Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Tid. Jeg trenger mere tid.

Livet mitt går så utrolig fort fra meg! Jeg vil ha mere tid til å kunne stoppe opp å nyte alt, bare kunne legge meg ned med en god bok å slappe av, eller være med mine fantastiske venner å ha det gøy. Istede for å hele tiden ha ting hengene over meg. Dumme ting som klesvasken, lekser, innleveringer, prøver, trening (selv om det er nødvendig, har det blitt en byrde) og masse annet som bare stresser meg skikkelig opp! Lekser er vel egentlig det verste, føler jeg mister en del av "livs gleden" med å måtte gjøre noen dumme oppgaver jeg ikke husker neste uke uansett. Læreren bryr seg jo ikke om du har gjort dem heller, du får bare anmerkninger hvis du ikke gjør det. Unødvendig sa du? JA! 


Arg.


De siste dagene har jeg hatt to prøver, en inlevering og nå en fremføring til mandagen. Har jeg lyst? Nei. Kommer jeg til å få en god karakter da? NEI. Det irritere meg enda mere, du må jobbe mange timer etter skolen hvis du vil ha gode karakterer. Men vi er jo på skolen nesten 8 timer daglig! Bortsett fra to dager i uken hvor vi "bare" har 6-7 timer. Kan virkelig ikke lærerene lære oss det nødvendige på den tiden? Må de virkelig gi oss lekser opp der igjen. Jeg skjønner virkelig ikke meningen. Greit nok med prøver og fremføringer, det skjønner jeg meningen med. Blir bare så sur, jeg må bruke de få timene jeg har når jeg kommer hjem før jeg legger meg på ting jeg ikke har lyst til. 

Sliten er vel det riktige ordet til å beskrive meg akkurat nå. Jeg er sliten av å gå rundt å jobbe med ting som egentlig ikke intreserer meg. Jeg vil ut å gjøre ting! Ordentlige ting, ikke bare sitte på en skolebenk eller foran dataen. Jeg vil reise, oppleve og ha det gøy den tiden jeg fortsatt kan. Ikke ligge å stresse meg selv hver kveld fordi jeg ikke får nok søvn, noe som gjør at jeg ikke sovner. Gud livet er så stressende i vidregående skole! Gleder meg så sykt til jeg kan begynne å jobbe, gjøre ting og ha det litt morro. Det skjer ikke før om minst 4 år. Eller 7 år. Gleder meg. 

Ikke kan jeg ta et fri år heller, for da henger jeg etter. Da vil jeg ligge ett år etter alle andre, bli en attpåklatt. Det vil jeg hvertfall ikke! Jeg må komme meg gjennom det og det så fort som mulig. Hvis jeg tar meg fri neste år og heller jobber vil jeg jo også få prøvd noen nytt og kanskje noe som er skikkelig gøy. Da kommer jeg hvertfall ikke tilbake til skolebenken. Så det er vanskelig det der, hvordan kose seg i den stressende hverdagen? Men men, får bare ta en dag av gangen. 

Bare for å vise at jeg ikke alltid er så irritert og sur :)

Nå har jeg fått ut nok tror jeg. Så takk til alle som leste mine små irritasjonsmomenter. Hehe, tipper noen av dere føler det samme! Deilig å få det litt ut nå. Er ikke så mange som vil høre om hvor skole lei jeg er og hvor mye jeg hater livet akkurat nå, eller ikke hater men missliker. Dere som faktisk leser dette er supre! :) Håper dere kommer med litt irritasjon dere også, så det ikke bare er meg. Så bruk kommentarfeltet til å skrive alt du irriterer deg over! Det er deilig. 

6 kommentarer

betinadurmiisi

10.02.2012 kl.14:30

Søte bilder :) Ha en fin helg!

Julie

10.02.2012 kl.14:30

så enig! lekser er det verstee, glemmer det etter du er ferdig med det uansett :p

MALIN

10.02.2012 kl.14:52

Hater lekser... Skulle ønske jeg bare kunne legge meg ned og lese en god bok ja...

Ada Celine

10.02.2012 kl.14:57

Lekser, noen ganger har jeg bare lyst til å kjøpe meg en fly bilett og flytte til varmere strøk, sitte på stranda, og brenne leksebøkene mine på et bål! Haha. Setter stor pris på om du hjal meg med å velge header på min blogg :)

Tanika

10.02.2012 kl.14:59

ååh hvor skal jeg starte, har så mye å irritere meg over. Feks at den jeg likte er kjempe frekk med meg, x-bestevenninnen min baksnakker og lager rykter om meg. En annen venninne lager også rykter om meg, men jeg har verdens herligste venninner så jeg klarer meg foreløpig.. :D viss de forsetter må læreren ta seg av det :s

Kaia

10.02.2012 kl.15:14

Det som irriterer meg nå for tiden er at alle i klassen skal kjøpe samme klær som alle andre, og kaller hverandre wannabee. Det jeg bruker å si da; Lag dere en egen stil, herregud, så irriterende

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits