Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Ukens leser ble..

Unnskyld for at jeg ikke blogget i går, men var veldig opptatt med å male rommet mitt. Jeg skal nemmelig få et rom hos pappa! Så jeg kan bo der også. Rommet var orasje, men er nå på førstestrøket på hvitt. Så idag skal jeg male det ett strøk til og så er det nesten ferdig, skal bare legge gulv også. Og jeg kan si dere en ting, det blir driiit fint. Har fått en sinnsykt deilig og fin seng av pappa. Alt blit liksom perfekt der inne, ikke at rommet er så stort, men det blir så koselig, lyst og akkurat som jeg har hatt lyst på. Derfor så ble det ikke blogging, fordi det tok opp så mange timer av dagen, pluss jeg fikk hjelp av Kevin pus. Da vil man ikke bruke tiden på å blogge, når man har folk som ser på seg. Hehe. Blir litt flau av det jeg.

Karoline fra bloggen KESH95.blogg.no. 
Kjemmpe søt jente, anbefaler alle å ta en titt innom bloggen hennes.

Har du besøkt henne før? hva gjorde du i går?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Det er en konkurranse på denne bloggen, der du kan vinne to essie negel lakker og en dust it! Utrolig fin premie, dette er hennes første konkurranse så hun hadde nok blitt veldig glad om det var mange som deltok :) Ønsker dere alle lykke til! Flott konkuranse, fra en flott blogg! 

7 kommentarer

Lena

03.10.2011 kl.12:10

Gratulerer til ho
Har ikke besøkt henne før, nei. Gratulerer til henne!
Gratulerer til henne :)

Yvonne Way °ω°

03.10.2011 kl.13:58

Congratzzz :'D

senoritaen

03.10.2011 kl.14:24

Gratulerer så masse da heldige jenta :)

camilovestvdandspn

03.10.2011 kl.14:41

Nei,men jeg gjorde det nå

KAROLINE

03.10.2011 kl.16:06

Åhh, så søtt, tuusen hjertelig takk :D

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits