Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


En blogg som overasket meg

Jeg har surfet litt rundt, som vanlig. Men denne gangen var ikke like vanelig som alle andre. Og da snakker jeg ikke om at jeg sitter i badekåpen eller noe sånt, men om at jeg fant en blogg som virkelig overasket meg. Jenta er 18år gammel, har hatt et år av livet sitt i USA og er flink uttrykke meningene sine. Hun skriver utrolig bra, Så selv jeg vil lese hennes lange innlegg og jeg er litt lat av meg når det kommer til blogger jeg ikke har sett før og ikke vekker stor oppsikt med flotte bilder osv. Sier ikke at bildene var dårlige, for de var supre de også! men de vekket ikke så stor interesse med det første. Dette er en blogg med god kvalitet. Det er ikke så lett å skrive en godt beskrevet tekst, som ikke blir kjedelig, med mange meninger, som også er lang! Det fins ikke så mange som er beriket med den gaven, selv i blogg verdenen er det få. Men denne jenta sto virkelig frems i kø'en spør du meg! Hun har en helt "normal" blogg om sminke, mote osv. Men når du leser de litt lengre innleggene så ser du hvor mye mening det egentlig er. Hun fikk hvertfall meg til å tenke meg om litt når jeg leste dette innlegget. (link) og flere, jeg vil anbefale alle på det sterkeste å lese denne bloggen! Så kommer det mest spennende, nemmelig hvem denne bloggeren er. 

Jeg skriver selvfølgelig om Hedda fra Kristiansund! Ho blogger på www.hedda.blogg.no

Kan love dere at dere ikke blir skuffet av denne jenta, med mindre ho slutter, da ville jeg blitt skuffet! Kommer du til å titte innom bloggen hennes etter å lest hva jeg skrev om den?

11 kommentarer

Lise

19.10.2011 kl.18:14

Skal gå innom nå, det hørtes jo ut som en veldig fin blogg! :D

May-Teresa

19.10.2011 kl.18:18

skal gå innom :-)

Marie | Komenterer tilbake :-)

19.10.2011 kl.18:20

tror jeg tar en titt!

karolifee

19.10.2011 kl.18:24

må nok sjekke det ut jeg også :D

ninafidje ♥

19.10.2011 kl.18:24

ja, må jo innom å lese, hehe :))

Amichi

19.10.2011 kl.18:30

Ja, skal sjekke den nå. ^^

hellemalene

19.10.2011 kl.18:48

DIIIIIIGGER DEN JENTA! Har lest bloggen hennes en goooood stund før hun dro til USA, fordi hun skriver så bra og interessant:-) Love her!

<3 Sarah Pettersen

19.10.2011 kl.18:55

skal innom nå : )

Tonje

19.10.2011 kl.19:04

Jeg sjekka faktisk det innlegget hun skrev som du linka til; det stemmer jaggu så godt. Jeg vet ei god venninne av meg som fikk seg kjæreste, og nå har hun ikke like mye tid til venner lenger. Kun på skolen hun har tid til å snakke med de, og noen ganger ikke da en gang.. Litt skuffende

camilovestvdandspn

19.10.2011 kl.19:10

Bloggen hennes ser kul ut
skal sjekke den ut, elsker bloggen din <3 det hadde vært kjempe hyggelig med komentar tilbake <3

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits