Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Å sette pris på det man har

Det er så mange som bare går å kaster rundt med tingene sine eller forholdene. Tenk på at det er ikke alle som kan kjøpe seg den nye genseren de har ønsket seg, mens du kanskje kan kjøpe klær du egentlig ikke vil ha. For mange kan det være en god invistering å ta seg fem minutter ekstra med omtanke på kjøpene sine. Trenger du den? Har du en lik? Passer den til de andre klærne dine? Er det nei, ja og nei på disse svarene så ikke kjøp varen. Uansett hvor billig den er. Sett pris på hvert eneste plagg du har i skapet ditt, og du vil få en mye finere garderobe. Lover liksom. 

Har du en super familie? En familie som støtter deg opp uansett hva? Som forteller deg at du er flink når du viser fram kunst og hondverk oppgavene dine, som virkelig elsker deg. Så elsk dem tilbake! Ikke gå rundt som en krevende liten unge, vis familien din at du er glad i dem. Gjør litt ekstra for å overaske, for å gjøre andre glad. Dere vet, den største gleden man kan ha er å gjøre andre glad. En dag har du ikke mammaen og pappaen din der, en dag vil de gå bort. Vil du da tenke tilbake på at du var en skikkelig dritt unge mot dem eller at du fikk vist dem at dem betydde mye for deg? 

Like viktig er det med venner og kjæreste. Alle trenger en venn, og helst også en kjæreste inni mellom. Men for å få må du gi, klart alle kan være slitne inni mellom, men vis vennene dine at du setter pris på dem. Gi dem en klem inni mellom, si noe pent eller gjør noe som du vet vil glede dem. Det vil gi deg like mye hvis ikke mere tilbake. 

Mange har sikkert toppers rom, ditt egent lille private avlukk. Der du kan være deg selv 100%. Sett pris på at du får ha det, det er ikke alle som er like heldig som deg! Mange må dele rom med søsken, må sove på sofaen eller ikke kan stå oppreis på sitt egent rom. Tenk på det neste gang du klager over at gulvet er feil farge eller rommet er for lite. Du kunne faktisk ikke hatt noe i det hele tatt, men du er så heldig at du har det! 


Expectations-kz9jm5hzu-171095-460-330_large

 

Sett pris på at du får spise så mye du vil hver eneste dag. Selv om du kanskje hopper over måltider inni mellom så tenk på det, du kunne tatt deg tid til å spise. I Afrika og Asia sitter det mange barn og skulle ønske de var deg, skulle ønske de kunne spise så mye de ville uten å tenke på søsken eller resten av uken. For ikke å snakke med hvor vondt det gjør, alle har droppet å spise litt for lenge og fått skikkelig vond i magen og problemer med å spise etterpå? Sånn er det folk har det hele tiden. Så spis opp grønnsakene dine! Hehe. 

 

Hva tror du? Er du flink til å sette pris på ting/folk?

3 kommentarer

Utrolig bra skrevet :)

mymelody

08.11.2011 kl.14:47

Kjempe bra skrevet :) jeg er helt enig med deg, vi setter alt for liten pris på de tingene vi har her i livet!
så bra skevet!

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits