Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Back to normal

Hei! 

I det siste har jeg "mistet meg selv" litt føler jeg. Jeg har lagt drømmene litt til side, sluttet å fokusere på det som er viktig her og nå  og egentlig bare fokusert på skolen. Karakterer er jo tross alt ikke det viktigste her i verden, selv om det er de som skal få meg opp på beina når jeg flytter hjemme fra for å starte mitt egent liv. I det siste har jeg ikke bruk tiden på å "bli den beste versonen av meg selv" Jeg har ikke higstet etter å bli den perfekte venn, kjæreste, elev osv. Eller kanskje alt for mye på perfekte elev. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å bli modell, eller noe i den duren. Men i det siste har jeg latt det ønsket gå langt bak i rekken, jeg har nesten kuttet ut å trene. Det har gjort at kroppen har forfalt en del og jeg er lengre unna drømmen. For at drømmer skal bli virkelighet må man jobbe med dem og "dyrke" dem. Dette er noe jeg må bli flinkere til. Så fremover skal jeg begynne å trene mere og spise sunnere. Uansett om det er jul eller ikke. For kroppen min kan jo ikke svinne bort bare fordi det er en høytid? Vi har jo høytider nesten hele tiden! Og jeg ønsker å bli ernæringsfysiolog, da må jeg jo ha en grei helse? Karakterene har jeg jobbet masse med og jeg er sikker på at jeg vil klare det helt fint! 

Så i dag er det første skippertaket tatt, jeg har trent for første gang på evigheter. Jeg har tenkt mye gjennom hvem jeg er blitt og hvem jeg vil være og sett at jeg trenger forandringer. Jeg elsket å ta bilder før, når tar jeg nesten ingen. Dette skal det bli forandring i! Jeg vil også prøve å blogge så mye som mulig. For det er så morsomt å kunne se tilbake på ting på en blogg. Hehe, elsker å le av meg selv og titte tilbake. Hver dag er en mulighet til å være den beste versonen av deg selv!  


Hvordan har du det? Er du den beste du kan?

Én kommentar

har de bra takk:D

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits