Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Litt variasjon i treningenHei! 

I dag var planen å svømme tre kvarter/ time, men neida! Sarpsborghallen var stengt for sommeren den. De har tydeligvis tidligere ferie enn skolene, jaja. Så da ble det sykkeltur isteden for! Syklet hele 12km, noe som er ganske slitsomt når man er i såpas dårlig «sykkel form» som meg. Hehe. Nå skal jeg straks kjøre styrke på mage, armer og rumpe. Lurer litt på om jeg skal legge på lår også, men med tanke på at de tre andre allerede tar 30minutter frister det ikke veldig. Jeg prøver å få litt variasjon i treningen min nå, for å få raskest og best resultat. Ikke bare for å se bra ut men også for å føle meg bra. Det som er så supert med all treningen jeg har hatt i det siste er at jeg blir så glad og fornøyd. Jeg kan titte ned på magen min og tenke at «en dag blir den markert» og «den er blitt strammere nå», dette gjør meg så mye mere fornøyd med meg selv! Og jeg elsker det, alle burde være fornøyde med kroppen sin uansett hva det måtte koste.

Så derfor oppfordrer jeg alle til å prøve ut nye ting hele tiden, selv om du har funnet noe du liker! For da kanskje du finner flere ting du liker og trenger ikke gå lei av trening. Positivt positivt positivt!

Så lurer jeg på om jeg skal legge med et bilde av magen nå, og så kunne se forskjellen fremover. Så en ukentlig oppdatering på hvor langt jeg har kommet eller hva jeg har oppnådd? Høres det bra ut?

4 kommentarer

Ylva ♥

12.06.2012 kl.20:42

Så spennende!

Ine - Foto og hverdag

12.06.2012 kl.20:57

Det høres bra ut det! Syklet du ute, eller på spinningssykkel? Pleier selv sykle 30km på spinningsykkel :)

STINE EDVINSEN

12.06.2012 kl.21:01

Ine: Jeg sykler ute :) Så blir en del bakker.

Hedda

12.06.2012 kl.21:11

Høres bra ut!

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits