få 50kr i avslag på nelly.com er NELLYLOVESFASHION.

Hva syns du om bildene? Hva har du gjort i kveld?

Vinter bilder, det har kommet snø!


Hei! Var flink jente å kom meg ut litt før det ble mørkt og tok noen bilder. Det ble ikke så mange bra, men jeg ble fornøyd med disse. Har lekt meg litt med ISO og hvitbalanse. Det blir bare mere og mere artig med kamera! Særlig når jeg kan litt. Har ikke redigert noe på bildene bare enda på innstilingr på kamera. Kult hva? 

Bedre blir det bare, jeg har fått hengt opp tøy og vasket en maskin til! Blir masse rent tøy her nå! Må nemmelig vakse alt vi hentet hos mamma fordi det luktet rart og innestengt. Da ble det litt mere å vaske en jeg planla. Henger fortsatt litt etter men jeg kommer meg nok fort i gjenge igjen! Så er jeg nødt til å gjøre masse lekser. Jeg var bare borte to dager men har så mye jeg henger etter med. Så vil jeg vaske litt mere på romme mitt, får bort støv så jeg ikke blir dårlig av det. Så bare støvsuge hele huset. Det er egentlig lillebror sin plikt men han har blitt syk, så da må jeg gjøre det. Han er så dum. 

Hva syns du om bildene? Hva har du å gjøre i dag?

The way to my heart is through my lipsTycks? 

False lashes, få en kommentar

 

Hva syns du om bildene?

Red lips make me feel sexy

Nå er det legge tid for små barn, hehe. Er så utrolig trøtt. Blir deilig å sove med han i nattJeg er en personen som alltid fryser, særlig på nesa i det siste! Utrolig rart men sant. Men natta da dere! Ble ikke noe "nattakyss" bilde i dag, heller et annet ;)


Tycks? Natta! 

Just red lips

Lekt meg litt meg 60mm makro og rød leppestift. Elser hvor fint jeg fikk til dette bilde på første forsøk! Har redigert det i Photoshop cs5, et supert redigeringsprogram! Anbefaler alle å teste det ut en gang, du kan laste det ned gratis i 30 dager eller søke opp andre måter å få det på youtube ;) 

Hva syns du om bildet? Har du Photoshop cs5?

That feelingThats the feeling i have. 

A promise means everything, but when they are broken, sorry means nothing.Tok disse bildene sammen med pappa i går. Koselig å fotografere sammen med noen! Så har jeg prøvd en ny "signatur" på bildene mine, litt anderledes enn den forje. Hva syns du? 

Hva syns du om bildene? Fotograferer du alene eller sammen med noen?

Maleutstyr!

Alt er kjøpt på Søstrene greves i Sverige. Fikk alt for den rekke summen av 250 Svenske kroner! Og der er ganske mye bra her altså. Elsker penslene, god klavitet i dem altså! Anbefaler de skikkelig :) Maler du? Hva er det viktigste utstyret for deg?

Bilder fra Halloween trening


Var kanskje ikke verdens mest vellykkede trening i går men det ble noen fine bilder! Kvaliteten ser dårlig ut men det er ikke kamera sin feil. Lyset i idretshaller suger jo. 

Idag er det en skikkelig slappe av dag, jeg skal gjøre litt lekser, dusje, fikse neglene, ta ansiktsmaske og kose meg! Nå er planen å bake boller, hehe. Så skal jeg spise litt, som jeg egentlig skulle gjort når ejg kom hjem for en time siden, neida jeg var ikke hjemme før en halvtime siden. Så så ille er jeg ikke med å spise. Men sims på face er spennede, så blir litt dratt med. Selv om det også suger. Ellers kan jeg fortelle at buss systemet i østfold suger, jeg har ventet i 45minutter på en buss som skulle komme hvert 15minutt. Irriterende. 

Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?

Maby it's not always about trying to fix..

Så mye mening i de ordene.. Tycks?

When you smile, I smile


Ble jo litt søtt da?

At the moment så gjør jeg ingen ting. Jeg kjeder meg skikkelig. Så jeg tror jeg skal gå å leke mere selvdigger og ta mere bilder av meg selv. Siden jeg er så fin i dag. Kanskje fotografere skoene mine. Jeg liker dem veldig godt skjønner dere. Har tross alt fått tre par nye. Bortskjemt. Kanskje jeg skal videoblogge? Så dere kan se hvor fin jeg er i dag. Kanskje, spørs hvor mange som leser dette. Leser du dettte? 

 

Hva syns du om bildet? Vil du jeg skal videoblogge? Leste du teksten jeg skrev?

Vakker morgen

Sånn så det ut når jeg stod å venta på bussen. Himmelen var mye mere rosa en du kan se her, var nydelig. Været var ikke så ille, ikke så alt for kaldt heller. Sol og fint vær i dag tipper jeg! Hadde min første skole morgen hos pappa i dag. Hadde badet for meg selv hele morgnen, digg? JA.

Hvordan var din morgen?

True love doesn't have a happy ending, because true love has no ending
Nå skal jeg hoppe på motorsyklen min og kjøre hele veien til Kevin pus. Fikk ikke sett han i går så endelig får jeg se han i dag! :) Skal gi han den etterlengtede gaven hans også, tror han har ventet litt på den. Men nå må jeg nesten bare gjøre meg klar så han ikke lurer på hvor det blir av meg. 

Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?

Stars are shining at me

Bildet er ikke så veldig fint i seg slev, men det ble så kult når jeg la til stjernene. Gjode det i matte timen nå, hehe. Men nå må jeg jobbe vidre! Blogges.

 

Syns?

If nothing goes right,,

Syns?

Solnedgang ved sjøen

Ble tatt når jeg var med Kevin på campingen. Vi satt og så på det hver kveld, utrolig vakkert sant? Utrolig romantisk også thihi. Savner egentlig det litt. Å bare sitte å se på solnedgangen i arm kroken hannes, det er koselig det!

Nå er jeg helt sikkert hos Kevin, for dette er et forhonds skrevet innlegg, flott eller hva? Joda.

Hva syns du er romantisk? Hva syns du om bildet?


Blue sky // Foto

Bildet er fra i går, er like fint vær her i dag! Solen skinner enda mere og alt er perfekt. Bortsett fra at vi skal hjem fra hytta. Så jeg får ikke sett Kevin min på lenge, buhu. Kommer til å bli rart og dra herfra når vi har vært her i en og en halv uke sammen. Det er liksom blitt sånn det skal være :) 

Men nå må jeg pakke før jeg får klager på at jeg er treg. Vi skal stoppe på shoppingsentret og kjøpe gaven til mamma i dag. Vi vet akkurat hva ho skal få, men kan ikke skrive det her, ho kan jo lese dette. Det ville vært dumt. Hehe.Hva syns du om bildet? Har du reist på ferie i sommer?

Nyan Fish // FotoTycks? 

Looking for you // Foto

Planen var vel egentlig nå å legge meg ute i solen, men jeg vet ikke helt hvor solen er. Tror den forsvant når jeg stod opp eller noe. Sånn ellers er det 30grader ute! Deilig. Men over til bildet, det ble tatt i går med det nye kamera som det kommer et innlegg om litt senere i dag. Ble veldig fornøyd med dette bildet! Like?

To hunder som leker i vannetHva syns du?

Foto // The one and only

Jeg stikker til Kevin min nå for dagen! Så vet ikke om det blir så veldig mye blogging, men skal prøve selvfølgelig!Hva skal du i dag? Hva syns du om bildet?

Foto // Close

Siden jeg har pappas super kamera så knipset jeg litt i stad og fikk disse søte bildene av kattepusen min.
Hva syns du om bildene? Hva skal du i kveld?

Flower power // foto

Idag blir det kjæreste besøk og en tur til Sverige! Kanskje jeg er heldig å får kjøpt meg en ny kjole til 17mai. Hmm.. Kanskje. Vet ikke om det blir så mye blogging i dag, men som alltid skal jeg prøve! Håper alle får en fin dag da!Tycks?

Katten i treet / Foto


Foto - Stine Edvinsen


Hva syns du?

Foto // KattSyns?

Foto // Kittey

Et av bildene fra da jeg solte meg. Har fått redigert det og alt. Hva syns du? Har du katt?

Foto // Hvit katt

Dumme nettverket er nede igjen, derfor kommer det veldig få blogg innlegg frem til mandagen. Siden da skal vi kjøpe nytt nett! Det blir deilig det, så kan jeg endelig surfe på normal hastighet.

 Sykt fint vær ute i dag! Sola har steket i ett i hele dag.

Dagen startet ganske enkelt med at jeg måtte vente i ti år på at lillebror skulle bli ferdig å dusje. Seriøst han bruker lengre tid enn meg! Men han ble tilslutt ferdig da. Så gjorde jeg klar litt honning melon og fant frem kamera og full pakke for å gå ut og sole meg. Siden ikke nettet funket trenkte jeg jo ikke være inne heller. Så der lå jeg i 1 ? 1 og en halv time og ble brun. Eller jeg ble ikke brun jeg har ikke engang fått noe farge, men snart blir jeg brun! Bare jeg finner frem selvbrunings sprayen. Neida, betakaroten, sol olje og ekte sol er det som skal brukes for harde livet i år! Og jeg sier bare en ting, sol olja mi lukter fantastisk! Elsker lukten av den, og bare det får emg til å ville ligge ute i solen liksom. Hurra for sol olje motivasjon!

 

Men når man ligger der fredelig på gresset og aner fred og ingen fare, hva tror du skjer? Jo du får en konkurent. Katten min, som er den eneste på denne planeten som er blekere enn meg, han kom å la seg ved siden av meg og solte seg selv! Jeg ble faktisk litt stoldt når jeg lå roligere enn han. Men da fikk jeg jo masse tid til å knipse noen fantastiske biler av han! Seriøst han var fotogen i dag, skulle tro han gjorde seg til.

 

Men han tapte sol konkurransen og gikk å la seg under ett tre.. 

 

Hva har du gjort i dag? Hva syns du om bildene?

 

Bilder // Bak skuret

Har vært ute med Trine og Dennis. De har skata, så har vi spilt på mobilene. Og masse morro! Ok, vi har nesten ikke gjort noe.. Men bilder ble det! Nå skal jeg til Trine å se på film. Håper det ikke blir skrekk, tenkte å gå hjem igjen og seh. 
Hva syns du om bildene ? Hva har du gjort i dag?

Foto, innsjø

Som sagt var jeg jo på tur med Kevin her om dagen, nærmere bestemt fredagen. Da vi så stål orm og jeg trippet og hoppet hele truen. Koselig det! Men vi fant et sick fint sted. Eller Jah, så ikke utsikten først jeg da men, Kevin så den da og viste meg etterpå. Måtte bare ha et bilde! Var utrolig pent der.  Hva syns du om utsikten? Vakkert?

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits