Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Venninner som ikke fortjener deg

En god venn er en som støtter deg, hjelper deg og ønsker deg alt godt. For å være en god venn må du ikke snakke dritt om venninnen din eller ødelegge for ho. Du skal heller ikke godta at ho ødelegger for deg eller snakker dritt om deg! Det er så mange dårlige personer der ute, som ikke forstår det prinsippet med at hvis de gjør noe godt så får de noe godt tilbake. Hvis ho spør deg om hvordan ho burde klippe seg og du sier «side cut» for eksempel, fordi du har det selv og syns det er drit tøft, så kommer ho og sier at det er det styggeste ho vet. Det er jo veldig dårlig gjort av henne, og det gjør selvfølgelig deg lei. En sånn venninne er ikke verdt å samle på. Ho er bare ute etter å ha «taket» på deg ved å dra deg nedover. En god venninne skal ønske alt bra for deg og heller støtte dine meninger isteden for å dytte deg ned.


Skulle hatt med Eva også, men fant ikke noe bilde :(  Malin er ei super god venninne! 

Så bli kvitt sånne mennesker fra livet ditt! De er ikke noe mere verdt en de stygge kommentarene, finn deg heller gode og ekte venninner. Du får mange flere gode minner og vil komme deg mye lengre i livet. Du skal aldri føle at venninnene dine drar deg ned og du må konkurrere mot dem. De skal være på ditt lag og du på deres. Dessverre er det mange som beholder disse venninnene, og vil du ikke forlate ei venninne for det så ta igjen med samme mynt. Vis ho at du kan slenge en like stygg kommentar tilbake som ho nettopp ga deg. Ho vil nok bli veldig sjokkert og skjønne hva ho egentlig gjør selv. Forhåpentligvis.


Mine fantastiske venninner! 

Så håper jeg dere alle har flotte venninner dere støtter og er gode mot, og dem det samme mot dere!

Har du hatt en venninne som har dratt deg ned for å føle seg bedre før? Hvordan takler du sånne mennesker?

3 kommentarer

May-Teresa

03.02.2012 kl.19:52

nja.

Helene

03.02.2012 kl.20:01

jepp, det har jeg!

<3 XFLWRPWR - mote og foto

03.02.2012 kl.20:13

yep, har det!

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits