Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Jenter, styrketrening og vekt

Det er så alt for mange jenter der ute som er livredde for å trene styrke i redselen mot å bli stor. Dette er så dumt, for styrke gjør deg ikke stor og bodybilder aktig. Du blir bare sterk, får definerte muskler og holder deg lettere i form. Ikke nok med at vi jenter er så redde for å bli store å muskuløse, men vi tenker alt for mye på vekta. Vekt er ett tall, ikke noe du kan kjenne å føle på fordi muskler veier mere enn fett og kropsbyggningen din kan veie en del. Det er så utrolig feil at vi jenter tenker på å veie minst og ikke på å se best ut. Vi burde heller ta frem målebåndet og bruke det som inspirasjon til å gå ned cm ikke kg. For du kan nemlig se cm'erne! Og det kan andre. Dermed vil du se resultater av treningen og det vil få deg til å holde motet oppe mot drømmekroppen. 

Så alle sammen, tren styrke! Hverdagen blir lettere, fordi du er sterkere. Du kan kanskje jobbe enda hardere på jobb eller får bedre karakterer i gymmen. Hvis du kombinerer styrke med utholdenhet kan jeg love deg at drømmekroppen er kortere unna enn du tror. Jeg har selv begynt å trene mere i det siste, fordi det snart er sommer og jeg vil se bra ut. Og jeg har aldri merket at ting har skjedd så fort! Bare på 3-4 uker gikk jeg ned en buksestørrelse og jeg vil si at magen er blitt strammere og midjen smalere. Jeg har heller ikke endret noe på kostholdet mitt, jeg spiser det jeg vil og det gjør meg ingenting! Ikke nok med det, men etter jeg begynte å trene mere så har søtsuget forsvunnet. Jeg har ikke lengre lyst til å poppe i meg masse godteri eller popkron. Jeg klarer rett og slett ikke spise mere enn litt. Alt har bare blitt mere positivt. Du får mere energi i hverdagen og du får ikke ett like stor størsug. 


Min inspirasjon, victorias secret modellene. 

Muskler forbrenner fett, la oss si du ikke har noen muskler i armene så trener du dem opp så du har fått et kg muskler til sammen på dem. Da vil den kg muskler klare å forbrenne 3kg fett på ett år! Uten at du trener musklen hver eneste dag, men den må jo oppretholdes da. Fordi den musklen trenger "mat" for å holde seg vedlike. Gir ikke den en god grunn til å få litt muskler på kroppen så vet ikke jeg! :)

Sexy and i know it. Kanskje denne får deg til å ville trene? 

Så finn den en inspirajon eller ett mål, tren både utholdenhet og styrke og spis akkurat det du vil. Husk å mål cm i stede for å gå på vekta. Mye smartere spørr du meg! :)
4 kommentarer

Hilde

04.03.2012 kl.13:02

Så utruli bra skrevet!!

Anette

04.03.2012 kl.13:16

world!

Juliaml

04.03.2012 kl.13:16

Så bra innlegg! :)

GhanaDama

04.03.2012 kl.15:27

Takk for innlegget! Jeg har en venninne som er bodybuilder og believe me, det skal enormt mye arbeid til for å bli stork nok til at det sees. Så er nok ikke store risikoen for dette for veldig mange som trener.

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits