Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Ikke vær redd

Tiden etter et langt forhold er tung, og den kan vare for evig. Føles det ut som. 

Man føler seg redd, alene, glemt, ikke verdig, dårlig, trist, lei.. Listen er utrolig lang! Men gjennom denne tiden er da man må være sterkest. Hvordan er det mulig å være sterk når alt er nede? Ikke vet jeg. Alle følelsene kommer på en gang, selv om det har gått en månede, to måneder eller kanskje 6måneder, kan det fortsatt være like ille. Det er ikke mye å gjøre, la tiden lege alle sår. Være med venner for å glemme. Høre på sanger som får deg i godt humør igjen. Ikke tenke på han. Finne noe nytt og mere spennende. Grave deg ned i skole. Pleie deg selv. Gråte, bare få ut alt. Eller sitte igjen i håpet, men hva hjelper det? Hva hjelper det å vente på han, når han forlot deg? Da sitter du igjen, og man kan aldri sitte igjen. Da lar du livet gå fra deg. Du må videre hvis han går videre, ikke la han holde deg igjen på pinebenken. Uansett hvor stort savnet er, du vil alltids finne noen som er hakket bedre enn den som forlot deg. Hvor perfekt er egentlig personen som ikke klarte mere og som forlot deg? Ikke så perfekt spør du meg. 

Alle rundt meg slår opp for tiden. Alle er lei seg, selv om alle ikke viser det like mye. Jeg hater det! Jeg vil gå rundt å være lykkelig og stråle. Det er så vanskelig når man hele tiden blir minnet på det som har skjedd. Fortid er noe dritt, gi meg lys fremtidig! Få folk sammen igjen! Sammen kan man klare alt.

 

Har du noen tips eller tanker rundt det å komme seg over han? Hvordan er kjærlighets livet ditt?

8 kommentarer

mylife

16.03.2012 kl.23:53

veldig godt skrevet! Kjærelighetssorg virker helt jævelig. Heldigvis har jeg aldri hatt skikkelig kjærlighetsorg (bare halvkjærlighetsorg, haha) og håper jeg aldri trenger å få føle denne følelsen..

Kristine Welle

17.03.2012 kl.02:45

Utrolig bra skrevet! Håper ting ordner seg :))

Fridajeass

17.03.2012 kl.02:55

kjenner meg igjen akk der nå

Andrea Ikkelita

17.03.2012 kl.02:56

Utrolig bra skrevet!

Sist gang jeg hadde hjertesorg av en gutt, så kikket jeg på løvenes konge maaange manger på rad, og spiste is samtidig, men jeg kastet alt av minner om ham, slettet sanger som minnet meg om ham, og snakket med mine venner om det, for da blir du litt lettere etterpå.

Kjærlighetslivet mitt er ganske bra nå, har en utrolig flott kjæreste :)

lonethatsme

17.03.2012 kl.03:04

Utrolig bra skrevet!

oneblogoneworld by Ida-Lovise

17.03.2012 kl.07:54

Så bra skrevet! Kjenner meg igjen i det der! Jeg gikk i over et og et halvt år med håpet om å få tilbake han jeg var sammen med.. Det var en utrolig trist periode, men ting gikk lettere etterhvert. Men det ble ikke noe bedre når han hele tiden sa det kom til å bli oss to igjen, så jeg ble bare mer og mer knust, men etter et og et halvt år, sa han at han savnet meg, og nå er vi sammen igjen. Vi går igjennom fortsatt mye, men jeg har trua på at en dag vil alt være som før mellom han og meg igjen :-)

Håper det går mye bedre for deg etterhvert! Føler med deg!

Eva

17.03.2012 kl.09:53

sykt bra skrevet! :) Kjenner meg igjen der jaa..

Alicia

17.03.2012 kl.14:21

har ingen, sliter med det samme!

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits