Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto

Blogg

NYX 3øyenskygge paleet

Dette er min yndlings paleet! Elsker fargene, de passer perfekt til hverdags sminken min. De er godt prigmenterte og boksen de kommer i er utrolig fin syns jeg! Super kvalitet til å bare ha kostet 40kr. Jeg kjøpte denne på www.cherryculture.com , den beste butiikken å kjøpe dette merket på! Men frakten er litt dyr så best å bestille mye på en gang eller sammen med en venninne. De skriver også lavere pris på pakken så du slipper å betale toll hvis du går over 200kr. Jeg anbefaler denne paleeten til alle sammen som leter etter en godt prigmentert hverdags sminke! Disse hodler hele dagen og ser supre ut på. 

Vinn en epilator!

braunvinn

Er du med? 

Stikker!

På cheer leading, blogges! 

Hva skal du i kveld?

Ny header, med menyAlle knappene er ikke kommet enda, men de fleste er der. Og noe nytt er jo at jeg skal ha salgs blogg! Siden jeg har en del ting jeg ikke bruker kan jo noen andre få nytte for dem :) Ble en ganske rask header, og jeg syns den er litt penere en den forje. Litt ryddigere på en måte og fargene er litt finere. Får nok høre etterpå om den er fin eller ikke av kjæresten, hehe. Jeg bare tuller! eller?

Hva syns du om headeren? 

Lese din blogg?

Så legg igjen en kommentar. Noen får også kommentarer av meg, hvis dere er heldige ;)

Nytt design og header

Er ikke helt fornøyd med headeren, men må vente til jeg får en hvit bakrunn jeg kan bruke. Liker best når det er helt lyst. Ellers bil jeg prøve å endre litt på skriften, den er jo så utrolig liten, jeg vil jo at dere skal klare å lese det jeg skriver! :P 

Hva syns du om designet og headeren?

Nytt design!


Med nesten lik header som på det nye, bare med farger og litt breiere.


Er ikke helt sikker på om jeg skal beholde det, fordi det er en spessiel liten gutt, Kevin, som syns det forje var bedre. Og det får meg også til å lure, var det egentlig bedre? Men det forje var ikke mitt, det var ikke noe jeg hadde laget fra grunnen. Dette er mitt, jeg har laget det, jeg har skapt dette designet. Derfor trenger jeg hjelp av dere, er dette bredre? Eller var det gammle bedre?

 

Hva syns du? Gammet eller nytt?


Din blogg?

Jeg vil lese, så legg igjen en link til din! :)

Nytt design!

Jeg gikk ganske fort lei av det andre. Så jeg ville heller ha noe enklere, og ikke minst ryddigere! Jeg følte selv at når jeg var på bloggen min at jeg ikke ville lese fordi det var så rotete. Men nå vil jeg heller titte innom for å se hvordan det blir! Nå er alt veldig lyst og ryddig. Føler at dere lesere også kanskje vil følge meg hvis det ser bedre ut, har jeg rett? Jeg har ingen header enda, men det kommer. Den andre var ikke så bra, og denne skal bli mye bedre. Men da må jeg ta bilder til den! Og idag har jeg fått nytt kamera, men mere om det senere. Knappene er forsatt ingen ting i side menyen, men de kommer i løpet av dagen tipper jeg! 

 

Like?

Nytt design!

 

Da var det kommet et nytt design på denne bloggen, noe jeg virkelig trengte! Jeg er ikke fornøyd med det enda, mye jeg føler jeg må gjøre med det.. Pluss jeg liker egentlig ikke headeren min.. Bakrunden ble så kjedelig.. får se om jeg får enda på det!  Ellers har jeg endra på så å si alt i designet. Skal komme opp nye teks former og litt sånt småtteri. Gleder meg til det blir helt ferdig!Hva syns du om designet og headeren?

Blogg vs blogg, meld deg på!

Jeg tenkte å kjøre en liten blogg vs blogg, og da må jeg nok ha noen påmeldte! Hihi, derfor kan du melde deg på i dette innlegget. 

 

Er du med?

Jeg vil lese din blogg!

Så legg igjen addresa di, så titter jeg innom! 

Tumblr_lj3d9nmrsb1qbvxwmo1_400_large 

Vil du ha en kommentar også? 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits