Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


6 tips til å få langt sunt hår!
Jeg er kanskje ikke helt den rette til å skrive om dette akkurat nå etter den lille krisen min med hjemme blekningen, men før den krisen hadde jeg ganske langt hår. Det var ikke i så veldig dårlig stand heller. Jeg er kanskje ikke den flinkeste til å ordne med det, men det begynner å hjelpe. Her er hvert fall mine tips!

1.  Ikke vask håret hver dag. Da vil du vaske bort alle de normale oljene i håret og det tørker mye fortere ut. Ikke nok med det men hodebunnen vil også produsere mere oljer oftere, og du får fet hodebunn. Derfor ikke vask håret hver dag, du ender bare opp med tørt og fett hår. 

 

2.       2. Bruk en hårkur. Jeg har en liten regel for meg selv når det kommer til hår produkter, den går ut på at jeg bruker hårkurer for å bygge opp slitt hår. Jeg har bestemt at jeg ikke skal kjøpe fuktighets kurer, eller jeg har en fuktighets kur. Men jeg skal heller kjøpe sjampo og balsam for tørt hår. Dermed så får jeg fuktigheten gjennom balsamen og reparasjonene gjennom kuren.

3.      3.  Ikke bruk så mye varme. Når du bruker rettetenger, hårføner, krølltenger og kreppetenger så tørker du og svir håret ditt. Dette tørker ut håret ditt som gjør at du fortere får slitt hår. Og da splittede tupper og må klippe deg. Hvis du skal bruke noe av dette brukt det med måte og bruk alltid varmebeskyttende produkter først!

4.      4. Spis og tren. Ja, det funker faktisk! Hvis du får i deg nok B-vitaminer så blir håret ditt sterkere og finere. Hvis du spiser riktig og får i deg nok frukt og grønt vil du ikke ha mangler på vitaminer osv. Derfor blir håret penere og sterkere. Når du trener får du i gang blodsirkulasjonen i hele kroppen og kroppen blir bare bedre, det samme med håret! Og økt blodsirkulasjon gir jo raskere hårvekst, ikke sant? Så få i deg 5 om dager og ta en time bevegelse hver dag, håret og kroppen din vil takke deg!

5.       5. Maser hodebunnen. Ikke bare er det deilig men det øker blodsirkulasjonen og håret vokser fortere. Det blir også sunnere, men har du fett hår bør du unngå å ta på hodebunnen din! Da kan det være lurt og bli kvitt fettet først.

6.      6.  Klipp håret. Det hjelper å klippe håret rundt en gang i måneden, men bare de nederste tuppene! Du trenger ikke klippe det så mye som en gang i måneden men hvis du ser det er slitt så ta det med en gang. Slitt hår spiser seg nemlig bare oppover. Noe som gjør at det ikke blir noe lengre!

Så dette er da mine tips til dere, og da noen ting som har gjort at håret mitt fortsatt sitter fast på hodet mitt etter blekingen. Neida det var ikke så farlig. Men selv om jeg ikke følger alle tipsene til punkt å prikke så kan det hjelpe mye å tenke på det og prøve. For ingen ting kommer av seg selv.

Følger du noen av tipsene? Hva syns du om dem? Noe å legge til?

12 kommentarer

guroha

01.02.2012 kl.17:04

braaa tips og kjempefint bildeee :D:D

Sofia

01.02.2012 kl.17:04

kjempe bra tips! :D

MARIGONA

01.02.2012 kl.17:04

fine tips..huff, jeg som retter håret hver tredje dag. :/ .. men det er faktisk nødvendig og har varmebeskyttende da.. haha:) sykt fine øyne du har btw.

mellingsen

01.02.2012 kl.17:04

Gode tips, takk :D

Mina - legg meg til som venn

01.02.2012 kl.17:06

Bra tips! :-D

Anine Johansen

01.02.2012 kl.17:07

Takk :-D trenger dem

MALIN

01.02.2012 kl.17:10

Bra tips :) Skal følge dem :)

CHRISTINA

01.02.2012 kl.17:11

Følger noen av dem, men føler ikke det hjelper :p

hannegje

01.02.2012 kl.17:14

veldig bra tips :D

Ch4rri&Ottermann

01.02.2012 kl.17:54

takk for tipsene:-D

malin kristiansen

01.02.2012 kl.18:40

lure tips (:

♥ anniken

01.02.2012 kl.18:53

hadde hår ned til rumpa før jeg klipte det.. nå skal jeg ned på samme lengde igjen (: takk for tips!

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits