Hjem Trening Antrekk Tips Kosthold Foto


Ja, jeg lever

Eller kanskje ikke helt. Jeg er død etter skolen, rett og slett ut slitt og lei. For ikke nok med at det er 8timer, men neida. Jeg må stå en halvtime i kø etterpå for å komme hjem. Det er det motsatte av digg. Men noe som er litt mere digg er at jeg har fått masse nye venner. Blit ganske godt kjent med noen av jentene i klassen, og flere skal det vel bli jeg blir kjent med. Jeg vil liksom kjenne alle, og huske alle navn. Så at jeg liksom ikke blir sånn "jeg vet hvem ho er, men jeg vet ikke noe om ho" For det er jo da klassen jeg mest sansynelig kommer til å ha i 3år, greit å bli kjent med en gang. 

Vi har fått skole pc'er. De skal få Photoshop, etterhvert etter hva læren sa. Han trodde det alt var der, men jeg hadde sjekket og det var det ikke. Men pc'ene er veldig små og lette. Ikke sånn mini pc, men små. Og de skal være ganske nye. Selv om jeg ikke helt liker at jeg ikke engang kan laste ned google croom! :( Det er jo den beste nettleseren.. Så sånn sett suger pc'ene fordi vi får jo ingenting på den. 

Og jeg skjønner ikke hvordan wercamen funker, så jeg får ikke lagt ut noe bilder heller. Flotters. 

Hvordan har dine 2siste dager vært? Går du på videregående?

5 kommentarer

theresekristina

24.08.2011 kl.16:54

Nei, ferdig med vgs :) Går på høgskulen no
Ja, jeg går på vgs!

Anette Hunsbedt Tønnessen

24.08.2011 kl.17:01

Ja det gjør jeg, har vært kjempe greit :)

tenderlove

24.08.2011 kl.17:06

Jeg går på 1vgs, service og samferdsel

sarai94

24.08.2011 kl.17:50

ja, går studiespess ;D

Skriv en ny kommentar

Stine Edvinsen

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Stine Edvinsen og er 17 år!

Dette er nå en "sommer trenings blogg" Altså jeg vil skrive om trening og kosthold, men blogge mest denne sommeren. Kan hende jeg fortsetter etter sommeren hvis det er en suksess men jeg kommer ikke fult tilbake før sommer ferien. Jeg har blogget i 3 år og trives med det. Håper du vil følge med !

Er det mere du lurer på så kan du lese mere om meg her.

Lik meg på facebook her

hits