Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Hele verden og litt til

Hei dere! Tenkte å skrive et langt innlegg om hvordan fohold lett blir alt for mye for noen. Så håper jeg dere liker det. Blir takk nemlig for alle kommentarer!

Ofte når man ikke har særlig mye erfaring med seriøse forhold før og "endelig" får ett, er det så lett å falle i knipen der det bare blir "han" og ingen andre. Når du endelig får den følelsen av at noen vil ha akkurat deg og ingen andre så vil du holde på den hele tiden. Dette kan ende med to ting: Du mister all sosial kontakt eller du skremmer han bort. Jeg vil si at et forhold er dårlig hvis derer bare er med hverandre, ingen andre. Hva skal da skje etter forholdet? Hva hvis dere ikke var ment to be? Det er så mye som kan gå galt, og mest sansynelig vil gå galt. Ikke det at jeg tviler på alle forhold der personene er med hverandre hele tiden! Det kan funke for noen, men det er yterst få. Å være sosial er utrolig viktig, hvis ikke kan du nesten bli gal. Hehe, der var jeg ille drastisk, men dere skjønner! 

Når jeg fikk min første kjæreste føler jeg at jeg ikke var fink nok til å være med vennene mine også. Jeg satt dem til side ovenfor han og endte med å bli droppet mange ganger av han, hvis jeg ikke hadde hatt en så god bestevenninne som Trine da så tror jeg neppe jeg hadde kommet meg over det. Ho var en utrolig god venn og støttet meg hele tiden, takk gud for at jeg hadde henne! Men tenk deg at du har en del venninner men ikke en som du virkelig deler alt med og som du vet støtter deg uansett. Da er de andre venninnene ganske så viktige for deg! Uten dem hva skal du ellers gjøre? Hvem skal du snakke med? Og hvem skal støtte deg? Det er så lett å miste dem hvis du er i en gjeng der ikke alle er i forhold og opptatte. 

Det gjelder å finne den gylne middel veien. Der du har tid til venner, så du ikke mister dem og har tid til kjæresten. En kjæreste er veldig viktig i livet, man føler seg elsket. Det er en utrolig deilig følelse at noen vil ha akkurat deg. Det fins flere milioner jenter der i verden, men han valgte akkurat deg. Samtidig som det er med vennene dine du lager de beste minnene og de varer som regel lengre. Ikke det at et forhold ikke kan vare evig, det er en fin tanke. Men tenk også på at 50% av alle ekteskap ender i vasken. Ikke en særlig pen statestikk. Jeg kommer aldri til å gifte meg hvis jeg tviler 1% da er det bedre å finne ut hvorfor man tviler, så den statestikken skal jeg ikke være med på! Ekteskap for er et løfte for evig tid. 


4 kommentarer

MODEMARTIN

11.04.2012 kl.19:44

Har du haft en fin dag? :)

Eva

11.04.2012 kl.20:15

utrolig bra skrevet :)

Sigve

11.04.2012 kl.20:43

Vakkert! <3

Trine

12.04.2012 kl.20:14

Det var vakkert skrevet! Det er så sant.. At man lett mister all sosial kontakt pga en kjæreste.. Jeg føler man må sette vennene og kjæresten likt, ikke droppe noen av dem! Få det til å fungere:-)

tnaa, selvfølgelig støtter jeg deg, vennen! Du er den aller beste vennen jeg noen gang har hatt! Synd vi ikke har fullt så god kontakt nå :( Håper du vet at jeg fortsatt er her og støtter deg <3

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits