Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Bilder fra Halloween trening


Var kanskje ikke verdens mest vellykkede trening i går men det ble noen fine bilder! Kvaliteten ser dårlig ut men det er ikke kamera sin feil. Lyset i idretshaller suger jo. 

Idag er det en skikkelig slappe av dag, jeg skal gjøre litt lekser, dusje, fikse neglene, ta ansiktsmaske og kose meg! Nå er planen å bake boller, hehe. Så skal jeg spise litt, som jeg egentlig skulle gjort når ejg kom hjem for en time siden, neida jeg var ikke hjemme før en halvtime siden. Så så ille er jeg ikke med å spise. Men sims på face er spennede, så blir litt dratt med. Selv om det også suger. Ellers kan jeg fortelle at buss systemet i østfold suger, jeg har ventet i 45minutter på en buss som skulle komme hvert 15minutt. Irriterende. 

Hva syns du om bildene? Hva skal du i dag?

6 kommentarer

fine bilder ;-)
Så koselig ut :)

Jmvgirl kommenterer tilbake <3

01.11.2011 kl.15:36

Kult!

kajsaftw

01.11.2011 kl.15:36

haha, så gøy!:-)
Hehe! :) Så utrolig morsomt! :D

Hadde vært fint om du kunne kommentere tilbake! :)

Elin Nguyen

01.11.2011 kl.17:41

Så koselig (:

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits