Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Endelig fått jogge!

Nå har jeg hatt mange dager inne, altså 12 dager uten trening! Nesten to uker det. Bare fordi jeg har vært syk, vært hjemme fra skolen i to dager med feber og hatt en hals/nase/bihuler som har vært helt tett. Ikke de beste 12dagene for å si det sånn! Ikke nok med det men det var kjempe vær når jeg var syk. Haha, er ikke det typisk? 

Endelig fikk jeg da tatt meg en tur! Merket at det var en stund siden sist nå ja, men jeg klarte 6km jogging! Og så koste jeg meg litt i fjæra. Det er så pent her i Bodø, hos mormor og morfar. Så jeg tror nok jeg tar en tur ut i morgen også! Så blir jeg så sporty og fin nå som det er sommer. Kostholdet her oppe er en annen sak, kan si at  jeg spiser mye og det er ikke alltid like sundt. Men det kommer seg når jeg kommer hjem! Da blir det vann og knekkebrød som venter. Neida!

 

2 kommentarer

Yasmin

27.06.2012 kl.23:52

har akk begynt å jogge igjen ! elsker det
har jogga idag jeg også :)

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits