Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Trenger motivasjon

Nå har det gått alt for lang tid siden jeg tok meg en skikkelig runde med hard trening. Ikke nok med det, men går det for lang tid så mister jeg motivasjonen! Så nå sitter jeg her, har tøyet litt, prøvd noen armøvelser men må nok øve mere, funnet den perfekte trenings musikken og sett på inspirasjons bilder på wehartit så jeg skal klare å komme meg ut å få ut litt sinne som jeg prøver å bygge opp. For jeg trener så sykt mye bedre om jeg er litt sint, altså sint på meg selv som ikke har kommet meg ut før nå. Ikke for noen annen grunn, bare for å utnytte det lille sinne jeg kan klare å jobbe frem. 

Spillelisten jeg har klart å finne frem finner du HER på spotify! Er ganske røff og perfekt til å gi det lille ekstra på trening. Skal nok få med meg denne på tur, når jeg kommer meg ut. 
Har du noen tips for at jeg skal dra meg ut av stolen og komme meg ut på sykkelen? Hva gjør du på dager du ikke har inspirasjon?

3 kommentarer

helene simensen

08.07.2012 kl.20:09

subscribet spillelisten :-D hihi

youdontknowus

09.07.2012 kl.12:09

Jeg tar bilder av ting :)

Anine Kristin

26.07.2012 kl.00:43

Sånne dager har jeg også innimellom! Se på weheartit på fitspiration bilder, les treningsblogger eller se et gammelt show av Victorias Secret. DA går kommer jeg meg ut med en gang! Ellers så hjelper det jo litt med nytt treningstøy da : )

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits