Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Back in the blog world, trenger blogger å lese!

Hei! 

Jeg sa at jeg skulle blogge denne sommeren, jeg vet ikke helt hva som skjedde med det. Jeg tror kanskje at blogging begynner å bli litt gammelt for meg. Noe jeg tvert i mot ønsker! Jeg savner litt det å gå inn på bloggen å lese alle de koselige kommentarene og se hvordan lesertallet steg. Samtidig som jeg vet at dere fortsatt er der og titter innom innimellom! Jeg skal prøve nå de neste dagene og blogge, så får vi se om det er noe som fungerer eller om jeg bare skal droppe det en siste gang. Det er så mye jeg egentlig vil vise dere og fortelle! 

I det siste har jeg jobbet, gratis vell og merke, i litt over to uker hos dyrebutikken på Storbyen. Det har tatt en del tid og gjort at jeg ikke har fått tenkt på blogging. Før det var jeg jo i Bodø og ellers har jeg bare vært sammen med kjæresten og venninnene mine. Shoppet mye, vært mye ute men samtidig føler jeg ikke at jeg har fått noe ut av denne sommeren! Det er 20 dager igjen nå. Bare 3 uker med ferie før det er tilbake på skolebenken og telle ned til høstferien. Heldigvis begynner jeg ikke på en ny skole dette året. Jeg slipper alt det med å få venner, for jeg har funnet de beste jeg tror jeg kunne ha klart noe sted. Det er jeg utrolig glad for! Men det kommer nye folk i klassen min nå, og jeg lurer fælt på om det kommer et nytt medlem i "gjengen" vår. Hihi. 

Dagen i dag har gått til å våkne opp med kjæresten, lage frokost og så måtte han desverre dra. Som betyr at jeg ikke har ordnet meg i dag, ikke spist middag enda og sett masse på Prittey Little Laiers. Det er blit den desidert yndlings serien min for tiden! Så utrolig spennende og jeg elsker måten dem inspirerer meg til å kle meg fint. I det siste har jeg vært litt lat med tanke på klærne, men nå er det andre boller og jeg har tenkt å gjøre det beste jeg kan ut av hvert antrekk! Det er jo ingen grunn til å ikke skulle kle seg pent. 

 


Siden jeg ikke er fikset akkurat nå så kommer det et eldre bilde, lover et mere oppdatert bilde i morgen!  

Men nå må jeg jo oppdatere meg på hva dere leserene mine har gjort! Derfor ber jeg dere om å legge igjen linken til deres blogg så jeg kan få tatt en titt hos dere :)

10 kommentarer

Sissel

27.07.2012 kl.21:24

Så bra at du skal blogge :)

www.sisseldream.blogg.no

Stine Kårstad

27.07.2012 kl.21:32

Bare å lese

www.soraandom.blogg.no

Jeg har blogg VS blogg på bloggen min bare å melde deg på : D

KAROLINE

27.07.2012 kl.21:33

http://kesh95.blogg.no/

Charlotte

27.07.2012 kl.21:50

Bare å lese min: www.sharlotte.blogg.no

<3 XFLWRPWR - mote og foto

27.07.2012 kl.22:27

xflwrpwr.blogg.no

Hannah Serine

27.07.2012 kl.22:40

gjerne les min :) lifeashannahserine.blogg.no
Høres ut som at du har hatt det fint da :) Og så spennende med nye klassekamerater!

Les gjerne min :)

theresekristina

28.07.2012 kl.12:18

Eg tenke akkurat det samme! Det er ingen grunn til å ikkje kunne kle seg litt fint :)

Kamilla Berglund

28.07.2012 kl.15:40

Vi har hatt ca like innholdsrike dager! Bortsett fra at jeg har sett på gossip girl da :) Bra du er tilbake!

Emilie Berntzen

28.07.2012 kl.19:41

Les gjerne min :)

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits