Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


" Tar det i morgen"

Er det noe man ofte sier til seg selv er det "tar det i morgen" og "tar det etterpå", selv om man egentlig har tid akkurat der og da! Dette gjelder ikke bare trening men også alt annet som f.eks. lekser. Hvor ofte har du ikke utsatt leksene dine til siste liten eller droppet dem? Hva får du ut av det, jo du lurer deg selv. Du vil ikke lære noe av å droppe det. Samme gjelder trening, sier du " i morgen" hele veien fra høsten til neste vår vil ikke sommerkroppen komme. Du trener ikke av å si "i morgen", hadde det vært så lett hadde vi jo alle hatt perfekte trente kropper. 

Målet er da og komme over det lille steget og si "jeg tar det nå" og faktisk utfør det. Selvfølgelig fines dager man rett og slett ikke har muligheten, men du klarer å slenge på 20-30 situps eller 20-40 knebøy selv om ikke sant? Og vips så har du gjort noe den dagen også. Husk at alt er bedre enn ingenting! Hvis du tar noen øvelser når du står opp, noen når du kommer hjem og noen før du legger deg så har du mange og plusse sammen. Ikke nok med det men for hver gang du har blitt sliten i musklene så jobber de fortsatt selv om du er ferdig med øvelsen for den gangen. Hvis du da holder på sånn hver dag vil sommer kroppen komme fort. Men, det er også viktig å ha dager der du virkelig trener hardt! Så når du har tid kan du ta skikkelig i, men ellers kan du "holde det ved like" med småøvelsene. 

Så da håper jeg alle kan kommer over knekken og si "jeg gjør det nå! " og ikke utsett det, for det er faktisk din egen helse og kropp det er snakk om. Du er den som må gjøre forskjellen, skill deg ut fra mengden og faktisk gjøre en innsats! Hvis det er vanskelig å få deg inn i rutinen så kan jeg trøste deg med at det tar 21 dager før det er en vane. Altså 3 uker før du føler at det er riktig å skulle trene ofte og du bare gjør det. Og hvis ikke det hjelper så sett deg selv mål. Det er vanskelig å trene uten noe mål og mening. Er grunnen din til å trene at kjæresten din sier det kan du ligse godt gi opp! Du må trene for deg selv, for at du skal føle deg vell og bra ikke for at noen andre skal føle seg bra med deg. Hvis målet ditt er å bli raskere eller mere utholden en kjæresten eller en venn derimot kommer konkurranse instiktet inn og du vil lettere klare målet ditt! 
Hva sier du? Vil du si "jeg tar det nå" eller "jeg tar det i morgen"? Hva skal til for at du endrer holdning?

Én kommentar

fotoas

08.06.2012 kl.19:19

Fysøren så pen du vaar :D

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits