Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Syk trenings narkoman

Jeg nærmer meg vel klassen "trenings narkoman" Jeg har rett og slett trent alt for mye de siste ukene. Altså de siste to ukene og starten på denne, har jeg trent 4-6 ganger i uka. Hvorfor? Fordi jeg ikke er fornøyd med tilstanden til kroppen min. Hehe, den er slapp og ute av trening, dette må jeg jo gjøre noe med! Jeg kan ikke bare sitte å se på den forfalle. Det blir for dumt. Så jeg tok saken i egne hender og har sikkert overtrent. Nå er jeg så heldig at jeg er støl og syk samtidig. Ikke nok med dette men jeg tror også at jeg har Astma. Fordi jeg rett og slett får syke pusteproblemer og hosteproblemer av å anstrenge meg. Så jeg skal til legen den 14.05, blir digg å skal få teste meg og kanskje få noe medisin for problemene! Da kan jeg jogge enda lengre og trene enda hardere. 

Det er så deilig å "få tatt tak i problemet" altså å få trent meg til sånn jeg vil se ut. For det er ingen andre enn jeg som kan få igang dette trenings opplegget. Gjettom jeg har tatt tak i kroppen min nå! Kanskje litt for mye, men det får bare så være. Jeg prøver å trene minst fire ganger ukentlig, men føler meg "dårlig" hvis jeg ikke trener hver dag nå. Så kan vel si at en dag uten trening er en dag uten mening for meg nå. Så til alle dere andre der ute, tren dere til kroppen dere ønsker ikke sitt på rompa hjemme og syt! Det føles så herlig når du først har kommet i gang og kan se litt resultater. Lover dere. Jeg skal bare bli kvitt feberen, hodepinen og halsvondten så er jeg på'n igjen! Hardere enn før. Er så gøy å tvinge meg selv til ting, eller det er egentlig bare artig etterpå. Når det skjer så er det forferdelig, men etterpå. DAMN DEN FØLELSEN! 

Jeg tenkte å lage noen trenings innlegg fremover. Hvordan jeg når målet mitt, og hvordan dere kan nå målene deres! Høres dette bra ut? Så kom med forslag på hva du vil at jeg skal skrive om! Du vil da bli linket i slutten av innlegget som en takk :)

En godt trent kropp er en glad kropp :) 

 

Hvordan går det med deg? Er du syk? Når du dine egne mål? Kommer du i gang?

11 kommentarer

ingunn96

24.04.2012 kl.19:48

så herlig! :)

tenderlove

24.04.2012 kl.19:50

Jeg er frisk som en fisk, og er kommet i gang med treningen. Jeg har fått et nytt treningsprogram som jeg skal følge 3-4 ganger i uken, i tillegg til at jeg trener zumba og sånn.

Målet er å trene 5 ganger i uka frem til sommeren, satser på at jeg klarer det. Må bli klar for bikinisesongen, den er jo like rundt hjørnet nå :)

Silje H Simonsen

24.04.2012 kl.19:52

Heldig du er, jeg klarer ikke å komme meg opp for å trene..

Lisa

24.04.2012 kl.19:55

Heldig! Klarer ikke å presse meg til å trene noe jeg.. :)

Pernille

24.04.2012 kl.20:01

flink du er!

Pernille RP

24.04.2012 kl.20:16

Gjerne rumpeøvelser eller hvordan man kan fjerne "håndtaket"/"bilringer" eller hva det nå enn blir kalt.. Haha, få litt mindre hofter liksom, at de er mer markerte, hvis du skjønner

keeptight

25.04.2012 kl.15:56

Skriv litt om ulike målsettinger og målingsmetoder (fettprosent vs badevekt) og litt om motivasjon. Hvordan man skal jobbe med seg selv for å komme seg opp av sofaen :)

Tine Elena

29.04.2012 kl.20:42

er litt for lat for alt dette treningslivet..

Limik

02.05.2012 kl.13:56

jeg er rett og slett for lat :P
Jeg er ikke syk nei :) jeg skal prøve å bli flinkere til å trene i sommer nå :)

Sandra Nilsen

12.05.2012 kl.15:24

Jeg har så lyst og trene for fullt og få drømmekroppen! Men jeg er gravid nå, så må vente med den drømmen :p Eneste jeg får trene nå er pilates, men det er bedre enn ingenting!<3

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits