Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Ting jeg elsker

Siden jeg hadde et hater innlegg så får jeg vel ha et elsker innlegg også. Og til dere som tok meg litt for seriøs, det er bare tull, jeg hater ikke de tingene bare missliker de :) Men siden det er en " trend" å skrive hater innlegg så valgte jeg å kalle det, bare for morros skyld. Det var meningen at dere skulle le! 

Men over til elskingen, jeg elsker:

-Når noen jeg ikke kjenner prater masse med meg og virke kjempe intrisert i å snakke med meg. Samme om det er en liten prat eller lang, setter pris på det :) ♥ 

-Når noen smiler til meg, jeg blir så glad hvis jeg går forbi noen jeg kjenner eller ser noen som gliser skikkelig til meg. Det er så fint å se folk som er galde! Lyser opp mange grå dager det. 

- Å få se Kevin, jeg elsker gutten så jeg elsker å være med han ♥ 

- Når mamma faktisk vil være med meg og finne på noe eller gjør noe for meg. Er nesten aldri med ho, ho orker aldri finne på noe.. 

- Når jeg endelig har fått kjøpt meg noe jeg har ønsket meg skikkelig lenge! Særlig når det er på salg ;)

- Å komme ut av dusjen med nydelig blankt og mykt hår, myke barberte legger og lukter herlig blomster såpe. Elsker den følelsen av å være helt ren, særlig når man skal legge seg ettepå i et helt rent senge tøy. DIGG! 

- At Pia (hunden min) er super kosen! Ho er egentlig ikke så kosen av seg, men når ho er det må jeg bare kose masse med ho! 

- Når læreren sier at vi kan få gå tidlig eller skal få avspassering for ett eller annet. Liker ikke å være så lenge på skolen, særlig ikke når det så å si alltid er kø på vei hjem. ♥ 

- Jeg elsker masse flotte kommentarer på bloggen, særlig når folk faktisk har lest innleggene mine! Det er så koselig at noen faktisk bruker sin tid til å lese hva som står i teksten.

- Når jeg får venne forespørsler på blogg! ♥ 

- At noen skriver til meg på face, hehe, ganske liten ting men jeg blir ganske så glad av det♥ 

- Når det er fint vær, elsker å kunne kle meg litt lett selv om det er driit kaldt ute. Så slipper jeg å pakke meg inn når jeg venter på bussen. 

- At det kommer pakker i posten, gud det er artig ♥ 

- Å kunne sove i en trygg, varm og go seng! Det spøker her så føler meg ikke helt trygg på en måte.. 

- Å være med venner! Er ikke det så ofte som jeg burde, men jeg er så sliten etter skolen og helgene er jeg med Kevin (noe jeg ikke dropper) Men det er alltid kos å være med folk! ♥ 

- At dere leser dette ♥ 

6 kommentarer

paasann

21.10.2011 kl.16:09

så søtt :) liker bloggen din :D
Kjenner meg igjen i mye :)

Beate - Hverdag & Mote.

21.10.2011 kl.16:47

kjenner meg også igjen :-D

camilovestvdandspn

21.10.2011 kl.17:04

Awwww.. Jeg elsker bloggen din:D

Amichi

21.10.2011 kl.17:40

Enig med mye ^^

Siri

21.10.2011 kl.18:01

Liker mye av det samme C:

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits