Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Blogg blogg blogg

Mange som lurer på når neste blogg innlegg kommer og om jeg har sluttet. Jeg er rett og slett ikke i humør lengre til å blogge særlig mye. Når jeg endelig nærmer meg et liv som kan være artig å lese om så får jeg ikke lysten lengre. Eller det mere "topp blogger som er ute hele tiden" livet. Jeg er ute med venner og har det utrolig artig! Jeg vil ikke være hjemme og bare meg lengre. Jeg vil ikke høre mine egne tanker, for de kan være skikkelig bitchy noen ganger! Hvis dere skjønner hva jeg mener. Derfor prøver jeg å holde meg selv opptatt, pluss at jeg elsker å være med vennene mine! Noe jeg har droppet så alt for lenge, jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg har aldri møt så fantastiske folk som jeg er med nå! Men hadde det ikke vært for fortiden hadde ikke fremtiden sett sånn ut. Takk gud for det. 

Der har dere grunnen til at jeg ikke blogger. Jeg er for opptatt med å ha det gøy og gjøre andre ting enn å tenke, skrive fine innlegg og bare være meg alene. For akkurat nå er det akkurat dette jeg vil og trenger. Jeg høres helt sikkert idiotisk ut, men dere har sikkert opplevd at dere selv vil stikke av fra deres egne tanker? Nå har jeg det sånn. Når man blogger må man tenke, man må finne på masse kreativt og skrive tankene sine. Når man da skal flykte fra dem er det ikke så lett å blogge. Hehe. Alle har sånne perioder, og jeg kommer meg nok over det! Så når jeg har klart å "rydde opp" inni hode mitt og satt alt på plass så kommer jeg sikkert tilbake! Jeg elsker å blogge, jeg liker å få ut tankene mine og dokumentere live mitt, men akkurat nå passer det ikke. 

Jeg håper dere kommer tilbake når jeg kommer tilbake. Dette vil ikke vare for alltid. What does'n kill you makes you stronger! 

 

6 kommentarer

P.B

01.04.2012 kl.23:34

Kom tilbake når du føler for det! :-) har lenge gått etter det "blogg når du har noe å dele"

G U N N N I S

02.04.2012 kl.00:09

Du kommer tilbake når du føler for det , alle har slike "nedturer" når de ikke årker og blogge fordi livet smiler mer til dem enn hva det før gjorde.

Sigve

02.04.2012 kl.01:26

Kom tilbake akkurat når du føler for det! :-) <3

Viktoria ; *

02.04.2012 kl.10:18

ta den tiden du trenger :)

∞ snarset

02.04.2012 kl.21:09

Utrolig fin header og design!! :)

Tine Elena

07.04.2012 kl.16:44

gleder meg til du kommer tilbake!

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits