Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Lykkelig?

Det å være lykkelig er det jeg ønsker mest av alt. Ikke at alt skal være perfekt eller at jeg skal være perfekt, men at jeg skal ha det så bra at jeg kan si at jeg er lykkelig hele tiden. At jeg ikke er lykkelig 89% av tiden men 99.9% av tiden. For jeg er en glad jente som prøver å gjøre det beste ut av det meste. Selv om det ikke alltid er like lett. Jeg prøver å overbevise meg selv hver dag om at jeg er lykkelig, jeg er lykkelig! Bare ikke hele tiden, men det kommer. 

Hva er egentlig lykke? Hvordan blir man lykkelig? Jeg vet ærlig talt ikke, jeg vet ikke hvordan man oppnår lykken. Hvorfor? Fordi den er forskjeldig fra person til person. Jeg er lykkelig når jeg har venner rundt meg som jeg stoler på og som jeg vet vil være venn med meg. Jeg er lykkelig når jeg vet at ting går bra på skolen og jeg ikke må jobbe meg ihjel hver enste dag for å oppnå greie karakterer eller for å holde meg asjur med oppgaver. Jeg blir lykkelig av å vite at folk tenker på meg, at folk bryr seg. Det gjør meg lykkelig, men det trenger ikke gjøre deg lykkelig. Du kan kanskje ville ha det perfekte hus eller den perfekte utdannelse før livet starter og du kan være lykkelig. Hvis du ser litt anderlesed på det så trenger du ikke matrielle ting for å oppnå lykke. Men det kan føles sånn. 

Det er mange ting som kan hjelpe på lykken. Du kan trene, skape tettere og bedre forhold med de rundt deg, shoppe, spise, ja det er mye! Men ingen fasit. Lykke er bare noe du selv kan oppnå, noe du selv kan gi deg selv. Alle fortjener å bli lykkelige. Uansett hva du har gjort fortjener du ikke å måtte sitte i dritten for alltid, hvis du har endret deg fortjener du å få det bra! Lykke kan komme av tilgivelse og kjærlighet. Da virker det jo utrolig enkelt? Alle kan bli lykkelige, bare ved å tilgi og elske. Tenk hvis alt hat forsvant i verden, ingen krig lengrer, da ville mange blitt lykkelige. Ingen sjalusi. 
Alle kan bli lykkelige! Du bli ikke lykkelig av å dra ned andre eller prøve å være bedre enn andre. Du blir lykkelig av å være fornøyd med deg selv og gjøre det som er best for deg! 

Er du lykkelig? Har du funnet din nøkkel til lykke?

7 kommentarer

Ada Celine

08.03.2012 kl.18:00

Jeg tror jeg hadde blitt lykkelig, om jeg slapp det evige maset om lekser hver eneste dag! Hehe..

Eirin Cicilie

08.03.2012 kl.18:09

Ikke akuratt, har det ikke like bra hele tiden!

andrea pemmer

08.03.2012 kl.18:15

veldig bra innlegg, har enda ikke funnet lykken.. håper på å finne den snart!

tooyoung2care

08.03.2012 kl.18:53

vil ikke akkurat si jeg er lykkelig, men jeg er veldig glad da!

theresekristina

08.03.2012 kl.18:55

Er nok ikkje lykkelig, men har det jo heilt greit

Cecilie

08.03.2012 kl.22:13

Jeg vil være lykkelig mer er 30% av tiden min. Sånn som i fjor da var jeg 98% lykkelig.

linntevensen.blogg.no

10.03.2012 kl.02:22

fint inlegg:) en ting er sikkert :) you cant buy happyness!

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits