Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Grønt og fint

Hei! Da var det så å si sommer ferie. Som betyr at jeg er tilbake, og nå skal jeg være skikkelig flink. Haha, morsomt hvordan bloggere kaller seg selv flinke ved at dem blogger ofte? Det gjør deg jo ikke akkurat flink bare ved å blogge. Neida! Fra spøk til alvor, jeg har vært skikkelig syk de siste tre dagene og er ikke helt frisk enda men jeg gidder rett og slett ikke være inne mere. Desverre for meg var det ikke noe skole i dag, men da drar jeg heller ut med venninnene mine på shopping. Much better. 

Det har vært så fint vær de siste dagen og jeg har ikke fått vært ute i det hele tatt! Så nå skal det tas igjen. 

Det kommer forresten et nytt design nå i nærmeste fremtid! Gleder meg masse til å vise dere det! Har jobbet skikkelig med det nå som jeg var syk. Ikke at det er så hardt arbeid, men tidkrevende kan man si. Hehe. 

Hva er dine planer for dagen? Gleder du deg til det nye designet?

2 kommentarer

Fredrik

21.06.2012 kl.15:30

Kos deg! :))

Charlotte og kameraet Per

21.06.2012 kl.16:14

mine planer for dagen er.. å ikke gjøre noe. det er ferie, men kjæresten min er opptatt og da har jeg virkelig ingenting å finne på. :)

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits