Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Å miste en man elsker

I det siste har jeg tilbrakt mye tid hos moren min, det har blitt lite lekser og lite søvn. Jeg er veldig lei meg nå, det føles så fælt å skulle miste en man elsker. For i overigår fortalte mamma meg at hunden jeg har hatt i 8år skal avlives på torsdag. Jeg vet, mange er sikker sånn at det er uretferdig, umennskelig osv. Men ho har det utrolig vondt og selv om ho får mye smertestillende har hun veldig vondt. Selv klarer jeg ikke forstå hvorfor, jeg vil ikke miste den lille jenta mi. Ho er som en søster for meg. Jeg har så mange gode minner med denne hunden, ho er den eneste personen jeg virkelig har stolt på. Ho har trøstet meg i de tunge periodene og alltid gjort meg glad.
Det var en gang jeg hadde skikkelig familieproblemer på grunn av eksen til mamma, så kom Pia luskene opp på rommet mitt og lå inntil meg den natten. Jeg husker at jo slikket tårene av kinnet mitt og lagde pipelyder til meg for å trøste meg. Som om ho ville vise meg at ho forstod meg og var glad i meg.
Jeg elsker virkelig denne hunden. 

 

Ho har vært verdens beste hund! 


Jeg tenkte å få forstørret dette bildet opp på et lerret og henge det opp på rommet mitt. Noen som vet om et sted jeg får gjort det? 

 

Det som gjør meg mest lei meg er at på grunn av en mann har ho fått denne skaden. Det er en mann som har vært slem med henne og skadet henne. Ikke nok med dette så fjernet han også forsikringen på henne før vi viste om skaden og vi viste ikke om at forsikringen ble slettet før det var for sent.. Tenk at en menneske kan gjøre noe sånt mot et uskyldig og snillt dyr! Mot min søster. 

 

Har du mistet noe som er deg kjær? Har du et kjæledyr?

10 kommentarer

Sunniva :*)

04.12.2012 kl.20:06

For en nydelig hund. <33 Utrolig trist :(

Thea Marie

04.12.2012 kl.20:09

utrolig trist! Nei, men har mistet min bestekompis og det er skikkelig ille! Sliter med det enda, men man får vel bare ta seg tid og ikke stresse med noe. Sørge på man. Det er kjempe vondt!

Linn - Hund, foto og hverdag

04.12.2012 kl.20:10

Så utrolig trist! Forferdelig å miste noen man er glad i.

Har mistet fler hunder, men spesielt 2 av dem savner jeg forferdelig. Har en hund nå som betyr alt for meg, bare tanken på å miste henne gjør at jeg får tårer i øynene.

Trine - Kommenterer tilbake!

04.12.2012 kl.20:11

Uff.. så trist:( Pia var en herlig hund! Er her for deg <3
uff det er så trist :(

Sandra Børstad

04.12.2012 kl.20:13

Ikke godt å miste noen man er glad i nei! Har mistet en hund..

Ms Falch

04.12.2012 kl.20:15

Jeg har mistet flere dyr, og føler med deg hvor vondt det er, har selv en kanin og en hund, og jeg kommer til å bli knust den dagen de dør.

Heldig vis går livet videre for deg, selv om dagene er tyngre.

Melissa

04.12.2012 kl.20:41

Ja, det er jo helt forferdelig..

juliavictoria

04.12.2012 kl.20:43

uff, det er ikke bra. Vi måtte selv avlive hunden vi hadde på grunn av skade, det var trist, men ikke noe inærheten av dette for vi hadde henne ikke så lenge før hun ble dårlig.

Mikael

07.12.2012 kl.19:33

Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits